Ново лечение удължава живота при рак на простата

Нов метод на лечение позволява удължаването на живота на мъже с рак на простатата.

Обратно в новината

Коментари - Ново лечение удължава живота при рак на простата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямо откритие! Удължават агонията с една година. Ама е добре за бизнеса, щото ще е много по.скъпо. СЗО това й е работата да покрива и забранява евтините и ефективни методи и да налага скъпите отрови на големите фармацевтични акули.

За Бг и кучета ,не важи....

БЕЗПЛАТНИ, АМА ДРУГИЯ ПЪТ.МОЕТО ДЖИ ПИ Е СЛОЖИЛО БЕЛЕЖКА ЧЕ ДО КРОЯ НА ЮНИ НЯМА НАПРАВЛЕНИЯ.ЗА НИЩО.

Франс прес цитира американско дружество според Бта. И това е "новина" за първа на дир? Медицински "новини" оставете за потвърждение от медици. Или всички ще са специалисти и за бърза помощ

И аз се чудя защо е на първа страница, но ... може на редактора да му алармира простатата и да се вълнува много от темите по въпроса.

И лекар онколог да напише статията, няма да е по-достоверна. Те не знаят причините за рака и въпреки това "лекуват"!? А, може би я знаят, защото е открита преди 35 години, но истината е забранена?..

Извинявайте, но имате доста голяма неточност в статията - изследванията на простатата и на гърдите при жените са включени в профилактичните прегледи, но само при пациенти над 50-годишна възраст. Което е страшно! Страшно е защото ракът е срещан често и при много по-млади хора. Желателно е да се изследват всички, но тези, които нямат навършени 50 години, нямат право да правят изследванията по здравна каса, а всъщност между 30 и 50 години са най-рисковите групи.

Да се чете : на простатата при мъжете* и на гърдите при жените...

Рак на гърдата, рак на простата - болести на половата система. Медицината не се занимава с превенция и лечение. Тя стига само до "удължаването на живота" на болните. Ако въпреки това, човек сам се справи със заболяването, той все пак остава инвалид с бъгната полова система. В кои държави това е най-разпространено? Защо? Питам аз научните среди, но те мълчат.