Сметната палата проверява получения от ”Атака” членски внос

Сметната палата проверява как "Атака" е събрала 1,3 млн. лева от членски внос, при положение, че БСП и ГЕРБ са получили по-малко.

Обратно в новината

Коментари - Сметната палата проверява получения от ”Атака” членски внос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Атака са клоаката на България!

Сидеров и Чукалов - в затвора! Гаджева - в Сливенската пандела!

Атака-руски подлоги! ББЦ-втория отбор на ДПС Народе!!!!

От членската маса не се събира чл. внос. Тези пари са взети от Русия, за да се защитават Путиновите интереси. Ами на Варадеро шантонерките-дупетатки на Болния пак ли от членски внос си слагаха домино и гуляха? Говори се, че в хотела Сидер-ага е въртял бутилка с коя от тях да сексува!

Не знам дали има друга страна в Европа, но във всеки случай НИКОЯ от съседните ни страни НЯМА и НЕ допуска изливане на толкова САМООМРАЗА и ЧУЖДОПОКЛОННИЧЕСТВО както това в България е реален и СРАМЕН ФАКТ от началото на т.н."демокрация".Една партия АТАКА е последователна и ЕДИНСТВЕНА в защитата на ИСТИНСКИЯ БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕС и точно затова е обект на плюене и гавра от купищата слугинажни медии, правилните продажни и безродни партии?!? и "политици?!"и за жалост значима маса от зомбирани,безволеви и по този начин съучастващи в УБИВАНЕТО на България хора.И все пак борбата на ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИ продължава и колкото и платените или дебилизирани типове да се стараят докато ни има НАС -БЪЛГАРИ по произход,самосъзнание и ЧЕСТ има шанс за успех в оцеляването на България.

Защо плюете по истинските патриоти от Патриотичен фронт? Вие сте елементарни политически макаци!

Рубладжийската партия АТАКА трябва да се провери. Откъде толкова пари за телевизия. Сидеров превърна Атака в семейна фирма. Ясно е кой му плаща.

Ами членския внос на Путин сигурно е доста голям и от там идват големите приходи на Атака.

Тая пуста "Атака",страшно пречи някому!Няма лошо. Забранете "Атака",спрете телевизия "Алфа" и всичко ще е наред!Кой ви ги нарежда да ги вършите тия неща?От едно посолство,нали?Интересно е друго:ДАНС не знае кой цяла година даваше пари за протестите срещу Орешарски;не знае кой пазарува с голямата чанта на избори;не знае дали са се разнасяли чували с бюлетини при избора на Плевнелиев.Не знае,или не иска да знае?Или знае,но си мълчи защото такава е директивата!

О,я млъквай,безсрамний юроде! Тоя глупак игра дори с мангала цар Киро!Че то Болен пречи първо на себе си,не му е леко с толкова психични разклонения,а ясно става,че плаща на ограничени хорица като тебе да го защитават.За колко,бе,за 5 или 10лв,а?

Атака е събрала от членски внос 1 293 000. Ако членове са 13 000 души, по 10 лева на месец, по 12 месеца колко прави бе идиоти? 1560 000 лева! Или целта е да се проверят членовете и да се вкарат в "черни списъци"! Още утре отивам и аз да се запиша за партиен член

Пундю,ти не си излизал от там! Нали ви гледам на ларгото каква недомаслена паплач сте в путака,един няма нормален,все едно сте излезли вкупом от филма на скола ,,Грозни,мръсни ,зли!

ПРОДАЖНИЦИ! АМИ ТЯ НЯМА "ПАРТИЙНИ КАСИ", НЯМА СВИНАРИ,КОКАЛИ И ДУДУЦИ И ПР. НОВОБОГАТАШИ ДА ВЛИВАТ ПАРИ В КАСАТА СРЕЩУ ПОСТОВЕ И ДАЛАВЕРИ ! ОСТАВЕТЕ Я НА МИРА !

Членуването в "правилната" партия е много важно. Преди години се принудих да сменя работното си място, защото отказвах да членувам в каквато и да е партия. А шефовете бяха от "правилната" и като видяха, че не могат да ме убедят, започнаха въртели на дребно.

При 148 262 гласа за Атака, подадени на изборите... Това не може да бъде основа за сравнение, защото е факт, че броят на бюлетините и числата в протоколите от изборите не отговарят на реалния вот. Убеден съм, защото когато веднаж гласувах на майтап за някаква мижава и екзотична партия (даже не помня, коя) в протоколите, изнесени от ЦИК за моята секция пишеше 0 бюлетини за тази партия. А моята, къде остана, защо не я преброиха, защо не написаха?! Повече не стъпих на "избори".

Същото се случи и на мен преди няколко години.

За прозападните тролове: Ако наистина смятате че Атака е финансирана от Русия, тогава би трябвало да настоявате пред управляващите да приемат закон, с който да ограничат възможността чужди държави да финансират български политически партии и организации, и така да се намесват в българския политически живот. Примерно, всяка партия или организация, която получава годишно над 10 000 лв от чужбина да се счита за представител на чужда държава, и да не може да участва в политиката, а да може да се занимава само с наука и култура. Проблемът ви е, че американците и западноевропейците биха се противопоставили на подобен закон (независимо че те имат закони, регулиращи тази материя), тъй като тогава техните "неправителствени" организации не биха могли да въздействат върху българския политически живот. Турските партии ДПС и тази в състава на РБ също биха се противопоставили на такъв закон, защото вероятно получават значително финансиране от Турция под една или друга форма. Отделно че соросоидните тролове тук ще си загубят професията при приемането на такъв закон! Така че който не иска чужди държави да се намесват в българската политика да настоява пред парламента за приемането на такъв закон, които партии са против, значи те отстояват чужди интереси, и избирателите трябва да са наясно с това.

За да се спре чуждата намеса, трябва да забранят НПО-тата, защото те не са политически партии. Затова официално получават пари от чужбина, за да се намесват в политиката на държавата. Едва ли не, трябва да се закрият и посолствата, защото чуждите посланици у нас директно влияят на решенията в НС и министерствата. Не знам, как е с Атака, но е истина, че има различни форми за вливане на пари от чужбина в партийните каси, като се заобикаля подобен забраняващ закон. Само трябва документите да се водят подходящо, за да издържат на проверките. Но, който иска и под вола ще намери теле, когато това му отърва.

Така написано излиза, че мерна единица за сумата от чл. внос на една партия това са парите, декларирани от БСП и ГЕРБ. Излиза, че друга партия не би трябвало да надскача суми над тяхните.

Атака е единствената партия в България, която има повече членове, от колкото гласоподаватели. Така е с руските партии, на не руска територия!

Колега , нека да те нарека така имаш ли нещо против да видиме кой се облаЖИ. Какъв си по-професия няма значение. Искаме досиетата -нещо против или 1000г. ще ги криеме -истината и само истината. Цигани и депасари ще танцуват май-май и Костов паднал от БКП монумента, а комсомолецо фен ли си .!

те от преди 9 ти не са живи, но от след са живи и волен е един от тях и гоце и всички комунисти в ада да отидете

Колега нека не правиме разлика-този "орган" на държавата е създаден отдавна. Би трябвало да е пази затова питаме-там трябва да работят патриоти до мозъка на костите си

Атака си е атака. Искаме досиетата на всички доносници на ДС от преди 9-ти. Не ни казвайте че всичко е потънало в Турция с Гешев

А аз искам досиетата на византийските доносниците при хан Терелик.

Държавните субсидии за политическите партии в България /в БЕДНА България/ са едни от най-големите в света!!! Редно е тези субсидии да бъдат ПРЕМАХНАТИ. Това е една от причините да има пракалено много партии и партиики - просто бизнес! Докопали са се до държавната паничка. Тази сган трябва да се разкара от политическото пространство.

Бялата Златка за пари смени всички цветове няколко пъти като Хамелеон. От редактор на в-к Демокрация и неговата статия Да освободим Альоша от наряд, мина през Комуно-Депесарската подкрепа и накрая стигна до руските банкови сметки. Истински националист, подкрепящ всички националности през годините. :)

ма как бедните, опървани, озлобени, озверени симпантизанти на Атака, които си дерат гърлата при всяка поява на дребния фюрер са отделяли от залъка на децата си да ги съберат. Трябва да си гад че да кажеш че са ги изпратили от Москва.

Накрая да не се окаже, след преброяването, че АТАКА наистина има толкова членове? Да не се докаже, че изборите се фалшифицират не пак а отново? :)

А бе толкова пъти се броихме напоследък, пък все ли се фалшифицира?

толкова пъти, ама все едни и същи броят:)!

Това е скандално! Боко преследва политическите си опоненти. ОСТАВКА!!!

АТАКА ПОЛУЧАВА ЧЛЕНСКИ ВНОС ОТ КРЕМЪЛ.

получават само пластмасови медали за туристи... колкото и да го лижат, Путин не храни такива, бълхливи кучки

Тази проверка е разпоредена от американското посолство ! Никой не говори за "черните партиини каси " на Герб ,ДПС и БСП -пълнени чрез партиините фирми "печелещи" обществените поръчки ,контрабанда на стоки и наркотици ,проституция и тн. Фирмите ,които внасят лекарствата с 500% печалба ,къде се отчитат ,докато българите умират за това че не могат да си ги закупят ???? #КОЙ ще провери черните каси на БСП, ДПС, ГЕРБ, Лидер-БДЦ, РБ, които се пълнят от монополите Топлофикация, ЧЕЗ, ЕВН, ЕнергоПро, ЧСИ-тата, мобилните оператори, ЛУКОЙЛ, МИТНИЦИТЕ, Наркотрафика през Бургас, контрабандата на оръжие за Украйна и ИДИЛ!?!?!?!?!?!? ТРАФИКА НА "БЕЖАНЦИ"!!!!!!

ДОЛУ ДПС и всичките "путлерасти" дето ми слагат минуси. Защо ги наричам "путлерасти"? Защото все имената си пишат. Пример - евреинът и техен сънародник Адолф Хилтер също все за евреи си е мислел....

юруш е фракция на депесето

Ами какво има да разследват. И за децата и слепите е ясно, че Сидераста има един спонсор, който му плаща няколко милиона членски внос, за да го венцехвали и величае. И този някой е съветският диктатор Путлер

В Русия съм...

3 гранда -герб,бпс и дпс има 20 пъти по малко пари от цензурата и атака,а за тях са гласували 30 пъти повече хора ! 3 -гранда ГЕРБ,БСП и ДПС не могат да отделят от бюджетите си пари са партийни телевизии,а капута и сидераста вадят милионите направо от джобовете си? Тези, двамата престъпника -перхидрола и дудука, акто бяха в царска или бай тошова България досега отдавна да пред наказателния взод,имат късмет ,че са в лабавия ЕУ и пак го плюят!

Господа, очевидно е, че не само не може да се установи дали партия се изхранва законно, а и дали тя има някакви членове. За да се прекрати този полит-партиен произвол, на партиите трябва да се разрешат приходи само от членски внос, а всякакви други да се забранят. За контрол, членският внос да се внася от членовете на партиите през държавата; даренията да са предметни, (не пари, не акции, не имоти - включително земя и сгради), и да се забрани на партиите търговска дейност, включително продажбата на даренията. Членовете на партиите да бъдат държавно регистрирани - сега държавата не преследва никого за членство в партия и опасенията от репресии са безпочвени. Държавната хранилка за партии следва да отпадне. Ако партия не може да се изхрани с членски внос, то тя е потребна на незначителна част от народа ни и няма причина да бъде хранена от него, та дори и от противниците й. За да се ограничи зависимостта на партиите от мафията, членският внос трябва да е месечен и ограничен до 3.3 % от средния месечен осигурителен доход на гражданите. Така 30 партийни члена ще могат да издържат 1 свой фукционер и това е предостатъчно. Е, ако на партията това се вижда много, нека върне излишъка на хората, чиито интереси обслужва...

someone

атака е последната партия, за която ще гласувам. след като станах свидетел как българи кълнаха друга българка да умре при раждането и да има дете инвалид няма как да съм патриот.

Логиката и мисленето не ти се удават.

Само не казвай, че не са били от ромски произход?!

Аз обаче имам друг проблем. Като видя още от сутринта на телевизора си образите на бареков или сидеров, цял ден не искам да виждам мъже... ако изобщо тези двамата могат да се нарекат така. Клоуни.

Че оставаш задоволена, дори само от поглед към тях? Странно предпочитание имаш, след като успяват да те очароват, чак до отказ от другите.

Какво да ти обяснявам. Личи си, че си като тях. Правите жените антижени!

И ТЕ НЕ ИСКАТ ДА ТЕ ВИДЯТ !!!

Ясно! Арменския ГЕНОЦИД си е казал думата. Курската държава и техните пети колонии тук, като герб, дпс, рб, бсп и прочие, явно много ги е заболяло за да провеждат поредната проверка :)))) Ми нека проверяват! Но искам когато ПРОВЕРКАТА ПРИКЛЮЧИ, СЪЩО ТОЛКОВА ТЪРЖЕСТВЕНА СТАТИЯ да го оповести наново!!! :)

ЗАЩО ми слагате минуси, бе ДЕПЕСАРСКИ ТРОЛОВЕ??? Аз ИСКАМ да се потвърдят резултатите от проверката, било то положителни, било то отрицателни?!?!?!? ИЛИ ВИЕ В ГЕРБСПДПСДС не желаете ИСТИНАТА да излезне наяве, защото не е във ваш ИНТЕРЕС ли????? Важното е тука и сега да се плюе и ХРАЧИ, нали?!?!?!? Хайде да се оповести проверката де! Нека има и сравнителни проверки и при ВАС. ТОГАВА ЗАЕДНО ВСИЧКИ ЩЕ ПЛЮЕМ, ама вие, от РБоСтанИшев ДА НЕ СЕ СКРИЕТЕ ПОД МАСАТА?!?!?

Членовете на Атака са идеалисти,а на БСП и ГЕРБ са клиентелисти.Ето отговора.А този дето пише е също неграмотен по математика клиентелист.Членски внос се плаща всеки месец ,а не веднъж в годината.Ако това е шефът на сметната палата,то трябва веднага да се маха.Неграмотни на такъв пост е страшно за държавата.Това значи,че каквото му кажат,това му е сметката в сметната палата.

има ли изобщо членове?Не видях нищо мъжко. Вярно ли е че Деница е забременяла от друг-питаше Диков,и отговор не получи.

А ти забременя ли от Диков?

И това са само декларираните. Кой знае колко милиона е налял Путлер на тия продажници.

Защото "Путлер" има огромен интерес към България, този стожер на Европа, мда...

България не можеш да напишеш правилно бе, малоумник плодажен.

колкото и да е налял, още трябва, докато не се събуди тозо заспал народ!

Тези пари са печалба от разносвачите на пица на перхидроления. Майтапа настрана, обаче ми е много любопитно, ако не се докаже законен произход на парите, ще има ли последствия за Хатака?

А ако се докаже, че това е реалния размер на получения чл.внос, какво ще правим с ГЕРБ и БСП, след като техния чл.внос е критерии за такива обвинения?

Само един въпрос - колко са членовете на партия Хатака? Защо не отговорят?

Атака се е престарала,но и ГЕРБ и БСП едва ли имат толкоз членове

Какво се чуди Сметната палата - просто чичо Путин си е платил членския внос. Или доходите на троловете на Атака са се увеличили експлозивно и те са изразили своята признателност към партията. Просто зависи КГБ какво е избрало.

и турски подлоги ги зариха със стотици милиони мръсни американски долари от ФАЩ да работят против България, те тръгнали да търсят сметка на другите.

Абе Руска отрепко, какво получи България за 75 години под Руският ботуш! Едвам напредва София без вас Русофилите! Всичко друго под русофилска паплач тъне в мизерия като вашата майка Раша!

питай своите от ГРОБ и РБ, те вече 25 години крадат и още продължават. Значи има какво да се краде. Ама като си просто говедо, защо не се запиташ на теб какво ти дадоха? Или си един от тях? Ами нали Мутрата каза, че това, дето е построено по време на т.нар. комунизъм вие не можете да го боядисате бе, тъпанари! Тъй като Мутрата винаги е права, значи е така. Ами армията бе, тъпанар, защото темата е актуална сега, защо не се поинтересуваш какво имаше армията и какво има сега? Така е навсякъде, като си малоумник, какво да ти обяснява мчовек? Ами американците какво ти дадоха бе, идиот? Всеки ден те грабят, но от това си доволен, нали така?

Другарю, любимите ти ръшани имат много хубава поговорка за такива като теб! "Когда дурак, ето навсегда!" все.

ДА СПОДЕЛИШ КОЛКО ПАРИ Е ПОЛУЧИЛА БЪЛГАРИЯ ОТ САЩ !!! И НЕ МИ СПОМЕНАВАЙ ОНАЗИ ЦАРЕВИЦА...

В отчетите на Атака винаги е имало смущаващи неща, освен членския внос прави впечатления и задълженията за заплати и осигуровки, а в същото време много налични пари в касата. Никой не държи толкова много пари в брой в касата, особено, когато има задължения. Това са похарчени пари за , които няма документи.. А има много какво да се напави за това да се видят реалните разходи.

ВИЖДАЛ ОТЧЕТИТЕ ?! СИГУРНО ТИ ИЗПРАЩАТ КОПИЯ ВСЕКИ МЕСЕЦ ?! И ТЕЗИ ДЕТО ТИ ЦЪКАТ ПЛЮСОВЕТЕ И ТЕ СА ГИ ВИЖДАЛИ С ОЧИТЕ СИ ?! ТЪПАНАРИ !!!

А тази изтривалка от сметната палата защо не провери защо комунистите от БСП и ГРОБ плащат толкова членски внос? Това също е подозрително ...

Винаги се проверяват "най-честните"...за да дават пример на останалите. Не да прихващат лошите практики на другите партии.

На Врабча1 нямате ли обедна почивка или в момента си в Чапъчене?

Аз не съм убеден, че на всички путинофилски форумни тролове им плащат. Вярно, и такива има, но повечето го правят от ЧИСТА ГЛУПОСТ.

Затова правиш грешки. Но не се притеснявай, всичките герберастки лайнарчета сте такива!

Някакъв тип

Ще ми посочиш ли грешките, за да ти се посмеем всички?

и останалата пасмина от управляващата турско-американска коалиция газ пикаят и диверсифицират!!!! Много пари пръскате за тролове, ама нормалните хора не ви се връзват на лъжите и простотиите!!

Виждам, че понеже американците си бият негрите, АТАКА може да прави каквото си иска. :D И понеже, всички атакисти сте много набожни, да питам какво стана с "Преди да махнеш гредата от окото на другия, махни косъма в твоето..."