Разбиха българска мрежа за трафик на мигранти към Великобритания

Вкарвали мигрантите в миниатюрни тайници в камиони, 10 000 евро струвал превозът от българо-турската граница до Острова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тези мигранти много тъпи, защо не пътуват за Русия, там е рая

Там няма кой да ги пусне без редовни документи, виза и декларирана сума осигуряваща ти престоя. Опитай ти като "балкански европеец" да си минеш границата без виза, паспорт и пари да видиш какво ще ти се случи.

Този индо-българин, че е за затвора спор няма. Обаче, дявол да го вземе, има ли един, един единствен човечец тук в редакцията и у форума, който може смислено, спокойно и без клишета да ми обясни следният парадокс в дописката: "За превоз от българо-турската граница до Великобритания мигрантите са плащали по 10 000 евро. " Кой, как и защо плаща за това безумие?! Нали сте наясно, че бедните афганистанци, ако имаха по 10К на ръка щяха да отидат на друго място веднага. Не е ли време да вдигнем глава и да се огледаме как е възможен този парадокс да просъществува толкова дълго време и толкова устойчиво?! Са ли "мигрантите" организирани групи за транспорт на наркотични вещества забранени от закона? Участват ли турски и български граждани на високи властови позиции в този трафик?

После пак обвинявайте британците, че не искат в ЕС!

Това е ОСНОВНАТА причина за брексит - ПЛАНИРАНАТА ИСЛЯМИЗАЦИЯ на Европа!!!!!

Външният обем на превозното средство не отговарял на вътрешната товарна кухина, - ми те муслимите никога не са били в умната класс. Селски бегове и прислужници! Язък, че 500 години сме търпели тия простаци!

Пак Българи замесени ! Сигурно са хора на Путин или Порошенко и искат да вкарат смут в Британия , да направят Майдан и да им свалят Абата и да сложат Истанбулския поп да ги управлява ! А може добри пари дават да направят Джихад в Лондон !!!!

Е, това не е изненадващо :), за всеки интелигентен човек е ясно, че турците (в т.ч. български граждани с турско самосъзнание) имат развит бизнес за трафик на хора и наркотици. Само българската гранична полиция (се прави че) не знае за това.

За раяззлика от българското мнозинство, българските маргинали (ромляни, турци и помаци) са високо организирани бизнесмени; падат си по 'нетуъркинг-а", т.е. имат сплотена "бизнес" структура за трафик на хора и източване на социални ресурси, от България до Западна Европа. Това го разбрах наблюдавайки "ротационния" престой на манги от моето село в ЕС, отиват за известно време в ЕС, връщат се (вероятно след като властите ги надушат), после пак отиват и т.н.

Прав сте, пропуснах да сложа думата бизнес в кавички... Макар че аз подозирам че в Турция дори държават насърчава "бизнеса" с трафик на хора в ЕС, както и "бизнеса" на сина на Ердоган с петрол от терористите например

и аладин ли почна с трафика.... от дисни да се самосезират

Ще съдят трафикантите, защото не им било удобно и широчко на мигрантите. А тия пакистанци и афганистанци ще си ги приемат с хляб и сол. Те си ги обичат. Това са новите, по-любимите им европейци.

Кой плаща 10000 евра за да влезе нелегално в някоя държава? Защо не кандидатства за убежище по законовия и по-икономичен път. Нелегалните мигранти са заплаха за вътрешната сигурност на Европа, не го ли раазбраха това политиците? Трафикантите трябва да се съдят по закона за тероризма. Дори и в България където с това се занимават основно цигани.

Ако не са мигрантите и наркотиците голяма част от българските превозвачи тираджии ще останат без работа. Жалко е но е факт.

Алдин ..... пак помюсюлманчени цигани .....

Не са разбили БЪЛГАРСКА мрежа, а ЦИГАНСКА мрежа за трафик на маймуни....

Сега ще ги съдят , че не им направили пространство 2 м на 4 м . Тоя е с много " българско" име .