Проучване: Ваксината на "Модерна" е безопасна и ефективна за деца от 6 до 11 г.

Препаратът развива силен имунен отговор у малките, а дозата е наполовина по-слаба от препарата за възрастни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе какви антинела, нали те не били критерии. Ето, мъдреците днес така казаха.

От 3 до 5 секунди кънектване към старлинк... без проблем ще могат да се радват на любимите си анимационни филми с качество 10к %чрез неврологичен интерфейс.... директно в мозъчетата им...... фритюрника на макс..

Аз и жена ми се ваксинирахме, поемаме си риска. Децата - през трупа ми. Няма никакви ползи за тях, ами за здравна система, училища и не знам си какво. Баста, ако е безопасно и от полза за тях - ОК, преди да се убедя в двете - хурка.

Кога пък разбраха че е безопасна? Редица лекарства си показват вредните ефекти години след началото на употребата им. Чернобил го обвиняват за повишените нива на рак 30 години след аварията. Тук за 1 година разбраха и то за деца!

Разбрахте ли, че става въпрос за бизнес, за маркетинг с целева група 6 - 11 г., а не че Модерна е безопасна и ефективна. Четете между редовете. А за пеленачета става ли?

Ето за това журналистиката е на 112 място! Цитирате друга медия, която пък се позовава на МЕЖДИННИ, ВЪТРЕШНИ за фирмата данни. Тоест нито може да се видят данните, нито е направено научно проучване като хората. Тогава защо разпространявате FAKE новини? Дир.бг - срам за журналистиката!

И какви като ги ваксинирате? Ще го карат по леко ли? Тъпаци!!!

И затова ли в Скандинавието спряха прилагането на Модерна до 30 годишна възраст, защото е безопасна за деца от 6 до 11 годишна възраст

опитни мишки! Амин!

Майка .....даже и за 1 -годишните е добра , майка...е...а. ваксина създадена за една година на деца?!?!?!?!

Ей, вие откачихте ли бре???/ При децата, леталитетът е с шанс 0, 000000000001 процента. А искате да им бичите инжекция, която има няколко пъти по-голям шанс да ги разболее временно , трайно или завинаги....Вие какви хора сте бе? Толкова ли сте алчни бе? Вие деца нямате ли бе? И ако имате - ваксинирахте ли ги с вашата ваксина? За вас само 9х18 в моззъка

някой да ми каже да се ваксинирам и то независимо с коя ваксина....да го духате ваксери! Живейте сега, докато не се парализирате!

Погледнете в сайта на FDA да видите колко е безопасна. Потенциалните странични ефекти включват и автоимунно заболяване,при което имунната система атакува нерви на мускулите и причинява слабост, а в отделни случаи и парализа. Колкото до децата ето директен цитат:Authorized Use For the prevention of 2019 coronavirus disease (COVID-19) for individuals 18 years of age and older А това е след изреждането на потенциалните странични ефекти :These may not be all the possible side effects of the Moderna COVID-19 Vaccine. Serious and unexpected side effects may occur. The Moderna COVID-19 Vaccine is still being studied in clinical trials. Информирайте се преди да подписвате "информирано" съгласие.

"Ваксината срещу COVID-19 на "Модерна" генерира силен имунен отговор" Как го разбрахте това ... да не би по образуваните анти-тела? - Ама те нали анти-телата не бяха гаранция за имунитет .... ъъъъ ааааа.

с модерна от 3 до 5 секунди кънектване към старлинк и сървърите на агенцията за несанкционирано социологическо "проучване" 24 часов мониторинг.....

Слагайте поне един надпис: "продуктово позициониране", като правите реклама на търговски продукти.

Страните я спират, тези я хвалят. Продажници!

аз съм ваксиниран, но долу ръцете от децата! Децата не ги ваксинирате, за да ги предпазите, а за да предпазите здравни системи, образомателни системи и хората работещи в тях, същото като с грипните ваксини . Долу ръцете от децата!!

И всички останали не само децата. Колко от вас се ваксинираха заради заболяването, не заради работно място, или заради сертификат за посещаване на определени места. Да не мислите че на запад не беше същото , точно това стана и там видяха че хората не се ваксинират и почнаха да вавеждат сертификати. Това си е защото вместо да изграждат работещи здравни системи те изградиха търговски дружества които в момента се задъхват.

Аз живея в чужбина, с 80% от възрастното население ваксинирани с две дози, и тука хората наистина се ваксинираха с желание, за да предпазят себе си и близките си, без да ги принуждават или убеждават. Даже публикуваха гордо по профилите си в социалните мрежи "аз се ваксинирах" Просто властите проведоха положителна информационна кампания без заплахи и принуди, насочена към солидарност към околните, което работи като магия за тукашния манталитет

...дозата е наполовина по-слаба... ...Обемът на детските дози е 1/3 от този в дозите за възрастни... даже това е достатъчно да породи съмнение в това какво точно се казва

Щом е безвредна този който пише статията да я постави на децата и внуците си. Вие не сте журналисти а продажни проститутки.

Тази ваксина преди няколко седмици не я ли спряха в скандинавски страни и Исландия за деца под 18 години?

В Швеция е спряна за хора под 30-годишна възраст заради сърдечни странични ефекти. Преди 4 дни удължиха спирането.

Няма да се спрат изродите...

Една ваксина за да се твърди, че е безопасна и ефективна трябва да се изучава в продължение на 10 години,как така за няколко месеца решиха,че ваксината е безопасна?!? Вирусът е безопасен за малките деца,затова си заврете ваксините в г.за!

До десет години я камилата може да умре, я камиларя! Освен това до десет години пандемията може сама да отшуми, даже и без ваксини!

До две, три години над 70 % от цялото население на Земята ще е ваксинирано и до 2024 - 2025 година пандемията ще отшуми!

Докато решат от щаба на Операция Ковид.

Много по рано. 47% от населението в света е ваксинирано вече (6.7 милиарда ваксини поставени). Само Ганьовците до 2024-5 ще се редят на опашки за тестове.

Споко, Ганьовците вече се ваксинираха.

А' добро утро

Тези, които стоят зад това “изследване” да ходят да си ваксинират теглите деца. За моите - вода, въздух, слънце и добра храна, а пък каквото ще да става.

Истината е в последния параграф. Останалото са рекламни раздувки за наивници.

Силен имунен отговор у малките развива спортът, адекватното хране, излизането сред природа и социална среда, подкрепяна от възрастни, които не живеят в страх!

побъркавам се като някой дебил почене да говори глупости от дядо му. направо ми иде да режа глави на такива келешик. Хал хабер си няма какво е имунен отгфовор, ама сега ще изтипоса 100 поста с простотии.

И аз се побърквам, когато някой дебил се остави телевизора да мисли вместо него, приема и изпълнява, каквото му се каже от телевизора. И какво от това?

се побърквам от троловете на Брадеф и хунтата.

Усещате ли как ни пускат поръчкови статии, да ни подготвят, че е безопасна. Утре изведнъж ще я разрешат от ЕМА, на базата на 4000 инжектирани деца, и наблюдавани 20 дена, и изведнъж стигат до заключението че е безопасна. И нашите тука, веднага ще кажат, хайде всички деца за ваксина. А че после, може да се окаже че ще останат без поколение, или че след 10 години масово ще вземат да развиват рак, никой не го интересува, и едва ли някой ще каже че е от ваксината. Хайде овце честито. Време е за революция.

тогава бягай да се ваксинираш.. поколение от такива умни кат тебе нещем.

че ИП сменячка ползва щото си мисли, че ще му е много ценен коментра. аре да видим