Местан: Няма да подам оставка, но чакам свободата

Лидерът на ДПС Лютви Местан няма да подаде сам оставка, но очаква партията да му даде "свобода", защото не е съгласен с критичната реч на Ахмед Доган.

Обратно в новината

Коментари - Местан: Няма да подам оставка, но чакам свободата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е какво ще правим сега без маистора на демагогската риторика? без брилянтня оратор на киорфишезите? без мазня козел?

кıкви са методи на цвалане и тези сталиниски наçини за колая на гн. местан.. това е абсурд. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

kıkvi sa metodi na cvalane i tezi staliniski naçini za kolaja na gn. mestan.. tova e absurd.

Ама Вие след като пишете и коментирате ..Българин ли сте? Май не сте и е редно да не се бъркате в тези неща ...а ако сте явно сте много неграмотен и Вашето мнение не може да се вземе за реално.

" Местан: Няма да подам оставка, но чакам свободата" Абе, гледай да не дочакаш нещо друго.

Прав е Сопола, Местан е предател на националните интереси на Русия в България! Кога ще е панихидата по ДПС?

Осети се Доган че Местан набира сила и реши да го свали но май си вкара автогол. Май ще се разцепи дпс на две и много хора ще застанат зад Местан.

ДОГАН НИ ПОДНЕСЕ НАЙ СКЪПИЯ ПОДАРЪК,УВОЛНЯВАЙКИ ТУРСКОТО ЯВНО ЧЕНГЕ ,КОЕТО СЕ БЕШЕ САМОЗАБРАВИЛО.

местане,предател си бил и по времето на тоталитаризма, предател си бил повремето на вазродителния процес/като агент на дс/предател си и сега,с голямата разлика,че сега предаваш родината,а преди другарите си-на веднаж станал предател вяра не може да се има.

crist

Агента Павел ли? Че те в ДПС са цяла плеяда агенти друдно е да откриеш някой който да не е агент на ДС или турски шпионин!!!!

Може да е малко тъпо, но на мен ми е интересно какво ще прави сега (когато Местан е вече никой) Мариана Георгиева (бившата министърка на младежта и спорта) дето не и разбирах какво говори.

crist

Ще си чеше прасковката бе кво друго да прави!!!

АААХ МЕСТАНЕЕЕ ,ХИТРА ЛИСИЦОО ,БЕШЕ ГОТОВ ДА ПРОДАДЕШ РОДИНАТА НИ ЗА 30 СРЕБЪРНИКА,РАДВАМ СЕ ЧЕ НЯМА ВЕЧЕ ДА ВИЖДАМ МАЗНАТА ТИ ЛУКАВА ФИЗИОНОМИЯ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА

Както и с някои назначени за бизнесмени, назначения за Председател на ДПС агент на ДС, си повярва че е голямата работа, спря да слушка и беше сложен на мястото му. Поне не го гръмнаха...

crist

То не късно да го гръмнат, а може и да го самоубият от мъка!!!

МЕСТАН ДОКАЗВА ЛИПСАТА НА ДОСТОЙНСТВО В ПРЕДАТЕЛИТЕ!!!

Като каже нещо Ахмед няма мърдане, но смятам че причините са икономически

НИЯ СЯ С ГАЙДИТИ ОТКЪМ КОЙ СМИ ВЕ

Той винаги е бил наш другар и най важното е че защитава и Русия.БСП АБВ АТАКА ПАТРИОТИТЕ И РБ И ГЕРБ са за Доган.

Другари Победа будет за нами

Сега като го уволниха и няма работа в гората няма да остане един вълк.

Сигурно иска да каже че чака туриця да окупира родопите и т.н.

"Eкзактният", Mестан,...намаза Tиганя! Bзе се, на много сериозно и сега??? ...като Kостоффффф, на политическото бунище!!... да му е честит, подаръка за рожденният му ден!! ;))

Големия политик няма нужда всеки ден да реже лентички. Достатъчно е, че държи ножицата в подходящият момент.

няма по-верни руски кучета в България от дпсарите.

Има ли доходи Ахмед Доган. Плаща ли данъци на държавата. Съответно, разходите надхвърлят ли приходите му!

Доган сам си нарича имението "Боянски сараи". Тадаръков каза, че имал много жени. Сам си каза, че разпределя порциите в държавата, че около партията му има обръчи от фирми. И наш Бай Ганьо е възхитен, нямала такъв умен политик не само в БГ, че едва ли не той е спасителят на Хриситянска Европа!

Вие г-н Балкански сте възхитен от простотията, която се шири сред нашите управници (чисто във Ваш стил), то тези, които дърпат конците в ДПС не спят. Доган със сигурност не е нито спасител, нито най-великия, но за съжаление комунитическите телохранителит (т.е. бодигардове по модерному) от миналото, преминали през мутренската школа на близкото минало и управляващи сега нашата Родина ... колкото и да не ми е приятно да го кажа - не могат да му стъпят на малкия пръст. Та дори по безскруполния начин на крадене и ограбване на малкото останало.

не знам дали дпс са 100% искренни но това което казват и правят днес потвърждава че уважението което имам към българските мюсулмани не е излъгано / браво

Новина от последните скунди - тоя местан вече е аут. Отиде си ...

... не по собствено желание разбира се.

И какво ще правят сега в Народното събрание без продължителните словоизлияния на "екзактния"Мустан !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И кой ще защитава евроатлантическите ценности????? Те го изключили и от парламентарната група. Лееееее... съвсем го порязаха :)

crist

Ще си ласкат бастуните ве, няма само Велизар Енчев да лъска

Тоя пъзел е с повече елементи отколкото ни се струва. ще има и други сътресения.

Местан, предава родината си по два начина. Първо на Ердоган (Исл. Турция) и второ на Путин (Р.Ф.), защото нали знаете, че :"Твърде много кръв се е проляла , за да бъде оставена България на Нечистите сили". А сбият ли се Ердоган и Путин на наша земя, Чорбаджийско, Кирково , Кърджали и Истанбул, ще дадат фира.

ОБЯВИХА!! Вън от ДПС, дори кат редовен член го изхвърлиха..

КОЙТО СЕ СМЯТА ЗА ТУРЧИН...ДА СИ ЗАМИНАВА В ТУРЦИЯ!!! А ТОЯ ОТ СНИМКАТА ...ИСКАМ ДА ГО ВИДЯ С ДУПКА В ЧЕЛОТО..ИЗРОДА РЕЗАН!

харесвам трудолюбивият, честен и добър турчин, но турска партия няма място в България, както би се изразил класика Юлиян Вучков.

какво бил беят, какво пък отговорил агата... типичен анадолски сериал за безмозъчни говеда.

празника - КАТЕГОРИЧНО! ИЗКЛЮЧИХА ЛЮТВИ МЕСТАН ОТ ДПС! Както снощи писа единствена АФЕРА, че Лютви Местан ще бъде изключен от ДПС, това вече преди минути е факт. Онзи, който стреля по вълци и ги уби, с оранжев шал, бе застрелян от упор от Доган и Централния съвет на ДПС

абе що всичките чалми не се натоварите на влака и газ към Истанбул,сега поне всички хотели са им празни.Да разберете веднъж за винаги колко ви обича Турция

crist

Там обиждат в задния двор!!!

не се ли отвратихте най-сетне от подобни типове на които хем им изкараха досиетата и са хем осрани, а се пишат аслани. смърди в България от тях, вместо да се радваме на светлите рождественски празници.

Честито Свобода г-н Местан ! Гъз глава затрива !

ако е верно това за което доган говори утре данс ще има много работа

гУспода ЕВРОГЕЙЦИ, НАТОВци и квито щете да си се наричате - "ДЖАМИЯТА "ПАРИЖКА СВЕТА БОГОРОДИЦА" - 2048".... Само годината май е объркала авторката.. А и ЕДИНСТВЕНИЯ МЪЖ НА ЕВРОПА - ОРИАНА ФАЛАЧИ, си прочетете... Щото НЕМСКИ СЪД разреши ПАТРУЛИТЕ НА ШЕРИАТА в Германия... А в Лондон, Марсилия, Париж - те са си вече ежедневие.. Част от ЕВГОРЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ..

бях решил да напиша нещо ама няма смисъл прекалено остро е и с прекалено големи последици за турция

Местан: Гнила ябълка.

Непотвърдена новина: Лютви Местан вече не е председател на ДПС, освободен е от ПГ на ДПС, изключен е от партията. Това решение вче ЦС на ДПС. От 166 членове, в залата бяха 138 души. Председателдски съвет ще управлява ДПС до 9-тата национална конференция. В него влизат Четин Казак, Мустафа Карадайъ и Рушен Риза

Прав е Френският посланик!

Ама подгответе се малце. Всите постове за БИСЕРОВ си извадете.. И БИСЕРОВ С МЕСТАН сменете.. В час ша влезете по-бърже..

когато ченгетата се карат, печелят гражданите. и без друго тази "партия"беше зачената в грях.

Значи днес ще стане бенли , дали всичкото мюсюлманин в България е протурски ислямист!Дааа , Местане , ти отвори кутията на Пандора!

Е, Доган си е бил руски другар в крайна сметка а... Пере на руската мафия и той..

Ако си български турчин, иска да ти спаси дъто, в крайна сметка, а и на всички нас. Акъл трябва , за тая работа.

Вероятно "свободата" за местан ще дойде от юго-изток т.е. донесена от неговия приятел давутоглу !!! Но , за да не я чака, може той бързо да изприпка към нея, и да не се връща повече !!

ПРЕДСТОИ БЪЛГАРИЯ ДА ИЗМЕТЕ ДС И КГБЕЙСКИТЕ МУТРИ ЗАЕДНО С ЛАЕЩИТЕ СЛУГИ НА КРЕМЪЛ ! ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ СТЕ ОБРЕЧЕНИ !!

тревата,дебил

Подпис Ердоган, ха-ха.