Сблъсъци между полиция и мигранти при Идомени, 300 ранени

Македонската полиция използва сълзотворен газ, за да отблъсне мигранти при Гевгелия, опитващи се насилствено да преминат границата от Гърция. Стотици са ранени.

Обратно в новината

Коментари - Сблъсъци между полиция и мигранти при Идомени, 300 ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакайте бе братя ЕВРОПЕЙЦИ... Това е само началото.. Почакайте още малко и ще се убедите сами, че ЕВРОПА е пред прага на поредната ислямска инвазия... Предишната е била в 14 век... Скоро тези "бежанци" ще почнат да стават все по-нагли и по-нагли.. Но големите Подлитици се правят , че не виждат нищо..Те са точно така разединени и неспособни да проумеят опастността колкото и тези от средновековна Европа, с тая разлика ,че средновековна Европа все пак се обедини и спря турците пред Австрия. Тези сега ги пуснаха навсякъде и всички ще плащат голяма цена , но малко по-късно ,, само почакаъте малко ...( Дано съм лош пророк и дано не съм прав..)

"В организацията на защитата на македонската граница са участвали полицаи и офицери от Австрия, Унгария, Чехия, Словения, Хърватия и Сърбия..." Срам и позор за България и нейната армия (доколкото още съществува такова нещо...)! Войници от половин Европа бранят южната й граница от нашествието на върлите мюсюлмански душмани, само от наша страна, дето сме най-близката страна до "горещата точка", участие няма! Шибани дупедавци и предатели са нашите "политици", но може и да си ги заслужаваме...

Простете, че малко съм смесил армия и полиция в мнението си, но това не променя нещата принципно. Участие на български въоръжени сили там няма.

Дайте им още закрила,дайте им убежища дайте помощи очаквайте благодарност.Пуснахте ги през границите си защото са клети,защото бягат от война това им поведение на примати нарушавайки законите и суверенитета на една държава хич не води до съжаление вече.Да се върнат там от където са тръгнали

Германската джамахирия предлага жилища,храна и социални помощи на всички неграмотни резняци,а на Рамазан лично баба Меркел ще почерпи с баклава и рахат локум.

По всички международни закони това си е чисто нападение на чужда държавна граница от организирана тумба талибани ! По същите тези закони защитата е само една . /виж. охраната на израелските граници./

...макетата са юнаци и не си поплюват много, не са продажници като нашите, ЗАТОВА Е ВРЕМЕ ДА ПУСНАТ В ДЕЙСТВИЕ ПУШКАЛАТА... и да ги натръшкат тия агресори и терористи...хайде макета, дайте начало на сезона за унищожение на терористите!!!

Изгледах клипа и видях, че тези т. нар. "бежанци" могат да бъдат "окошарени" за хулигански подбуди, но са на ничия земя...преспокойно макетата да ги пуснат само метър на тяхна земя и ще имат повод за арест на всички маймуни.

Пусти макета. Свършили им се меченцата със сърчица!

Браво македонци! Родната земя е свещена, а границата - неприкосновена! Поклон!

А какво ли щеше да бъде, ако това се случи на българската граница?

Крайно време е тази пасмина да се научи как се преминава държавна граница. Браво на македонците. Но трябваше да повикат главните виновници за сблъсаците да се справят с мигрантите - Меркел и САЩ, които им разрушиха домовете и изклаха много христиани, а Меркел ги покани, а сега ги връща. Кога те ще понесът отговорността си за случващото се в Европа?!?!?!

Боже, пази Македония! Простри крилото си, та ни един нашественик да не стъпи на тази свещена земя.

Моля от името н един български гражданин да зададете следните въпроси на господата Меркел, Оланд, Туск и сие: 1. Колко от т.н. бежанци пожелаха под някаква форма да изразят благодарност за оказаното им гостоприемство и колко от тях предявиха претенции към домакините си? 2. Колко от мигрантите пожелаха да приемат европейските ценности и поискаха да се интегрират, т.е. започнаха да учат съответния език или започнаха работа- визирам не само новопристигналите, а и тези, които от години живеят в европейските страни? Като пример можете да посочите десетилетието на ромското включване, така безславно приключило наскоро колко милиона бяха похарчени и колко цигани бяха включени . 3. Колко европейски данъкоплатци попитахте дали желаят парите им да се използват за обгрижване на бежанците, защото милиардите, които така безотговорно пилеете, са от нашите данъци? 4. Ще поемете пи отговорност за това, в което се превръщв Европа благодарение на погрешната ви политика, за безчинствата, сторени от нашествениците, както и за информационното затъмнение върху тях? Не очаквам да отговорите, защото не вярвам да се осмелите да зададете тези въпроси на горепосочените господа. Не очаквам да отговорите зашо за издръжката на един пришелец се дават многократно повече пари, отколкото за един български пенсионер. Не очаквам да заемете твърда позиция, да затворите границите и да изгоните влезлите нелегално у нас - по-скоро ще демонстрирате отново своята "Толерантност", без да се съобразите с мнението и интересите на европейските граждани. Дано поне се засрамите от това, че докарахте Родината ни до състояние, та дори и нашествениците да я заобикалят.

македонци. Нито крачка назад пред неоосманската сган! България трябва да помогне на братска Македония, за да спрем заедно новото османско нашествие!

Над 3000 мигранти от лагера Идомени участваха в опит за нахлуване в Македония Представям си ако тези 3000 души бяха въоръжени какво щеше да стане. Меркел и Оланд превърнаха Европа в един мигрантски кенеф, а гърците и гръцката полиция се държат като истински либерасти.

Ами то това въоръжаване предстои и няма да се забави много - само да се доокомплектова и дислоцира армията на ислямистите навсякъде в Европа...

Бежанци от какво бе драги? В половината Сирия вече ИД е разгромена. Тия иззедници, представящи се за бежанци, вместо да бягат трябва да се включат в офанзивата на родните си войски или поне да се заселят в освободените от ИД територии. Това не са никакви бежанци, това са дезертьори и прикрити терористи.

Пчелата майка ще даде ли по един локум на бедните и храбри маке. граничари,че и пазят дебелия задник в Берлин.

Дори и децата вече разбраха (без чиновниците от БХК!), че тези НАШЕСТВЕНИЦИ не са тръгнали да търсят НЯКАКВА закрила! Те идват в Европа с ясното съзнанание да не работят, а да бъдат хрантутени от "неверниците".

И Патата да им целува краката!

Папата да вземе да измие краката на полицаите, дето са оставени да бранят Европа с голи ръце. И те са хора.

И да превърнат "неверниците" в "правоверни", а непокорните да обезглавят...

Даже и чиновниците от БХК го знаят, но просто са си продали задниците на онези, които създадоха и управляват това нашествие.

Това си е война,3 000 души нахлуват в чужда територия,това е все едно да обявиш война на съответната държава и да нахлуеш с камъни и дърве,защото оръжия не са имали! Тези,ако имаха оръжия щяха да избият сума народ! Това,ако се случи на турската или руската граница ще има масов леш,добре,че е Македонската граница,щото иначе едва ли щеше да има оцелял имигрант... От къде на къде ще нахлуват в чужда държава и то с камъни,това са орди скакалци...

Защо си мисля, че много скоро ако тези маймуни не престанат с простотиите си макезонците ще заменят сълзотворния газ със стоп-патрони и тогава ако не се получи май ,,Калашников,, ще постреля малко-докато се укротят де и не се върнат по живо по здраво

Защо братя и сестри се оставяте на гласа на омразата, защо гледате надясно, към онези портрети с мустачките, които игаряха хора. Това са жени и деца, искащи да живеят в мир и любов, ако ги посрещнем с хляб и сол те ще ни се отблагодарят и ще станат част от нас. Смятам че политиката на Меркел в началото на въпната беше правилна и християнска, демократична и човешка, за съжаление, под натиска на националистите тя бе принудена от отстъпи...

Тези,които направиха атентатите в Париж и Брюксел също са били посрещнати с хляб и сол и са се опитали да ги интегрират! Ето ,как са се отблагодарили те за посрещането... Няма,как да посрещаме хора без документи с хляб и сол! Защо нямат документи,защо не дойдоха с документи и не преминаха през КПП-тата,както го правят всички,а дойдоха нелегално,без документи и дори проявяват насилие за да влязат?!? От,къде да знаем какви са били в родината си,те може да са избягали затворници,които са изнасилвали и убивали,може да са терористи,може всякакви да са,те дори не се държат ,като нормалните хора,а буйстват и се избиват по между си,че дори децата си нямат за нищо,как да ги пускаме тези хора да преминават границите ни свободно,та те не идват с мир тук,те идват за да мародерстват,да се взривяват,да убиват...

Плевнята не е виновен, притиснали са го да ги приказва. Пък и синът му си замина при твърде странни обстоятелства.

По линия на баща ми съм потомък на бежанци от Беломорска Тракия. Прадядо ми е бягал към България само с една каруца, бременната си жена и няколко деца. Тъй като и било през 1879 са се пазели от башибозуци и от евроатлантическите банди на Сен Клер било е ужасно. Навсякъде са подкрепяни и от не особено богатите българи. Но никога бежанците не са нахалствали и нападали тези от които са искали помощ.

Не бъркай защита на границите с етнически и религиозни балвочи. Колко жени и деца видя? Почти николко. Защо наионалист да е мръсна дума. Ти да не мразиш нацията си?

Каквото търсило, това и намерило. Кой ги е поканил? Да се връщат от където са дошли. Имаме си достатъчно мързеливи цигани.

СЛЕД КАТО ЗАПАДНА ЕВРОПА НЕ ИСКА ПОВЕЧЕ МИГРАНТИ ЗАЩО НЕ ПРАТИ СИЛИ ЗА СИГУРНОСТ НА ГРАНИЦАТА С МАКЕДОНИЯ, А Я ОСТАВИХА ДА СЕ СПРАВЯ САМА С ОРКИТЕ....

Дреме й на Западзна Европа за балканците - в очите на западняците ние сме втора и трета ръка хора, които могат да бъдат пожертвани без колебание.

Предлагам да изпратим натам една две футболни агитки и да ги разположим на тренировъчен лагер по границата с Гърция.

На фона на описаните събития в центъра на София се учреди турска партия -къде си Апостоле да ги заплюеш майкопродавците !!!!!!!!

Какво "браво"бе на македонските граничари.За каква кауза се борят те. Да вършат мръсната работа на Германия. Пускайте потока транзит към Австрия и Германия-това не е техен проблем.

Интересно ти за какво се бориш? Може би за талибаните, а???

Е ти ако се бориш за правителството на Меркел отивай на границата и влез в бой с бежанците. Защо се бъркаш в проблемите на германското правителство. Това не е патриотизъм а глупост.

Пич, ти си сбъркан, още когато са те правили!

Не си прав/а. Първо, даже и транзитното преминаване на тези орди през една държава си е цяло бедствие - мръсотия, разруха, хаос, престъпления, стрес за местното население... Освен това, ако безгрижно ги оставим да пълнят Западна Европа с мисълта, че това не е наш проблем, а на западноевропейците, това всъщност ще ускори ислямизирането и завладяването на Европа като цяло. И така Източна Европа (България включително) ще бъде притисната от исляма и от северозапад, и от югоизток - и това ще е краят.

Време им е на Мекдонците да се присъединяват към нас и бой по алах акбарите насрани.

МАЙМУНИТЕ- В МОРЕТО!!!КАТО НЕ ИСКАТ В ДЖУНГЛАТА!

Айде сега "щурмоваците" обратно по родните места! Явно няма ка да се обясни на приматите, че след като си влязал неканен и неискан в една суверенна държава, ще правиш това, което законите на държавата повеляват! Най-често чуваната реплика в репортажите беше - "мигрантите не желаят да се преместят в изградените лагери"! А защо изобщо някой трябва да се съобразява с желанията им?!!!

Както се държат сега, така и ще живеят после в Европа! НЕЗАБАВНА ЕКСПУЛСАЦИЯ с доживотна забрана за стъпване в EU ! Другото е мижи да те лажем...

Търсещите "убежище" "бежанци" хвърляли камъни по македонските гранични власти. Така ли се търси убежище? Аз като европеец ако застана на границата на Германия и почна да мятам камъни по полицията ще ме толерира ли някой? Ще ме окошарят мигновено и никой няма да реве за "правата" ми. Пожелавам на всичките им защитници от антибългарската пета колона "бежанците" да потърсят по същия начин "убежище" в собствените им домове.

И македонците, и ние много си падаме по историята. Ако македонците наистина са наследници на Александър Македонски, да се замислят какво би направил той в таз ситуация. Ако ние наистина сме наследници на Аспарух, Тервел, Крум, Симеон и Калоян, да се замислим какво биха направили те в тази ситуация. Другото е чисто робство!

македонците са пишали и говорели на гръцки език. тези които се представят за македонци днес, говорят български.нямат общо с истинските македонци.

Я ! Инженерите, лекарите и учителите от Сирия се разбунтуваха ?

така се,пасят,граници,не каналгииство,и алаш верисч,с мусулмани.меркел,уби,еу, браво,на,македония.....

Валс и Меркел, елате си приберете хората от Индомени и тези от Гърция и Турция. Те наистина ще допринесат на икономиката ви чрез разкриване на нови работни места - работни места за строеж на нови жилища, за нови училища, за още учители, за преводачи, за нови места в болниците, още лекари, за още много нови работни места в полицията.

Не ни останаха танкове, а не би било лошо пак да подарим няколко на Македония, така че въпросът с "бежанците" аллахакбаристи да намери своето окончателно решение.

танковете вместо да ги продадем и вземем пари, ги подарихме на макетата и те ги продадоха и си взеха парите! Да казвам ли кои бяха предателите тогава?

Македонците поне си защитават границата. През нашата минават както си искат. Иначе щеше и тук да има сблъсъци...

Да бе, минавали както си искат. Да не мислиш, че не са таксувани. Те за това не искат да минават през българия.

Човечеството е толкова назад в развитието си а на всичкото отгоре върви и в грешната посока... Жалко но ако това не се промени рязко на човешката цивилизация не и остава нищо друго освен да загине барабар с изтърбушената си планета. След като можеш да проповядваш и да вършиш единствено унищожение на себеподобните си от личен интерес ти остава самият ти да получиш същото... просто е, но не го разбираме и затова ще си отидем съвсем закономерно и други ще дойдат защото животът е вечен :)

Май много бързо забравихме за побърканата германска бабичка !

...ЕС НЕ НАЛОЖИ НА ВИНОВНИКА за хаоса и терора, който налагат тези АГРЕСОРИ-бежанци, Меркел да отиде при тези тълпи от неграмотнии коварни терористи и ДА ИМ ЗАЯВИ, че ВЕЧЕ НЕ ГИ ПРИЕМА и ДА ГИ ВЪРНЕ на майка им в ПУ*ката....???

"Насилствено минаване на границата" си е живо нашествие, т.е война. Огън по маймуните и да спрат с измислената толерантност, че стана страшно.

Което е изпълзяло от ада, трябва да се върне обратно там

Това апропо има и положителни страни, да не кажа доста положителни страни, още дузина такива " протести" и после Хртистос трябва да слезе от небето за да убеди безмозъчните европейци че тези мигранти са безобидни.... а те не са С каквито и помии да ни заливат медиите виковете за Аллах са показателни....много "медии " ги изрязаха апропо( виковете) , явно не е било Сорос -изгодно

Всички, които са замервали полицаите с камъни трябва да бъдат депортирани незабавно. Това не са мирни хора и ако останат в Европа ще създават много проблеми.

Изполването на жени и деца като жив щит е запазена марка на т.н, "бежанци". За тях жените и децата нямат никаква стойност. Едните са за удоволствие, а от другите ще си направят пак. Така,че "новината" е новина само за джурналисти.

"а от другите ще си направят пак" а от "едните" ще си набавят в Германия и Швеция.

Европа днес е Кончита Вурст, но тя лесно може да бъде заместена с Брейвик - достатъчно е тия с чалмите да продължат с изстъпленията. Германия освен Кант и Хегел, има и камери с Циклон Б. Днес един човек може да е кротък и добродушен, а утре да се превърне в Айхман.

Kъде е Хитлер да оправи положението за 24 часа ?