Радев връчи на Денков "дискредитиран мандат" и го призова да върне празна папка

За пръв път след 1997 г. президентът поиска от политическа партия да не изпълни връчен мандат

Обратно в новината

Коментари - Радев връчи на Денков "дискредитиран мандат" и го призова да върне празна папка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това некадърно служебно првителство трябва да си ходи! радев иска само той да управлява, егати и егоиста дърт! Не става така г-не!

На Ви сега ала-бала с Президента.

Тези думи на Президента му бяха в повече.

Братя Българи дошло е време да си вземем държавата в свои ръце от "тези утайки" България отдавна е загинала!!!! Тук на тази територия си развяват байраците мутрински кланове и чужди посолства и техните лакеи!!!! "Стани юнак балкански от сън дълбок се събуди"АМИН

Ами хайде де, не само празни приказки от компа! Покажете, че има все още МЪЖЕ, не само гейове!

Щом е съгласувано със съответните посолства няма проблем.

Няма съответни посолства, има Посолството!

Когато ГЕРБ ви подаде ръка вие я хапехте. Вище до каде я докарахте. Академика толко ли много иска да стане примиер ида падне толкова ниско?

Само че макар и академик нещо не разбра Президента,че няма да ги допусне до властта.

Обяснете на тоз измислен академик, на тая мижитурка свряла се впо литиката, защото в науката няма място за него - да се осмисли! По време на война няма парламент, няма бюджет, има само изроди като сегашните политици, и млади мъже с оръжие. Айде изроди връщайте се в землянките си и не се показвайте!

Нашият Щирлиц е очевидно посто момче с рустикален произход – предопределеност, непосилна за преодоляване. Лошото е, че не се бори за "герой на съвецкия съюс", а прави всичко срещу насрещна престация. Демек получава едни пари срещу определени действия, спуснати му от "Центъра".

SirBob

Някакъв недорасъл юрист тук се опитва да звучи оригинално. Оставям настрана колко неуместно е сравнението с Щирлиц, който като литературен герой се подвизава в чужда държава, и то нацистка. Това за "престацията" е забавно - нормалните хора, а и наказателноправната доктрина и закон определя това като "подкуп". Карай, те центаджиите никога не са блестели с дълбоки познания.

Уважаеми товарищ Bob, Не мога да коментирам наказателноправната доктрина и закон, тъй като нито имам познания, нито пък съм твърдял някога подобно нещо. Термина престация се използва и в доста други сфери. Като пример мога да дам "определението", че човек е принуден да изтърпява определен дискомфорт (ходене на работа) именно заради насрещна престация (Работна Заплата). Предполагам, че нормалните хора ме разбират. Разбира се, вие юриспрудентите със своите елитни академични познания, получени незнайно къде - явно не. А за Щирлиц съм сигурен, че много добре прозирате какво искам да кажа, така че приемам коментара ви за основателен, имайк предвид „Драганцанковия уклон“ , който излъчвате. Пояснявам, че под „Драганцанков уклон“ имам предвид кУпейкаджийство.

ВИЕ си го избрахте ... малко ви е - негодници !

Дискредитиран президент дава дискредитиран мандат на псевдо-промяна.

реакция на президент, който е поставен да обединява нацията! Пада до нивото на Слави.

цял живот с фуражка да ходиш да те сочат вечно с пръст ... Гумен Радев нема ли некой да му сложи един лост вертикален пред резидентството

Помните ли когато Пеевски бе издигнат за шеф на ДАНС? И как избухна скандалът КОЙ! Когато цялата държава питаше КОЙ го е избрал и всички в държавата се гърчиха и не смееха да кажат - и премиера Орешарски, и президента Плевенлиев, и Станишев, и Доган… Е, сега гледайте втора серия от същия филм - как премиерът Янев обяснява как са сменени всичките шефове на службите като първото служебно правителство но Пасев, който нямал нищо общо, защото .., правителството МУ ги Миро избрало!!!

Мнението на д-р Цветеслава Гълъбова - шеф на психиатрично отделение в Курило: "Не мога да повярвам,че днес президента ще връчи проучвателен управленски мандат на шайка психопати! ПСИХОПАТИЗАЦИЯ! Едни момченца без свян свободно излагат възгледите си как ще управляват държавата. От чист професионален интерес си причиних това да слушам записа. Записът ме омерзи до дъното на душата ми. Аз съм психиатър с 30 годишен стаж и съдебен експерт с над 20 г стаж и съм работила като експерт по много тежки наказателни дела с хора извършили много тежки престъпления и мога да кажа,че такава мерзост не съм виждала ,работейки със тежки ПСИХОПАТИ осъдени на доживотен затвор. Тези индивиди се опитват да овладеят държавата без изобщо да се притесняват до какво ще доведе това. Да,те са се насочили към образованието и службите -това са два темела на НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ, които съвсем правилно до там стига тяхната компетентност въпреки, че са безродници да знаят ,че чрез овладяване на тези темели на НС ще се докопат,защото те това правят ,да се докопват до държавата! Това което се чува в записа за една чистка мисля,че и Сталин не си го е помислял .Това ме наведе на мисълта за една друга чистка правена преди 80 години ,която хвърли света в обятията на Втората световна война. Изобщо няма да се извинявам за това сравнение ,защото поведението на тези индивиди говори точно това - изключителна мерзост и долнопробност ,че те са безродници. Те не са майко- продавци ,нито всеотстъпници ,защото когато човек е майко -продавец той поне има майка . Тези хора нямат РОД И РОДИНА ! Те искат да ни УНИЩОЖАТ ! И стана ясно от тези записи ,че всъщност прословутото конституционно мнозинство няма за цел никаква съдебна реформа, защото за тях реформата приключва със смяната на Гешев. От там нататък те имат едни много важни задачи и техните автори, които 2 дни обикалят студията ни говорят за това - Истанбулската конвенция, отстраняване на Радев и овладяване на службите . Това са техните цели . Другото омерзително,което чух е директно признание ,че са МАНИПУЛИРАЛИ ИЗБОРИТЕ! Това са едни мушенгии ,които им отиват ,защото те толкова си могат. Това уважаеми колеги в моята наука се нарича ПСИХОПАТИЗАЦИЯ ! ПСИХОПАТЪТ не е психично болен човек . Психопатът е човек със много лоша личностова структура с тотална липса на морал и ценности, което го кара спокойно да прекрачва законите ,а в нашия случай, защото тези хора са на високи държавни позиции ти и спокойно го заявяват без абсолютно никакво притеснение. Те на Национален съвет на партия си позволяват да говорят по този начин- това е ционизъм. Много по приемливо щеше да бъде да чуя някоя ругатня или "поздрав" за нечия майка ,но това е ционизъм и ПРЕСТЪПНО МИСЛЕНЕ ! Ако Лумброзо / Италиански криминолог 1835-1909, Теорията за "родените престъпници" / беше жив сега , щеше да напише още два труда за това нещо ."

не трябваше да връчва мандат на предателите- те това и чакат хиените, няма да го върнат

Аз пък подкрепям ПП! Как може да се оттървете от назначените във всички държавни ведомства, комисии, агенции, министерства, съд, прокуратура и т.н. търтеи и некомпетентни и крадливи мутри и уроди?! Ами чрез чистка! Чрез истинска чистка! До това положение достигнахме при управлението на комунистите като Радев, Борисов, Нинова и тем подобни, както и с помоща на служители на Държавна сигурност! САМО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА

Радев смени тихомълком всичките шефове на българските тайни служби веднага, след като “русофилката” Корнелия Нинова го направи президент, след “разговор” - тоест съгласуване и координация (“препоръка”) лично от генерал Решетников, тоест Путин!!! И това е всеизвестно! Защо обаче Радев смени така набързо и тайно всичките шефове но тайните ни служби тогава? Как го направи? По чии указания и “съвети”? Защото българските служби са ПРОБИТИ и категорично на изпълняват работата си и задачите на служби на страна, член на ЕС и НАТО! Западните ни партньори ИМ няват доверие и с право! Накратко казано - българските служби под ръководството на Радев с началниците им обслужват Путин и Москва в неговата Война срещу ЕС и НАТО, в които формално членуваме - това е познатата конспиративна КГБ идея за ролята на България като Троянски кон на Москва! Тези служби винаги съ се стремяли да тичат пред вятъра и отлично знаят правилото: Когато не можеш да спреш или предотвратиш нещо срещу себе си - оглави го (подмолно, конспиративно, с твои подставени хора), за да го компроментираш и убиеш. Така стана на 10 ноември 1989 г. с т.н. “демократична революзия”, така стана и с т.н. демократичен преход в България, и с членството ни в ЕС и НАТО! Именно затова Падев бе толкова странно нетипично гуден и превъзбуден вмера и се държа толкова неестествено а дори комично, много преигра, и дрънкаше групости за национални заплахи и предателства от ПП и ДБ. Аз не обичам тази квалификация, но лъсна т.н. “дълбока държава” и връзките й с мафията! Играта на Москва, на руските тайни служби винаги е била да се стремят да действат изпреварващо - тоест, на базата на наистина много задълбочени анализи на различните вероятностни бъдещи възможности да “си постилат” години по—рано, дори десетилетия (в Москва е диктатура и диктаторите могат да се задържат десетилетия). Така например още много по-рано преси Доналд Тръмп да стане президент - не без решаващото участие и на руските тайни служби, подчинени на офицера от КГБ Путин, в Москва са имали много добре разработен и профила на Тръмп - с неговата безмерна алчност, патологично его, сексизъм, пороци, лъжи, морал.. И е било общо взето детска игра (и въпрос на пари) за до … КРЪСТЯТ Тръмп! Дори и американския президент!!! А какво остава за България например!

Той каза истината.Тия дебили продажни мястото им е я пандиза.Какво щеше да стане ако това беше в любимата им Хамерка.Веднага в политическата мръсна канализация.Прокуратурата да ги разследва за Държавна измяна.

По голяма руска подлога от сегашния президент не сме имали

....само по време на война! Радев изобщо не е коректен. Това, че Киро и Асен са шарлатани е ясно на всички отдавна.

Румчо си е прост руски агент

Само един простак,и човек с предразсъдъци,не може да разбере,и оцени,това което каза Президента Радев.Във всяка друга държава по света,след поредните издънки на ПП,хората щяха да изринат тези псевдо политически подлоги.

SirBob

Президентът работи с разум и морал, а плюещите го нищожества - с изтъркани и НЕДОКАЗАНИ опорки.

хахаха

SirBob

Поредният идиот, който го доказва.

Този ги е заклал здраво!

SirBob

"торпилирането на българския суверенитет," - Радев е назовал истинската същност на проблема. Благодарение на Боко и хунтата му, а и на жълтопаветния умнокрасивитет в последните години, България за огромно съжаление се превърна в превзета територия. В колония на САЩ и на васала им ЕС. Доказателства за това колкото искаш, вкл. и записите от миналата седмица. Единственият начин държавата ни да се откъсне от дъното, е скъсване с външнополитическите зависимости от КОЯТО и да е държава и поемане по суверенен, досстоен и независим път на политическо и икономическо развитие. Това може да стане като основа на политиката ни стане само и единствено НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС. Именно с такава реална политика /raison d'État, Realpolitik/ остават в историята големите държавници като Бисмарк, и Де Гол.

на кви гъби си?

SirBob

Аз обичам печурки, не центове.

Келеша Мунчо е върховен главнокомандуващ на мутреса Деса

Мунчо е майка ти. Президентът им го каза много добре.

Димо

Психодесните са абсолютни али-бали.

Погледни реакциите на написаното от Теб,и ще разбереш,колко си жалък.

Един селски идиот резидент, назначен за държсвен глава от русия, разиграва цялата държава и българския народ, еий уйо сплескан, държавата не ти е бащиния… я марш на село да пасеш патки с тъпан тъпанарино.

Добре че е Президентът че градските селтаци, като тоя над мен, да бъдат маргинализирани.

SirBob

100 + Най-смешното е как тези олигофрени се имат зя някаква "градска десница". В действителност лоботомирани и зомбирани психодесни.

на тоз фатмак му хареса да управлява

Президентът изпълни конституционното си задължение .Каза мнението си като български гражданин .Другото зависи от ПП .Ако имат съвест и морал ще върнат празен мандат .Ако нямат морал ще задълбават лицемерието .

Крайно време е Гешев да връчи на мунчо призовка за разпит с последващ арест, следствие и съд за национално предателство и ршене на държавността

Ако герб подкрепи съставянето на законно незаконно правителство на простите, ще изчезне като тях.

Шапкар ли е, удари му един шамар!Който е бил в казарма знае за какво говоря!

Браво на Руди Гела - един предател, един ренегат, един циганин, както го наричат някои хора. Но той каза и показа колко са хубави новите дрехи на царо, и че той фактически е дибидюс ГОЛ. Дотук с каламбурите! А истината е грозна и страшна! Защо? Първо, защото народът е оставен САМ, без водачи, без правителство, на самотек, без носещи отговорност за случващото се! Второ – защото управлението на "държавата" се съгласува с Амбасади, ЕС и САЩ, а ние сме се превърнали в едни послушковци, в едни „ес“мени! Трето – посрано е лицето на ключови наши европейско-съюзни фигури като Урсула, с която са спазарени редица неща за в бдеще. Какво ни очаква, след като всички са маскари и всичко е омаскарено? ПЪРВО - Изтикване на Коцето на първа линия и фаворизирането му като реален фактор в следващия Парламент. ВТОРО - Гражданска война, започваща от София и желана от Амбасадата за постигане на нейните глобални колонизаторски цели. ТРЕТО - Превръщането на държавата България в "Превзета територия", от която могат да тръгват самолети, танкове и войска към където трябва и ЧЕТВЪРТО - Изпращането на живи български момчета на североизток, които ще бъдат връщани в черни полиетиленови чували на майките си, или обявявани за изчезнали, за да не дължи никой на семействата им финансови компенсации, издръжки или пенсии. И защо е всичко това? Защото Русия е НЕИМОВЕРНО БОГАТА (ресурсна) държава и това богатство трябва да и се отнеме, но не с помощта на англо-саксонски животи, а с помощта на англо-саксонски оръжия и неструващите нищо животи на хора от Протекторатите, наричани за по-красиво СЪЮЗНИЦИ. Този вариант вече бе игран по време на ПСВ на Галиполи, когато срещу турците се биха съзниците от АНЗАК (Австралия и Нова Зеландия), но днес тяхното жертване е нецелесъобразно, понеже все пак те са с англо-саксонски произход. По-добре е да се жертват онези, за които канцлерът Бисмарк беше казал: „Заради онези конекрадци от долен Дунав, не си струва да рискувам живота дори и на един пруски хусар“, за които пък Хитлер беше казал, че тези от „славянската кочина“, са тор за арийската нация!!! Очевидно е, че те не ни искат, ама ние им се натискаме много, особено някои от нас!

Върховен главнокомандващ е х*я ми.

Българинът по природа е наивен човек - обича да го лъжат, но винаги се прави на тарикат, на голям гявол, на пич, на Андрешко! Въпреки че, контрата остава винаги в него. От тази му черта произтича «мутренското» поколение на България. Примери бол: При Комунизъма го залъгваха със "Светло бъдеще" и той 45 години вярваше, обаче от време на време, за да не изглежда съвсем будала, пускаше вицове от рода на "Те ме лъжат, че ми плащат, аз ги лъжем, че им работим!" След това го лъгаха с Перестойката и бай Тошо препоръча «да се снишим, докато мине бурята». Тя мина, но дойде Демокрацията на СДС и голямата илюзия, че «времето е наше». А народът каза, че «нищо не е наше», а че това било само "Стани да седна!". След това ни залъгаха с приватизацията, която Андрешко нарече "Разбойническо-мениджърска комасация" – и пак търпи и псува българинът! Една българка (ама не тази на Иван Вазов) каза, че АЕЦ-а е вредна и я закри. Убедиха ни, че не е имало турско робство, а само "османско присътвие" и ние се съгласихме, единствено за да не дразним етническата партия ДПС и за да не се създадат етнически конфликти и да се разстреля етническият мир. Бай Жельо (Бог да го прости), реши да прави българина ФРАНКОФОН, но той му се изсмя и каза, че "От галфон, франкофон не става!". После дойде НАТО и ЕС и българинът обобщи и каза: "Ние Византийската и Османската империя, Третия Райх, Варшавския договор и СИВ преевахме, та вас ли няма да преевем?" Стой та гледай! Те не ни пускат в Шенген и в Еврозоната, ние пък им пускаме бежанците от Турската граница. Дойде европейска директива да си изтрепем домашните животни, щото са заразени с «африканска» чума, а те всъщност били «нецелесъобразни» за евроатлантическите ни партньори. Само една баба от ямболските села не повярва и не си изтрепа козите, но къде е Ямбол, къде е Стамбул, т.е. Брюксел? След това се появи КОВИД-19 и ваксините, но ние не се набодохме и ги подарихме на македонците, щото сме гяволи. След това се появи Украйна, на която «де юре» нищо не даваме, но фактически даваме оръжия "чрез трети страни" за да не ни наритат янките гъзо. Платихме авансово няколко ЕФ-ки на янките, но те казаха «Трай коньо, за зелена трЕва» но ни дадоха само хартиени договори и пак вярваме, че един ден ЩЕ. Вярвахме на Боко, на «Има такъв народ», на ПП, на ДБ, докато не дойде вчера Руди Гела и ни цапардоса с мокър пешкир по главите, като каза, че ЦАРЯТ Е ДИБИДЮС ГОЛ и че «совата не е това, което е»! Отначало викнахме: «Предател, разпни го!». Сетне, когато стомахът на българина смля тази трудносмилаема храна и мозъкът му прие, че тази "лъжа" всъщност е самата ГОЛА ИСТИНА каза: "О САННА, вички са маскари!», и препоръча да ги издавим всички в Искъро, понеже съдебна система и Главен прокурор отдавна неме, пък и не щем да имаме! И те така те, всички ни лъжат, но ние гордо заявяваме, че не им вярваме и каруцата на Андрешко, наречена България, вече 33 години си седи там, където я е зарязал – в Блатото на шоплука!!! До кога ли?

Импийчмът ,съд и затвор за Мунчо,за предателство и престъпление срещу българите във полза на русофилите и мафиотите!

Вижте какви грошляци е събрал Шебиков.

Да се вземат международните паспорти на хлапаците от продължаваме промяната!И да се съдят за нанесени на огромни щети и беднотия на българския народ. Властта трябва да носи благоденствие за народа ,а при тях се случи тъкмо обратното! Срам и за ДБ,че още не са се отделили от това изчадие на партия.

Върросът е не кой ще назначи свои хора в службите, а защотвъобще тези служби имат голяма роля в политическия живот у нас.

Щото ДС, и никаква лустрация

Поведението на резилдента при връчването на мандата е без аналог за последните 30+ години - на езика му беше да каже "нищо няма да ви дам - на бунт народе". Надявам се един ден закона да застигне и него, заедно с всички национални предатели. Защото, като говори за записи, аз помня записа как е предложен от решетников.

Само да напомня, че мафиотът Красимир Каменов - Къро бе убит по поръчка на българската, защото куп лица от българските прокурори, съдии, служби, полицаи - от ръководствата им, политици, управници - включително от и покрай президента, се паникьосаха Къро да не ги издаде на западните и американските служби. Както между прочем ВЕЧЕ направиха Цветан Василев и Черепа! Но се оказа, че Къро е предвидил и това и цялата информация плюс доказателствата и записите вече са в американските служби! Така че за мафията в България - цялата, босовете й плюс капиите и навсякъде във всички власти и особено в прокуратурата, службите, съда и полицията настанаха много тежки времена! И тия записи дето ги вадят с нелепото си активно мероприятие, и фойерверките като опити за УЖ атентати ще им се видят като песен на славейче! Много скоро ще следват арести на “много почтени и високопоставени люде”, независимо от охраните им и колко много са откраднали!

На рубладжийската сган тук ще го кага нака. Тоя така наречен плезизент избран с не повече от 15% от имащите право на глас еПРЯКО ТОГОВОРЕН за смърта на хиляди по време на ковид вълната през есента на 2021-а година. Ще споделя че тук участие има и Костадин Костадинов с неговата широко разпространявана антиваксърска кампания където постоянно вадеше неверни данни и плашеше хората по всякакъв начин. Сега милете ми руски проксита си отворете конституцията и прочетете какво пише в нея и чак след това ми коментирайте

До обясня защо това поредно действие на президента и прокуратурата е не само абсурдно и нелепо, но е и наистина престъпно и като престъпление срещу Републиката, и в нарушение на Конституцията! Първо - става въпрос за разговор и обсъждания от ръководството на една законна партия, и то в разширен състав - с много хора! Да се предявяват такива сериозни и тежки обвинения на базата на тези и такова ОБСЪЖДАНЕ значи по същество да се обвинява ЦЯЛАТА ПАРТИЯ от прокуратурата в … ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ РЕПУБЛИКАТА!!! Защото нали сигналът и записът идват “отвън”, от службите и доказано нечистоплътния (не го знам точно какъв му и пробремът на тоя и с какво го държат или му обещават и изобщо не ме интересува!) Радостин Василев - тоест или всичките 50 или 100 човека (колкото са) всичките са заговорници в престъпление, и то срещу държавата?!?, или са пълни идиоти за да не разберат те какво са говорили и обсъждани, но Василев, който дори не е присъствал, а получил записа от службите го разбрал! Тоест, Радостин Василев е разбрал какво точно са си говорили, а присъстващите те са разбрали?!? Но става още по-забавно: Второ - простите и невежите може и да не знаят и лесно са бъдат заблуждавани и манипулирани, но прокуратурата и принципалът на службите президентът Радев не могат да не знаят какъв е редът за назначаване и освобождаване на служители и особено на шефовете на службите, и че това изобщо не става по начина, по който те се опитват да го представят, лъжейки хората! Но има и още по-интересен момент, Трето - прокуратурата и Радев - да го кажем направо - обвиняват и лъжат и манипулират, че … западни посолства, по-точно американското посолство?!?! щяло да кадрува в службите ни!?! Но Радев и прокуратурата отлично знаят, че американското посолство и под пряко подчинение на Държавния Департамент на САЩ! Който пък е … част от американското правителство Тоест - американското посолство НЕ МОЖЕ - и да иска - са сваря или назначава ръководители на служби!!! Значи прокуратурата и Радев всъщност обвиняват САЩ:) Ако в твърденията и разследването им имаше някаква истина! Е, точно това много искам да го видя:) Но понеже е лъжа - тогава да допуснем, че някой отчаян идиот от службите, прокуратурата а президенството така е разбрал нечии думи в многочасовата дискусия - ами да вдене, и да се ограмоти, бе! Това е поредният знак за отчаянието и безизходицата на някои лица и структури в държавата - прокуратура, президент, шефове на служби,…, Радостин Насирев, което още веднъж демонстрира спешната необходимост от дълбоки реформи те само в прокуратурата и съда, но и във всички служби, в превзетата от мафията държава! И импийчмънт на Радев във всичко това, той се оказа голям интригант и негодник!

Как да върне празна папка, като знае, че никога повече няма да се класира в политиката. Мъртви сте- Пълен Позор и другите до вас. Народа не забравя и не прощава на предателите.

По темата на седмицата: Ако до днес съм имал съмнения в искренността на господата Асен Василев и Кирил Петков, то със публикувания запис те напълно ме спечелиха!!!! Промяна в тая комунистическа кочина не може да стане ако: - Не се направи ИСТИНСКА съдебна реформа - Не се изхвърлят от администрацията всички назначени по време на ГЕРБ от началник отдел нагоре некадърници, зависими послушковци и такива със несъответстваща квалификация за длъжността - Не се сменят на всички специални служби директорите и заместниците им- по-презумция бивши агенти на ДС и сътрудници на КГБ и най вечи върли проруски пачаври - Не се свали имунитета на всички посочени от комисията "Магнитски" и не се подведат под отговорност - Не се почне процедура по ИМПИЧМЪНТ на тоя толуп президента за явна подържка на Русия и опити за пренасочване на националния ни интерес към Азия - Не се СЪГЛАСУВАТ вички назначения на служители в тайните служби с тези на САЩ, Германия, Великобритания и Франция!!!! Всичко това го ЧУХ казано от г-н Василев с което за мен той е носител на ИСТИНСКАТА ПРОМЯНА! А , квиченето на всички останали само доказва , че мафията е в образа на ГЕРБ, ДПС, ИТН, БСП, ВМРО, ПРЕЗИДЕНТА и МЕДИИТЕ!!!! Не съм изпуснал случайно Възраждане- защото те просто са чисто руската банда тук!!!

Туй добре, но в България няма комисия "Магнитски"

Ако всичко това се случи да попитам ли къде на склад са тези, които ще ги наследят?

ПП и особено ДБ са национални предатели. Има запис на Руди Гела, който го доказва. Те са за затвора, а Киро Про100-то за втори път извършва национална измяна.

С кое?

С това че министерството се съгласува с едни служби които не говорят български. Т'ва го мелим вече няколко дена и още ли не сте го разбрали? Киро много бързо и сръчно гонеше руски дипломати но за едно друго правителство това нещо май не действа.

НЯМАШЕ ДА МУ ЦЕПЯ БАСМА НА ТАЗИ КОНСТУТИЦОННА КУКЛА - РЕЗИДЕНТА! ЩЯХ ДА МУ ОТВЪРНА: "ВАШЕТО ПРИСЪСТВИЕ В ТАЗИ СГРАДА, ОТДАВНА ДИСКРЕДИТИРА БЪЛГАРИЯ КАТО СЛУГИНЯ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ !! Е ЩЯХ ДА ГО НАВРА НА КУЧЕТО В ГЪЗА !

Хаха, ти за чужди интереси ли ще говориш бе, дейба и НАХАЛНИТЕ ЗОМБИТА, дето сте вие, такова чудо светът не е виждал бре!

Ама академика знае, че всичко казано от Киро и компания на записите е вярно, и то не в добрия смисъл, както се опитват пиарите да го изкарат! И знае, че Радев (добър или лош) е прав! И не може да каже на черното - бяло, защото той все пак има поне малко достойнство! Не е много, като се имат предвид някои срамни моменти от биографията му, например как точно е станал академик, ама все нещо има!

Трябваше Радев да ги почне с папката по наглите тикви до почервеняване

Да провери преди това за арматурно желязо, че стават грешки.

Г-н Денков, името е едно. Не позволявай на тези да те оцапа. Ще останеш за цял живот низвергнат от народа.

Денков, ако имаш достойнство, бягай далеч от тези боклуци. Иначе, си политически труп!

Не само политически труп, но и като човек. Явно титлата академик няма никаква стойност иначе не би си позволил да паднеш толкова ниско. Дано не бъркам.

услади му се на мунчо властта :)