Протестът срещу covid мерките блокира центъра на София и изгони политиците (снимки)

Таксиметрови коли и автомобили на вериги за хранене са блокирали движението по жълтите павета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aз не разбирам... Защо протестът е пред Народното Събрание, а не пред Президентството? Нали Радев управлява в момента чрез служебно правителство?

Или Министерски съвет, от където издават заповедите за мерките , нали?

ЗАВЛИЧАЙ ЗАД КОЛОНИТЕ И БОЙ БОЙ... НАЛИ ТАКА, ТУЛУПИ?

Къде го Радев Невнятния да развее юмрук пред хората, та да му отговорят с камъни и сопи

Аз отивам да протестирам пред посолството на РСМ. Да видим, дали ще ме чуят и да махнат ковид мерките .

време е .

КЪДЕ СЕ КРИЕ???

Министерски съвет е назначен от Президентството, а не е излъчен от НС, така че - протеста е към Радев

Никой не може да съди тези хора, че искат да работят, за да сложат хляб после на масата. Може да са всякакви тези хора, но и те искат работа и препитание. А цяло лято вирус нямаше и изведнъж се появи Кунчев и каза, че има пандемия. Е няма да стане.

Радев, Радев управлява. Нали това искаше?

Дискотеките са най прецакани, защото какви компенсации да им дадат, като 99.9% нямат оборот според данъчните си бумаги.

са по важни от кръчмарите! Да си гледате работата!

Време е да се върнем към нормалния начин на живот, както беше цяло лято: - има ваксини за който иска - има лекарства - flccc.net, които са до 86% ефективни ако се почнат рано, справка ivmmeta.com - който няма симптоми си живее живота, който има симптоми да си седи вкъщи както е било винаги!

Миналата година разни 20 годишни деца, които бяха в ковид ваканции си правеха хепънинги на центъра, пиене по бордюрите. Сега протестират хора, които работят, внасят в бюджета. Утре ако тия са на борсата - това ще е проблем за всички българи. Ако добавим и пътно-строителните работници, които НЕ ВЗИМАТ заплати в момента и безработицата сигурно ще мине 15 процента! Как е, харесва ли ви новото нормално?!? Нормалното на Радев Невнятния!

Чалгарите превзеха страната.

Съчувствам ви. Но мястото на протеста ви е пред министерски съвет, бе хора.

Народното Събрание какво да направи? Мерките идват не от него, а от служебното правителство на Радев. Ходете да протестирате пред президентството, ако искате промяна.

Разликата от протестите миналото лято и сега е голяма. Ние протестирахме за по-добър живот и законие в дръжавата а тези за пари, разликата от земята на небето, отивайте да работите какво ми протестирате.

Във всички нормални държави хората се ваксинираха и отпуснаха мерките, а ние сме с най-високата смъртност в ЕС от Ковид, не се ваксинираме и протестираме против противоепидемичните мерки. Сваляме си Бойко Борисов, след това пак си гласуваме за него. Абе въобще умен народ сме.

и всичките гпупаци около него

Уж протеста не е политически а в коментарите е точно обратното, колко бързо се разкрихте мизерници.

Страшен живот и "законие" докарахте. Като гледам хаоса в НС, какви закони на крак и парче коват, по добре нищо да не променят. Нито здравни, нито икономически мерки! По голям хаос не помня да е имало във всички сектори!

Какво да направи НС ли? Ами вместо да се сочат един друг с пръсти, (1) могат да излъчат правителство, (2) могат да отменят малоумните мерки, чрез поправка на закона, както навремето ги въведоха. И готово. А и нека малко педепутатите да им се позагрее яйцето на гъза, и да се сетят за какво са там. Защото от април месец насам за 5 стотинки полезна работа не са свършили. А утре-другиден, протестът е и пред мунчо.

Единственият кусур на мерките е, че има вечерен час. Той вирусът да не е вампир. Всичко трябва да си работи за ваксинирани.

От цялата статия най-много ми хареса, че са освиркали и са изгонили специалистите по протестите - самонареклите се "партии на протеста", " носители на промяната", демек циркаджиите. Всички разбраха, че са просто въздухари, които гледат да яхнат всичко възможно, бидейки на всяко гърне мерудия само и само, за да да са в центъра на вниманието, белким влязат и в следващия Парламент. ДА, АМА НЕ!

И ресторантите и хотелите нямат никаква ценова политика към клиентите. Искат много клиенти, без да дават качество на космически цени

И като се ваксинираха и какво? Нещо се промени ли? Ми не. Е тогава, я си ЕМП :)

Не знам за какво протестирахте, но по-голям хаос и беззаконие от днешното беше през 1989. Искахте нещо, ама какво точно, не стана ясно и сега яко сме закопали дъното!

Миналото лято протестираха разни младежи в ковид ваканции от европейските университети. Правеха си хепънинги на центъра, пиене на бира по бордюрите... Сега протестират хора, които работят, внасят пари в бюджета.. Представете си без никаква подкрепа от държавата - повечето от тях отиват на борсата. Ако добавим и пътно - строителните работници - КОИТО НЕ ВЗИМАТ ЗАПЛАТИ, безработицата ще мине 15 процента!! Подобна картина няма да е от полза за НИКОЙ българин, ще се отрази негативно на всички... И как е новото нормално?!? Яко, а? Нормалното на Радев, който еднолично назначи това служебно и еднолично управлява без никакъв контрол.... Супер, а? А, лятото още не е свършило

Радвам се за всички които емигрираха от Панелистан .

а ако не дадат резултат (демек са неадекватни) няма да бъдат свалени

Ха ха ха, точно така

Отивайте на Дудуков 2

Ох, разчувствах се, то вие сте били едни безкористни опълченци, пък така да не ви вярват, че общо 15% в НС имате

Много са гнусни тези алибеговци

За 4 месеца как да се оправи нещо което 12 е забатачвано, не става с магическа пръчка.

Хаджилегенов с бесилкте по-приятен ли ти беше?

Може да се ходи в Кауфланд, Лидъл, Билла и др., а на дискотека, кръчма, фитнес и в спортните зали със състезания не може. Не е еднакво? А май не защото политиците папката от веригите, но за народа удобствата еби го в гъза.

Докарахме Happy баничарките да подкрепим Баце.

Хаджилегенов с бесилкте по-приятен ли ти беше

Радев ходи си не ставаш не може да управляваш държавата! Министрите ти са пълен провал а партиите на протеста вместо да се караха можеха да направят правителство! Къде са сега платените социолози да убеждават хората в лъжите си че Румен Радев е най одобрявания и неговото правителство най харесвано??? Само лъжете долни платени социолози!!!!

Другарки и другари, свиквайте! За другарката Манолова не се отнася - тя е ветеран в отнасянето на яйца и доамти.

Направете лечението на ковид платено, и махнете всякакви мерки и ваксинации - проблемът е решен.

Сами признават ,че близо 50хиляди не са получили пари от предишното затваряне. И на ГЕРБ да яхнат протеста не им се получи.

Изнизва се галева като пръдня из гащи та да не и се наложи да вика пак белият автобус ?

Радев трябва да бъде обесен на паветата.

В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ САМО КРЕТЕНИ ! кОГА ЩЕ СВЪРШИ ТОЗИ ТРИУМФ НА ГЛУПОСТТА ????

Много гладни ми се виждат протестиращите.

Значи цял живот плащаш здравни осигуровки, не ги ползваш никога, естествено, дори и болнични не ползваш, понеже се разбирате с шефовете да си ги отработиш, и накрая, когато наистина ти се наложи за нещо - ми плащай си го сам/а! Айде бе!

Ако имахме истински президент и вършеше това, за което му се плащат 15 бона, щеше да е обединил поне партиите на протестите, за да направят редовно правителство!! А, Радев по темата с диалога, само свива рамене с думите - отговорността е в партиите - те трябва да се разберат.... Хахаха, тъпата фуражка, така ли си представя насърчаването на диалог?!? В казармата диалог е лаенето на заповеди към по-ниско стоящите... Но в политика не е това - представете си ако 97ма Петър Стоянов беше същото некадърно дърво като Радев.... Дори Първанов успя да свърши добра работа в насърчаването на диалога 2005та. Само Радев Мадурото с калните военни ботуши гази демокрацията ни като болшевик царски дворец