Коментари - Скандал във ВСС заради случайното разпределение на делата | Днес.dir.bg

Скандал във ВСС заради случайното разпределение на делата

Безпрецедентен скандал се разрази на днешното заседание на Висшия съдебен съвет по повод проверката за случайното разпределение на делата във Висшия административен съд, Върховния касационен съд и Софийския градски съд, съобщиха БНР и "Правен свят".

Обратно в новината

Коментари - Скандал във ВСС заради случайното разпределение на делата | Днес.dir.bg

Коментари

На този от ВАС Георги Колев и на Цацаров кой плаща заплатата? След като са от нашите данъци, ще трябва комисията да е изцяло от неправителствени организации. Не може сами да си се проверяват! Това е смешно просто!

ВСС - главите на хидрата организирана престъпна група в системата на правосъдието.

Тоя на снимката също е от школата в Симеоново. Незнам как от прокурор стана председател на Върховният администратовен съд ... явно е от новите кадри от Симеоново ..

Ти не ги ли знаеш тези от Симеоново/Симеоновци Те са дали клетва да ни предадат/

Защо членовете на ВСС се боят от граждански контрол?Защото се мислят за недосегаеми и миропомазани!Съдебната власт е държава в държавата и днешния скандал е само реакция на самосъхранение на хора живеещи със съзнанието че са недосегаеми и не подлежат на простосмъртен граждански контрол.Те са като секта

Преди време и при нас имаш някои неразбории в армията и нежелание за пълно отдаване в боя. Въведохме едно, отдавна познато, наказание. Строго е, но е справедливо. ДЕ-ЦИ-МА-ЦИ-Я След него винаги наставаше ред и справедливост, победи и слава. Може да се приложи ДЕЦИМАЦИЯ и за българските съдии, прокурори и др. заети в тяхната система. :-)

тио само това ли е ?Ами назначенията ?Гади ми се ,повръщам от Вас Ваши Виличия.Вие всички сте за съд!Може и конкретика,Но няма съд /засега/ който да ви накара да си платите.Възмездието закъснява,но никога не се отбягва.Спасявайте се Ваши Благородни Величия/Богове на Олимп/

Войската се строява. Преброяват се на на 1, 2, ..., 5, ..., 10. На десетия (от там идва децимация) му се реже главата. Ефектът е мигновен. На следващият ден войската започва да побеждава.

Ха-ха, проверка! На прокурори? Е какво ще остане от феодализма?

Цацаров, нещо има лека алергийка към обществената публичност..

тио само това ли е ?Ами назначенията ?Гади ми се ,повръщам от Вас Ваши Виличия.Вие всички сте за съд!Може и конкретика,Но няма съд /засега/ който да ви накара да си платите.Възмездието закъснява,но никога не се отбягва.Спасявайте се Ваши Благородни Величия/Богове на Олимп/ Цацаро,Погледни си назначенията?Искаш ли да ти ги кажа?Знаеш ли нещо за конфликт на интерекси?Аз прокурор ,брат ми съдия,разбирашщ ли човече,човече,или маймунка?

ако им беше чиста работата,немаше да питат що им се прави проверка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

България се вмириса... загни от корумпираната "правосъдна "система! ЕС първо трябва да оцени КС, който вече 5 години е в конфликт на интереси.../ виж 6 от ПЗР на КСО Т. 3./ Само ЕС може да ни спаси от тези бандити! Часът наближава!

А всъщност - защо е наложително случайното разпределение на делата? Нали магистратите са независими, справедливи и за това - на тези места в съответните институции? Иначе приемаме, че са подкупни, продажни и компютърът случайно ще избере някой честен...

Такъв отговорен пред народ компютър не е измислен.

Единственото спасение е срещу тази шайка и политическия елит е НЕПРЕКЪСНАТ ГРАЖДАНСКИ , за който трябва да организираме. Иначе ще продължават да ни "стрижат" като овце

Тия от ВСС явно се имат за богове и недосегаеми. Чувствали се така-онака като имало НПО. Гузен негонен бяга. Ако всичко е наред от какво да се притесняват. С такива консервативно мислещи съдии никаква реформа в съдебната система не може да стане.

Най - големите бандити са в съдебната система 90% са за ................

Желая да участвам в тази проверка от НПО. Съдебната система трябва да е справедлива, а не за кокошка няма прошка, а за милиони няма закони.

Кои са тези нагли клатик.рци да игнорират контрола и проверката от суверена, на който според КБ служат ? Крайно време е тези длъжности да са изборни, а не нагласяеми сългасно политическия вятър.

Георги Колев си избира кои от членовете на ВСС познава ,за да могат те да го проверяват !Това не може да се случи в провинцията .Докато има делене на София и провинция - така ще е съдебната система .Най големия хаос е в Софийските съдилища .

Абе този Цацаров неразбира ли че е главен прокурор на републиката а не на шайка разбойници !!! Като се появи проверка на гражданите и изтъпна - не му е чиста работата

Тези корумпирани съдии за какви се мислят за по велики от бог; време е ЕК да вземе мерки за супер корупцията в съдъ.Ела те в Петрички частен съд+полиция+кметство да видите каква е корупция.

Крайно време е на тази "независима", корумпирана съдебна система и прокуратура да се сложат юзди. Защитава ги комунистическата конституция. Те са виновни в голяма степен са полижението в БГ. Граждански протести не срещу монополите (те слушкат, ако им поставиш ясни правила), а срешу СЪДЕБНАТА СИСТЕМА.

Не е удобно комисия да представи истината,че делата никога не се разпределят на случаен принцип.А новата комисия,без свидетели,ще ни съобщи,че всичко е наред,подкупите се получават в срок и истината,както знаем всички в България е притежание на този,който има повече финансови възможности!

Върховния съдия е българския народ. Той трябва да ги проверява и ще го направи.Тогава ще разберат на какво основание и защо ги проверява.

народния съд го видяхме преди години, дето изби хиляди българи. фостата на комунистите

Доста показателна е реакцияата на новия НЕЗАВИСИМ главен прокурор Цацаров - съвсем случайно хвален от Тиквата и Цвъц преди да буде избран за такъв .... А ние от него чаламе проверка в МВР по въпроса с подслушванията .... Здравейте, циркаджии!

бъркаш, не беше избран, а..назначен, разликата е доста съществена)

Цацаров ли? Не беше ли той от Филибето и човек на Цар Киро?

Ей този на снимката (завършил полицейската школа) и приятелката на Цветанов са основните троянски коне на ГЕРБ в съдебната система - чрез тях Цветанов реши да вземе властта в Независимата съдебна система.

Какви ги говориш? До Цацоров съдебната система е била наред,/ при това мафиотите са на свобода/, това ли ти е великата мисъл? Знаеш ли просто не можеш да мислиш и не се сили.

и начи, според тебе, като си набутаха семейната приятелка и приятеля, и нещата "са се оправили", пък който не ще семейни приятели и приятелки да бъдат пробутвани за шефове на съдебната с-ма, е мноо лош, тъй ли

Уважаеми г-да Български Съдии, Върховни или каквито и да сте. Ние знаем , че сте боклуци до един, а вие ни го напомняте всеки божи ден. Само адски мъки ви пожелавам за всяко несправедливо решено дело!

Висшия съдебен съвет защо те обяви кои са не правителствените организации? Много ми е интересно защо не са представени при проверката, кои присъстват и в качеството си на какви? Да не са поканили и Красьо Черничкия да минава на проверка, че той назначаваше, та да види и как върви работата поне? Въпросните персони от НПО проверени ли са, че да не се окажат с висящи дела и ВСС да са пуснали лисицата в кокошарника? На какъв принцип са избирани НПО които присъстват в комисията и сред тях имало ли е представители на "Прозрачност без граници" от където дойде бившия министър на правосъдието Диана Ковачева? Проверени ли са въпросните организации от къде получават финансирането си?

За мен е по0интересно защо подводницата на ГЕРБ в съдебната система - Колев толкова се притеснил от присъствие на външни хора в проверката. И защо непременно трявба да им знае имената? Показателна е и намесата на Цацаров !

То подводница на ГЕРБ не е само Цацаров. Това беше идеята на физкултурника да хванат цялата съдебна власт, барабар с ВСС. Интересно ми е сега какво делят ВСС и "Независимата" съдебна власт, че и двете от един господар са назначавани.

А кой е делегирал някакви права на съдии и прокурори, нито се избират от народа нито работят в негов интерес, с какво право произнасят присъди в името на народа и в полза на монопола и престъпността........пълна проверка трябва от неправителствени и европейски комисии и всички от кюпа на съдебната власт директно по затворите, и да докажат как са натрупали имоти и милиони и после конфискация и да гният по затворите.

Комунистическата конституция им дава тези права

и задължение..

Очевидно има от какво да се притеснява Георги Колев! Да не забравяме, че е главния кадровик на Цвъки в съдебната система, заедно с Фидосова: те редиха ВСС и специализирания съд и прокуратура!

"Браво на ВСС" Дами и Господа Магистрти.Забравянете две неща.Ние гражданите ви плащаме.Второ това е препоръка на Съвета на Европа.Последно -България е на опашката по независимост на правосъдието 27.03.13г.данни на Световния икономически форум представени от Европейската комисия.

ЕС е най-тъпият "аргумент" за това, че е нужна проверка. Проверката е нужна, защото е нужна и никакъв ЕС няма какво да се подчертава като основание. Основанието е, че напоследък бяха ЗАБУЧЕНИ ДВЕ-ТРИ ПЕРА В ШАПКАТА на с-мата, за да контролират отгоре, понеже съдебната с-ма не се даваше на изпълнителната власт сама от 3 и половина години насам, както й се заповядваше. Е сега, като се опитаха да бъде осъществен контрол върху тия, дето бяха пробутани те да налагат контрол по семейно-приятелска линия, последните подскочиха като боцнати с топлийка. защо

Еее - дир,бг.- наистина- какво е това Висш административен съд?! Върховен административен съд -ето Ви адреса: Върховен административен съд Адрес 1301 София бул. "Александър Стамболийски" 18 Хайде холан- не знаех , че сватбата ми се е състояла в ресторанта на "Висшия административен съд";)

Колев и Цацаров, зъбите се на Европейската комисия ли? Или те ще ви изметат или гражданите накрая ще ви изгонят със сопи!

Ясно и цацаров е човек на съдебната мафия глава на организираната престъпност.По делата им ще ги познаете , явно има какво да крият щом не искат публичност и неправителствени организации да надничат в мръсните им дела.

истина е,цхе делата не се разпределят случайно,например ЗАМ. ПРЕДС. от ВАС взима и укрива по корумпираност дела и го прикрива в мръсотиите му лицето -К. Стойнов и всички далавери се вършат от този покровител,а те-далаверите и мошеничествата са страшно много.Проверете този Зам. Председател,моля ви,страшни безобразия стават в съда

Ало-о-о журналята, пак не сте си подготвили домашното. В България не съществува институция, наречена ВИСШ административен съд. Има ВЪРХОВЕН административен съд!

истина е,цхе делата не се разпределят случайно,например ЗАМ. ПРЕДС. от ВАС взима и укрива по корумпираност дела и го прикрива в мръсотиите му лицето -К. Стойнов и всички далавери се вършат от този покровител,а те-далаверите и мошеничествата са страшно много.Проверете този Зам. Председател,моля ви,страшни безобразия стават в съда

истина е,цхе делата не се разпределят случайно,например ЗАМ. ПРЕДС. от ВАС взима и укрива по корумпираност дела и го прикрива в мръсотиите му лицето -К. Стойнов и всички далавери се вършат от този покровител,а те-далаверите и мошеничествата са страшно много.Проверете този Зам. Председател,моля ви,страшни безобразия стават в съда

Г. Колев и изключителен юрист , ама страхотен, от школата Симеоново, а с жена си са абсолютни сиромаси и изобщо не ГРЕП...

а впрочем каква точно е ролята и ползата от ВСС освен кадруване-справка Красьо Черничкия, мърсуване, замазване и създаване на далавери?

Ми трябва си им поименен списък та да може да ги пообработим преди проверката. Какво зна4ение има дали са НПО, важното е дали са разпределяни от компа слу4айно или някой ги е джуркал на ръка на когото му е удобно

много ми хареса постването на джингиби защото в садебната система в булгаря зари корупзя и ако не искат да им проверяват досиетата от обществени организации нека не вземат подкупи а да си седнат на д... и да поработят

Специално в България няма по нахални, агресивни и служещи на чужди интереси нахалници, каквито са "енджиоу"-тата. Финансирани мекерета, които се силят да извземат функции които нето народа, нито гражданското общество им е делегирало, а само чорбаджиите, които им плащат... Кой ги е избирал и посочвал да изразяват гласа му, да се бъркат във всяко управление (не в работата, а в управлението!) ?

jingiby

Как така неправителствени организации ще проверяват работата на съда? Това е все едно да проверяват работата на Народното събрание или Министерския съвет? Какви са тия нещастни граждани да надничат в кухнята на вмирисаната съдебна власт? Само наши хора могат да гледат и замазват простотиите, които са натворени от съда.

Утре ще проват дали си вършиш както трябва семейните задължения!!!!

Когато от мойте семейни задължения те боли големият г.з тогава изпращай проверка ;)

Коментари - Скандал във ВСС заради случайното разпределение на делата | Днес.dir.bg

Скандал във ВСС заради случайното разпределение на делата

Безпрецедентен скандал се разрази на днешното заседание на Висшия съдебен съвет по повод проверката за случайното разпределение на делата във Висшия административен съд, Върховния касационен съд и Софийския градски съд, съобщиха БНР и "Правен свят".

Обратно в новината

Коментари - Скандал във ВСС заради случайното разпределение на делата | Днес.dir.bg

Коментари

На този от ВАС Георги Колев и на Цацаров кой плаща заплатата? След като са от нашите данъци, ще трябва комисията да е изцяло от неправителствени организации. Не може сами да си се проверяват! Това е смешно просто!

ВСС - главите на хидрата организирана престъпна група в системата на правосъдието.

Тоя на снимката също е от школата в Симеоново. Незнам как от прокурор стана председател на Върховният администратовен съд ... явно е от новите кадри от Симеоново ..

Ти не ги ли знаеш тези от Симеоново/Симеоновци Те са дали клетва да ни предадат/

Защо членовете на ВСС се боят от граждански контрол?Защото се мислят за недосегаеми и миропомазани!Съдебната власт е държава в държавата и днешния скандал е само реакция на самосъхранение на хора живеещи със съзнанието че са недосегаеми и не подлежат на простосмъртен граждански контрол.Те са като секта

Преди време и при нас имаш някои неразбории в армията и нежелание за пълно отдаване в боя. Въведохме едно, отдавна познато, наказание. Строго е, но е справедливо. ДЕ-ЦИ-МА-ЦИ-Я След него винаги наставаше ред и справедливост, победи и слава. Може да се приложи ДЕЦИМАЦИЯ и за българските съдии, прокурори и др. заети в тяхната система. :-)

тио само това ли е ?Ами назначенията ?Гади ми се ,повръщам от Вас Ваши Виличия.Вие всички сте за съд!Може и конкретика,Но няма съд /засега/ който да ви накара да си платите.Възмездието закъснява,но никога не се отбягва.Спасявайте се Ваши Благородни Величия/Богове на Олимп/

Войската се строява. Преброяват се на на 1, 2, ..., 5, ..., 10. На десетия (от там идва децимация) му се реже главата. Ефектът е мигновен. На следващият ден войската започва да побеждава.

Ха-ха, проверка! На прокурори? Е какво ще остане от феодализма?

Цацаров, нещо има лека алергийка към обществената публичност..

тио само това ли е ?Ами назначенията ?Гади ми се ,повръщам от Вас Ваши Виличия.Вие всички сте за съд!Може и конкретика,Но няма съд /засега/ който да ви накара да си платите.Възмездието закъснява,но никога не се отбягва.Спасявайте се Ваши Благородни Величия/Богове на Олимп/ Цацаро,Погледни си назначенията?Искаш ли да ти ги кажа?Знаеш ли нещо за конфликт на интерекси?Аз прокурор ,брат ми съдия,разбирашщ ли човече,човече,или маймунка?

ако им беше чиста работата,немаше да питат що им се прави проверка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

България се вмириса... загни от корумпираната "правосъдна "система! ЕС първо трябва да оцени КС, който вече 5 години е в конфликт на интереси.../ виж 6 от ПЗР на КСО Т. 3./ Само ЕС може да ни спаси от тези бандити! Часът наближава!

А всъщност - защо е наложително случайното разпределение на делата? Нали магистратите са независими, справедливи и за това - на тези места в съответните институции? Иначе приемаме, че са подкупни, продажни и компютърът случайно ще избере някой честен...

Такъв отговорен пред народ компютър не е измислен.

Единственото спасение е срещу тази шайка и политическия елит е НЕПРЕКЪСНАТ ГРАЖДАНСКИ , за който трябва да организираме. Иначе ще продължават да ни "стрижат" като овце

Тия от ВСС явно се имат за богове и недосегаеми. Чувствали се така-онака като имало НПО. Гузен негонен бяга. Ако всичко е наред от какво да се притесняват. С такива консервативно мислещи съдии никаква реформа в съдебната система не може да стане.

Най - големите бандити са в съдебната система 90% са за ................

Желая да участвам в тази проверка от НПО. Съдебната система трябва да е справедлива, а не за кокошка няма прошка, а за милиони няма закони.

Кои са тези нагли клатик.рци да игнорират контрола и проверката от суверена, на който според КБ служат ? Крайно време е тези длъжности да са изборни, а не нагласяеми сългасно политическия вятър.

Георги Колев си избира кои от членовете на ВСС познава ,за да могат те да го проверяват !Това не може да се случи в провинцията .Докато има делене на София и провинция - така ще е съдебната система .Най големия хаос е в Софийските съдилища .

Абе този Цацаров неразбира ли че е главен прокурор на републиката а не на шайка разбойници !!! Като се появи проверка на гражданите и изтъпна - не му е чиста работата

Тези корумпирани съдии за какви се мислят за по велики от бог; време е ЕК да вземе мерки за супер корупцията в съдъ.Ела те в Петрички частен съд+полиция+кметство да видите каква е корупция.

Крайно време е на тази "независима", корумпирана съдебна система и прокуратура да се сложат юзди. Защитава ги комунистическата конституция. Те са виновни в голяма степен са полижението в БГ. Граждански протести не срещу монополите (те слушкат, ако им поставиш ясни правила), а срешу СЪДЕБНАТА СИСТЕМА.

Не е удобно комисия да представи истината,че делата никога не се разпределят на случаен принцип.А новата комисия,без свидетели,ще ни съобщи,че всичко е наред,подкупите се получават в срок и истината,както знаем всички в България е притежание на този,който има повече финансови възможности!

Върховния съдия е българския народ. Той трябва да ги проверява и ще го направи.Тогава ще разберат на какво основание и защо ги проверява.

народния съд го видяхме преди години, дето изби хиляди българи. фостата на комунистите

Доста показателна е реакцияата на новия НЕЗАВИСИМ главен прокурор Цацаров - съвсем случайно хвален от Тиквата и Цвъц преди да буде избран за такъв .... А ние от него чаламе проверка в МВР по въпроса с подслушванията .... Здравейте, циркаджии!

бъркаш, не беше избран, а..назначен, разликата е доста съществена)

Цацаров ли? Не беше ли той от Филибето и човек на Цар Киро?

Ей този на снимката (завършил полицейската школа) и приятелката на Цветанов са основните троянски коне на ГЕРБ в съдебната система - чрез тях Цветанов реши да вземе властта в Независимата съдебна система.

Какви ги говориш? До Цацоров съдебната система е била наред,/ при това мафиотите са на свобода/, това ли ти е великата мисъл? Знаеш ли просто не можеш да мислиш и не се сили.

и начи, според тебе, като си набутаха семейната приятелка и приятеля, и нещата "са се оправили", пък който не ще семейни приятели и приятелки да бъдат пробутвани за шефове на съдебната с-ма, е мноо лош, тъй ли

Уважаеми г-да Български Съдии, Върховни или каквито и да сте. Ние знаем , че сте боклуци до един, а вие ни го напомняте всеки божи ден. Само адски мъки ви пожелавам за всяко несправедливо решено дело!

Висшия съдебен съвет защо те обяви кои са не правителствените организации? Много ми е интересно защо не са представени при проверката, кои присъстват и в качеството си на какви? Да не са поканили и Красьо Черничкия да минава на проверка, че той назначаваше, та да види и как върви работата поне? Въпросните персони от НПО проверени ли са, че да не се окажат с висящи дела и ВСС да са пуснали лисицата в кокошарника? На какъв принцип са избирани НПО които присъстват в комисията и сред тях имало ли е представители на "Прозрачност без граници" от където дойде бившия министър на правосъдието Диана Ковачева? Проверени ли са въпросните организации от къде получават финансирането си?

За мен е по0интересно защо подводницата на ГЕРБ в съдебната система - Колев толкова се притеснил от присъствие на външни хора в проверката. И защо непременно трявба да им знае имената? Показателна е и намесата на Цацаров !

То подводница на ГЕРБ не е само Цацаров. Това беше идеята на физкултурника да хванат цялата съдебна власт, барабар с ВСС. Интересно ми е сега какво делят ВСС и "Независимата" съдебна власт, че и двете от един господар са назначавани.

А кой е делегирал някакви права на съдии и прокурори, нито се избират от народа нито работят в негов интерес, с какво право произнасят присъди в името на народа и в полза на монопола и престъпността........пълна проверка трябва от неправителствени и европейски комисии и всички от кюпа на съдебната власт директно по затворите, и да докажат как са натрупали имоти и милиони и после конфискация и да гният по затворите.

Комунистическата конституция им дава тези права

и задължение..

Очевидно има от какво да се притеснява Георги Колев! Да не забравяме, че е главния кадровик на Цвъки в съдебната система, заедно с Фидосова: те редиха ВСС и специализирания съд и прокуратура!

"Браво на ВСС" Дами и Господа Магистрти.Забравянете две неща.Ние гражданите ви плащаме.Второ това е препоръка на Съвета на Европа.Последно -България е на опашката по независимост на правосъдието 27.03.13г.данни на Световния икономически форум представени от Европейската комисия.

ЕС е най-тъпият "аргумент" за това, че е нужна проверка. Проверката е нужна, защото е нужна и никакъв ЕС няма какво да се подчертава като основание. Основанието е, че напоследък бяха ЗАБУЧЕНИ ДВЕ-ТРИ ПЕРА В ШАПКАТА на с-мата, за да контролират отгоре, понеже съдебната с-ма не се даваше на изпълнителната власт сама от 3 и половина години насам, както й се заповядваше. Е сега, като се опитаха да бъде осъществен контрол върху тия, дето бяха пробутани те да налагат контрол по семейно-приятелска линия, последните подскочиха като боцнати с топлийка. защо

Еее - дир,бг.- наистина- какво е това Висш административен съд?! Върховен административен съд -ето Ви адреса: Върховен административен съд Адрес 1301 София бул. "Александър Стамболийски" 18 Хайде холан- не знаех , че сватбата ми се е състояла в ресторанта на "Висшия административен съд";)

Колев и Цацаров, зъбите се на Европейската комисия ли? Или те ще ви изметат или гражданите накрая ще ви изгонят със сопи!

Ясно и цацаров е човек на съдебната мафия глава на организираната престъпност.По делата им ще ги познаете , явно има какво да крият щом не искат публичност и неправителствени организации да надничат в мръсните им дела.

истина е,цхе делата не се разпределят случайно,например ЗАМ. ПРЕДС. от ВАС взима и укрива по корумпираност дела и го прикрива в мръсотиите му лицето -К. Стойнов и всички далавери се вършат от този покровител,а те-далаверите и мошеничествата са страшно много.Проверете този Зам. Председател,моля ви,страшни безобразия стават в съда

Ало-о-о журналята, пак не сте си подготвили домашното. В България не съществува институция, наречена ВИСШ административен съд. Има ВЪРХОВЕН административен съд!

истина е,цхе делата не се разпределят случайно,например ЗАМ. ПРЕДС. от ВАС взима и укрива по корумпираност дела и го прикрива в мръсотиите му лицето -К. Стойнов и всички далавери се вършат от този покровител,а те-далаверите и мошеничествата са страшно много.Проверете този Зам. Председател,моля ви,страшни безобразия стават в съда

истина е,цхе делата не се разпределят случайно,например ЗАМ. ПРЕДС. от ВАС взима и укрива по корумпираност дела и го прикрива в мръсотиите му лицето -К. Стойнов и всички далавери се вършат от този покровител,а те-далаверите и мошеничествата са страшно много.Проверете този Зам. Председател,моля ви,страшни безобразия стават в съда

Г. Колев и изключителен юрист , ама страхотен, от школата Симеоново, а с жена си са абсолютни сиромаси и изобщо не ГРЕП...

а впрочем каква точно е ролята и ползата от ВСС освен кадруване-справка Красьо Черничкия, мърсуване, замазване и създаване на далавери?

Ми трябва си им поименен списък та да може да ги пообработим преди проверката. Какво зна4ение има дали са НПО, важното е дали са разпределяни от компа слу4айно или някой ги е джуркал на ръка на когото му е удобно

много ми хареса постването на джингиби защото в садебната система в булгаря зари корупзя и ако не искат да им проверяват досиетата от обществени организации нека не вземат подкупи а да си седнат на д... и да поработят

Специално в България няма по нахални, агресивни и служещи на чужди интереси нахалници, каквито са "енджиоу"-тата. Финансирани мекерета, които се силят да извземат функции които нето народа, нито гражданското общество им е делегирало, а само чорбаджиите, които им плащат... Кой ги е избирал и посочвал да изразяват гласа му, да се бъркат във всяко управление (не в работата, а в управлението!) ?

jingiby

Как така неправителствени организации ще проверяват работата на съда? Това е все едно да проверяват работата на Народното събрание или Министерския съвет? Какви са тия нещастни граждани да надничат в кухнята на вмирисаната съдебна власт? Само наши хора могат да гледат и замазват простотиите, които са натворени от съда.

Утре ще проват дали си вършиш както трябва семейните задължения!!!!

Когато от мойте семейни задължения те боли големият г.з тогава изпращай проверка ;)