Кола се вряза в публиката на рали край Шумен

Състезателен автомобил е напуснал трасето и се е ударил в публиката по време на планинското изкачване "Валерий Великов" в Шумен.

Обратно в новината

Коментари - Кола се вряза в публиката на рали край Шумен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, да си собственик на БМВ стана диагноза...

Ама като прочета БМВ се удари и вече ми се повдига. Е нямат ли свършване тези БМВ -та? Идиотите дето ги карат не са ли вече в гробищата ? Имахме едно кръстовище в града и беше проблемно за БМВ -тата. Мине не мине месец и някое БМВ се размаже. Едно дори челоса близкия блок които е на 90 м от кръстовището. Сега направиха широко кръгово и въпросът с проблемните автомобили се реши.

а като ,,се е ударил в публиката,, отхвръкнал ли е назад или се е смачкал в нея а???? неграмотници такива. ударил се бил. по-скоро е навлязъл малоумници такива

То ако внимателно премислиш прочетеното излиза, че е терористичен акт. Само защото журналистът не знае глагола "поднесе". Те не могат да пишат. Искат, личи си, но не им се получава.

Тоя е прихванал юропейският манталитет от Ницата.

Винаги съм се изумявал ( като гледам репортажи) с какъв акъл хората седят около трасето на такива състезания (че и децата си водят!!!), особено на завоите ??? Вероятно повечето от тях не могат да преценят риска, но се чудя как това по принцип е разрешено? В ситуацията на такива жестоки регулации в ЕС ! Грижа ги е някой педал да не остане обиден случайно от нещо, но не ги е грижа, че хора седят на сантиметри от коли каращи над 100 км/ч при екстремни условия? ВЪПРОС НА ЦЕННОСТИ! Психиката на педалите е по-ценна от живота на хората!

goose

Ако знаеш какво правиш - проблеми няма. Само че напоследък дори маршалите нямат идея какво правят на трасето, камо ли да насочат зрителите къде са безопасните зони и да им обяснят къде не трябва да застават в никакъв случай ...

Не знам , нямам опит с тези неща, но.....ми се струва доста безрасъдно! В тежка казарма съм бил , хора са умирали пред мен, самият мен едвам ме спасиха в болница след инцидент ( 35 години след това още чувствам здравен дискомфорт при влошаване на времето) . Тогава нямахме избор, но когато може човек трябва да бъде МНОГО ВНИМАТЕЛЕН! Изглежда не осъзнаваме колко "чупливи" сме.

НИКОГА не трябва да се стои по ВЪНШНАТА СТРАНА НА ЗАВОЯ!!! Вярна е ,че от там по-добре се вижда ,но автомобилите напускат завоя па допирателната и избиват навън от завоя.

Организаторите на ралито са де обзавели с няколко съдебни иска...

В Сирия със 103 ракети раниха 3 души, а ние тук с 2 автобуса и 2-3 коли постигнахме далеч по-впечатляващи резултати!

Шофьора идвал от Томбул ками и крешял Аааа Акбар а в рьката си дьржал енерджи дринк ХЕЛЛ

сами са си го търсили, кой нормален ще ходи и ще чака да го пометат на такова рали?

ударил се в публикатаааа!? редакторе, дори не ми се връща да ти прочета именцето, ама кола, пък била тя и бмв, може да СЕ удари в дърво, дирек, обор, камион, къща, и в тротоара дори! ама когато нещата са живи, като хора, крави, коне, овце и камили, колата ГИ удря тях, което е коренно различно!

ХА ХА

Смехът по адрес на редактора или на коментиращия е? Питам, та да знам къде да сложа минуса!

Вестникарите с тая тяхна езикова (и не само) "култура" са в състояние да представят и погребение като хумореска.

Aбе тия BMW що не ги забранят като цигарите?

Примерно могат да спретнат едно състезание с Е-автомобили. ТЕСЛИ, НИССАНИ, ТОЙОТИ...

ти знаеш ли какви работи може да натвори един ид.иот с ножа дето си мажеш сутрин маргарина на филийката?

Хора от немския Москвич и чеп за зеле не става.

Luna0102

Тези с БМВтата да не са се наговорили днеска?! Жените да разчистват улиците от коли, а мъжете от хората?!

Едно от най-малоумните неща, които човек може да направи е да стои на метри от трасето по време на рали. Винаги има удобни места с добра видимост, на безопасно разстояние или на високо. Е, да ама кухоглавците искат да им фучат автомобилите покрай кухите глави.

A кой изобщо ги кара да ходят на такива състезания.

Така е трасетата като не са обезопасени с ленти поне на опасните места където обикновено се тълпят любопитни маймуни поради по-добрата видимост. Никой не иска да застане от малката дъга на завоя защото е по-малка видимостта.

В България. дори "професионалните" рали-пилоти не могат да карат. И откога БМВ правят рали автомобили или някой ентусиаст с 3-ка е ттова

пак бмв,