Психичноболен уби майка си

Мъжът е арестуван, трагедията е станала в Сливен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заболяването е "подарък" от Чернобил, както и много други плод на нерушимата българо-съветска дружба!

Дано този човек изгние в затвора!

Този човек има нужда от лечение, не от затвор. Проблемът е, че в България на псичхично блните им се вменяват повече права, отколкото могат да осъзнаят. По-евтино е да обвиниш родниите. Не всичко се лекува с лекарства. Психично болните имат нужда от адекрватни грижи, които една 77 годишна жена не може да поеме. Само че и на държавата ѝ е скъпо и затова ги връща по домовете. А после поредната къща на ужаса...

Тоя е кукавел и такива ,законът не ги лови.Пожелай му по-скоро да изгние в лудницата,но бавно и винаги в усмирителна риза.

Имаме най умрялата полиция! Див екшън се е разиграл вчера в Бяла Слатина. Цивилен полицей е отнесъл як пердах след направена забележка на нарушители. Побоят се е разиграл в 14.45 часа. Тогава в районното управление на полицията в Бяла Слатина е получено съобщение за скандал и побой в централната част на града. От извършената проверка е установено, че в извън работно време служител на МВР отправил забележка на две лица да преустановят рязането и чупенето на клони от липови дървета. След като се лигитимирал пред лицата, от тяхна страна последвали обидни думи и физическа саморазправа в резултат на което служителят на МВР получил охлузно-контузни рани. В районното управление на полицията в Бяла Слатина са задържани двама мъже от село Търнак. По случая е образувано досъдебно производство по чл.325 от НК.

зверски времена

При лошия социализъм такива ги лекуваха принудително; сега ги оставят да вилнеят на свобода.

така е по евтино

Тази майке се е жертвала да го гледа, да не го даде в лудница. В България на психичните заболявания не се гледа като на болест, а като на срам за семейството. Крият си ги, и това води до тези резултати. Мир на праха на измъчената женица.

Да си сърба попарата тогава. Българските майки масово са адски вредни същества, които не знаят как да си възпитават децата освен с крясъци и забрани, а после реват как държавата се била напълнила с женчовци, които цял живот се държели за полата на мама. Тая като се е "жертвала", вместо да постъпи адекватно, си е получила заслуженото.

голям анализ направи ! теб как са те възпитавали за да станеш толкова умен ?

Това е идиотско твърдение и заради такива като Вас и глупавото Ви мнение, че всичко е въпрос на дисциплина, тези хора не могат да получат адекватна помощ.

Кое е идиотско твърдение бе, ганювец, че психически болните лица имат нужда от специализирани грижи, а не майчиците им "да правят саможертви" и да се мъчат да ги гледат без лекарства и с точно нулеви познания как, така ли? Отде ви изравят бе!

Не ги крият, Просто не можеш да скриеш психично болен. Просто никой не иска да се грижи за тях. И наредбите са ни такива. Ако сте имали лошия късмет да имате психично болен в семейството, ще знаете, че те никога не попадат в нито една целева група за помощ. Психичните центрове по места не ги искат, особено ако са агресивни, От друга страна не могат да останат завинаги в психиатричните клиники, Но тези хора имат нужда от гледане. И тогава нещастните роднини трябва да поемат грижата на грижовен роднина, на лекар, на санитар, на полицай и всичко останало. Т.е. да жертват собствения си живот, за да опазят максимално дълго живота на болния, Не е справедливо! Лека ѝ пръст на тази жена!

Обичаен ден в ганюстана. Да не забравите пак да дадете акъл я на Белгия, я на Франция, я на Швеция, ганювци!

че плюваме по колегата ти дето да го пуснали от лудницата а тебе те държат в стационара ли

Има си хас ганювците да плювате по ненормалния, а не по тези, които са били отговорни да го държат в съответните условия да не застрашава хора и да получава съответните медицински грижи. Зер нали вие ганювците не сте такива, все някой друг е виновен за ганювщината ви.

Мила родна дейстнителност . . Лудите на свобода правят каквото искат. Това е 2 случай за 2 дни

конкуренция на парламента

след като нормалните лежът в лудниците а лудите ги пускат на воля

Да го пускат и директно в парламента. Там ще пасне идеално.

сто на сто не си е пиел лекарствата. горката жена.

Принудителното лечение се постановява с прокурорско решение. Не е лесно да го получите, и още повече, че на част от прокурорите не им се занимава и постановяват обратното. Да не говорим колко време отнема самата процедура. Освен това принудителното лечение е за известен период от време, докато се овладее кризата. След това трябва да си приберете болния и да се грижите за него. Не всичко се лекува с лекарства. Няма значение Вие самия как се чувствате и от какво имате нужда.