17-11-2017 20-11-2018

Коментари

маршрута на 304 е пълно недуразумение ! припокрива са на 95% със 204 и 76 и 604 , но НЕ СПИРА на 'текстил и моден дизайн' за да може ако се заблееш да те откара на м..ка си в кривата . сутрин винаги е почти празен, докато в 204 и 76 са се залепили по стъклата . самите автобуси на 204 и 76 са някаква недомислица - 3/4 от местата са за инвалиди, майки, слепи и тн. От 2-тя реда седалки средния коридор е супер тесен и двама човека с нормално тегло се разминават с отъркване . тези "бесилки" вместо дръжки само режат ръце и изобщо не можеш да се задържиш за тях

Пусни предложение да зачислят по един Мерцедес С класа на всеки който си е купил билетче за лев и шейсе, за тези с карти - Ролс Ройс.

явно не ходиш сутрин на работа и за това не разбра идеята . или не си от софия . и да - имам кола .

Браво! Стига HATE!!

Госпожо Фандъкова във Европа са ЕЛЕКТРО не може ли поде във столицата да покажете СТИЛ.

9-та е електро. Ама май само тя ще си остане. Все пак по-добре на газ, отколкото дизел. По-евтино, по-екологично...

204 линията е със скапани автобуси

с нашите пари си прави кампания

Бравоооо! Почва да се чисти лека полека България, най-вече съзнанието на хората да се повиши до нивото на швейцарците ПОНЕ, да пазим чисто и красиво навсякъде!

Господин Макрон няма ли да забележи най-накрая тази сексбомба? Всички ще сме доволни, ние, тя, Макрон.

Това изобщо защо е новина!?! Купили нови автобуси. Чудо голямо!!

Фандъкът да каже защо пак сключиха договор с герберския активист от фирма Карат по линия 204 с автобуси - трошки. Безобразни автобуси.

Ало, журналята неграмотни, правите ли разлика между изразите "22 нови автобуса" и "нови 22 автобуса". Написали сте го все едно увеличават броя на автобусите, а всъщност се подменят 22 стари автобуса с нови коли.

Каква точно е разликата между врат и шия? Като 22 нови и нови 22.

Браво. Да се готви за още един мандат...

Предлагам 30 април да го направят национален празник ден на освобождението от старите аФтобуси .Герберите се чудят как да ги забележи лошия матерял колко ли апартамента са смъкнали от производителя на автобусите

А нова кметица кога?

Как само се е обърнала през рамо и гледа камерата с влажен поглед... Смях! Ще каже човек, че е някой фотомодел или е на червения килим в Холивуд. Тази умствено изостанала кукумявка няма ли да се скрие някъде най-накрая, че вече съвсем се излага!

Да бе!И аз обичам Нинова и естественото и излъчване на спокойна и уравновесена жена допринесла с много за софиянци и България

А кога ще има нови автобуси по линия 204,там положението е отчайващо, особено през лятото?

по линията на автобус 88 - пълна трагедия

Браво Хъндъкова!

Видимите резултати! Браво на Кмета на София Йорданка Фандъкова! Ще гласувам отново за ГЕРБ! Европа ни вози!

Кога ще ги пуснеш и по граф Фъндупков?

Споко още 3 ремонта и 3 вида перки и ще стане...