Радев дава на КС Закона за корпоративното подоходно облагане

Оспорва уволненията на висши митничари без предизвестие и високите данъци за имоти в курорти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може такъв селянин за Президент Това бъзик ли е

След като сми имали свинар за Цар/Ивайло/, що да нямаме цървул за Президент

Господин неуважаеми Президент желая да попитам,ако нашата държава иска да проведе лите на имотите, холрата да искат да отидат в малко населените места, села и паланки да работят, а не да пият кафета в курортите, това противоконституцинно ли е,!?!?!?!? ? И ако е така, не следва ли да искате промяна на конституцията , а не на данъчния закон!?!??!? Разбирам, че това са трудно разбираеми неща от вашата военна главица, но все пак живея с надежда някой ден да се замислите, а не да следвате сляпо сътрудниците си, защото те през 1996/1997 год не докараха до просешка тояга....!?!?!?!

данъчна политика

Този военен глупак не осъзнава ли, че лобира за подкупни митничари и олигарсите от курортите?! Ама кой ли го е питал! Сигурно Нинова му е изпратила нарежданията си на мейла.

Прочетох заглавието - викам си брей, този се развъртя. Пък то какво било. Поредният кюр фишек.

Ъгъл, голяма работа.

Благодарим товарищу Радеву! п.с. Руснаците с втори дом в България са 400 хиляди. Поне 1/3 от имотите по Черноморието са руски и украински. Колко са агенти, колко са терористи психопати между тях не е ясно. А това си е сериозна опасност за националната сигурност. А отгоре на всичко са финансово облагодетелствани с ниските данъци и такси. Във всички страни има финансови условия и се предлага постоянно жителство и гражданство на чужденци инвеститори в имоти. Напр. в Кипър това става срещу имотна ивестиция от 300 хил. евра за постоянно местожителство и срещу инвестиция от 2 млн. евра за постоянно гражданство, като се рекламира свободния достъп до данъчния рай на ЕС. У нас за сега на руснаци се издават само временни разрешения за местожителство в срок за една година. Отдавна има опити една част от руснаците да получат гражданство за лесен достъп до ЕС. Но има и друга част от руснаците, които се стремят да получат постоянно гражданство с всичките права, вкл. и право на изборен глас. Тоест, тогава съвсем явно ще започнат да се разпореждат в политиката ни. Според мен, президентът лобира именно за руснаците (защото е зависим) под маската, че е загрижен за местните български жители в курортите, които не отдавали под наем имотите си и не се занимавали с туризъм. Но само тази година има ръст от 15% на ивестиции в закупуване на втори имот в куротите от българи. А израелци и китайци заемат трето място в имотните инвестиции. От друга страна ГЕРБ-аджиите пък въобще не са загрижени тази територия да не бъде такъв разграден двор и в лакомията си приемат всякакви инвеститори, но не знаят как интелигентно да ги мотивират и обложат с данъци.

смешкото вече не иска да налага вето! явно дори той се сети, че нищо не зависи от неговото вето

Марионетка. Идея си няма - Що е то държава? Каквото му кажат, това прави или рецитира! Жалко!

президента , за който и аз гласувах, да даде на КС наредбата "Бонус-Малус", която ефективно и безапелационно прие да тероризира и ограбва хората. Реално през 2020-2021 в София ще бъде пак 1990 г...защо ли...еми визте отдолу копираното от наредбата "Превишаване на ограничението на скоростта в населено място с 10–30 км/ч (чл. 182, ал. 1, т. 1-3 ЗДвП) - 3"...т.е. за 10км. превишение получавате 3 малус точки...и следващата година застраховката ще бъде 77% по-скъпа ...Честито Българи...по турско не е било така..вижте отдолу защо: Клас за бонус-малус Коефициентът за бонус-малус, прилаган към застрахователната премия – изразен в проценти (%) 1 75% 2 76% 3 77%

За Румбата е важно да е опозиция на управляващите и популистки да налага вето или оспорва закони гласувани в НС.

Глупаво е на всичко да налагаш вето !

Радев дава , но в крайна сметка ще стане така както правната комисия са го измислили и парламента гласувал!

Оф този пак ли срича нещо написано , от което понятие си няма, все тая тая другарю не мож я оправда заплатата!

Радев, мурво! давай да пращаме нашите граничари в Турция! а, руснаците да връщат украинците нарушители!

ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА ИЛИ РОБСТВО Казано е, че представителната "демокрацията" и "свобода" е най-лошата форма на управление, но не сме открили по-добра, защото ние господарите на ТОЗИ свят, това решихме за Вас, да Ви ЗАРОБИМ четворно доживот и СЛЕД него. Един път чрез работодателите, втори път чрез банките, трети път чрез представителните политици и четвърти път чрез религиозни лидери. Защо да може, да МИСЛИ или да желае да МИСЛИ самостоятелно ВСЕКИ от Вас, когато ние МОЖЕМ да НАЛОЖИМ нашите мисли върху и във ВСЕКИ от Вас. Вие гражданите желаете да се представлявате сами, да но не СЕГА, друг път ще бъде, затова. В съда СЕГА ще бъдете представлявани ВИНАГИ от друг - адвокат се нарича това, в политиката СЕГА ще бъдете представлявани ВИНАГИ от друг - представителен политик се нарича това, пред ОНЯ по-горе СЕГА ще бъдете ВИНАГИ представлявани от друг - религиозен лидер се нарича това. Ето защо, това е най-добре за Вас, щото до СЕГА, вие сте само една ОВЦА. Вълна, мляко, МИСЛИ, мозък, ПАРИ, кръв, ВЯРА, труд, СТРАХ, кости, НАДЕЖДА и органи, това взимаме и ще взимаме от Вас за нас, защото овцата е овца, ДОКАТО не разбере това. Всяка НАДЕЖДА наложена върху Вас от алчни с болни мозъци шепа представителни политици и религиозни лидери, и ТЕХНИТЕ слуги ОБЩЕСТВЕНИ медии (средства за масово и контролирано, и ограничено манипулативно осведомяване, и дезинформация) за ДНЕС или УТРЕ, Вие ТУК и СЕГА оставете. А сега какво.

ще ти подхвърлят кокалчета, докато са на власт, а после шут в гъза

Усилено вървите към самосваляне! Всяка седмица ни изненадвате с повишаване на данъци и най-интереснтото е, че повечето са безсмислени и носят големи приходи в хазната. Мишоците които бБойко събра от улицата и ги сложи в парламента се продават и лобират на едни или други икономически бандити и прокарват закони в тяхна полза. Колкото и да не одобрявам изкуственяка Радев, то в случая е прав. Всички правителства без изключение уволняват нудобните им хора, но да не можеш да се възползваш от съдебна защита вече ни идва в повече. Започваме да приличаме на крепостни селяни без правна защита което го нямаше дори при Бай Тошо! Ами бедните местни хорица които живеят в т.н. курорти също ли ще плащат високите данъци? Това форма на икономическа принуда за изселване ли е? Незабавно забравете думата повишаване ако искате да имате политическо бъдеще! Наглост е БСП да пита за апартаменти при положение, че цялото им ръководство е съставено от милионери забогатяли с народни пари от куфарчета или несправедлива приватизация!!!

Значи по конституция - който е на държавна служба, не може да бъде уволнен до пенсия или до гроб - което настъпи първо. За съжаление такава е практиката. Уволняват някой за съмнения в корупция. Той 5 години съди държавата, че е неправомерно уволнен. След 5 години го връщат на работа и му плащат 100 000 лева обезщетение.

ще ти подхвърлят кокалчета, докато са на власт, а после шут в гъза

КАКВО ИМА В УСЛОВИЯТА НА "ГОЛЕМИЯ" ГРАД В съвременното "демократично" общество с "пазарна" икономика - капитализъм, скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура, подвид на представителната "демокрация" се гарантира КОНТРОЛА върху ВСЕКИ гражданин и ЗАВИСИМОСТТА му от "официалната" власт - ШЕПА хора, привилегирован елит и паразит, ЛИДЕРИ. В древността и средните векове човекът е бил в състояние ИЗЦЯЛО да ПОКРИВА потребностите си със собственото производство и поради това, тогава ЕДИНСТВЕНИЯT начин да бъдат ПРИНУДЕНИ масите да работят за господстващите - ШЕПА хора, привилегирован елит и паразит, ЛИДЕРИ е бил насилието. Днес в условията на "големия" град, човекът НЕ е в състояние да удовлетвори ДОРИ основните потребности със собствено производство, поради което му се НАЛАГА да ПРОДАВА труда си, да ПРОДАВА секс, а ако му провърви - да ПРОДАВА труда на други. В условията на "големия" град, човекът е ПРИНУДЕН да продаде себе си, своето тяло и/или ум, но умът се намира в твоето тяло, нали. В условията на "големия" град има САМО едно, а то е: "Човекът - проститутка." А сега какво.

По цял свят е така,когато живееш(независимо дали отдавам под наем или не) в скъп квартал или курорт плащаш висок данък,като не можеш да си го позволим-не купувай имот там.Не може данъкът и на село и в Несебър да е един и същ,но популистът Радев явно тези неща не ги разбира.

могло е и пак ще може

Да при социализма е било,но вече НЕ и правилно.

Новият "СПАСИТЕЛ" на БГ, зарязал семейството за назначената от него секретарка. Рецитира като първокласник, чакайте да се оправи в БГ докато седите а не бачкате. В Германия или други развити държави месия и създаде фирмите?? Искате заплати еми отворете фирми продавайте навън давайте заплати толкова е просто, ама не искаме да пърдиме по цял ден и да ни плащат, няма СССР дървари

1. Не може да ни уволнявате подкупните митничари 2. Не може да ни таксувате олигарсите по курортите

Не казва това, а точно обратното. Сега честния митничар ако не работи за партийната каса ще бъде изритан.

Честен митничар е оксиморон в България!

ГРЕХЪТ Всяка представителна политика и всяка представителна религия е единственият грях на света, защото те извършват престъпление срещу човек, който е абсолютно безпомощен в ръцете й. А това е много сериозно престъпление.

Лекувай се, пенЦионер изкукал.

Троле, пиши по темата с факти, а не да говориш или пишеш, какво според теб, ти и другите като теб, трябва да правят според твоя болен ум ...

Наближават 10 000! подписалите "Петицията за проверка на качеството на българските магистрали в европейска лаборатория".

С по 5 човека на месец се качва бройката! Скоро ще станат 10!

Можем да решим проблема с качеството на магистралите много лесно - за едно денонощие правим военно учение с БМ-21. Няма магистрали - няма проблем! Нали това беше девиза на Орешарски, това е девиза на Нинова и на Йночева и на всички комунисти, като цяло!

цялото герберастко тролство налазва форумите, като мухи на л..но

ти ли си лай.ото

Всяка представителна политика и всяка религия е единственият грях на света, защото те извършват престъпление срещу човек, който е абсолютно безпомощен в ръцете й. А това е много сериозно престъпление.

Този плешив фатмак на снимката прилича на бай Тошо от 60-те и 70-те години на миналия век. Все едно виждам как "нашият пръв партиен и държавен ръководител" изнася реч на някой пленум,конгрес или национална партийна конференция на БКП.

Виждаш, т.е. си присъствал на тия форуми, които така добре цитираш. Тогава си викал и за прослава на бай ти Тошо, БКП, а вероятно и на КПСС. Сега го ближеш на ГЕРБ - нормално е.

Очакваме ответен удар от шефа на тролската бригада Цветанов.

Тая алчна банда ни рекетира всеки ден! Тая алчна банда е крайно време да е зад решетките! То бива, бива аалчност съчетана с дебилност, но това минава всякакви разумни граници!

то бива да сте неподготвен, обаче толкова не бива. Дори и Вашата некомпетентност трябва да има някакви граници, но започвам да се съмнявам, че тя е безгранична. Напоследък усилено се стараете и успявате да го докажете. От сума ти време насам всеки апартамент, който НЕ Е основно жилище на едно семейство, се облага с по-висок данък от основното жилище.

Не другарю, тука става въпрос за това дали жилището се отдава под наем или не. Ама то това не са ви го разяснили на сводката на троловете.

Определено Президент се "оля-осра".Той друго не прави,само да се заяжда с предложени и приети закони..

БЪЛГАРСКАТА "КОЛЕДА" Всяко дете в България трябва да плати данък, определен и наложени чрез сила от друг - ДДС 20%. Във всички стоки и услуги участва наложено взимане от друг - данък ДДС 20%. Всяко дете в България трябва да плати "данък", определен и наложени чрез сила от друг - акциз горива над 50% плюс данък ДДС 20%, общо данък горива е над 70%. Във всички стоки и услуги участва наложено взимане от друг, "данък" акциз горива - средно 10%. Всяко дете в България трябва да плати общо данък - 30%. Всяка частна компания трябва да плати данък - 15%. А сега какво.

Това вето изби рибата.

герберче...а даване на Конституционния съд!

КОЙ ОТ ТЕЗИ ДВАНАДЕСЕТ АПОСТОЛИ ОБЛЕЧЕНИ В ТОГИ НА КОНСТИТУЦИОННИ СЪДИИ ЩЕ ВЗЕМАТ РЕШЕНИЕ ЗА ОТМЯНАТА НА ТЕЗИ БЕЗУМИЯ СЪТВОРЕНИ В ГЛАВАТА НА МЕНДА И СИЕ?? КОЙ? БОРИС ВЕЛЧЕВ ЛИ , КОЙТО КАТО ГЛАВЕН ПРОКУРОР ЗАМОТА ИЗВЗЕТОТО ОТ ИТАЛИЯ ДЕЛО КАСАЕЩО САВОЙСКАТА АФЕРА И ГО ПОКРИ НЯКЪДЕ ПОД БЮРОТО СИ ЛИ?? ОМБУТСМАНА ПЕНЧЕВ ЛИ, КОЙТО ВЕДНЪЖ НЕ СЕ ОПЪЛЧИ И НЕ ЗАЩИТИ ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ ЛИ? ИЛИ ПЪК МОЖЕ БИ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ФИЛИП ДИМИТРОВ , КОЕТО Е СЛОЖЕНО НА ТАЗИ ХРАНИЛКА И ПРАВИ ТОВА КОЕТО МУ КАЖАТ ОТ КОЗЯК 16 Сега е момента да видите, какво представлава КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД и какви ги вършат там.

А да видим какво ще каже Конституционния съд,па тогава коментирайте.

ХВАНИ ЕДИНИЯ - УДАРИ ДРУГИЯ!

8,064 е вече броят на подписалите "Петицията за проверка на качеството на българските магистрали в европейска лаборатория" и постоянно расте.

PEYTSCH

Ѝащо на „българските“, а не на европейските ? Ремонти има постоянно и навсякъде в ЕС. Няма там където няма магистрали...Русия.

Вече започва да лъсва истинското лице на Радев, извън лустрото, което се мъчат да му намажат от БСП.

ЗАПЛАТА И ДАНЪЦИ ИЛИ РОБСТВО Всеки гражданин в България трябва да плати данък, определен и наложени чрез сила от друг - ДДС 20%. Във всички стоки и услуги участва наложено взимане от друг - данък ДДС 20%. Всеки гражданин в България трябва да плати "данък", определен и наложени чрез сила от друг - акциз горива над 50% плюс данък ДДС 20%, общо данък горива е над 70%. Във всички стоки и услуги участва наложено взимане от друг, "данък" акциз горива - средно 10%. Всяка частна компания трябва да плати данък - 15%. Всеки гражданин на България, например: пенсионер или работещ, или дете, или безработен - трябва да плати данък 30%, данък 20% ДДС плюс данък средно "акциз горива" 10%. За работещите и/или не работещите следват още много други данъци: данък върху доходите и задължителни осигуровки 28%, данък недвижими "имоти", данък движими "имоти", задължителни застраховки, винетки, тол такси, глоби... и т.н.

Няма нужда да плащаш данъци - живей в гората и нито лев не давай на държавата. но и не искай Ама циганите като теб само искат, пък не дават.

Ивогристовците около него му дават един лист да подпише и Фатмакът е до там...

плащам 270 лв. данъци за жилището в което живея, а съм на минимална заплата, това редно ли е

Да нормално е.Като ти е скъпо се премести в някое село или малък град.

където съм се родил, нямам ли право

има-няма 3000 жители, нищо че по изборите го водят за 8000

То и аз може да съм се родил в Монте Карло,ама няма как да си го позволя.

фатмака не прави разлика меду данък за стари колии и данък на богаташите сголемите имоти. Просто щом е данък - значи е нещо лошо и трябва да се отменя. На този Андрешко му е прадядо.

И ти си като тиквата - само Винету си чел.

Изумително е как от 49 коментара по-долу няма нито един, който да е схванал нещо от аргументите на президента и да се опитва да го обори с контрааргументи от същия порядък. Пичове, заслужавате още от това, което имате. :)

О, има аргументи за който иска да ги чете. Може ли панелен апартамент на майка си у дивия на края на Пазарджик например да струва колкото един апартамент на първа линия на морето до плажа и данъците им съответно да са еднакви?

Ама той не струва еднакво - оценката му е друга и плаща данък процент върху нея. Тука става на въпрос, че се иска по-висок процент.

Президентът се разболял тежко. От парламента му изпратили телеграма: "Желаем скорошно оздравяване! 96 - за, 121 - против."

ще падне

PEYTSCH

,,,след 2-3 години....

Евентуално.

PEYTSCH

Лично Радев и хабер си няма...Неговия антураж му бутва лист за подпис с думите „партията го иска“...

че по-голям селяндур от Желю Желев (Бог да го прости!) не може да имаме за президент, но този изби октоподите в Средиземно море. Та дори и селянина от Сирищник Гоце имаше повече визия, умереност и баланс в поведението си, а жена му Зорка беше скромна и гласа ѝ не чухме докато беше „първа дама“. И на Желю съпругата му беше скромна женица. А този и жена му са се разпасали чутовно. Представяте ли си какво чудо щеше да е, ако бяхме президентска република, пази Боже?!

Значи законът е върнат, защото "уволнените се лишават от пълноценна съдебна защита" ?! Откога висши служители не могат да се уволняват без доказателства за пред съда? Правото им на висок пост конституционно ли е? Мен могат да ме уволнят и за несправяне с работата, най-много да ми платят някоя заплата, а за тях да се произнася съд?

Най-накрая в ЦРУ си признаха, че в течение на години са подслушвали телефона на президента на България, но така и не могли да разберат, за какво изобщо говори този човек.

Ако депутатите са безполезни този е в пъти повече излишен И харчи шест милиона на година По добре без президент - шест милиона нагодина да се дадат за млади таланти във всички области

6 милиона са само разходките на боко да се фота извън България за месец два най много и отделно ежедневните му разходи.....

Ти счетоводител ли му се явяваш или просто обичаш да целуваш червени задници ?

А Президентството е супер излишно Да не говорим и колко нагли са днешните му обитатели

БСП мобилизираха и президента за да защитят спонсорите си!