Коментари - Освиркаха тримата лидери на ДПС в Могиляне | Днес.dir.bg

Освиркаха тримата лидери на ДПС в Могиляне

Мощно освиркване съпроводи обявяването на имената на тримата председатели на ДПС – Казак, Риза и Карадайъ в Могиляне.

Обратно в новината

Коментари - Освиркаха тримата лидери на ДПС в Могиляне | Днес.dir.bg

Коментари

Колко ли са жертвите на възродителния процес в сравненеи с жертвите на турското робство? ... Прости хора са българските турци. Блеят като стадо, стига да им изкарат фетиш. И все пак Бог да прости жертвите на комунистическото варварство, което отне и животи и на етнически българи, и на етнически турци. Ако обаче турците бяха наистина хора, нямаще да се радват на прегръдки с БСП, а щяха да следват демократичните ценности. Вместо това ги ползват за бройка по най-обиден начин. Завалиите...

ДПС е чудовището на франкейнщайн тяло от турци мозък от москва

"Дипломатическата автоколона и колата на Лютви Местан "...а Местан не е ли депутат в българския парламент !?!

Хахаха искали европа и Меркел?!? Абе я марш в диарбекир да пасеш камили и да говориш на майчин език.

Крайно време е да се забрани тоя маскарад с тия възпоменателни простотии , също и от къде на къде ще ми се влачат разни дипломати с Български политици Тези тримата които Доган изхвърли от ДПС са си директно за затвор .

Обрязването да е до вълнените праскови

Най - опасни са потомствените еничари.Трябва да се елиминират по всяко време с всички средства.

Теорията "разделяй и владей" винаги е била актуална и доста прозрачна - всичкият електорат в ДПС. Не е важно в кое ДПС, важното е, да не се разпилее по другите партии!

Не е на ДС а на турските специални служби драгими потурнако.

Занимаваме се с Местан, ходжи, турски посланици, дипломати, протурски организации и т.н и така ПЪТЯТ КЪМ РИЛСКИЯ МАНАСТИР ИЗЧЕЗНА!

доказано е тур4ине 4е вагона с майки и деца е взивен от турци живеещи в България.

и са екзекутирани. Но подготовката и организацията е на ДС!

тоя дето се е провиквал не беше ли терорис през 80 заедно с доган и другите в дпд

Дали сме толкова тъпи да не разберем тенденцията днес, след 26 години на "демократически" манипулации? Някакво погребение на турско момиченце, което се освещава, като че ли България е виновна за това, с присъствието на някакъв председател на турските изселници - пак подсъзнателно обвиняване на България. С мрачното присъствие на посланника на Турция с тайфа от турски дипломати - ясно е на кого трябва да се плаче на рамото от лошата България. С мюфтията - и Аллах е против България, значи. Доган и ДПС освиркани - как не ги е срам да не са на страната на родината си майка и закрилница - Турция, а на страната на държавата на "раята" - България. Това е събитие, което е зловещо, но е повече вбесяващо, отколкото зловещо от наглостта на Турция и нейната пета колона тук. Сега е ясно защо се плюе по Русия - единствената страна способна и имаща интерес да ни подкрепи срещу толкова нагъл съсед.

че взрива във вагона за майки с деца на гара Буново е подготвен и организиран от Държавна сигурност. Най-вероятно също така и взривовете на гарите Пловдив и Сливен... След тези терористични актове започна т.нар. "възродителен процес" (масовата еднопосочна екскурзия за Турция)...

От кого и къде е доказателството? Да не би и за Кенеди да знаеш нещо?

А я кажи защо на главорезите им шибнаха по един куршум, а не ги дадоха на роднините да ги линчуват? А кажи, защо имената им бяха изписани като на герои на една чешма? Много сме били толерантни и преди и сега иначе Али ага Барутанлията и Али ага Тъмръшлията да са били насечени на парчета, както те са секли пеленачета, а не да са си умряли от старост ! Грешки , грешкиии!

Спиш и сънуваш !!! Време е да се събудиш!!! Доказателствата ти за ДС са само в главата ти!!! Нищо ли нямаш между ушите?!?!

Ще ни подкрепи тя, любимата ти Русия. Както ни подкре при Съединението, Сръбско-българската война, Балканските войни и фабрикуването на Македония, нали? Плиткоумник.

То туй разделяне май постановка. Да се привлекат нови в новосъздадена партия, които са недоволни от старата. Демек да има избор, който не иска в едната да иде в другата. Важно да е турска. Да има вечно етническо напрежение, за да може да избухне социалното. Социалното разрушава системата, а всички останали я запазват.

Да не избухне социалното.

А на коя страна е ПП Атака?

На страната на Путин, разумеется!

(рожба) на КГБ. Доган - тоже! Неслучайно 90% от лидерите на ДПС през годините са агенти или служители на ДС, филиалът на КГБ. Местан (агент Павел - също). Дали Местан се е опитал да играе извън КГБ (ФСБ) или просто участва във филм по сценарий на КГБ предстои да разберем. Но няма как родителят да се остави да изтърве отрочето си. А ние, българските граждани (независимо от нашата народност) е добре да си направим съответните изводи и най-накрая да си отговорим защо преходът ни се оказа толкова дълъг и толкова мъчителен? Нека си припомним всички "ключови" политически изяви на ДПС като "оня списък", като "Боянските ливади" (свалянето на правителството но Филип Димитров) и кабинета на Любен Беров, като участието в ОНС и решаващата подкрепа за "Величеството" при изборната загуба на ОДС, за двете тройни коалиции, за овладяването на медиите, за "обръчите от фирми" и налагането на корупционните схеми в България...

такива тъпотии даже няма защо да се коментират - те коментират сами себе си!

Прави са милиционерските агитпроп-и, че интернетът (тази американска измишльотина) е вредна, тъй като могат безнаказано да се изказват мнения, различни от единствено правилните... И трябва да се забрани - руснаците нямат нищо против, ако не им закачат порносайтовете, както показа едно социологическо проучване наскоро.

нямам против да се изколят взаимно!

Ако бяхме клали всеки ден 500*365= 185 500 хора, най малко толкова щтяха да избягат. Колко е било бг населението?

По явно национално предателство от това на Местан едва ли може да има! След като го изгониха неговите от партията му, веднага отиде за инструкции в ТУРСКОТО посолство, зада се погрижил за сигурността си??? Нали е с депутатски имунитет! Нали има БЪЛГАРСКИ служби, които да гарантират депутатската сигурност! Как точно Местан очаква от турското посолство да му осигурят сигурността, освен ако не иска да се изнесе от страната при кукловодите си? Долни предатели, на които дори сме дали представителство в българския Парламент!!! Съд и затвор за дълго за такива боклуци!

Агент Павел Местанов може да откупи цяла филхармония с диригента, та какво остава за група цигани, които да освиркат когото и да било.

Не разбирам защитаващите Местан?!?! В статията точно и ясно е написано- придружен от турски дипломати!!!! Какво повече да се коментира??? Тук няма място за коментари за Русия, тук трябва да се коментира за България!!!! Русофобите трябва да са разбрали , че средно положение няма!!!! За тях най-точно определение даде Джамбазки - "В СВОЯТА ОМРАЗА КЪМ РУСИЯ РУСОФОБИТЕ СТАНАХА ТУРКОФИЛИ"!!!!!

Велинчо, аз ще допълня Джамбазки- В своята извратена любов къч Русия, русофилите, станаха българофоби! Впрочем, те винаги са били такива.

ти или си глупав или перверзен. Извратен си ти понеже си се влюбил в хората, които клаха българите 5 века, почти я бяха затрили от картата на света заедно с великата и култура, стриха мраморните колони на дворците и църквите ни на прах за вар... Върви се гъзи и не си позволявай да мърсиш народа, който ни протегна единствен ръка в теглото.

Освен че пишеш абсолютно несъстоятелни неща, те са и доста тъпи.

Господин "н'ам кой си"!!! Правото на симпатия и сантименти има всеки!!! Не искам всички да харесват само Русия или само САЩ !!!! И това няма нищо, ама нищо общо с патриотизма!!! Само е странно, че русофобите в по-голямата си част никога не "виждат" истината когато е свързана с Русия !!!! И тезите за имперските интереси са толкова изтъркани, колкото са "великите сили". Всеки си има интереси ама дали съвпадат с интересите на България!!!!

Ясно е ,че Местан ще прави нова протурска партия след разцеплението наДПС ,но не трябва да се допуща нейното регистриране,защото това ще бъде огромно предателство срещу България

Един въпрос. Освен на балканите има ли в Европа етнически партии? И не е зле да проверите в големите държави на таз Европа и Сащ какво се случва при опит за поява на етническа партия.

Етнически партии в България са :Атака,ВМРО, НФСБ......броил съм ги над 10 . А ДПС не е етническа партия-има българи,помаци,турци ...

НароденСъд 2

В Англия всяка една етническа група има право на един представител (депутат). Ни повече,ни помалко!

Много си ограничен, ефенди! В България, както и във всяка друга държава, всички партии са съставени основно от националното болшинство. Това не ги прави етнически! Но ДПС е етническа, защото сегрегира осножно турскоезичното малцинство! И това е единственият обединяващ елемент! Не ми казвай, че всички турци имат еднакъв статус в обществото, респективно, един и същ икономически интерес, за да гласуват под строй за ДПС! Айде, спрете с глупостите! А Кириак Стефчовци винаги е имало и ще има! Това не променя картинката!

По нашите земи далеч-далеч преди да има някакви турски чалмалии-нашественици и поробители, е ИМАЛО БЪЛГАРИЯ от ВЕКОВЕ!!! Сега е срам и унизително КОЛОНИАЛНОТО положение на България с безродните й новобогаташки безродници-слуги на Запада и българоубийци!АТАКА и ВМРО са част от тялото и душата на изнемогваща БЪЛГАРИЯ и единствената й чест и защита в името на дойстойните ни предци от много поколения,жертвали героично живота си за нея във войни и съграждащо време,каквото помни моето поколение българи на СОЦИАЛИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ!!! Етническата,чужда, враждебна и унизяваща достойнството на Българя както и заплаха за нейното оцеляване и БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВНОСТ е узаконената от демоКРАДСКИ ПРОДАЖНИ СЪДИИ-МЕКОТЕЛИ,които БОГ ще съди и в АДА, е турския раков тумор ДПС в пропитата с българска кръв на закланите от турците българи през 5-вековното ТУРСКО РОБСТВО! АТАКА и ВМРО измиват поне част от ПОЗОРА,МЕКОТЕЛИЕТО и ПРОДАЖНОСТТА на сегашния колониален "български" елит и са опора и ЧЕСТ за БЪЛГАРИТЕ,които ЗНАЕМ защо сме БЪЛГАРИ и ще си ОСТЕНЕМ до гроб такива!!!

да,в турция има-хдп(народна демократична партия),това е прокюрдска партия,политическо крилло на пкк в парламента

Какво общо може да има Турция с Европа? Турция и европейска християнска цивилизация са оксиморони!

що се бавят и не се съберат сега в една парламентарна група ДПС на Доган, атакистите, патриотите и комунистите разбира се. И тогана, ах тогава ще станет мнозинство и ще яхнат властта. Пък четиримата отцепили се от Доган и четиримата отцепили се от Пръмовата могат да образуват една група /мисля, че трябваше 7-8 човека - таман/.

Възродителния процес трябва да се повтори, но с малки изменения. Никакво сменяне на имена, само и единствено изселване. Премахване на двойното гражданство. Всички турци и помаци в турция.

ако не беше ченгето Сава и ченгето Павел кво ли щеше да стане с нас! Путлерисчетата казват че без циганинът Сава сме жив зян. Щяли сме да станем турски виалет. А как досега не сме станали без Сава? .Ще ни бъде или няма да ни бъде - там е въпросът. Ще станем ли 16 република или не? Не ги разбирам тези дори и за КГБ долни интриги. Браво Доган бил най-бългапин у нас.Жив и здрав, че без него как сме могли да живеем. Ама тези политици - ачик гейове - целиват се в устата, прегръщат се, а после - нож вадят

МОЖЕ И КЪМ ЕВРОПА :) ВАЖНОТО Е, ТУК ДА ВИ НЯМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На някой много му се иска да скара българи и турци, но номера няма да мине.

и какво още да им дадем, то лакомия им гъз няма насищане. На българите им писна да плащат за тъй наречения етнически мир.

По информация от агенция "Ташак хабер", при навлизане над турска територия и многократни предупреждения от властите да напусне, над турска територия е свалена шейната на Дядо Коледа.Съдбата на Дядо Коледа е неизвестна.

Каква ирония на съдбата-най-руската,пропуткинова партия,националистисти в България се оказа ДПС с онбашията Доган,агента на ДС Сава!Сега под неговото знаме ще се подредят башибозуците на Сидер-войвода,на айдук Гоце,каракачаните и калайджиите на улавия МикоФ!А Местаня ще се окопава с кържалии, даалии,османлии и много мюфтии!Ха, сега да видим де, юнак Бойко кви ша ги натвори!

Кириаке Стефчов-ти ли си? Да си русофил в сегашната обстановка означава да си българин! Тичай при султана да му се оплачеш!

ДПС и всички етнически партии да бъдат заличени от регистъра!

Мислих си че Доган е пратил Мустафата само по долни гащи,а се видя,че той е казак,има и риза!Ашколсум,молодци!Добре ще е ако направят публичев сунет и на товарищ Путин!

Показваш само колко си тъп,а не колко си оригинален.

Закъснели са, сонатата му я направиха, когато откриваше най-голямата джамия в света в Москва! Сега може да има "Я му надуй дядо кавала, след теб да викна Аллах Акбар"!

турця=югославя затворете гранизите и не говорете гупости.

веднъж се напълнихме с мангали след Югославия

ще търпим тези прояви на антибългарски настроения. Къде сте българи? Какво чевстват турците - жертви, загинали при терористични атентати. А убитите милиционери, изпълнявайки защитата на България? А убитите майки с деца при атентатите? До кога ще се търпи това? Който си харесва Турция и турския начин на живот - да се изселва там. България е за българи, с българско самосъзнание, независимо от националността. За турските носталгии - в Турция

Къде са бг службите, защо не се вдигне скандал заради намесата на тоя манаф от Истанбул в бг политиката? Такова нещо не може да се случи в САЩ. Какво прави турския посланик в Родопите. Това не са били турски граждани, а български турци, които са бг граждани. Защо изобщо нашите власти и ДАНС допускат такова нещо. Това е заплаха за националната сигурност и ние като българи и граждани трябва да пазим нашите интереси. Еми то утре Ердоган може да влезне с армия в Родопите и да каже, че турското население там е мачкано. Не трябва да допускаме такова нещо, трябва да се вдигаме докато е време дали на площади дали пред парламента и да си пазим държавата от тия арабо-турски цигани.

Незабавно сваляне имунитета на агент Сава,отнемане на българското гражданство и съд за национална измяна.Премахване на двойното гражданство.Който се чувства турчин да се откаже от българския паспорт и да замине за Турция.Така няма да има противопоставяне.Мир за всички.Турция да престане да се меси във вътрешните работи на България защото това вече преминава мярката за добросъседство.

пак доказа че е голям играч. На него му е ясно, че Местан много се нае и с про турската си политика ако се осъществят неговите планове ще се бетонира във властта. Доган какво печели, ако Местан печели - нищо. Той сега е 1, сега България е негова - каквото той каже, това става. А екзактния бетонира ли се, той е излишен. И без това не е любимец на Ердоган. За това бързо се ориентира в обстановката. А в международен аспект Русия все повече се утвърждава като световна сила - става все по-силна. И който й се опълчи да не чака добро. От ситуацията само печели България. Турските шпиони като Местан се разкриха - на всиочки вече им е ясно кои са. Две села роднини - и това е. Крайно време е нашата прокуратура да се заеме с Местан за предадения договор за миговете на турците.

разбирай Доган пак доказа ...

си , То е ясно .

Къде са националистите?По най светлите християнски празници разни турски дипломати са се разшетали в страната ни.Това в другите държави е недопустимо..България е православна държава.Записано е в Конституцията.Промиват мозъците на турско говорящите.Един ден зададох въпрос на жени,определящи се като туркини в страната ни-Кой е Мохамед?Не можаха да ми отговорят.Щели да питали.Попитах ги защо само за ДПС гласуват?Така им нареждали.Иначе нямало да им дадат дърва за огрев,нямало да си намерят работа.Примерно в Родопите ,това са си българи,насилствено накарани да си сменят вярата.Внушават им ,че са турци.Разни политици разделят населението ,с цел собствени облаги.В Пазарджик циганите пък превърнати в араби.На други места на бързо ги направиха мюсулмани.

..."Феим Мендерес буквално изля гнева си пред камерите с викове: "Не ви е срам, изгонихте Местан без да го изслушате! И Сталин е давал последна дума. Продадохте ни на Русия, ние искаме Европа, да живее Меркел!"...МЕРКЕЛ СИ ЖИВЕЕ В ГЕРМАНИЯ, ТАМ Я ТЪРСИ, МАЗЕН ФЕСЕ! ПРАВ ТИ ПЪТ ЗА ТАМ! ТУК Е БЪЛГАРИЯ!!!... И НА ДРУГ РАЗПРАВЯЙ, ЧЕ ИСКАТЕ ЕВРОПА, ВИЕ ИСКАТЕ - ТУРСКИ БУЛГАРИСТАН! МОЖЕШ ДА СИ ИСКАШ КАКВОТО СИ ПОИСКАШ, НО САМО В ТУРЦИЯ!!!...ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО, БЪЛГАРИЯ!!!

ТОЯ ФЕС ДА ИМИГРИРА ПРИ МЕРКЕЛ ИЛИ ПРИ ЕРДОГАН .. НИКОЙ НЕ ГО ВЪРЗАЛ В БЪЛГАРИЯ :)))

дпс са истинските русофили, атака и бсп са менте.

Аз,предпочитам ЕВРОПА пред Анкара и Москва ,в това съм сигурен че го желае и целия Български народ . Най

А ЗА МЕН Е ВАЖНО КОЙ МОЖЕ ДА ГАРАНТИРА И ЗАЩИТИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРЦИЯ ..... .. ВИДЯХМЕ КАК НАТО ЗАЩИТИ ГЪРЦИЯ , СИРИЯ И ИРАК ОТ ТУРСКИТЕ ВОЙСКИ И КАК ПАЗИ КЮРДИТЕ :)))

КОЙ ИДВА ДА НИ ОСВОБОДИ ? ДЕДО ИВАН .... А ГЕРМАНИЯ И БРИТАНИЯ СА ПРАЩАЛИ ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ ВОЕННИ ИНСТРУКТОРИ НА "ДЕМОКРАТИЧНИЯ СУЛТАН" И ХИЧ И НЕ СА МИСЛИЛИ ДА НИ ОСВОБОЖДАВАТ ....

Приятел уточни си къде е Москва къде е Анкара?!

кеворк е умен човек. той още преди две години заяви ''хе подценявайте бойко! той знае много неща и е хитър по природа, стажувал е при други двама хитреци: тодор и цимеон''. аз бих прибавил към този цитат и, че е бил мутра, бил е и чинге. та бойко тиквата може да е всякакаъв, но е страхотен играч. ъспя да разцепи всички партии и все с една невинна физиномия. той предвиди развоя в дпс, най-вероятно, защото той е в центъра на интригата. по негово време, като клечка в мвр бяха избити най-много мутри. какво пък, ако това всичко е от полза за българия (а сумарно погледнато то е), защо не? Oчаквам скорошна развръзка и с кой - делянчо пеевски.

Така както си го написал,звучи ДОБРЕ.А дано да е така!Но има и една подробност:Руската политическа и военна машина набира голяма скорост.Ще го призная за хитрец,ако сме хем Европейци,хем приятели на Русия...

хареса светкавичната реакция на Председателя на Народното събрание , Премиера , Президента , Прокурора и всички служби за сигурност . Направо имат какво да научат от нас всички останали държави , когато трябва да демонстрират държавническо мислене . Нека ни завиждат .

A защо държавата трябва да създава въпрос от една циганска крамола? 'айде холан, както казват те, тези, за които си се загрижил.

ДЕДО ИВАН ВИНАГИ ЩЕ НИ ПОДКРЕПИ СРЕЩУ ТУРЧЕТАТА ИСЛЯМИСТИ ..... ... А НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА В БЪЛГАРИЯ ДА ИМИГРИРА В ТУРЦИЯ :))) ... НА МЕН НЕ МИ ХАРЕСВА УПРАВЛЕНИЕТО И ЗАТОВА СЪМ ИМИГРИРАЛ В САЩ :)))

A защо не в Pусия - при дядо ти Nван?

АЗ ПРОДАВАМ НА ЕДРО СЪС 100% НАДЦЕНКА НА МАГАЗИНЕРИТЕ , А ТЕ СИ СЛАГАТ ОЩЕ 200% ... И ГО ПРОДАВАТ НА АМЕРИКАНЦИТЕ .. ТОВА В БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ .. А В РУСИЯ СТАВА САМО В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ :))

ТИ СЪС СКОБИЧКИТЕ ЛИ БЕ

Коментари - Освиркаха тримата лидери на ДПС в Могиляне | Днес.dir.bg

Освиркаха тримата лидери на ДПС в Могиляне

Мощно освиркване съпроводи обявяването на имената на тримата председатели на ДПС – Казак, Риза и Карадайъ в Могиляне.

Обратно в новината

Коментари - Освиркаха тримата лидери на ДПС в Могиляне | Днес.dir.bg

Коментари

Колко ли са жертвите на възродителния процес в сравненеи с жертвите на турското робство? ... Прости хора са българските турци. Блеят като стадо, стига да им изкарат фетиш. И все пак Бог да прости жертвите на комунистическото варварство, което отне и животи и на етнически българи, и на етнически турци. Ако обаче турците бяха наистина хора, нямаще да се радват на прегръдки с БСП, а щяха да следват демократичните ценности. Вместо това ги ползват за бройка по най-обиден начин. Завалиите...

ДПС е чудовището на франкейнщайн тяло от турци мозък от москва

"Дипломатическата автоколона и колата на Лютви Местан "...а Местан не е ли депутат в българския парламент !?!

Хахаха искали европа и Меркел?!? Абе я марш в диарбекир да пасеш камили и да говориш на майчин език.

Крайно време е да се забрани тоя маскарад с тия възпоменателни простотии , също и от къде на къде ще ми се влачат разни дипломати с Български политици Тези тримата които Доган изхвърли от ДПС са си директно за затвор .

Обрязването да е до вълнените праскови

Най - опасни са потомствените еничари.Трябва да се елиминират по всяко време с всички средства.

Теорията "разделяй и владей" винаги е била актуална и доста прозрачна - всичкият електорат в ДПС. Не е важно в кое ДПС, важното е, да не се разпилее по другите партии!

Не е на ДС а на турските специални служби драгими потурнако.

Занимаваме се с Местан, ходжи, турски посланици, дипломати, протурски организации и т.н и така ПЪТЯТ КЪМ РИЛСКИЯ МАНАСТИР ИЗЧЕЗНА!

доказано е тур4ине 4е вагона с майки и деца е взивен от турци живеещи в България.

и са екзекутирани. Но подготовката и организацията е на ДС!

тоя дето се е провиквал не беше ли терорис през 80 заедно с доган и другите в дпд

Дали сме толкова тъпи да не разберем тенденцията днес, след 26 години на "демократически" манипулации? Някакво погребение на турско момиченце, което се освещава, като че ли България е виновна за това, с присъствието на някакъв председател на турските изселници - пак подсъзнателно обвиняване на България. С мрачното присъствие на посланника на Турция с тайфа от турски дипломати - ясно е на кого трябва да се плаче на рамото от лошата България. С мюфтията - и Аллах е против България, значи. Доган и ДПС освиркани - как не ги е срам да не са на страната на родината си майка и закрилница - Турция, а на страната на държавата на "раята" - България. Това е събитие, което е зловещо, но е повече вбесяващо, отколкото зловещо от наглостта на Турция и нейната пета колона тук. Сега е ясно защо се плюе по Русия - единствената страна способна и имаща интерес да ни подкрепи срещу толкова нагъл съсед.

че взрива във вагона за майки с деца на гара Буново е подготвен и организиран от Държавна сигурност. Най-вероятно също така и взривовете на гарите Пловдив и Сливен... След тези терористични актове започна т.нар. "възродителен процес" (масовата еднопосочна екскурзия за Турция)...

От кого и къде е доказателството? Да не би и за Кенеди да знаеш нещо?

А я кажи защо на главорезите им шибнаха по един куршум, а не ги дадоха на роднините да ги линчуват? А кажи, защо имената им бяха изписани като на герои на една чешма? Много сме били толерантни и преди и сега иначе Али ага Барутанлията и Али ага Тъмръшлията да са били насечени на парчета, както те са секли пеленачета, а не да са си умряли от старост ! Грешки , грешкиии!

Спиш и сънуваш !!! Време е да се събудиш!!! Доказателствата ти за ДС са само в главата ти!!! Нищо ли нямаш между ушите?!?!

Ще ни подкрепи тя, любимата ти Русия. Както ни подкре при Съединението, Сръбско-българската война, Балканските войни и фабрикуването на Македония, нали? Плиткоумник.

То туй разделяне май постановка. Да се привлекат нови в новосъздадена партия, които са недоволни от старата. Демек да има избор, който не иска в едната да иде в другата. Важно да е турска. Да има вечно етническо напрежение, за да може да избухне социалното. Социалното разрушава системата, а всички останали я запазват.

Да не избухне социалното.

А на коя страна е ПП Атака?

На страната на Путин, разумеется!

(рожба) на КГБ. Доган - тоже! Неслучайно 90% от лидерите на ДПС през годините са агенти или служители на ДС, филиалът на КГБ. Местан (агент Павел - също). Дали Местан се е опитал да играе извън КГБ (ФСБ) или просто участва във филм по сценарий на КГБ предстои да разберем. Но няма как родителят да се остави да изтърве отрочето си. А ние, българските граждани (независимо от нашата народност) е добре да си направим съответните изводи и най-накрая да си отговорим защо преходът ни се оказа толкова дълъг и толкова мъчителен? Нека си припомним всички "ключови" политически изяви на ДПС като "оня списък", като "Боянските ливади" (свалянето на правителството но Филип Димитров) и кабинета на Любен Беров, като участието в ОНС и решаващата подкрепа за "Величеството" при изборната загуба на ОДС, за двете тройни коалиции, за овладяването на медиите, за "обръчите от фирми" и налагането на корупционните схеми в България...

такива тъпотии даже няма защо да се коментират - те коментират сами себе си!

Прави са милиционерските агитпроп-и, че интернетът (тази американска измишльотина) е вредна, тъй като могат безнаказано да се изказват мнения, различни от единствено правилните... И трябва да се забрани - руснаците нямат нищо против, ако не им закачат порносайтовете, както показа едно социологическо проучване наскоро.

нямам против да се изколят взаимно!

Ако бяхме клали всеки ден 500*365= 185 500 хора, най малко толкова щтяха да избягат. Колко е било бг населението?

По явно национално предателство от това на Местан едва ли може да има! След като го изгониха неговите от партията му, веднага отиде за инструкции в ТУРСКОТО посолство, зада се погрижил за сигурността си??? Нали е с депутатски имунитет! Нали има БЪЛГАРСКИ служби, които да гарантират депутатската сигурност! Как точно Местан очаква от турското посолство да му осигурят сигурността, освен ако не иска да се изнесе от страната при кукловодите си? Долни предатели, на които дори сме дали представителство в българския Парламент!!! Съд и затвор за дълго за такива боклуци!

Агент Павел Местанов може да откупи цяла филхармония с диригента, та какво остава за група цигани, които да освиркат когото и да било.

Не разбирам защитаващите Местан?!?! В статията точно и ясно е написано- придружен от турски дипломати!!!! Какво повече да се коментира??? Тук няма място за коментари за Русия, тук трябва да се коментира за България!!!! Русофобите трябва да са разбрали , че средно положение няма!!!! За тях най-точно определение даде Джамбазки - "В СВОЯТА ОМРАЗА КЪМ РУСИЯ РУСОФОБИТЕ СТАНАХА ТУРКОФИЛИ"!!!!!

Велинчо, аз ще допълня Джамбазки- В своята извратена любов къч Русия, русофилите, станаха българофоби! Впрочем, те винаги са били такива.

ти или си глупав или перверзен. Извратен си ти понеже си се влюбил в хората, които клаха българите 5 века, почти я бяха затрили от картата на света заедно с великата и култура, стриха мраморните колони на дворците и църквите ни на прах за вар... Върви се гъзи и не си позволявай да мърсиш народа, който ни протегна единствен ръка в теглото.

Освен че пишеш абсолютно несъстоятелни неща, те са и доста тъпи.

Господин "н'ам кой си"!!! Правото на симпатия и сантименти има всеки!!! Не искам всички да харесват само Русия или само САЩ !!!! И това няма нищо, ама нищо общо с патриотизма!!! Само е странно, че русофобите в по-голямата си част никога не "виждат" истината когато е свързана с Русия !!!! И тезите за имперските интереси са толкова изтъркани, колкото са "великите сили". Всеки си има интереси ама дали съвпадат с интересите на България!!!!

Ясно е ,че Местан ще прави нова протурска партия след разцеплението наДПС ,но не трябва да се допуща нейното регистриране,защото това ще бъде огромно предателство срещу България

Един въпрос. Освен на балканите има ли в Европа етнически партии? И не е зле да проверите в големите държави на таз Европа и Сащ какво се случва при опит за поява на етническа партия.

Етнически партии в България са :Атака,ВМРО, НФСБ......броил съм ги над 10 . А ДПС не е етническа партия-има българи,помаци,турци ...

НароденСъд 2

В Англия всяка една етническа група има право на един представител (депутат). Ни повече,ни помалко!

Много си ограничен, ефенди! В България, както и във всяка друга държава, всички партии са съставени основно от националното болшинство. Това не ги прави етнически! Но ДПС е етническа, защото сегрегира осножно турскоезичното малцинство! И това е единственият обединяващ елемент! Не ми казвай, че всички турци имат еднакъв статус в обществото, респективно, един и същ икономически интерес, за да гласуват под строй за ДПС! Айде, спрете с глупостите! А Кириак Стефчовци винаги е имало и ще има! Това не променя картинката!

По нашите земи далеч-далеч преди да има някакви турски чалмалии-нашественици и поробители, е ИМАЛО БЪЛГАРИЯ от ВЕКОВЕ!!! Сега е срам и унизително КОЛОНИАЛНОТО положение на България с безродните й новобогаташки безродници-слуги на Запада и българоубийци!АТАКА и ВМРО са част от тялото и душата на изнемогваща БЪЛГАРИЯ и единствената й чест и защита в името на дойстойните ни предци от много поколения,жертвали героично живота си за нея във войни и съграждащо време,каквото помни моето поколение българи на СОЦИАЛИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ!!! Етническата,чужда, враждебна и унизяваща достойнството на Българя както и заплаха за нейното оцеляване и БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВНОСТ е узаконената от демоКРАДСКИ ПРОДАЖНИ СЪДИИ-МЕКОТЕЛИ,които БОГ ще съди и в АДА, е турския раков тумор ДПС в пропитата с българска кръв на закланите от турците българи през 5-вековното ТУРСКО РОБСТВО! АТАКА и ВМРО измиват поне част от ПОЗОРА,МЕКОТЕЛИЕТО и ПРОДАЖНОСТТА на сегашния колониален "български" елит и са опора и ЧЕСТ за БЪЛГАРИТЕ,които ЗНАЕМ защо сме БЪЛГАРИ и ще си ОСТЕНЕМ до гроб такива!!!

да,в турция има-хдп(народна демократична партия),това е прокюрдска партия,политическо крилло на пкк в парламента

Какво общо може да има Турция с Европа? Турция и европейска християнска цивилизация са оксиморони!

що се бавят и не се съберат сега в една парламентарна група ДПС на Доган, атакистите, патриотите и комунистите разбира се. И тогана, ах тогава ще станет мнозинство и ще яхнат властта. Пък четиримата отцепили се от Доган и четиримата отцепили се от Пръмовата могат да образуват една група /мисля, че трябваше 7-8 човека - таман/.

Възродителния процес трябва да се повтори, но с малки изменения. Никакво сменяне на имена, само и единствено изселване. Премахване на двойното гражданство. Всички турци и помаци в турция.

ако не беше ченгето Сава и ченгето Павел кво ли щеше да стане с нас! Путлерисчетата казват че без циганинът Сава сме жив зян. Щяли сме да станем турски виалет. А как досега не сме станали без Сава? .Ще ни бъде или няма да ни бъде - там е въпросът. Ще станем ли 16 република или не? Не ги разбирам тези дори и за КГБ долни интриги. Браво Доган бил най-бългапин у нас.Жив и здрав, че без него как сме могли да живеем. Ама тези политици - ачик гейове - целиват се в устата, прегръщат се, а после - нож вадят

МОЖЕ И КЪМ ЕВРОПА :) ВАЖНОТО Е, ТУК ДА ВИ НЯМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На някой много му се иска да скара българи и турци, но номера няма да мине.

и какво още да им дадем, то лакомия им гъз няма насищане. На българите им писна да плащат за тъй наречения етнически мир.

По информация от агенция "Ташак хабер", при навлизане над турска територия и многократни предупреждения от властите да напусне, над турска територия е свалена шейната на Дядо Коледа.Съдбата на Дядо Коледа е неизвестна.

Каква ирония на съдбата-най-руската,пропуткинова партия,националистисти в България се оказа ДПС с онбашията Доган,агента на ДС Сава!Сега под неговото знаме ще се подредят башибозуците на Сидер-войвода,на айдук Гоце,каракачаните и калайджиите на улавия МикоФ!А Местаня ще се окопава с кържалии, даалии,османлии и много мюфтии!Ха, сега да видим де, юнак Бойко кви ша ги натвори!

Кириаке Стефчов-ти ли си? Да си русофил в сегашната обстановка означава да си българин! Тичай при султана да му се оплачеш!

ДПС и всички етнически партии да бъдат заличени от регистъра!

Мислих си че Доган е пратил Мустафата само по долни гащи,а се видя,че той е казак,има и риза!Ашколсум,молодци!Добре ще е ако направят публичев сунет и на товарищ Путин!

Показваш само колко си тъп,а не колко си оригинален.

Закъснели са, сонатата му я направиха, когато откриваше най-голямата джамия в света в Москва! Сега може да има "Я му надуй дядо кавала, след теб да викна Аллах Акбар"!

турця=югославя затворете гранизите и не говорете гупости.

веднъж се напълнихме с мангали след Югославия

ще търпим тези прояви на антибългарски настроения. Къде сте българи? Какво чевстват турците - жертви, загинали при терористични атентати. А убитите милиционери, изпълнявайки защитата на България? А убитите майки с деца при атентатите? До кога ще се търпи това? Който си харесва Турция и турския начин на живот - да се изселва там. България е за българи, с българско самосъзнание, независимо от националността. За турските носталгии - в Турция

Къде са бг службите, защо не се вдигне скандал заради намесата на тоя манаф от Истанбул в бг политиката? Такова нещо не може да се случи в САЩ. Какво прави турския посланик в Родопите. Това не са били турски граждани, а български турци, които са бг граждани. Защо изобщо нашите власти и ДАНС допускат такова нещо. Това е заплаха за националната сигурност и ние като българи и граждани трябва да пазим нашите интереси. Еми то утре Ердоган може да влезне с армия в Родопите и да каже, че турското население там е мачкано. Не трябва да допускаме такова нещо, трябва да се вдигаме докато е време дали на площади дали пред парламента и да си пазим държавата от тия арабо-турски цигани.

Незабавно сваляне имунитета на агент Сава,отнемане на българското гражданство и съд за национална измяна.Премахване на двойното гражданство.Който се чувства турчин да се откаже от българския паспорт и да замине за Турция.Така няма да има противопоставяне.Мир за всички.Турция да престане да се меси във вътрешните работи на България защото това вече преминава мярката за добросъседство.

пак доказа че е голям играч. На него му е ясно, че Местан много се нае и с про турската си политика ако се осъществят неговите планове ще се бетонира във властта. Доган какво печели, ако Местан печели - нищо. Той сега е 1, сега България е негова - каквото той каже, това става. А екзактния бетонира ли се, той е излишен. И без това не е любимец на Ердоган. За това бързо се ориентира в обстановката. А в международен аспект Русия все повече се утвърждава като световна сила - става все по-силна. И който й се опълчи да не чака добро. От ситуацията само печели България. Турските шпиони като Местан се разкриха - на всиочки вече им е ясно кои са. Две села роднини - и това е. Крайно време е нашата прокуратура да се заеме с Местан за предадения договор за миговете на турците.

разбирай Доган пак доказа ...

си , То е ясно .

Къде са националистите?По най светлите християнски празници разни турски дипломати са се разшетали в страната ни.Това в другите държави е недопустимо..България е православна държава.Записано е в Конституцията.Промиват мозъците на турско говорящите.Един ден зададох въпрос на жени,определящи се като туркини в страната ни-Кой е Мохамед?Не можаха да ми отговорят.Щели да питали.Попитах ги защо само за ДПС гласуват?Така им нареждали.Иначе нямало да им дадат дърва за огрев,нямало да си намерят работа.Примерно в Родопите ,това са си българи,насилствено накарани да си сменят вярата.Внушават им ,че са турци.Разни политици разделят населението ,с цел собствени облаги.В Пазарджик циганите пък превърнати в араби.На други места на бързо ги направиха мюсулмани.

..."Феим Мендерес буквално изля гнева си пред камерите с викове: "Не ви е срам, изгонихте Местан без да го изслушате! И Сталин е давал последна дума. Продадохте ни на Русия, ние искаме Европа, да живее Меркел!"...МЕРКЕЛ СИ ЖИВЕЕ В ГЕРМАНИЯ, ТАМ Я ТЪРСИ, МАЗЕН ФЕСЕ! ПРАВ ТИ ПЪТ ЗА ТАМ! ТУК Е БЪЛГАРИЯ!!!... И НА ДРУГ РАЗПРАВЯЙ, ЧЕ ИСКАТЕ ЕВРОПА, ВИЕ ИСКАТЕ - ТУРСКИ БУЛГАРИСТАН! МОЖЕШ ДА СИ ИСКАШ КАКВОТО СИ ПОИСКАШ, НО САМО В ТУРЦИЯ!!!...ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО, БЪЛГАРИЯ!!!

ТОЯ ФЕС ДА ИМИГРИРА ПРИ МЕРКЕЛ ИЛИ ПРИ ЕРДОГАН .. НИКОЙ НЕ ГО ВЪРЗАЛ В БЪЛГАРИЯ :)))

дпс са истинските русофили, атака и бсп са менте.

Аз,предпочитам ЕВРОПА пред Анкара и Москва ,в това съм сигурен че го желае и целия Български народ . Най

А ЗА МЕН Е ВАЖНО КОЙ МОЖЕ ДА ГАРАНТИРА И ЗАЩИТИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРЦИЯ ..... .. ВИДЯХМЕ КАК НАТО ЗАЩИТИ ГЪРЦИЯ , СИРИЯ И ИРАК ОТ ТУРСКИТЕ ВОЙСКИ И КАК ПАЗИ КЮРДИТЕ :)))

КОЙ ИДВА ДА НИ ОСВОБОДИ ? ДЕДО ИВАН .... А ГЕРМАНИЯ И БРИТАНИЯ СА ПРАЩАЛИ ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ ВОЕННИ ИНСТРУКТОРИ НА "ДЕМОКРАТИЧНИЯ СУЛТАН" И ХИЧ И НЕ СА МИСЛИЛИ ДА НИ ОСВОБОЖДАВАТ ....

Приятел уточни си къде е Москва къде е Анкара?!

кеворк е умен човек. той още преди две години заяви ''хе подценявайте бойко! той знае много неща и е хитър по природа, стажувал е при други двама хитреци: тодор и цимеон''. аз бих прибавил към този цитат и, че е бил мутра, бил е и чинге. та бойко тиквата може да е всякакаъв, но е страхотен играч. ъспя да разцепи всички партии и все с една невинна физиномия. той предвиди развоя в дпс, най-вероятно, защото той е в центъра на интригата. по негово време, като клечка в мвр бяха избити най-много мутри. какво пък, ако това всичко е от полза за българия (а сумарно погледнато то е), защо не? Oчаквам скорошна развръзка и с кой - делянчо пеевски.

Така както си го написал,звучи ДОБРЕ.А дано да е така!Но има и една подробност:Руската политическа и военна машина набира голяма скорост.Ще го призная за хитрец,ако сме хем Европейци,хем приятели на Русия...

хареса светкавичната реакция на Председателя на Народното събрание , Премиера , Президента , Прокурора и всички служби за сигурност . Направо имат какво да научат от нас всички останали държави , когато трябва да демонстрират държавническо мислене . Нека ни завиждат .

A защо държавата трябва да създава въпрос от една циганска крамола? 'айде холан, както казват те, тези, за които си се загрижил.

ДЕДО ИВАН ВИНАГИ ЩЕ НИ ПОДКРЕПИ СРЕЩУ ТУРЧЕТАТА ИСЛЯМИСТИ ..... ... А НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА В БЪЛГАРИЯ ДА ИМИГРИРА В ТУРЦИЯ :))) ... НА МЕН НЕ МИ ХАРЕСВА УПРАВЛЕНИЕТО И ЗАТОВА СЪМ ИМИГРИРАЛ В САЩ :)))

A защо не в Pусия - при дядо ти Nван?

АЗ ПРОДАВАМ НА ЕДРО СЪС 100% НАДЦЕНКА НА МАГАЗИНЕРИТЕ , А ТЕ СИ СЛАГАТ ОЩЕ 200% ... И ГО ПРОДАВАТ НА АМЕРИКАНЦИТЕ .. ТОВА В БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ .. А В РУСИЯ СТАВА САМО В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ :))

ТИ СЪС СКОБИЧКИТЕ ЛИ БЕ