Проверяват Александровска болница за неправомерно взети пари

Изпълнителна агенция "Медицински одит" извършва проверка в Александровска болница заради сигнал, постъпил в Министерството на здравеопазването, за неправомерно искане на пари.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват Александровска болница за неправомерно взети пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проверката сигурно нищо няма да открие. Само ние пациентите си знаем какво плащаме, за да ни обслужат нормално.

Нови технологии само в София , Варна и големи градове.Там се наливат парите.в малките градове почти нищо.Работете в условия на конкуренция.

Естествено, че най-големите и скъпи машини се инсталират в големите градове. Ти да не искаш да ти монтират магнитен резонанс в стационара на село, та пасейки козичките пътьом да се отбиеш и да ти направят и една снимка?

Да, лично на мен ми прибраха 3000 лева за модерния ПЕТ скенер,които внесох в касата на болницата. Трябваше да направят изследване на майка ми. Обирджии долни. А иначе трябваше да чакаме с месеци за да я изследват.

Как не те е срам бе БОКЛУК такъв. Никой на сила не ти е искал парите. Всички записани са онкоболни и всички страдат. Като не искаш да плащаш-чакаш си реда. Аз пък съм много доволна от опслужването там, даже написах БЛАГОДАРСТВЕННО ПИСМО. Изключителен екип, изключителни специалисти. И се пише ПЕТ-КТ:Позитронно Емисионен Томограф с Компютър Томограф. Нито е 5сити, нито други измишльотини. Кога колегите "журналисти" ще се научат да пишат нормално?

veskodoc@

оПслужването? Леле-мале!!!

С пръдна боя не става, нито с жълти стотинки здравеопазване.

В нашата мила БГ непрекъснато започват проверки, дознания, разследвания, експертизи но резултати няма.

Този случай с бебето е много съмнителен! Според мен истината е друга. Няма начин тази духалка толкова да загрее железата че да изгори детето без да предизвика пожар или да се самозапали! Нещо прикриват в тази болница... Жалко за детето и родителите. Бог да го прости....

kgb777kgb

ВСИЧКИ болници са мошеници ! Всички искат пари по-голямата част са го измислили "законно" ! Прост пример правиш си скенер - касата го поема , НО : цитирам " Имайте готовност , ако лекарите поискат да доплатите 45 лв. за контраст , който касата не поема !" Кои лекари , кой решава искам ли контраст или не ??? Самият факт че задаваш въпроси вече те прави неудобен , просто не ми дадоха / приятели / да влезна да ги питам колко точно пари искат и как ги искат с ъперкът или десен прав е достатъчен !!!

kgb777kgb

Да внеса яснота - водих приятел в Пирогов и мога да се подпиша - там са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ ! Там се започва от санитарката и така до директор !!!

Хайде стига с тези проверки, бре! Чакаме обещаната реформа в здравната система! То с проверки тип "след дъжд качулка" скоро няма да имаме нужда от минисстър, койта да прилага държавната политика в сектора! То не че такава има.......!

Уха ха