Четири протеста се събраха в центъра на София (обновена)

Сблъсъци между полицаи и студенти имаше на протеста на "Ранобудните". Студентите обстрелваха НС с картонени пушки и подпалиха картонена стена пред огражденията. Картонени танкове обсадиха НС. Четири протеста - на КНСБ, на студентите, на таксиметровите шофьори и на движение "България без цензура" се събраха по обед в центъра на София.

Обратно в новината

Коментари - Четири протеста се събраха в центъра на София (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е гражданите които искат нормален живот в София да излезнат на протест срещу всички лумпенизирани протестиращи които ги тероризират с краясъците си и блокадите по улиците! Тази измет трябва да спре да тероризират мирните граждани!

И нищо вече не се говори за монополите. Защото се оказа че алчните монополи у на с са руски: "На 16 декември ще бъде проведено първото Общо събрание на акционерите на "Петрол Холдинг", което се свиква от мажоритарния собственик Кирсан Илюмжинов. На него ще бъдат гласувани новите членове на Надзорния съвет на компанията. Илюмжинов обяви, че възнамерява да назначи в надзора бившия депутат от ДПС Юнал Лютфи"

Ако полицаите и техния синдикат са наистина умни ще поискат УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ СИ, иначе ще протестират. Нека бъдат сигурни , че желанието им ще се изпълни моментално от наплашените политици. СЕГА Е МОМЕНТА ГОСПОДА ПОЛИЦАИ, ЗАЩОТО ПОЛИТИЦИТЕ БЕЗ ВАС ЩЕ СДАДАТ ВЛАСТТА ОТ СТРАХ.

iq oosh

докато хората не се обединят няма да се плучи, а и да се получи комунистите ще саботират новото правителство много бързо. докато таксижиите само искат да позволят на повече коли да бъдат такси, докато профсъюзите искат само няколко точки, докато студентите се отричат от герб, реформаторския блок не се освободи от кунева и не се съюзи с герб, земеделци, рзс и не създадат широка платформа протестите няма да са успешни. докато андрешко ни е национален герои защото е оставил бирникът в блатото няма да можем да се измъкнем от това блато. докато не си отстояваме човешката цената и не плащаме за само за ценостни неща (и то колкото струват) няма да се измъкнем, докато се мразим и използваме форумите да се караме няма да се измъкнем - а пътя е: избори, нова конституция и нови избори.

ти си типичен объркан човек с проблясъци в гювеча от мисли.

Това комунистическо правителство няма да чуе никой те се готвят да управляват цял мандат и си знаят едно и също спечелили били изборите! Да ама как...!?

както винаги ти отиде за гъби

Зарежи ги плащанията по протестите! Но виж "социалните мерки" на правителството яко ще те озорят! Добави и плащането по заемите, които ни взеХА и си цъфнал отвсякъде!

Това беше краят на протестите в София. Освен това снегът идва. Студентите окупатори имат само политически искания; Синдикалистите имат само икономически искания; Шофьорите на таксита (около 30!!!) искат законови промени; Бареков иска да сваля Президента. На всички вече бивши протестиращи пожелавам весели Коледни празници! Наздраве на всички!

iq oosh

бареков има много по-дълбоки цели (не само лични, но и поръчкови) така, че не трябва да се брои. може би това е края на протестите докато хората не се обединят. докато нациналния ни герои е андрешко оставил бирникът в блатото - ще имаме такива разединени протести и дребни искания.

ЗАЩО БЯХА ОБЛЕЧЕНИ КАТО САМУРАИ-КАМИКАДЗЕТА,ВСЕКИ САМУРАЙ СИ ИМА ГОСПОДАР ,УЖ БИЛИ НЕЗАВИСИМИ ПРОТЕСТЪРИ

iq oosh

това си е само заяждане

iq oosh

вчера научих една приказка: как някои индиици вързват малките слончета за кол с въже. те се дърпат упорито, но не могат да го скъсат. след години слона става голям и силен и може да се освободи, когато поиска, но не го прави защото за него въжето е непреоролима верига. ако това помогне за освобождаването поне на няколко слона би било добре.

Тумора на мафиотската държава трябва да бъде отрязан.

Имаш предвид Герб, нали?

iq oosh

Експерти отчетоха нов ръст на сивата икономика News.dir.bg - 20 ноември 2013, 14:45 Делът на сивата икономика се увеличава през 2013 г., продължава практиката на укриване на обороти и неплащане на мита и акцизи, показва проучване на Центъра за изследване на демокрацията, цитирано от БТА. Индексите се проследяват от 2002 г. и тогава се наблюдават най-високите стойности на скритата икономика, докато през 2013 г. стойностите се доближават до тези през 2009 г. и 2005 година. През 2011-2012 г. е имало напредък по отношение на дела на скритата икономика заради силно популяризираните наказателни мерки в областта на събираемостта на приходите, но през тази година напредъкът е прекъснат, отчитат анализаторите.

НА НАРМАЛНЕТЕ ХОРА Е ЯСНО КОЙ Е ТУМОРА ТОЙ Е ВЕЧЕ НА 69 ГОДИНИ КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ГО ПРЕМАХНЕМ ЗАВИНАГИ

Защитници на кабинета се обявиха против "живите" вериги и настояха да се даде възможност на институциите да работят. 24 godini mojeha da rabotiat, no ne rabotiha. Sega kakvo sthe gi nakara da rabotiat?

Е и какво ?Пак режисирани тъпотии , които трябва да ни внушат "колко са умни , интелигентни , справедливи " тия гаменчета на повикване !Хайде холън , всеки по пътя си , аман от месии и лъжи , и медийни манипулации - затова сме на тоя хал , всички говорят , никой не слуша , всички искат , но никой не дава .... Еее чупката МЕНТАРАДЖИИ!!!

Сега "стрелят" с играчки. утре ще стрелят с истински оръжия. Днеска викат "Смърт!". Утре ще убиват. За тях компютърните игри, стрелби и убийства са поносими, морални, красиви щом протестираш. Трябва да приложат терор за да успечт да постигнат напук на логиката това, за което ги надъхват. И медиите им се кефят! Утре когато запалят автомобилите, къщите им и ранят/убият близките им...

След катеренето на комина, голата цица, белият роял, офиса на открито, голият задник на балерината на Орлов мост, мирните средства привършиха, невръстната паплач, наричаща себе си "ранобудни студенти"(нито едното е вярно, нито другото) започнаха да си боядисват лицата в цветовете на войната, докараха автомати, пистолети и танкове, макар и бутафорни! Госпожи и господа, не е смешно, а тъжно и жалко, по кого ще стрелят, питам, по българи, така ли? Вие, Дир.бг и продажните телевизии(Нова, Европа и Канал 3), престанете да ги окуражавате, рано или късно ще берем горчивите плодове на случващото се вече 150 дни в т.н. държава!!!!Задоволяването на амбиции за власт на един престъпник, бивша мутра, по-важни ли са от всдички нас-и протестиращи и контрапротестиращи и непротестиращи, но всички ние сме българи и живеем в България!!!!

Това правителство да си подава оставката днес, че много млади хора ще си отидат за едното нищо.

Много, много, колко да са много? Много, ама колко? Ще си отидат, ама къде ще отидат? Май няма да е днес, оставката! Няма и да е утре! Оставката ...

Кои, дрогираните тъпи простаци ли? Някой да ги е гонил от СУ да протестират? Такива тъпи парчета като теб само могат да го напишат това!

Извинявай, но не съм на нивото на умствените ти висоти. Я, ако можеш, да ни светнеш и нас, непросветените - КАКВА Е АЛТЕРНАТИВАТА? Щото досега не чух такава, чуваме само маймунски крясъци и гледаме лошо режисиран, но видимо добре платен цирк. Почти по шопски - Я не знам как требе да е, ама така не е. Е, ако това е "цветът на нацията", направо ми е мъка за тази нация!

откъде бедните студенти са се сдобили с противогази? не, че циганята не продават по битаците, но нали са по цял ден на протести до късно вечер, а пазарите не са отворено постоянно. а откъде са се сдобили с еднакви кашони, за да се облекат? и това не е платено? това не е сценарии? това не е цел на някоя тиква, защото хората не я искат? хе-хе, жалка картинка са тази платена измет.

В България го наричат РЕКВИЗИТ. Всеки театър го има.

Аз им ги дадох.Още въпроси,абдула?Ще им дам и пушки,за да ти секне писането тука.Още нещо искаш ли да знаеш!?

Заплахите с унищожаване трябва да се изтриват?!

а кой си ти бе

Абе те репетират ролите си по площадите,особенно тия от НАТФИС.Сигурно зависи как ще се представят,ще им дават оценки.

Евала ви прайм! Лека нощ:) Сънчо:) от БНТ

опа!

издъни:)))) повтарям! Отвращаваш ме:( но съм добър човек, и няма да обяснявам на колегите ти..... айде лягай си с " половинката" и продължавай да обясняваш на "данъкоплатците":(

Карпов идва от карпентър.

да ме разбираш, красная куха лейка, лапсос:) голяма грешка направи:) Сменяй никовете! Пфу! Поне да беше IQ146:((( Срам и позор! Отвращаваш ме!!!

ми благодариш? Твоят ник е безумно тъп:( Не бих го казал, ама ти се обади.

сам се репликирам? изумен съм! секачът и кухата лейка- да са едно и също?

"Ако няма още реформи, на някои страни може да се наложи да чакат още десетилетия, за да настигнат Запада, а в някои случаи те рискуват никога да не постигнат нивото на доходи на западните страни", заяви Берглоф. Според него само страните от Централна Европа и балтийските държави са на път да достигнат и дори да надминат нивото от 60% от средните доходи на глава от населението в ЕС в идните 15-20 години. Повечето от останалите страни от Източна Европа може да останат далеч от това равнище.

Днес кой срещна, всеки на протест отива ,един за правителството друг против трети към синдиката ,към такситата.Вървя ром след ром покрай поредната кофа а единия вика всеки ден всеки час има материал.И си мисля само те ли работят в таз държава.

Много, Много, много.

Абе, тия протести? За какво бяха? За морал, за оставка, за пари? За марули? За изборен кодекс? За цени на ток? Против късане на менискуси? nicht verstanden?

Само един човек може да спаси положението, но след успешната рехабилитация.

Истинската новина. Енергийния министър приет с почести в Белия дом, кани американски ядрен бизнес у нас. Ерго руснаците са отстъпили строителството на Белене на щатите, а последните ще спрат да клатят правителството за да се прокара руската тръба. И о чудо, президентът говори за спазване на закона, зачитане на институциите и цивилизовани протести. Толкова за непремиримите, ранобудните и интелигентните. Скоро всичко ще си тръгне по старо му и ще заспим своя сън.

V !

Готин ник:)

V !

Врачките твърдят, че ще започнем да излизаме от кризата след 2017г. Дали тогава ще имаме парламент без БСП?

не:-)

да не забравим! Наближава 28.11. и процеса срещу г-н Цветанов. Я малко увеличете интензивността на протестите и тяхната ярост, че трябва да го спасяваме. Зер му е зле работата.

Цв? хората забравиха какво е това:) Йовчев е светлинни години напред. Наближава Коледа!

Цв е недостижим. Като него друг не е чел в НС, друг не е раздавал присъди, както и по времето на други министри не са навирали автомати в лицето на спящи деца. И България друг път не е била осъждана в Страсбург с поименно посочване. Така че, той е ненадминат.

Синдикат Синдикат стегна редици с пенсионери и кибици! Те пък щяха да отупат, във палатките-хралупи миризливи пияндета, и дрогирани рендета. 20.11.2013

Въпреки различията помежду ни, не можем да отречем, че Паси /автентичен/, вкара здраво поезията в коментарите! Жив да си Паси!

Зетох някъде, че баба Ванга е казала, че България ще се оправи следкат дойдат танковете. пу пу дано да е имала в предвид тези танкове!!

......то само картонените танкове ни останаха от армията.

Политиците са мислели!!уви ....и затова махнаха танковете от Горна баня- за да спят спокойно! София е брани само "нашата полиция"-а честито.

Химн Води ни Партийо, води ни, към нови светли бъднини. На знамето е твойто име, мафиотите след теб кръжим. Води ни Партийо, Изгладняхме! Към лапаница ни води! След тебе ние все крадяхме, а парсата прибра я ти. Води ни Партийо към прогреса, а ний след тебе ще строим, за наще фирми интереса, а комисионните делим. Води ни Партийо към вота и всеки ден ще е така! С вериги, боксове и сопа ний ще се борим за властта. Води ни Партийо, здраво мачкай! Към власт ний дружно сме със теб. Към кражба нова, бързо скачай, да ще потоп да е след теб. PS Посвещавам на учителя си

Щом е некадърно написано, веднага познавам фалшификата. Абе, що се напъваш, като си го не можеш?

НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ, ПРИВЕТ! СТАНИ! ВЪРВИ СЪС ГЕРБ НАПРЕД! ТОЙ ВОДИ НИ ПРЕЗ ТРУДНОСТИ КЪМ ЛЪЧЕЗАРНИ, СВЕТЛИ ДНИ. ДОБРИТЕ СИЛИ ДА СПЛОТИМ В БОРБА СЪС ВРАГОВЕТЕ ЗЛИ! ДЪРЖАВАТА ДА ЗАЩИТИМ СРЕЩУ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ЗЛИ! ВЪВ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ДА БЪДЕМ ГОРДИ И СЪС ЧЕСТ! БЪЛГАРИЯ ДА ПОВЕДЕМ, ОБЛЯНА В ЗВЕЗДНА СВЕТЛИНА КЪМ НОВА СВЕТЛА БЪДНИНА!

Химн Води ни Боце,ти води ни, към нови светли бъднини. На знамето е твойто име, калинките след теб кръжим. Води ни Боце, Изгладняхме! Към лапаница ни води! След тебе ние все крадяхме, а парсата прибра я ти. Води ни Боце през градини ще хрускаме, дори базалт. А после всичко ще покрием със свеж и топличък асфалт. Води Боце към прогреса, а ний след тебе ще строим, за наще фирми интереса, а комисионните делим. Води ни Боце ти към вота и всеки ден ще е така! С вериги, боксове и сопа ний ще се борим за властта. Води ни Боце, здраво мачкай! Към власт ний дружно сме със теб. Към кражба нова, бързо скачай, да ще потоп да е след теб. Паси,18.09.2013

Хайде сега смени Боце с ПАЦО да видим дали няма да звучи по добре!!!

Извинете, но пихте ли си хапчетата?

Е момченца и момиченца рано или късно спектакъла свършва.Публиката си отива и ако артистите са преигравали ги забравя за дълго. Днес по БТВ ваш водач пусна завесата.След като обяви ,че сте последователи на Чомски .Ако наистина е така бъдете сигурни,че и малката подкрепа която имахте вече я загубихте.

точно сега в този момент наи-много от което има нужда българия е водач зад които да застанат всички протестиращи. човек които е от народа, не предишен политик и които е патриот готов да се бори за и само за интересите на страната и хората в нея и за незабавното излизане от тази мафиотска кочина в която се намира страната в момента. къде е този бъдещ вожд питам?! докато тои не е на лице, всички тези народни ритания отиват за нищо! много жалко!!

че ти не следиш работата на правителството, не означава , че то не работи, а само че си много неосведомен. Хайде сега чедо влез в сайта на Министерски съвет и прочети всички мерки - а те са над 80, които е предприело за подобряване на бизнес средата и социалното положение .Знаеш ли какво е да не се върне ДДС на фирма 6 месеца, след това още 6 месеца - значи фалит, което прави Дянков 3.5 години. Една от мерките е - връщане на ДДС в 30 дневен срок. Но не смятам да ти преразказвам всичко. Ако си мислещ човек , ще се запознаеш и ще можеш да направиш сравнение . Уверявам те, ще останеш изненадан наистина колко много прави правителството. Чета проектите им за стратегии и се кефя, защото Орешарски има пипе . И нещо много положително - от всички предложения, които се правят на специално създаденият му имейл взима полезното и позитивното, и го прави. Човек с достойнство и потенциал, а не надувко като бати ви Бойко.

Политиката е кауза пердута. Достоен политик не ще има никога. Всичко са пари отгоре, мафия, ибрикчии, платени медии, продаване на българските интереси на всеки - на САЩ, на руснаци. Който не е дошъл при нас, той не ни е е*ал само. Това е истината. Утайката на обществото. Един пирон не могат да забият сигурно, но са фрашкани са пари. Аз в България ли съм или в петата колона на Турция, че да ме управляват рязани манафи като Лютвито. Жалки, човекоподобни отрепки са тези там.

Мафия Мафия! От днес със име! С тлъсто рекетьорско виме. Кръстник, Хамстер, Бисер, Мая ДАНС, Делян и Скакауец Опротивялски и Лютфи-то Банки, манги, Златния телец Заповеди с имена, в прокурорската игра. Бити,цакани, безчет, със правителствен декрет. Пеевски и Бисеров! Всичко ясно е подир: Обяснения, раздумки, Бесепарски хитроумки. Срещу таз зараза, лек:- Политически кютек, изолатор и рае! Долу- БЕ-СЕ-ПЕ. Народ зове!

Нещастник, плагият. Оригиналът е съвсем друг и е на Паси. Измисли нещо по-герберско но свое тъпанар нещастен!

Не обиждай ученика ми, нещастник!

СИЛА На Олигарски му е тесно Клати се от лево в десно Среща мургав лепилар с обещания, пари и дар Ни гък,ни мък. Бюрокрация, и безполезна агитация. СИЛА е във шпация, в градската канализация.

Секач, проблемът е сериозен и тука нема никаква политика. Йоло Денев ти влияе зле, нема да си играеш повече с него!