Путин обяви края на частичната военна мобилизация в Русия

Руският президент призна, че бившите съветски републики са "притеснени" от конфликта в Украйна

Обратно в новината

Коментари - Путин обяви края на частичната военна мобилизация в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми то, след частичната, следва и пълна мобилизация. То оръжие в росия не остана, само хора.

Смятайте братя българи за какъв провал става дума с тази мобилизация щом така бързо свиха сърмите долните кагебейски сатрапи. 300 000 опиянчени орки водени от некадърни пишманофицери и треторазредни генерали какво са за украинците - материал за справедливи отмъщение. Тези 300 000 орки са обречени просто.

Изборите бяха референдум, за запада или изтока! Сложи се край на този въпрос! Изтокът претърпя пълен разгром с 20% депутати! Народът ни се оказа мъдър! Винаги с ЕС!

Комунягата Симов беснее яко. Уж бяха социалисти, а на първия тест червената кагебейска копейкаджийска боя веднага изби. От комуниста нищо не става, а камо ли социалист. Хвърля огън и жупел Симката да защитава червената кочина на дед Путя касапа.

И сега да видим накъде ще тръгне тази 300 000 армия, не забрявайте, че редовната армия (към 1 милион) е непокътната. Разгрома на Украйна е началото на края на Европа. Никакви западни оръжия няма са помогнат, военните складове са празни и в един момент запада ще е беззащитен.

Странна тактика, професионалната ти армия да стои , а да пращаш бъдещи трупове на фронта!Странно наистина, явно не е добър тактик.И говорите за свръх модерните ракети които стоят в резерв?Защо, много странно.Странно е и 2 армия в света според вас да става за смях във военните среди.

Инсинуация

И аз чух това по радио масква.

Май ще тръгне към Кремъл!

Республиките не притеснени, а БЯГАТ ОТ СТРАНИТЕ СИ. ВИЖДАМ ГИ ПО ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ.БЯГАТ

Бай Шуткин е влажен и чак са пени

Путин и неговата Русия непоколебимо вървят към миналото и нямат бъдеще. Без свобода няма просперитет и благосъстояние. Поради тази причина, каквито и богатства да притежава Русия, руснаците ще живеят в мизерия.

Че от както съществува русия кажете една година,когато обикновеният руснак е живял като човек.При царизма ли,при болшевизма,сталинизма,комунизма?Кога обикновените крепостни са живели?

Ами ще обяви край, като всички призовани избягаха от Мат Русия. Кой в Грузия, кой в Литва, кой в Естония и т.н. То няма кой да се призове?

"Помня такъв сюжет", разказва Пугачов. "Седяхме в кухнята и пиехме. Имаше нещо такова, че трябваше да отворим бутилчица вино и да я изпием. И ние изпихме действително по две чаши. Аз викам: "Ами, давай още да пийнем". А Людмила ми казва: "Моля те, не бива, не наливай". Той вика: "Добре, де, всичко е нормално. Ще пия. Дай да пием. И ти с нас". Хвана го малко. И значи, пийнахме, после Людмила в сълзи си отиде..." Историята продължава така: "Разделяме се. Людмила плаче. Казвам: "Какво стана? Какво толкова се притесняваш?" Тя казва: "Той не бива да пие. Разбираш ли какъв садист е?" Казвам: „Какво имаш предвид? Какво значи това?“ – „Ами сега ще пие – ще започне да ме щипе, да ме мачка, да ми показва някакви техники от джудо. После една седмица ходя в синини.“ Руският президент е известен с уменията в бойния спорт.

Сегашният руски президент не пие никакъв алкохол и не пуши- това е известна информация много отдавна, за който може да чете.

А това прави ли го по-малко сбъркан комплексар???

Известно е че е педерасть

Всички тролове спрете се малко с духането и си извадете космите между зъбите.Никой се не лови на ученическите ви заяждания и простотии.

Не знам какви хора са русофилите? Болни ли са или родителите са им промил мозъците. Имам чувството че получават оргазъм като чуят Русия. Всъщност са тра Ла Ла и живеят в мизерия.

И аз не знам какви хора са лудите "демократи" родителите им са ги блъскали с главата в стената ли, просто са се родили луди или малкото им мозък се е изпържил от евтината западна пропаганда. при всички случаи е най-добре да се евтаназират за да не се мъчат

Капутин омекна и се осра.

Изпраща 222000 души на смърт.

Не, изпраща 22 000 ва бърза смърт и това са лудите "демократи" от България.

Как спи джуджето Путя, то сигурно е болно, около 80 000 млади момчета русначета загинаха, без да включваме страданията на украинският народ , за какво бе хора...., може ли някой да го обясни на майките им....

Обяви края на частичната военна мобилизация , но се готви да стартира пълна военна мобилизация! Ами нормално - тази година полупроводници, догодина - цели проводници.

руските фотографи като снимат Путин лягат на земята та Путин да изглежда висок и величествен..ха.ха

същото когато укрите снимат Зелю.

Путьо Ла*новоза откри зърновоза, дето му взриви мостчето! :))) Русолизачи, сменяйте бързо опорката! :)))

ЗЕ се крие в Румънските Карощпати

Зеленси ежедневно е сред въоръжени украинци. При путлер как е?

В най дълбоката метростанция в света Арсенал на 105 м. От офиса по тунели се крият всички хазарски чифути Зеленски..Галя Аристович ..Люси Подоляк ...Ната

за два месеца и половина хвърли 1500 ракети върху Сърбия и 480 т обеднен уран Удариха центровете за управление министерства и 30% от училищата Сега квичат че Путин хвърлил 130 ракети Генетични мръсници Сър Джон

Каквото и да става на фронта, Расия си остава Азиатска държава. Да си правят Азиатски полюс с Китай. Китайците, също ще бъдат изолирани постепенно. Ще си продават стоките на Индия и Расия и Северна Корея и всички заедно ще са щастливи. А най- щастливи сме ние. Край на руското влияние в България. Ние знаем, какво се получава, когато си зависим от Расия и когато си зависим от Америка. В единия случай се получава ГДР и Северна Корея, а в другия ГФР и Южна Корея. Ако нещо лошо се случи в България, първите , които ще подгоним, ще бъдат Костя Копейкин, Зеленият чорап и БСП.. Гуцанов да си купи вазелин.

Времето не работи в полза на Путин и той го знае много добре. Срещу него са огромни икономически и воени съюзи които разполагат с практически неограничени ресурси да водят тази война. Шанса му беше да разгоми Украйна за 3 седмици и после да преговаря от позиция на силата,но този кораб вече потъна . Украйнците вече са поръчали бесило за джуджета което ще се изработи в Китай

Руските педерасти забравиха, че Германия шиба яко. Сега ги наричат еврогейове. Ще си припомнят, как германците накараха руснаците да станат канибали. Ще си припомнят за убитите 20 милиона руски говеда.

Иде Коледаа :)

Ще празнуваме на площада пред кремъл...бесене на кремълски фашисти и дупене на кадировци

готвим качетата за руско "сало"

Всички човеци се надяваме джуджето да обяви и края на живота си поне ден предварително, за да можем да подготвим продуктите за масата и фойерверките за прекото предаване на погребението.

Време ми е на еленски да го самоубият :)

Путлерасов, ще го отроват скоро с навичок,

Бае Ганя

Джуджето е само едно, и е с фалимия, която кореспондира със собствените му полови органи.

Каквото и да става на фронта, Расия си остава Азиатска държава. Да си правят Азиатски полюс с Китай. Китайците, също ще бъдат изолирани постепенно. Ще си продават стоките на Индия и Расия и Северна Корея и всички заедно ще са щастливи. А най- щастливи сме ние. Край на руското влияние в България. Ние знаем, какво се получава, когато си зависим от Расия и когато си зависим от Америка. В единия случай се получава ГДР и Северна Корея, а в другия ГФР и Южна Корея

Нали ни вършат мръсната работа и трепят укропитеците :)

Розови сънища на надупен русифилистик, Укаинците ще свършат работа на Америка ...трепят здрави кремълските фашисти, и надупени кадировци вагнеровци и пр...

Хващам бас, че тъпаците русофоби пишещи тук, когато Русия си върне Одеса пак ще твърдят, че Украйна печели и така докато им остане само Киеф, а може и той да замине.

Винаги е добре да мрат укросвине :)

Руските офицери не смеят да дадат патрони на мобилизираните запасняци, от страх да не тръгнат към Москва.

Никой не говори вече за укроофанзивата - руснаците избиха десетки хиляди укропи и наемници заради малко пиар на Наркомански. Зелю знае, че края му е близо и вече е опикал бункера под Киев, където е сврян.

Трошене на тикви на ЦИПСО ботове и НПО лаладжий:) Огъъъън биййй.:)

АБЕ , ДРЕБНО ХЮМНЕ , КОЛКО ОЩЕ МЛАДИ РУСНЕТА ТРЯБВА ДА ИЗБИЕШ , ИЗМЕКЯР ?

Всички укрофашистки свине в екарисажа!

преди тях от гълтане на негърски полюции

Ще приключим когато набутаме НАТО в границите му от 1997 г

КОГА , ГНОМ ? СЕГА И ФИНЛАНДИЯ ВЛИЗА В НАТО ! СЛЕДВА И ШВЕЦИЯ ! КАТО ИСКАШ СЕИР , БЕГАЙ НА ФРОНТА , СУЛЪО !

Аз съм на фронта бе дудук...Стой си там у панелката...и лъскай бастуна..

жена ти ми лъска бастуна. боклук.

ти си велик, мачкай гнусните укронацисти, никаква милост за тях.....нема лабаво, бий врага за да те уважава!

Без жал!

Мачкай укрогнидите без жал :)

Буратино от Бункера! ЛЪЖА след ЛЪЖА! Путя късокраки останал жужже от толкова лъжене цял живот! :)))))

Мобилизирането на жива сила е безумие. Новите оръжия които постъпват в Украйна ще жънат здраво. няма смисъл просто от тия 300 хил. Какво ще правят, ще пазят окупираните райони ? Катастрофираха в Украйна и то здраво/.

Свърши се с усраина :)

Капут, САЩ дават 5 милиарда на месец за заплати на войската, след войната укритие длъжници за 300 години

Спокойно, Украйна ще спечели - Нешка го е казала на Ванга.

Един уй :)

Това не е вярно и не е вярно че Слави не влиза в парламента

Путаранов дядо му е бил монголец а баба му блядка :)

Укропитек :)

Тука Путин не лъже, вече потекоха новините за обезвреждането на прясно могилизираните нещастници.

Къде потекоха - по укрофейковете ли?

По свободните медии, не по фейковете на пусифилистичните новини

Кол центъра яко натискат на коментари

Руските офицери не смеят да дадат патрони на мобилизираните запасняци, от страх да не тръгнат към Москва.

Да се вдигне да унищожи Путя и да се приключва

Смеят ли

като той е жив труп.

Чии го търсите тогава като не можете да покриете 1000 километра фронт.

Непобедимата могучая армия ли? Воздушно-комичните сили на Рушлямската педерация ли?

кой ти иска мнението , та даваш съвет надругите- чиба!

Бившите соц. страни са ,,притеснени,, американските подлоги и брюкскелските джендъри

И си мислиш, че заслужаваш 20 копейки за този некадърен коментар?!??? Верно сте го закъсали

заби поредния пирон в ковчега на капитализма...ма кой ги брои вече от 80 и кусур години насам?!??

Мачкай укронацистите

с гол гъз

Дир, вие сте руски парцал и си го знаете. Защо нищо не публикувате за това че ПАСЕ обяви с резолюция от 12.10.2022г. Руската Федерация за терористична държава Долни рашисти сте.

Украйна е обявена за терористична държава.

Моника Станишева да ти говори нещо?

Направи масивни атентати срещу Русия, Украйна терористична държава

Не можеш и армия да мобилизираш, дрисльо! Велик га га га га.....

Вземи леген със студена вода и си натопи газо. Ще ти мине яда, светкавично.

Мърши сте, всички руснаци.