Разбиха наркооранжерия с близо 1000 растения в строяща се сграда в столичен квартал

Помещението е било специално пригодено за целта, като са били изградени въздуховоди, отоплителни и осветителни тела

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

разбиват оранжерии за да им върви синтетиката

ЩЕ БЪДЕ СУПЕР АКО ВСИЧКИ СХВАНАТ КАКВА Е ИСТИНСКАТА ЦЕЛ ЗАД ЗАБРАНАТА НА ТАКИВА РАСТЕНИЯ. А ТЯ Е ДА СЕ ВДИГНЕ ИЗКУСТВЕННО ЦЕНАТА ИМ И БАШ МАФИОТСКИТЕ ШАЙКИ НА БОКО И СРОДНИТЕ МУ ДА МОГАТ САМО И ЕДИНСТВЕННО ДА ПРОДАВАТ ТАКИВА! КОНОПА Е СУПЕР ПОЛЕЗНО РАЗСТЕНИЯ ЗА ТОЛКОВА МНОГО НЕЩА, ЧЕ АКО ЗАПОЧНА НЯМА ДА МИ СТИГНЕ МЯСТО В ПОСТА. В СВЕТОВЕН МАЩАБ Е АНАТЕМОСВАН ЗАЩОТО ХЕМ МОЖЕ ДА ЛЕКУВА, ХЕМ МОЖЕ ДА СЛУЖИ КАТО ОСНОВНА СУРОВИНА ЗА БИО МАТЕРИАЛИ И КУП ЛЕКУВАЩИ ЛЕКАРСТВА!

решили митничарите да направят показна акция - да горят събраният пез годината наркотик. изведнъж - подухнал вятър - и отвял пушека към тълпата - дошли да гледат... след това митничарите тръгнали да събират по 10 евро - за дозата от присъстващите

А някои мрънкат,че нямало земеделие в Бг.

тъпо

Удобен момент за БСП-то да се покаже като модерна, лява партия и да заяви декриминализация за конопа в предизборната си платформа :)

Ако греховното РАСТЕНИЕ се легализира, половината полиция ще остане без работа. На практика не се преследва в по-голямата част от света. Въпрос на време е да се случи и у нас. Легализация (за пълнолетните) и акциз на канабиса. Декриминализация на всякакви вещества за лична употреба на стойност до 100 евро. Ако не нарушаваш хармонията на останалите, кой го е еня с какъв наркотик се тровиш? Дали ще са алкохол, цигари или нещо друго е въпрос на личен избор. Забраненият плод е най-сладък. За това и младите не къркат…

и когато някой от тия - с до 100 евро за лично ползване те сгази - пак ли ще обясняваш как наркоманите не пречели на никого? или някой - дето го закъсал за дозата - вземе, че скъса ушите на щерка ти, за да и открадне обиците, или я заколи за да и задигне чантичката - пак няма да ти пречат дрогите?

Драги ми Опорко, Ако някой ме згази очаквам да си понесе последствията независимо дали в трезво и нетрезво състояние. По твоята логика дай да криминализираме и алкохола - пътната статистика полазва, че има много повече инциденти след употреба на алкохол, отколкото на други наркотици.

Що дрънкаш глупости, като съвсен не си наясно? Към канабиса няма пристрастяване. Никой не краде, за да си купи трева. Крадат, обаче, за да си купят алкохол някои. А утре като те сгази някой, който е на антидепресанти по лекарско предписание, какво да кажем?

Ами то и сега пиянките правят такива неща, че и банки обират ама никой не е гракнал да забранят алкохола. Не се лъжи, че тревата е забранена за твое добро.

НЯМА ЖЕРТВА = НЯМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Не си ходил в Амстердам явно. Чети новини мислят да я забраняват за туристи само за местни. Че Амстердам вс дрига арабели и либерали не е никак приятно. За останала част на Холандия не знам

Хората са си гледали гръсти за калчища и канап да си връзват лозето и доматите.. Сезалът е скъп , а искат да ползват естествени материали за екологична продукция. Какви наркотици и семена при 1,- метров коноп ? Айде де !

Ама как разбиха,някой им подшушна или сами я намериха

Най много избиратели има в Турция сега ще има двойно повече от там . По малко от Америка и Европа.

конфискация на имущество и доживотен затвор е пътя.

Легализация му е майката, баце. Същото като с тютюна и алкохола. Акциз за държавата, продава се в магазина.. Няма мутри и посредници. Плащаш си и парите отиват в бюджета.

Ти да не мислиш че мутрите ще умрът от глад :) ами бельото кафявото за него какво? Синтетикте? Къде е точно границата от колко години да ги почваме?

Всеки гражданин на Република България носи наказателна отговорност за действията си. Нито го подвеждат, нито го привеждат, а най-малко го привличат към отговорност. Деева и юридическия чекиджийски език.

защо обекта на престъпление се оценява в лева, а не в години затвор каквато е реалната му оценка???!!!!

Като си помисля, че в Колорадо тези щяха да бъдат бизнесмени с легална оранжерия...

Че да бяха в Колорадо, що в Карпузица.

А тревата е по безвредна - доказано е. Вземи да се пообразовате малко вместо да вярвате на всички новини целящи да си останете заблудени. От това губим всички, понеже винаги ще има клиентела и търсене - вижте холандците го легализираха още преди 20 години, а нацията им не е от наркомани а напротив - спортна нация са си.

Нещо бъркаш...в Холандия е легализирана личната консумация, не можеш да отглеждаш в промишлени количества и да пласираш.... дори в момента смятат да забранят пушенето на трева в слециализараните за това заведения....няма как да пушиш където си искаш тъй като в Холандия пушенето на обеществено място е забранено...