Коментари - Протест след ремонт на централен булевард в Бургас, недоволните блокират трафика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такова цари в Бургас! Да се чудиш къде да пресечеш! Например при стадион ,,Лазур,, в Зорница или пък по т.нар. ,,Демокрация,,.В Морската градина колоездачи карат като луди, по алеята за солниците и Сарафово направо летят. Дано да няма инциденти,полицията никаква я няма!

Булевардът е нов, но прави впечатление, че е направен с много асвалт, да много е, станало е като летище, лятото този асвалт ще се разтопи, ами проектантът...защо не предвиди зелени площи , не всичко е пари, трафикът изисква ли това което е направено, мисля че не го изисква, но кой контролише изпълнителят, той носи ли отговорност ?!

Ехо

Да оставим партийните пристрастия и разглеждаме от чисто гражданска и човешка позиция промените. Направеното е с някакви добри намерения и това следва да не се критикува, но е добре и честно бургазлии да знаят "консултантите" за това, а и доста други решения за организацията на трафика. В града на сивите и ръбести плочки (дано дете не се препъне и убие) са сътворени меко казано глупости, които рано или късно ще донесат и смърт. Този протест е само началото, но недоумявам къде е КАТ Бургас. Тази хора професионалисти ли са или част от омертата? От хора с "неградско" образование искаме урбанизъм и просперитет. И кажете кои са "умовете" зад новите пътни организации - да видим техните деца и семейства дали живеят, разхождат се и шофират из Бургас.

Всъщност проблема им е, че бакшишите отказвали поръчки, нямало къде да спират на булеварда(което само по себе си е абсурд) и класическия бай ганьо, си купул апартамент, заради паркомястото… Не оправдавам герп, но още по малко оправдавам ганьовците и малоумните им проблеми…

Тоя кмет н Бургас ходи да КРАДЕ желязо от някъде и после го ПРОДАВА на общината, да правят ОГРАДИ ида ПРЕЧАТ на пешеходците на пресичат улиците. Да се маха заедно с оградите !

На боко-тъпото инженерите и проектантите - неграмотни, некадърни цигани на щат.

Бегето, смях:-)

Навсякъде по света се разширяват булевардите, за да поемат трафика. Само в село Бургас се стесняват. По-безумен ремонт на ''булевард'' не е правен никъде другаде, освен отново в Бургас на "булевард" Сан Стефано с прословутата си "международна" автобусна спирка, която блокира тотално нормалното движение в селото. И всички оправсания са свързани с прословутата схема на градски теанспорт.

Ремонт по гербаджийски, питайте кмета защо позволява такива недоразумения

За много лиии?

На българина му дай да мрънка и недоволства, а иначе да се погледне той самия какво е направил за България та тогава да критикува.

Останал е в България. Плаща ДДС в магазина, парно, газ, вода и ток по грабителски цени. Възпитава децата си да остана в Родината. Иска живота да му е удобен. Приема да му крадат парите, но поне ремонтът да му прави живота малко по-цветен и удобен. Е малко ли прави според теб, защитнико на ГЕРБ?

Поредно ГЕРБерско лайло.

Бургаските селджуци ги мързи да минат 5 метра пеша от таралясника си

Абе ей, тюфлек, ела да покараш малко по това лайно, да паркираш или да караш автобус! ДЕПМ, нещастник!

И особено да се качиш на инвалидна количка на инвалидно място за паркиране.

Мачкай Бойко камунезите!

Боко вече НЕ ПЕЕ в хора ! А освен това е ПОТОМСТВЕН комунист...

Най-важното.Ремонта е извършен от фирма ,близка до ГЕРБ и на завишени цени. Добрата новина е че след месец ще започне ремонт на ремонта .