17-11-2017 20-11-2018

Коментари

затворническо отделение “ГЕРБ-СДС”.

Тоя жидопедераст е от същото агентурно сборище на Атлантическия клуб и предателите, които искат да ни вкарат във война срещу освободителите от османско иго. Тоя народ кога ще си отвори очите, кога ще проумее кой го в тая робска люлка люлее?!?! Ей тия продажни мекерета, на които им мушкат остена от Козяк за всяка дума, напяват им заповеди по микрофона в ушите, вършат само подлости и реват, че са ги горили в пещи! Това да беше истина, сега нямаше кой да мърсува, подлеци!

Hsyeh

Правим, струваме, държавните ни мъже накрая заприличват на Тато...

кога доброволно ще се откажеш от имунитета си, или ще го играеш като мазната импексова мангалка составката си?

DC dd

утре в 13 ч. фатмака ще връчи мандат ! явно или става късно, или има мноооого по важна работа от това България да има правителство!

Това са пълни глупости

"Очаква се шефът на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасов да го получи". Ами в такъв случай шефът на секретарките на Радев да го връчи.

Ако ИТН са умни, биха се коалирали с ГЕРБ. Тъкмо ще се понаучат как се управлява държава, защото са много зелени още и нямат никакъв опит. А ако спечелят следващите избори, да могат и сами.

МДАААА И НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ СА АУТ

Всъщност единствената възможност на ИТН, ДБ и ИМВ е да гласуват за кабинет на малцинството на ГЕРБ! Мисля в противоречие с някои анализатори, че и трите така се издъниха, че трудно ще влезат следващия парламент при предсрочни избори!

Миналата година Радев вдига юмруче и вика "Мутри вън!", а сега ще връчва мандат на същите тези хора. В политиката никога не е късно да станеш за резил.

По конституция президентът е длъжен да даде мандат на партията с най-много гласове. Тя преслага правителство, което трябва да гласува НС. Естествено в момента в НС са "всички срещу Герб" и едва ли ще им мине правителството. Ще има големи върталежки.

Само губят време тези циганокупци, да се махат!

шофьора на самолет е най големият предател за демокрацията

и защо тогава фатмака тупка топката цял ден днес да прави"консултации" с партии дето неискат да се консултират с него, щото нямя никакви правомощия?

Много си тъп. Чети, ако можеш, разбрахме, че за писане не ставаш.

тъпи, що ти не прочетеш в конституцията ни каква е процедурата?

ГЕРБ искат децентрализация на данъчната система!

ГЕРБ не е партия сатуктвото! ГЕРБ СДС ще откажат мандата защото искат нова Конституция с Мажоритарни избори и данъците да се плащат в Общините!

"Десислава АтанасоВ" Алооо Дир-а, все пак не е родена в Америка!

Някoй

пише се "Десислава АтанасоФ"

Абе стига да не е Десислав!

Моята внучка е родена в САЩ и фамилията й завършва на ова.

Мой приятел е роден в България и фамилията му завършва на ff. :))

УТРЕ - 20 април. Уцели датата. Тиквата беше тръгнал да става фюрер.

Как нямаме хубав генералитет да видите вие едни мандати, джипки и балети. Жалко, че генералите ни се предадоха още през 1944г. Сега можеше да сме най-развитата държава в източна Европа. 75 години мизерии и работническо-селски миндили...

В десятката, В Гърция генералите решиха проблема с комунистите. Генералите в България ако бяха заели твърда позиция ебаните руснаци щяха да минат през Дунав но в ковчези. Купиха някои от тях комунистите и после естествено ги убиха. На комунист вяра нямай, справка предателя радев

и утре ли ще работи?

Искаме още филмчета с участието на Мунчо и ония двете ромски курвета. Ама как само охкаха тия курвета, докато Мунчо ги челастреше с език.Хахахаха...

Абе Муньото толко ли е изпаднал, че да ходи при мангалки, бе?!

Десо, мийте ги тия потки бе, днес като седнахме на срещата ми идваше да си запуша носа, развалена риба да носеше в чантата нямаше да е такава смрад, вземи мерки за утре

На Бацо тази миризма му харесва, опива го. Толкова му е кеф, че и за шеф я назначи. Скоро ще я направи пръв свой заместник!

:: Премиерът в оставка Бойко Борисов е бил приет в „Пирогов” за ЯМР на коляното след контузия.

Внуците му го ритали.