Мирен протест срещу агресията се проведе в Раднево

Близо 1000 бяха протестиращите, които се включиха в мирното шествие срещу агресията и беззаконието тази вечер в Раднево. Нямаше сблъсъци.

Обратно в новината

Коментари - Мирен протест срещу агресията се проведе в Раднево | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Охраняват тези ценни екземпляри а българите на кучетата! А когато циганите нападат българи идат с писалките посерковците ченгета да записват имена и адреси на роми. Досега една палка не съм видял да се извади срещу разбеснял се циганин звяр, а българина ще бъде моментално пребит е това не го разбирам това се казва "равенство" на етносите. В кварталя който живея преди няколко години група разбеснели се цигани чупеха и трошаха всичко по пътя си. Когато доидоха полицаите писарчета на ромчетата им записаха имената и ги пуснаха да си ходят по живо по здраво. И да не забравя тръгнаха да арестуват един българин за това, че ги псуваше че нищо не правят. Срам и позор за България. Това никъде по света го няма!

а водни оръдия в Комлука Бургас , кога? Оня ден потрошиха патрулка, полицаите избягаха като нас рани ...Това е да си дискриминиран в собствената ти страна....Бог вижда...

Накъде бяха насочени оръдията? Към ромската махала или към българската?

Овладяни сме ние, не ситуацията. Овладяни, завладяни и обладани. Заставени сме да търпим и това "съжителство". Вменява ни се че гейството е геройство, а геройското терористично. Замества се историята с нова и невярна версия. Нови думи, нови "приятели", истинските ни и единствени приятели стават врагове, които трябва да "сдържаме". Християнското се замества с мюсюлманско, човешкото с масонско. Традиционната здравословна храна се замества с ГМО, земята нандедите ни се замества с Монсанто. Парите ви, уважаеми балъци, положили труд да сте образовани, честни, работливи и продуктивни, отиват за развъждане на ц*гани. Началниците на света имат грижата единстено "да овладяват" по някоя ситуация.

За пореден път доказахме, че сме стадо, ане народ. Българите са просто едни овце. Нищо повече. Една банда страхливи, разоръжени роби, които имат само голите си ръце, за да се защитят. Ако това се беше случило например, която и да е друга държава гарантирам ви на 120 % , че щеше да е съвсем обратното. Трябваше всеки да вземе каквото има под ръка и да го използва като оръжие. Да започнат да нападат полицаите и бой по кухите тикви, докато не започнат да молят за пощада, проснати на земята. След това идва ред на мангалите. Бой до посиняване. Колкото може да носи. На почивки ги бийте. Кво им треперите, бе. Ейй. Те трябва да трепярат от вас. Нещо, май, сте си объркали ролите ми се струва. Ама, нищо, търпете си. И без това имате 500 години трудов стаж само от османското робство, плюс още 100 и няколко години от византийското. Наистина си заслужавате съдбата, щото само стойте, гледате и търпите, като скотове сте. Говедото и да го биеш, все по някое време се сети да ти отвърне, пък тръгне срещу тебе. Вие тука стойте като дървета.

А защо,Бойко Борисов,и Павлова,не са там,да разговарят със Ромите-циганите за проблемите,и със Българите също.или само можем да режем лентички,а проблемите на народа не ги интересува!!!

Иначе казано пак отрезахме ташаците на българите. Дали Левски и Ботев са слушали главния прокурор и полицията в борбата си срещу гаджалите. Много скоро ще дойде време, когато мангалите и гаджалите дружно ще ни отрежат и по-важни части.

Агресията не се бори с мирен протест.

Раята се събужда. Раднево е новото Панагюрище Априлското възстание започна. Ордите наТосун бей под български пагон бият юнаците

Дано да е овладяна. Какво се получава на практика? Понеже няма Закон,Ред и Държава,най-вече за циганите,става поредното кръвопролитие,побой,убийство.Българите се вдигат,вече непонасящи престъпленията.От страх и потрес,другата страна потъва в дън земя.След Катуница беше Сърница.После Раднево.Утре къде и до кога? Значи,изходът е един-опълчение срещу престъпниците.Явно,няма кой да ни помогне,в рамките на Закона и Правилата,в 21в..

от този край: елате да видите какво е циганска кола - най-малко 5 души във вехта изгнила барака, която пуши и гърми, карана от млад ром. Някой да е виждал циганин в учебна кола? Аз не съм - нарочно като видя учебна кола съм се заглеждал и не съм видял.Трябва при всеки такъв случай задължително на проверочен - там ще стане ясно дали книжката е вярна или купена.

Един протест е мирен, когато убитите са по-малко от двама, при условие, че ранените са по-малко от 11. Иначе не е ...

Всички от София при махалите,оставете форумите.България надигай се!!!

срам и позор за държавата, хората Раднево се справиха почти сами с циганията, която им е натресена от изборни далавери на управляващи наглеци, избягалите мангали ще отидат другаде и пак същото, гонка до дупка на циганите и неграмотните управници, виновни за тази ситуация, как така не искат да се подчиняват на порядките в държавата, за един българин това дали е възможно - да си построи къща, барака или каквото си иска, така повече не трябва да се случва,защото БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА ИЗЛИЗАМЕ ВСЕКИ ПЪТ, ЗА ДА НЯМА ДРУГ ПЪТ, БЪЛГАРИ ЮНАЦИ НЕ БИВА ДА СПЯТ ПОВЕЧЕ

защо трябва да имам регистрация в града, за да вляза ?? ако там живеят родителите ми, каква регистрация ми трябва ?? това не е ли противозаконно, да отнемаш права за свободно придвижване ? откога върнахте жителството ??

" Комунизмът си отива, Комунизмът си отива, Комунизмът си отива, спете спокойно деца." :-)))

Жителството не е върнато, но за да гласуваш се изисква регистрация по место живеене и уседналост. Според "измененията" на изборния кодекс, когато ще си дадеш гласа за ГЕРБ, тези подробности за тебе НЕ ВАЖАТ!

СТРАХ ГИ Е ДА НЕ СТАНЕ ВСЕНАРОДЕН ПРОТЕСТА! ДА НЕ ДОЙЗАТ ХОРА ОТ ДРУГИ ГРАДОВЕ! ТАКА Е НА ВСЕКИ МИТИНГ,ОСОБЕНО В СОФИЯ! НА МИТИНГИТЕ НА АТАКА ВРЪЩАТ ХОРАТА,ЗАПИСВАТ ИМ ЛИЧНИТЕ ДАННИ,СПИРАТ ИМ КОЛИТЕ И АВТОБУСИТЕ ПРЕДИ СОФИЯ!!! И МЕНЕ СА МЕ ПРОВЕРЯВАЛИ И РАЗПИТВАЛИ КЪДЕ ОТИВАМ И ЗАЩО!!!ТОВА Е ТЕРОР,НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ?!

ако аз живеех в Раднево , щях веднага да си отворя един магазин, ей така, без документи за сградата, от НАП, касови апарати и останалите есктри. щом за маалата може - значи и за мен може. иначе сезирам комисията по дискриминация . и как плащат ток или вода, като къщите им нямат акт 16 ?????????? или не плащат ?

Боже опази БЪЛГАРИТЕ, от равните тям. ТЕ, СА "ПО-РАВНИ!"

Тиквени напъни за потулване на скандала, а Бъчвата не знае на кой свят е!

ако аз искам да си постоя един гараж, ми искат сто разрешителни, план и какво ли не. явно за тия в мааалата това не важи. щото те си имат собствен БХК. Магазин без разрешително ?? Кафенета без никакви документи ? Без да плащат данъци оборот или заплати, ?? И тия ги пази полицията, ?? С чии пари ?

Тиквата като чуе ром си мисли брей римлянин пък то циганин.

извода е: не отнемай предимство. а когато това СЛУЧАЙНО се случи, извини се и карай нататика. в случаят, трябва да се признае, че ромите са били в правото си. особенно, ако са ги предизвикали тея дето са им отнели предимството. малко са превишили правата си, но и блъгарите от БЛАГА дума също не разбираме...

Предизвикали? Тъб колко пъти са те псували през живота ти? Заклал ли си някой само затова?

Началник

човек трябва да може да каже "ИЗВИНЯВАЙ, СБРЪКАХ". и винаги да го казва, когато е сбръкал! а не да пцуе вместо това... това е смисъла на написаното от мен. преведено на блъгарски. надявам се, че така поднесено сега по-лесно се възприема от мозъка ти?:-)

Сега те познах - ти си писал речите на Меркел за мигрантите.

кой си ти, че ще учиш кой какво да прави ?? отнето предимство ?? на тия, дето не знаят да си напишат правилно името ?? ако им покажеш 5 знака и те ти отговорят правилно за какво са и какво точно означават, драсни пак един ред.

Началник

отнето предимство е отнето предимство и тук няма много какво да се спори по темата... наще момчета, каквото са тръсили, са ги го намерили. следващият път, като отнемат предимство, поне няма да пцуят тея на дето са им го отнели. това е поуката за тях!:-)))

" но и блъгарите от БЛАГА дума също не разбираме... " Тук сте абсолютно прав. Когато е да безчинствате, крадете и обирате социалните системи из Европа сте "блъгари". Когато е да избирате ДПС сте турци, когато ви се плаща от Уахабитска Арабия сте уахабити с бурки, за пред БХК сте кротки роми, но циганията си никак ме можете да скриете където и да е. :-)

"Вари го, печи го, все на циганин мирише.", народна поговорка.

Не е овладяна а потулена. До следващия път. Когато вече трябва да се иска сметка от управляващите. Уличните кучета не са виновни , че се се множат и са агресивни. Това е инстинкт. Не могат да разсъждават. Управляващите са виновни че не взимат мерки.

Продажна медиа. Оставка за старозагорското пишлеме изпратилои водни оръдия срещу мирно протестиращи - основно възрастни хора - те други не останаха в БГ - след ........... диктатура Парламентарна анкета !!! . Оставка за кмета на ГЕРБ избран с ц.... гласове. Равенство пред закона за всички бг граждани - задължения и права. Строг тъимничен затвор за купуване на гласове - за начало 5 години след бързо производстви Това е задачата на МВР, а не да дели сус п и да праща водни оръдия ! циганските барони.

oставка на Илиянчо ?? Не, той е нагло селянче...

и сега какво? Кой "спонсор" на ГЕРБ ще поеме разходите за поредното учение на МВР с "носене" на водни оръдия, действащи само срещу българи?

Мирен протест срещу агресията е безумие само по себе си, защото можеш да свършиш с "прободна рана в белия дроб". Колко е дистанцирана и умиротворителна тази статийка. Всичко е наред, всичко тече нормално...

"Око, за две. Зъб, за чене!"

насилието ражда насилие тъпи хора и вас ви използват като маши

Престанете с тези "роми" ! Те са си ЦИГАНИ !!! Хайде вече да започнем от някъде !

Готови сме да поемем суровината.

Ситуацията в Раднево е овладяна с обичайните комсомолско- диктаторски мерки на Меркел и социалистите, а проблемите са заметени под килима от думи за "толерантност" и "взети мерки", а теглилките остават пак за плащащите социалките на асоциалните обитаващи сградите на съда, прокуратурата, полицията, властите и циганите. Т.нар. "интегриране" на циганите с гей-методите на БХК се сгромолясва с гръм и трясък, но медиите са слепи и глухи за подобен шум. Най-много да прочетем статии от някой гей-активист, който дори не знае къде е Раднево и няма представа за проблемите и болките на хората живеещи там, но може да плюе, обругава и обижда цял един народ в името на сталинизма, който те проповядват и от който уж сме се били отървали.. Защото дами и господа, даването на извънредни права за безчинства на конкретно определено малцинство е ксенофобия и фашизъм спрямо мнозинството, сред което има и други малцинства, срещу които няма протести (чудно защо, нали?!). А мерките взети от властта срещу протестиращите и обикновените данъкоплатци се нарича сегрегация. Но няма чудно, че "ние евреите в европа" подкрепят циганския произвол. Все пак тези са (съ)братя по мързел и кражби на едро, и дребно, а всички, които не са от тяхната "раса" са им слуги. Е, така върви света накриво, от диво, на по-диво. Протестиращите е трябвало да държат лента и ножица в ръце и да обявят, че чакат някой да открие протеста. Другарят на другарката Меркел - Бойко щеше да се яви на минутата. :-)))

Не може полицията да пази орките и гетата им защото заплатите на полицаите ги изплащат българите.

Всеки който не е имал адресна регистрация в Раднево е отпращан по обходен маршрут? С какво право се ограничава свободното движение на хора и стоки, един град се превръща в концлагер и там важат други закони ли? След като адресната регистрация е критерия, тогава циганската полиция трябва да събере повечето "роми" жители на въпросната махала в Раднево и да ги изпрати по обходен маршрут извън Раднево. Те нямат адресни регистрации, имат само незаконни постройки, автомобили без преглед и гражданска и тук таме някоя купена шофьорска книжка.

що държавата пази къщите на мангалите а не пази къщите на българите и старците от тая пасмина?

Щото си седим и само мрънкаме. Видиш ли политик и орган на властта - бой до смазване! Да видим колко време ще издържат!

И дали пак ще рипат и ще се напъват да влизат в политиката...

на единия от битите в Раднево:Живко разказа, че във Фейсбук семейството получило заплахи, че битите момчета ще бъдат довършени в болницата.На гърба на нашите деца се изговориха толкова много глупости. Някои хора си правят кампании. Никой досега не ни е попитал нито мен, нито другите две момчета как са децата ни, а питат други неща..., разказа той. На тоя (смятания за ромски тартор Сурай, който е сред обвинените за побоя-б.р.) му дадоха картбланш много партии, затова се стигна дотук. Имат си славата, защото ДПС-то ги изважда винаги питайте го колко присъди има, каза мъжът. Той запита какво е правил човек от ДПС в махалата след избухването на протестите: Какво прави да подпали още повече?. По думите му преди 5 дни възрастен човек бил пребит за направена забележка. Две седмици по-рано младеж бил нападнат само защото минал покрай махалата.

Така ще е то събират се 15 души да пребият 3 смазват ги и сега полицията ги пази абе хора в каква държава живеем да го пуснат тоя паша ли е миндил ли е на 3 момчета да видим тогава какво ще крещи ..като са 15 срещу 3 са силни тия мангали

Хайде да видим сега каква ще е присъдата за толерираните биячи, ама да не забравите да кажете само тази подробност:-)))

Ура, другари. Днес в Раднево,утре и по други места. "Родната полиция ни пази" да не нарушим етническата толерантност и мир. С палки, водни оръдия и прочие атрибути. И докато са събрани в Раднево някак пропускат да опазят нашите бащи и майки, баби и дядовци, самотни хора, малкото имущество по селата, дето циганските примати редовно ограбват,насилват и убиват. За там не достига човешки ресурс. Това са цивилизационните ценности на демократична и правова България. В политическия речник има и понятието "обратна дискриминация", според което се дискриминира мнозинството. Та да се върнем на въпроса за толерантността и т.н. етнически мир.

Нищо не е овладяно. Като се надигнем и изметем циганите цяла България, тогава ще има мир.

ЗА НАГЛОСТТА НА ЦИГАНЬОРИТЕ, ЗАЩОТО ТЕ СА ЦИГАНЬОРИ, ДА ВИНОВНИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ, КОИТО ЛАДЯТ ПРЕД ЕС, НО ТАМ НЯМА ТАКАВА РАЗПАСАНА ЗИГАНСКА СГАН!! Там никой няма да търпи такива изяви!! Докъто не набучим няколко цигавски грави на колове-явно сгантя няма да кротне!! Това става със сила-ве с молби!!

Полицаи пазят цигани за пореден път. Колко важно нещо са парите за една дребна душа. Юда се е разкайвал, но е било късно вече. Предателите винаги съжаляват.

Боже ,колко са добрички ц...пардон римляните-така каза един измислен от продажните журналя миньор.Да ти е драго питеците да те ограбят или убият...Повръща ми се,господа управници!

vasil

Ами ако не е измислен миньорът? Друг е въпросът, че цигани, които се стараят да работят и да не вършат престъпления общо взето не са поощрявани, а често са оставени на "милостта" на точно такива лихвари, биячи, наркотрафиканти, които осигуряват гласове за изборите, "топят" кокошкарите на полицията и т. н., тормозят и останалите цигани, като често властта си затваря очите за престъпленията им. Примерът с "Цар" Киро-сътрудник на милицията още от Тодор Живково време - в името на контрола над дребните кокошкари властта си е затваряла очите над изпълненията му и на такива като него, а вероятно колко пари и злата са раздавали такива тук и там...

Пак толериране....за биячите на полицайте-бързо производство, а за биячите на българските младежи-процес след години, докато сде забрави случая!

И турците знаят че като видиш циганин първа го удари после му кажи добър ден. Навремето милицията ги биеше профилактично и който не работеше повече от 3 дена го водуха на полето или в завода да работи. Затова не правеха бели и повечето бяха свестни. Престанаха добрите

Циганите ги пазят с жандармерия, водни оръдия, кмета лично отива да гони хората. А пострадалите момчета кой ги опази?

Нищо не е овладяно - напротив. Вече повече от половината новородени в България са цигани. За циганите раждането на деца е средство за лесни доходи без работа.Решението - помощи до трето дете и другите пари - за увеличаване на тези за първо и второ, за да раждат младите и образованите. А не да се въдят паразити, крадци и убийци!

Решението е спиране на всякакви помощи. Трябва да се направи така, че който работи да може да печели достатъчно.

това, че тук трият "неправилните" коментари говори много...

Овладяват ситуацията!

Tani4ka69

Да всичко в услуга на мургавите....държавата ги пази...

до момента, до който всички незаконни постройки между които и магазин на бияч, не бъдат съборени. Събаряне, това е контролната дума. Докато са там, извън закона, всичко е извън закона.Кмете, работи.

ех ако така се грижеха и за българите милиционерите ............

Докато на тия на които цял свят им казва цигани, платените розови демократчета ни налагат да казваме роми, все ще е така. Проблема не е нито в циганите, нито в нас, проблема е в тия мекли китки които ни налагат този " толерантен " режим.

Какви роми бре журналя подкупни, това са чистокръвни оригинални цигани. Поне като заработвате пари за драскане то използвайте правилни термини.