Путин е единственият руски представител, с когото Зеленски би преговарял за мир

Президентът на Украйна обвини Русия, че води "тотална война" срещу страната му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин е единственият, с когото "Зе"то искал да преговаря ... Разбирам го, единствено Путин може да му гарантира живота ... Другите не са толкова добре настроени към него ... На русите им прелива чашата на търпението и само дядката от Кремъл крепи положението на зеления консуматор на к0к@ин и си играе на операции в усрайна, другите го предпочитат мъртъв ... и ако е на тях - до ден - два да са приключили с комедийните изяви на зеления клоун ;) Което ме навежда на мисълта, че Путин е част от играта и е време да се пенсионира !!

Смърт на световните терористи - $АЩ и Англия! Изпепеляване и прокарване на "Великия проток"Сталин"!

Какъв мир бе,Дрога!? Нали имаше "Мински договор"за мир!? Защо осем години безчинстваше,колеше,бесеше, отвличаше деца за донори,опожаряваше, мирни хора,къщите им палеше и цели села бе,англо-краварска Подлого!? Не проумя ли - ти,долно копеуе,че това,което е добре за господарите ти е зле за теб и народа ти, Шуте !?

Путин не преговаря с клоуни и слуги! Той може да преговаря само с началнила на володимирчо от вашингтон откъдето се вземат решенията за окрайната!

Чак сега ли се Zеленото човече, че трябва да приеме това което му предложи Шойглу, защото сега Путин ще му преложи нещо 10-пъти по-неизгодно и с радост ще трябва да го приеме.

Зеленски е пропуснал да прочете, че Путин ще разговаря със Запада, ако прецени че има смисъл. Зеленски може да реши да изпълнява ролята на посредник.

Zеленски вече си говори само с духове, а Путин няма никакво намерение да говори с наркоман продал държавата си, и изтрепващ собствения си народ.

Посраинските херои! Да ви пикая на чифутския вожд :)

Мисля че под достойнството на Путин е да разговаря с клоуни извън цирка.

И Азовците го издирват палячото......

Палячото си остава палячо завинаги!

Да си прочете минските споразумения и да ги въведе в изпълнение...и после да се гръмне или обеси, нещастник

кусно е зелен наркоман... ще висиш на площада в Киев да те гледа целия свят какво си направил

Моля сега и за изявлението на Путин по темата. Щото иначе стр проста пропагандна машина на кравите!

Отговор на този най-важен въпрос никой в БГ-медийното пространство не дава отговор. Ако е за територии - Русия си има достатъчно, ако е за природни ресурси, мисля че и това си имат в иззлишък, тогава защо, защо се икономисва истината. Безспорно войната е най-страшното нещо, което може да се случи на човечеството, но защо нито една европейска държава не постъпи адекватно за мирно решаване на конфликта. Всички се надпреварваха да изсипват оръжие в Украйна, водейки се по глупавия акъл на Зеленски. За съжаление, това само може да допринесе за ескалация на военните действия, но не и за спирането и.

Глупавият акъл е в резултат на активната надпревара, най-малко от 8 години.

Честит 24 Май а зеленски да го духа!

Зеленски да преговаря с Байдън и с Урсула. Ако те се разберат да спрат да пращат оръжие на Украйна, може и да има мир.

Не ме интересува с кого искаш да се срешнеш , а Вземай си Укрите от България , за да не стане лошо !

От ЮКейто англичанките вече били пропищели. Има статия в Гардиън.

за наркомана Зеленски, съд и .....РАЗСТРЕЛ!

Или обратното :)

Ким Чен Ун изпусна велика възможност да стане почитан и извън пределите на страната си. С едно копче можеше са ни избави от давоското онкозаболяване.

Честит празник на славянската писменост и култура !

" бракята" македонци, славянската писменост и култура е македонска!

Ха Ха Ха ! Тъп еврейски маймун си Зеленски и точка ! Зеленски предай са и да те съди Народен Съд от ДНР и ЛНР !

Той нали вече е Еленски.

елит се е събрал в Давос.....там се е събрал боклука на света, политиците колоси които не са сред нас вече ще се обърнат в гробовете си, защото те бяха истинските дипломати на мира преди всяка война!

Schilo

Разбрал Зеленски от тотална война...Като иска, да взема белия парцал и да заминава за Кремъл.

Той белия вече е кафяв. Не всеки може да осере всяка възможност за мир, а процесът по принедителната демилитаризация и денацификация е необратим. Путин може и да е достатъчно великодушен да го остави да умре от свръхдоза.

Президента Путкин е много зает, седи заврян в бункера и Шойгу му прави масажи на простатата ,изотзад...

Освен туй го там е и Чайка все изкуфяли дъртофелници и си смучат меките вожиедин друг... Вожа е от дърт гуй кожа...

Привет

ВОДЕЩИ НОВИНИ / ПОСЛЕ 1:1 Руски публицист: Толкова сме зле, че и България ще ни превземе 22 Май 2022 авторАЛЕКСАНДЪР НЕВЗОРОВ5 248 YouTube / екранна снимка ...Като невъобразима по значението и мащаба си военна победа путинската пропаганда тържествено ни поднесе окупацията на Херсон. Редно е да отбележим, че тази военна победа, този героичен щурм, този боен подвиг на путинската армия се получи толкова убедително, само благодарение на това, че в Херсон и околностите му украинската армия просто я нямаше. От путинската армия се искаше само да се изсипе и да окупира неохраняемия Херсон; да набучи навсякъде знаменцата си и да удуши по мазетата тия бабички, които заплюваха путинската армия в лицето. Това е единственото, което можа да направи армията за три месеца война. Това победоносие на Путин излезе по-скъпо от всички войни, които е водила Русия от XV век насам. Виждаме някакъв абсурден и особено ярък пример на военно-политическа гъзообразна некадърност, нещо сензационно. Такива неща поначало не се случват. Но Путин някакси успя да го постигне. И това е единственият резултат от три месеца война. За тази проява на всемирно величие цената засега възлиза на около 30 000 руски трупа. Пикантна подробност е, че пълното отсъствие на боеспособна армия е видимо за всички. Вижда го целият свят. Ние знаем, че около Русия сега се е струпала тълпа очевидци на този позор - внимателни очевидци, предимно недоброжелатели. Те виждат, че с такава армия Русия може да бъде превзета с голи ръце дори от България, може би. Всичко и за всеки е очевидно. Става ясно, че единственото, което умеят защитниците на руското отечество, е да се скрият по-далеч от противника и да мятат ръждиви съветски ракети. Ако може някак от безопасно разстояние да тряскат на късмет това съветско желязо в по-голямшки градски мишени от типа на културни домове, детски градини, болници и други крупни цели. Командването е хаотично, бездарно и алкохолизирано. Тоест умеят да убиват с ракети, да грабят градове и да насилват. За това ги бива. И нищо повече засега. Но всички тези фокуси, които показва сега путинската армия в Украйна, няма да вършат работа при една отбранителна война на собствена територия. Ето това е позорната истина, уви. _ Александър Невзоров (р. 1958) е съветски и руски журналист, бивш депутат в Държавната дума (1993 - 2007) и бивш приближен на Путин. От 22 април 2022 е в списъка с т.нар. "чуждестранни агенти". От 4 май 2022 е обявен за издирване. В момента Невзоров е извън Русия. Източник на текста е YouTube каналът на автора, който се поддържа с дарения

Е, то сигурно може да се изфекали словесно по всякакъв начин - но сухите факти са, че частична окупация има, подменя се администрацията с руска и най-вероятно тази Украйна вече няма да е онази Украйна отпреди 3 месеца… Ето затова дрънкането на глупости из Мюнхенски форуми е вредно и човек трябва малко повече да мисли преди да приказва.

с този Херсон, защото света видя как изпълзяха като плъхове нацистите в Мариупол!

Наркоманът Зеленски е последният украински президент. Поляците също усърдно подкопават съществуването на Украйна. Онзи ден са подписали договор за "отворени" граници.

Наркоман ей туй дето майка ти преди 15 години го е изсрала... И каква връзка имат отворените граници с Полша?

Бате наркомани сте всички укрофили….всъщност сте психично болни

И защо путин трябва да преговаря с пълномощници притова наркомани!

а? От тия неграмотните...притова...

Украйна ви ПОБЪРКА, руски К-пути, а е пъти по-малка държава! Мислехте, че вече Пипи ще раздава ордени, а ребятата ви мрът като мухи, че и генералите ви даже. Непобедимата ви армия е пасмина, лъснаха ви голите жопи. Срещу САЩ нямате шанс. Втори Афганистан вече чука на вратата ви. Икономически скоро сте трупове. Ето някои от опорките на копейкаджийският РосТролПутМаш: Опорка 1: Пипи е непогрешим, дори когато греши, той е подведен. Ми не, Пипи е идиот! Всичко оплеска. До колко е бил подведен е друг въпрос. Очевидно е обграден с подлизуру, които са му казвали това, което иска да чуе - че Украйна е слаба, армията и е слаба, а украинците ще го приветстват като освободител. Опорка 2: САЩ и Европа са страхливи гейове и ще се направят на луди Ми очевидно не. НАТО никога не е било по смислено и будно. Опорка 3: руската армия е непобедима. Ми не, да го коментирам ли изобщо.... Опорка 4: украинците са нацисти. Ми не, от вас по-нацисти няма. Опорка 5: украинците само чакат да ги освободим и ни постещат с цветя, хляб и сол…. Ми не, да го коментирам ли изобщо…. Опорка 6: той Пипи само ги гъделичка, белким се опомнят, до сега ако е искал да ги е смачкал сто пъти. Ми айде де, да ги смачка, ама нещо май няма да стане без ядрено оръжие, а тогава Пипи да внимава едни други, презокеански пипита да не решат, че… И да стане една… Опорка 7: Украйна е виновна, те нас нападнаха, виновна е, че не се предава. Ние само искаме да я освободим. Да коментирам ли изобщо? Само празен, промит руски мозък може да разсъждава така. Демек, аз съм прав, като те нападам за да те убия, а ти си виновен, че не умираш.

джендърчета като теб и Зеленски в Сибир, да храните мечките!

Zабравил шутът ранга свой!

Този Зеленият още ли не са го гръмнали? След като подари западна Усрайна на Полша, очаквам скоро да избяга в САЩ

Путин не разговаря с ретранслатори и с произведени в САЩ предмети. Просто трябва да ти дръпнат щепсела, докато ти работят батериите.

Няма бакшиш?

Дори и днес на нашият национален празник ни сервират Зеленски.Аман от украинци.Днес е празник на България и неискам да чувам нищо за укрите.Вместо да се гордеем , че няма друга нация която да знае кой и кога е създал азбуката и ни занимават с този гном.Тоя няма спиране и на Марс да отидеш и там Зеленски.

Украйна ви ПОБЪРКА, руски К-пути, а е пъти по-малка държава! Мислехте, че вече Пипи ще раздава ордени, а ребятата ви мрът като мухи, че и генералите ви даже. Непобедимата ви армия е пасмина, лъснаха ви голите жопи. Срещу САЩ нямате шанс. Втори Афганистан вече чука на вратата ви. Икономически скоро сте трупове. Ето някои от опорките на копейкаджийският РосТролПутМаш: Опорка 1: Пипи е непогрешим, дори когато греши, той е подведен. Ми не, Пипи е идиот! Всичко оплеска. До колко е бил подведен е друг въпрос. Очевидно е обграден с подлизуру, които са му казвали това, което иска да чуе - че Украйна е слаба, армията и е слаба, а украинците ще го приветстват като освободител. Опорка 2: САЩ и Европа са страхливи гейове и ще се направят на луди Ми очевидно не. НАТО никога не е било по смислено и будно. Опорка 3: руската армия е непобедима. Ми не, да го коментирам ли изобщо.... Опорка 4: украинците са нацисти. Ми не, от вас по-нацисти няма. Опорка 5: украинците само чакат да ги освободим и ни постещат с цветя, хляб и сол…. Ми не, да го коментирам ли изобщо…. Опорка 6: той Пипи само ги гъделичка, белким се опомнят, до сега ако е искал да ги е смачкал сто пъти. Ми айде де, да ги смачка, ама нещо май няма да стане без ядрено оръжие, а тогава Пипи да внимава едни други, презокеански пипита да не решат, че… И да стане една… Опорка 7: Украйна е виновна, те нас нападнаха, виновна е, че не се предава. Ние само искаме да я освободим. Да коментирам ли изобщо? Само празен, промит руски мозък може да разсъждава така. Демек, аз съм прав, като те нападам за да те убия, а ти си виновен, че не умираш.

Обиждащият е често това с което обижда :)

Клоунът наркоман си фантазира! Путин няма да преговаря с марионетка на старец с деменция.

Зеленски май ощене е разбрал , че Путин НЕ си губи времето с изпаднали наркомани ...

Кой ви измисля опорките, че Зеленски бил наркоман?

.

Александър Невзоров (р. 1958) е съветски и руски журналист, бивш депутат в Държавната дума (1993 – 2007) и бивш приближен на Путин. От 22 април 2022 е в списъка с т.нар. “чуждестранни агенти”. От 4 май 2022 е обявен за издирване. В момента Невзоров е извън Русия. Източник на текста е YouTube каналът на автора, който се поддържа с дарения, пише “Сега”. Ето и какво казва Невзоров: …Като невъобразима по значението и мащаба си военна победа путинската пропаганда тържествено ни поднесе окупацията на Херсон. Редно е да отбележим, че тази военна победа, този героичен щурм, този боен подвиг на путинската армия се получи толкова убедително, само благодарение на това, че в Херсон и околностите му украинската армия просто я нямаше. От путинската армия се искаше само да се изсипе и да окупира неохраняемия Херсон; да набучи навсякъде знаменцата си и да удуши по мазетата тия бабички, които заплюваха путинската армия в лицето. Това е единственото, което можа да направи армията за три месеца война. Руски публицист: Толкова сме зле, че и България ще ни превземе Това победоносие на Путин излезе по-скъпо от всички войни, които е водила Русия от XV век насам. Виждаме някакъв абсурден и особено ярък пример на военно-политическа гъзообразна некадърност, нещо сензационно. Такива неща поначало не се случват. Но Путин някакси успя да го постигне. И това е единственият резултат от три месеца война. За тази проява на всемирно величие цената засега възлиза на около 30 000 руски трупа. Пикантна подробност е, че пълното отсъствие на боеспособна армия е видимо за всички. Вижда го целият свят. Ние знаем, че около Русия сега се е струпала тълпа очевидци на този позор – внимателни очевидци, предимно недоброжелатели. Те виждат, че с такава армия Русия може да бъде превзета с голи ръце дори от България, може би. Всичко и за всеки е очевидно. Става ясно, че единственото, което умеят защитниците на руското отечество, е да се скрият по-далеч от противника и да мятат ръждиви съветски ракети. Ако може някак от безопасно разстояние да тряскат на късмет това съветско желязо в по-голямшки градски мишени от типа на културни домове, детски градини, болници и други крупни цели. Командването е хаотично, бездарно и алкохолизирано. Тоест умеят да убиват с ракети, да грабят градове и да насилват. За това ги бива. И нищо повече засега. Но всички тези фокуси, които показва сега путинската армия в Украйна, няма да вършат работа при една отбранителна война на собствена територия. Ето това е позорната истина, уви.

СЛАВА УКРАИНЕ

Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) ликвидираха пореден руски генерал. Това е генерал-майор Канамат Хусеевич, чийто изтребител Су-25 бе свален вчера край Попасно в Луганска област. За смъртта на Хусеевич се разбра от руски военни интернет форуми, в които започнаха да валят жалейки в негова памет - по-късно изтрити от администраторите. Странното в случая е, че въпросният висш военен е роден през 1959 г. в Карачаево-Черкезия. Навършилият преди два дни 63-годишна възраст Хусеевич би трябвало отдавна да се е отдал на заслужена почивка и да си дундурка внучетата, вместо да обстрелва украинските градове. Преклонната възраст и чинът на пилотът са показателни за кадровия крах в руската армия, която изпитва сериозен недостиг за попълване на загубите, които понася от ВСУ през всеки ден от войната. Още повече, че е известно, че Канамат Хусеевич е бил уволнен след като преди години е разбил самолет. В украинските медии допускат, че е възможно той да е бил на договор в частната военна компания Вагнер, която осигурява значителна част от руските нашественици в Украйна. Изтребителят на генерал-майор Хусеевич е бил поразен от украинска преносима система земя-въздух "Стингър".

Късно е либе за Китка ! Наркомана се събуди от Еврейски сън ! Няма да има разговори , да се предава а там каквото руския Съд реши !

Тоя ще го обесят на майдана

На земеделски никога не трябва да се вярва!

Сериалът се снима на живо

Струва ми се, че зеленясалото наркоманче не е в позиция да поставя условия.

Щом започна да плямпаш за преговори за мр, явно ядете бой по всичкии фронтове. Русия ако водеше тотална война отдавна да бяхте прегазени. Срещу 300 хиляднта ви армия, въоръжена до зъби , обучена и управлявана от нато, има 100 хляди руснаци, чеченци и доброволци от ДНР и ЛНР и ви правят луди... Да би мирно седяло, не би чудо видяло! ПОлучавате си наказанието за 8 години издевателства над хората в източна украйна, а Путин надали ще преговаря с теб, просто защото за да има мир, ти трябва да изчезнеш, зеленски и това ще се случи.

СЛАВА УКРАИНЕ

В составе России

Нет Украинец,ест Бандеристан

УСРАЙНЕ

Мяу, мяу

С клоуни не се преговаря....

Пути не иска , Лавров се дърпа , остава ... Шойгу .

Слава Русии

Путин е говорил достатъчно пъти с теб, включително с участието на масата на преговорите с Германия и Франция. Каквото и колкото сте си казали -всичко приключи, с геноцида ви над руснаци в Украйна, за съжаление на всички други народи, които сега въвличате във война. Махай се от Украйна и така дай поне малък шанс на друг украинци, който не мрази руснаците да се договори на нещо приемливо за всички ви с Русия и така тази зеленско-путинска война приключи час по-скоро!

Ка ще се срещне с Путин? Та нали буквичките V(olodimir) Z(elenski) са забранени в UA...("легитимен" Слуга на народа). Слава UA....

Палячото всеки ден бълва глупости ония на запад му ръкопляскат