400 души събра ”доматената революция”

Около 400 души се събраха на доматен протест пред сградата на Народното събрание. Повечето протестиращи са възрастни хора, които носят домати, ябълки и чушки. Митингът продължи около 45 минути.

Обратно в новината

Коментари - 400 души събра ”доматената революция” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

босят си е пално куку - то е ясно! а защо са му се варзали ч00 души - ами от скука... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

хвърляйте пържолки. не сте чак толкова зле, щом можете да си позволите да хвърляте доматите ... при това по парламента ..

Браво бе. Да си призная, изразих мнение, че това ще е само форумен протест но ме опровергахте. Не бях прав миналата седмица. Посип, посип главата с пепел.

Всяка революция против зиктаторите, излезли от калта, започва с малко хора. Когато пенсионерите ни схванат, че отново са прекарани през гащите от пожарникаря Борисов и еврейчето Дянков за коледни добавки за лекарства и хлебец, ще стане онова, което се очаква и за което ГЕРБ е купило през кризата 4 броя водомети. Нали помните Катуница?... Никой няма да прости на мръсниците на власт гаврите над народа ни.

Чудесно,че имаме правото и свободата да протестираме ,но по-добре е да ни управляват така,че да няма за какво да протестираме.

Виновно ни е правителството, но никой от пишещите и протестиращите не мисли какво той е направил за да се подобри живота.Ако погледнем май при комунизма се работеше повече и качествено. А сета какво- например разкопават улицата, след това така я асфалтират некачествено,че следващата година отново ще трябва да се полага асфалт. Храните също некачествени, храним се с боклуци, но за мрънкане сме много силни. Не съм фен на ББ, но той не може да проверява всяко предприятие, всяка фирма какработи.Просто ние нямаме съзнание и желание да си направим живота по добър. Селяните лъжат със земите, които обработват за да получат повече средства, учените с измислени проекти разпределяйки си парите по приятелска линия.Внасяме най некачествените стоки, защото ги купуваме на ниски цени, но ги продаваме на по високи. Здравеопазването и то същото, лекарствата фармацевтичните предприятия продават на завишени цени за справка лекарство за кръвно налягане,което струваше 20 лева 28 хапчета, сега е 48 лева. И за какво да говорим, а Босия какво е направил за България освен да сътворява глупости.

А ТИ какво си направил?

Абе, ама доматите не са ли вече много скъпи....? - само някой да ми каже, че пенсионерите у нас са зле!!! - могат да мятат домати и ябълки вместо да ги хрупат за по-добро здраве....така де, Сергей на тях разчита идното лято....! Така че хрупайте витамини, та белки изкарате зимата, че що ще чини БСП без вас на изборите?

А ти хрупай на ББ краставицата!

Да бяха направили по някой буркан лютеница и да ги дарят на някой старчески или детски дом..Поне хората щяха да им благодарят и да бъдат забелязани.А така само осраха пейзажа,да има работа за тези от Чистота..

Само да напомня, че Босия обясни избора си на начин за протест така - с червен скапан домат! ЧЕРВЕН и СКАПАН! И призова СерГей да си дига дърмите и да изчезва яко дим, дим да го няма... КОМУНОИДИ, трудно ще яхнете Босия...

От цървул чепик не става!Писна ми второ -трето поколение цървули да ми обясняват що е то чепик, съвети и челен опит при употребата му.Аман!!!

krassikat@

В България всички сме цървули! Дори ти, великия чепик, ако се върнеш 2-3 поколения назад, ще откриеш цървулската си същност...

СТАНИШЕВ И ЙОЛО ДЕНЕВ СА СИ ЛИКА-ПРИЛИКА.... САМО ДЕТО ВТОРИЯТ Е ПО-ЧЕСТЕН ПОНЕ... АМАН ОТ ЛУМПЕНИ И МОШЕНИЦИ!

Защо се обръща толкова внимание на позабравени маргинали вечно недоволни и то най вече от себе си .ТЕ И такива като тях имат нужда от специфично лечение.

Много шум... от БОСИ крака!...

Да оставим крадците на мира, тези дето разграбиха държавата, спестяванията на хората, дето днес са олигарси и богаташи, дето ни плюят в лицето всеки ден, това ли ти е глуповатото предложение? И защо събра веднага Кунева с останалите? Въпреки всичко, Кунева е с добро име в ЕС. Много е смешно, дори жалко, всеки път да се опитваш да дискредитираш някой опонент или алтернатива на ГЕРБ.

Извинявай, да не говориш за пролетарска революция и разстрел на капиталистите? Ами те сегашните капиталисти до преди 15-20 години бяха КОМУНИСТИ. А за Кунева нищо лошо не съм казал, само дето тя няма харизмата на Царя и ще трябва да се лепне с цялата си партия към Сергей-Доган. Няма къде да ходи.

Било то капиталисти или не, крадците са си крадци. Става въпрос за справедливост.

Мисля, че комунизмът мори хората не само като рака но и като спина.

Да, прав си. Особено комунизма на сега управляващите комунисти от ГРОБ.

Бъркаш,бъркаш,другарю.КомунизАмът се представлява само от БСП-той е техен патент от много,много години!

Докога тъпите журналя на всеки протест ще се занимават да броят присъстващите? За кой ли път те илюстрират ,че обслужват интересите на управляващите.Напомняме им, че журналистическата професия винаги е опозиция на управлението,а не слагачество от най-долен тип.Например -може да протестират само двама души,значи има проблем.Журналистът трябва да проучи проблема и да защити правата на гражданите.А пък ако журналистът е страхливец,най- добре е да си смени професията, а не да трови и дезинформира публиката.И т.н.

На дани и журналистите му пречат. Какво да отразяват на тази смехория, наречена доматена революция. Най - впечатлително бе, че босия Колю се разпя...

Дани е абсолютно прав, но за да проумееш какво ти казва, трябва да имаш мозъчни клетки, а не билярдна топка вместо мозък.

тъпчо си и ще си останеш- знаеш ли какво значи отзвук бе кух- не е важно толкова масовостта- колкото самюя отзвук...- ама на непреуспелите и тъпи гербрерасткомунисти кои да им обясни...

Премиерът Бойко Борисов направи уникален гаф в Брюксел. В престараването си да обвини БСП за сътресенията в държавата по време на своето управление, министър-председателят се изцепи: България е с най-нисък брутен вътрешен продукт и най-бедна вследствие 100-годишното управление на социалистите. Министър-председателят не се усети, че сложи при комунистите, например, лидера на Демократическата партия Александър Малинов, либералите Иван Гешов, Стоян Данев, и Васил Радославов, както и емблематичния земеделец Александър Стамболийски. Освен това премиерът промени историята с импровизацията си, като преобрази цар Фердинанд и сина му цар Борис III също в социалистически вождове.

Както винаги, Борисов е казал истината. И е сложил всеки на мястото му. Станишев даже 7 пъти и сега му подготвя за 8 път.

няма съмнение и какъв си ти- ама питат ли ме- за да обясня , че си обикновен мутрогербераст и непреуспял някогашен комунист- сега тупащ е в гърдите антикомунист ... - наи-слино плюващите по комунизма - са ония които са очаквали някога страшно много от него- и са се разочаровали....- е нямаше как да има хиляди и милиони за всички червени- те бяха накраяв почти 1 000 000 милион партиици с билети ... все някои трябваше и да работи...

Цветан Цветанов пита радио Ереван: - Искаме Бойко Борисов да го направим национален герой. Какво трябва да извършим? - Като кой национален герой? - Ами например като Васил Левски отговорил Цветанов. - Е, ами обесете го

С кашкаваааал...., НОВО! С кетчууууп ... мммммм. Ей, тия протестиращи не се разбират от дума.

боико е чист комунист , и хвърля пари за глупости като например купуването на нови полицеиски коли , а каде са конфискуваните ???? и защо точно в момента се хвърлят толкова много пари за ремонт на гусв , толкова ли имаме нужда от нов съд , връща се комунизма и това си е , само дето няма да имаме дс , колкото по бързо падне тоя боико толкова по добре за народа,

ГУСВ вече е сграда на Съда, ама голямата ви уста е попречила да се развие мозък.

а , съда , от каде взима тя пари ? а знаеш ли че фирмата която прави ремонт че е приближена на някои си , и че един от ръководителите на ремонта е комунист и е бил кам милицята

Мога само да ви кажа, че с когото и да съм говорил, всеки казва, че няма да гласува за ГЕРБ, ще гласуват само тези, които имат файда от тях....така че може би ще се повтори варианта като с царската партия - да бъдат забравени!!!

Каквити са ни бунтарите - такава ни е и демокрацията. Ое от студентските стачки 1990г си пролича. Преди 10-тина години партията на българските мъже с месеци не можа да събере 500 човека за учредително събрание, сега със зор и плюнка едва 400 пред парламета. Ми кво правят хората - във Франция барикадите... Ми Чехия и Унгария? Ако се сравним с тях сме направо комични

Българина е търпелив....45 год търпя тоталитаризма и после още 20 менте демократите-дагонисти, гоцевисти и костовисти, а сега и еврокурвалисти се готвят да влизат в Парламента .................................................................................................................................. Рака и комунизма - това мори хората! Да си "Комунист" - това е диагноза! ..................................................................................................................................

СПИНЪТ не състояние, а диагноза. Гаргамел, според главатарят на ИПОН, е главатар на смърфовете-смъркачите.

23 години - от 89-та до 2012-та. Това е периода на герберастите. Това са всички тези, които през 45-те години комунизъм са били най-долните подлоги на комунистите.

Каква доматена революция??? Муш Суходолски и Дървосекача отишли да хвърлят червени развалени домати по Парламента... Нещо ги хванало шубето и се отказали.

Абе че мойта-скромна-милост спада към Lonely People (Стикса го назнайвате, нали ?! ) то ясно . ... Ама да съм объркан ?! Или объркал макар-един/на ?! ..... А-аааа ! О-б-ъ-р-к-в-а-щ ... казвате съм бил ! Точно-така Е -- от Памтивека Съм Объркващ сметките-без-кръчмаря на който-и-да-е дето гледа джоба Наш да пребара. -------------- Хората наистина бяха неогромен брой. Но объркани хора Не Видях ! ...Объркани бяха миналата събота (на същото място, малко по-встрани ... Да !, и поне 20тина лукс автобуса Имаха .)

даже с домати не може да го направим. колко сме ялки. но идва студена зима и след зимата домати \"йок\". *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не се подхилквайте ей.след 10год бугария ще е 4 000 000 жители и тогава 400 протестиращи посмъртно няма да могат да се съберат на протест....

А Б С О Л Ю Т Н О!!!!

Хора без работа - решили да се разтушат от скука - събрали се да хвърлят гнили домати. Че Парламентът - в това си състояние - е вреден - това едно на ръка, но не това е начина... с домати...

Хората без работа затова са се събрали пред парламента, да изчакат протеста, та да съберат останалите цели домати, белким се нахранят.........

А какъв е "начинът", другарко Михайловна? Може би този, който ти го казва другарят ти Борисов? Че няма за какво да се протестира защото той е "образцовия" на Европа! Аман от кухи гербаджии!!!

Както каэвът эа мърковска ,достатъчно е капка укор макар и не докаэън,достатъчни са двама да протестират и управляващите да се эамислят и огледат има ли капка причина эа протеста по тях,времето върви обещахте ред правила и эакони эа всички,да няма беэнакаэънос да върнете эаграбеното от държава кредитни милионери ,куфарчета с пари раэдадени,неэъконно эъбогатели да не обират домовете на хората работилниците,да почустват хората сигурност и эъпочнат да ръботят ,мотивирани от присъствието на държавата,а магистралите след това нека да стават повече, но беэ първите неща от които са эасегнати хората и эаради които 3000000българи са имигрирали отБългария,направете нещо

Е нали искахте демокрация. Избирайте сега между Станишев и Борисов. Каквото и да правите партиите не се нуждаят от вашият вот. Ако беше така щяха поне да се държат възпитано. Партиите са ви подготвили пъстра палитра от възникнали, възникващи и бъдещи все още не възникнали алтернативи. Важното е да няма проследяемост на българския политически процес.

Спомнете си Станишев на предните избори. Клипа със сатъра - Избираш Бойко - получаваш Костов! Винаги са плашили хората, особено тия то 3+ поколение. Избрахме ББ, но не получихме Костов. На тия избори очаквайте пак сатъри, мечове, вещици, змии... .................................................................................................................................. Рака и комунизма - това мори хората! Да си "Комунист" - това е диагноза! ..................................................................................................................................

Може и Фред Кругър да направят главен герой! Бедна ви е фантазията ко може да сътвори една комунистическа чутура. .................................................................................................................................. Рака и комунизма - това мори хората! Да си "Комунист" - това е диагноза! ..................................................................................................................................

Спомни си и това Дълогочакваната първа копка на Завода за преработване на битовите отпадъци на София беше направена днес край с. Горни Богров. 03 04.2009 г. "Новият завод е прекрасно място за съкратените от Кремиковци работници да намерят нова работа", каза кметът Бойко Борисов, който избра за церемонията деня, в който се отбелязват 130 години от обявяването на София за столица. Борисов твърди, че заводът ще бъде завършен след около 1 - 1,5 год. и ще осигури поне 150 работни места.

За съжаление не получихме Костов, а нещо много по-лошо и арогантно

а кои продаде водата електичеството мелничния комбинат в софя това са ония мрасници от сдс костов бакарджиев и зловещата усмивка софиянски а остатака го продадоха комунягите и вашия велик цар симеон защо сега се сардите на боико гледаите реално на нещата

А защо тези мръсници не са в панделата? Защо никой не си прави дори труда да им търси някаква отговорност за престъпните действия, с които са ощетили българската държава и народ?

Искаше ми се да мълча.... Не мога. Извинете ! ... Полицията бе де-факто повече от Хората. Изцепки нямаше. ...Всъщност - смислена тактика с отдалечаването по-далеч от сградичката на Хората. .... Имаше и млади и не-съвсем-млади. И с деца, комай и с внуци. ... Не видях подстрекатели. Не видях декаденти. Но и Платени автобуси, дошли откъде-ли-не не видях ! Но и макар-един/на, Платен с Наши Данъкоплатски пари да Излезе В Защита - не видях ! ------------------ Моят-скромен Прочит Е : -Имаме си Работа с Адски-умело оркестриране (не на протеста, а На Всяка Защита Срещу Реален Протест), -Това оркестриране Доказано Разполага с феноменални Средства, главно - Финансови (като Огромната Част - са си Просто Наши Данъкоплатски пари... т.е. онез-там платените от Всички-Нас използват Нашите Собствени пари Срещу Нас- Всички) ........ Ако В Най-Скоро Време у Нас Не Започне Оздравителен Процес - .... (нямам думи ... Извинете !) =============== Утре-другиден седем привечер Наше Време просто Започваме с Всички-Нас Третата серия срещи в Клубът. Ако обичате - помогнете с Предложения, Препоръки ... и Всичко, което Считате за важно. Благодаря на Всички предварително !

Утре Е Вече Днес !

Братле, оздравителният процес трябва да започне от теб самия.

Благодаря Ви ! (Нали Видяхте/Прочетохте в началния ми коментар Какво Започва Днес-Утре ?!)

не сме народ ами сме марша - пенчо славеиков. прост народ слаба даржава. аз бех там, а вие? тапак до тапака сте наредени в тоз форум. не ни е виновен ни боико, ни костофф, ни сергеъ. сами сме си виновни. и както исус си е носил краста таи и ние ще си носим нашя сега.

Не е важно: колко ленти е отрязал Бойко Борисов, колко журналистки е ощипал, колко масажистки и чалгаджийки е изчукал, какъв голям каратист е и какъв точно колан по карате има, колко помия е откраднал от почивните станции за да си нахрани прасетата и кокошките, колко бой е изял от майка си, колко книги за Винету е прочел, колко яйца изяжда на закуска, колко гола е вкарал на мачлета в работно време, колко пъти е закусвал или обядвал с Обама (заедно с други 5-6 хиляди други като него), колко бивши свои другари от тъмния период е изпържил, колко пъти на ден и по колко телевизии се е показал за да напомни за себе си и т.н. Всички тези циркаджилъци, маймунджулуци, евтини селски тарикатлъци, тъпи бабаитлъци нямат никакво значение. Важното е, че този човек е неук и некомпетентен (търся подходящи думи, които да не са чак толкова обидни, колкото тези, които ми хрумват в момента). Той не може (и не бива) да управлява държавата. Не е верно, че няма алтернатива. Алтернатива има дори само заради факта, че всеки друг би бил по компетентен от Бойко Борисов.

По-компетентен в краденето и неработенето от него се показа досега наистина всеки. И това е най-страшното. Не че ни управлява тъпа и проста мутра с палячовски наклонности - а че по-добър управник от него няма на "пазара"!

покланяха на Меди Догани да ги ощастливи , Нападате Н.В.Царя ни любим без причина. Негово Величество направи много за нашата страна и за нашия народ, това не може да го отрече никой. Н.В.Цар Симеон Втори вкара Родината в НАТО и ЕС, интегрира ни в Европа! А като човек, Н.В. е толкова благ и хрисим, спомням си как почервеняваше и се повдигаше на петички по време на дебатите в Народното събрание, когато от разни смешни партии му се караха. На Него - на най-успешния Министър председател! Той ги громеше с речите си, но продължаваше да червенее, и се питаше, Боже, тези хора не разбират моята изключително много важна за България мисия! Вие не ги ли помните тези моменти, та ги пишете разни приказки, на които само Вие си вярвате ?

тук един очевидно млат примат нарече. в 00:06 часа "долнопробно"поколението, което се пенсионира. очевидно е прав за собствените си родители и подобни на тях, които са "вазпитали" олигофрени и тартеи. свестните балгари и от предишното и от сегашното поколение напуснаха комунистическия кенеф. останаха отрепките, които изразяват импотентния си протест с домати, а не с гранати. както би трябвало.

Докато държавата се тресе от невъобразими скандали, докато народът псува тежко и грозно управленските особени мозъци, премиерът Бойко Борисов естествено, кой се съмнява в друго, заедно с бистришките тигри спечели купата на ветераните по футбол, след като победи с 5:3 тима на Мастер Бургас на стадион Берое в Стара Загора. Ще си платиш мутро!

Бойко винаги печели.

Много слабо присъствието!

и когато се Бъзикаш с някой, и не си Тъп се иска малко да помислиш дали трябва да го правиш./ защото някой най -малко може да има нужда от това и да не се кефи на майтата си с някой.и нещо ви казах.

Кога все пак българският министър-председател работи? Разпространените снимки от последния премиерски мач в Стара Загора правят въпроса още по-актуален. На повечето кадри времето сякаш е спряло, като че ли управлението на ГЕРБ е решило всички проблеми или най-малкото е изпълнило поетите преди три години ангажименти. Тялото на Борисов, с изключение само на коленете, е в зелен спортен екип. Направо на терена е просната огромна тава с печено теле сукалче. Министър-председателят, както си е потен, се е попривел над тавата и пробва с ноздрите си аромата на печеното. До него тримата съдии се опитват да привлекат внимание с някакви награди, вероятно защото премиерският отбор спечели купата за ветерани, но Борисов още на Съюза на художниците, решили да го правят свой почетен член, отговори, че плакети и други евтини дрънкулки не са му притрябвали. Главата на правителството "рита мач", бие дузпи, понякога дори ги вкарва, реже всякакви ленти, независимо дали събитието е на премиерско или на портиерско ниво, в нарушение на правилата опитва сам да кара служебния автомобил, колкото да предизвика някоя катастрофа, навърта дори летателни часове на правителствения фалкон и кугерите на военните, посвещава часове, дни и даже години на всичко друго, но не и на онова, за което е избран. Дотолкова свикнахме с този тип премиерстване, че ни е трудно да си представим Борисов да седне в кабинета си, да прочете нещо, да анализира, да направи изводи, въз основа на които да взима управленски решения. Бюрата на министър-председателите обикновено са отрупани с документи, с най-важното от всекидневната поща, с концепции и законопроекти, със статистики и отчети, но това на Бойко е празно. Той ръководи държавата на крак, на колела или във въздуха, между две кръцвания с ножиците или между двете полувремена на футболен мач. Затова и днес каже едно, утре - друго, след това - трето, или се върне на първото.

И аз бих поритал и бих опитал от сукалчето на една маса с Бойко. Но не и със Станишев или Доган...

А ти имаш ли си министър М.Найденов ? :)

защо да протестирам кат трябва в същото време да държа топките на доцент Рангел? и одговор не ща.

Пасивен Народ !Умрял ком ! "предимно възрастни хора" Старата школа ли ще ви освобождава бе ,страхливи овце ? Срамно е ,че възрастните имат повече усет за свобода, и Кураж от промитите млади !

Я пак? Днешните възрастни къде бяха когато комунизмът щурмуваше десетилетия българската цивилизация, избивайки традиционните й лидери, интелигенция, ограбвайки земите и фабриките й, покланайки се пред човеконенавистните съвети; къде бяхте, когато същият този режим официално падаше и неофициално се реформираше под друга форма, замаскиран? Тогава сте били млади и енергични. Всичко което се случва днес е директен резултат от вашата неадекватност и неотговорност към бедещето на държавата и поколенията. Всъщност не комунистите, пост-комуниститеи псевдо-демократите са проблем на България - всичко това е просто крания резултат от интелектуалната несъстоятелност на едно долнопробно поколение, поколението, което се е пенсионирало или тепърва му предстои пенсия.

Сто пъти БРАВО!

помним по Костово време станаха тия разграбвания. Жан Виденов таман беше напълнил хазната, заводи и фабрики работеха с пълна сила и на голяма печалба, хората бяха се замогнали, СИК и ВИС2 се грижеха за реда и хората бяха спокойни и си оставаха къщите и скъпите нови коли отключени. И хоп дойде Костов и окраде всичко. а господарите му го наградиха с членство в ЕС и НАТО.

Я пак!!! Защото кеф ми става като си представя, че сред време твоите деца и внуци ще те обвиняват, че си подкрепял сегашните комунисти от ГЕРБ и ще те наричат "долнопробно поколение в интелектуална несъстоятелност"! Дано преди това да доживееш до пенсия и същите тия твои деца и внуци не те уморят!!!

Приятна разговорка си спретнахме с отчаяния пенсионер Муш Суходолски. Той, горкия, щял да прави доматена революция. Ама не станала работата. Много е разстроен...Тяхното БСП наистина е като един развален домат и мирише от далеч.

Тук 400, а заради тютюна - 2000. Странна ценностна система има българина. Трябва да вземем пример от Гърция. Ама правилно си казват хората - българите са овце и си траят.

Българите - овце.

Бойко съм! Айде легайте си дежурните, щото нормални хора не останаха във форума...и минете да си вземете пържолките

Много слаб отпор, явно дежурните пенсионери от Позитано, ги налегна старческа дрямка и пикаят и да си лягат или по-скоро обратното да си лягат и да пикаят.

ама сте прости и вие като фюрера си бе! и във форумите калинки назначихте!

Кава е алтернативата на ГЕРБ!? Коалиция м/у комунисти, доганисти и курвалисти. Това ли искате? .................................................................................................................................. Рака и комунизма - това мори хората! Нюрнбергски процес за комунистите! ..................................................................................................................................

ама сте прости и вие като фюрера си бе! и във форумите калинки назначихте!

някои го правим за удоволствие , не за пари, кеф ми е да гледам как се гърчат комунистите ;-)

Година след създаването си, известната със спорна слава застрахователна компания SIC (Security Insurance Company), или просто СИК, се вижда на четвърто място сред застрахователите и мечтае за приходи от милиарди. По повод на светлата годишнина застрахователите с борчески дух вдигнаха коктейл, който беше уважен от видни личност предимно от банковите и спортните среди. "Нас, вас и другите, които сме поканили, но не дойдоха, ни свързват истинско приятелство и сърдечна дружба", прочете шефът на СИК Красимир Маринов-Маргин от лист, подвързан в алена папка. За контактите с медиите се нагърби инициативният Бойко Борисов, шеф на фирма "Ипон" (ангажирана и с охраната на Тодор Живков). Той услужливо уведоми, че хроникьорите ще бъдат допуснати в салона за 15 минути - от 19:30 до 19:45 часа. Малко по-късно Борисов агресивно съобщи, че вълнуващият оглед се отлага, а продължителността му ще бъде намалена с 5 минути. Охранителният бос проведе кратък инструктаж: журналистите да се движат в стегната група плътно около Борисов, за да не обезпокояват гостите. Неизживеният екскурзовод подкара ентусиастите към светските забележителности на СИК-коктейла. Благодарение на охранителя Борисов, фотографите не успяха да уловят с обективите си шефа на Интергруп и едно от лицата на СИК Младен Михалев-Маджо.

Спомнете си братя и сестри кога пазаряхме с купони, кога тока беше на режим фифти - фифти, кога заплатата беше 4 $, кога заменките бяха национална политика, кога се появиха хидромириораторските дарби на агетна от ДС - Сава, кога един доносник награждава с най - големото държавноотличие - друг доносник...не забравяйте! Не е нормално да се спъва човек на едно и също място по един и същи начин... .................................................................................................................................. Рака и комунизма - това мори хората! Нюрнбергски процес за комунистите! ..................................................................................................................................

Ясно е, че си с жълто около устата, ама поне хвани да прочетеш преди да пишеш. Купоните и режима на тока са началото на 90-те години. В самата зора на демокражбите, а не преди 89-та. Ей, аман от псевдоразбирачи!

Жълто имаш ти ама на гащите. Що не казваш как БСП бандата стари престъпници окради целия бюджет, а да не споменаваме за пенсионните фондове и здравната каса.

Гаргамел

След 45 години Сполука, дойде купонната система и станахме на бухали. Но пак при комунистите...те никога не са си отивали. Тия паразити 60+ години грабят държавата ни. В България не е имало дисиденти - всичко е плод на апарата. Дисидентите биваха изтребвани на място. Сталин така ги учил .................................................................................................................................. Рака и комунизма - това мори хората! Нюрнбергски процес за комунистите! ..................................................................................................................................

Ти пак мелиш глупости тук. Да вземем да си спомним и как дядо ти е правил цървули с неостригана четина, щото не е могъл да си купи кондури, а?! Спри се, че стана вече за резил! Който и да изрази някакво недоволство ти и още неколцина /не съм проверил дали не сте един и същи "в апаратната"/ сте там и започвате да делите и да ги заклеймявате в някаква партийна принадлежност. Омръзна ми да ви чета, че който не си бие гъза в тавана е комунист, комунде, комуняга и т.н. Да не те връщам в постовете ти, дето се възмущаваш, че "смрадливите" пушачи протестирали, защото настояват за своето място в обществото. Нали упрекваше, че не протестирали за нещо по смислено, или всеки, който протестира за /срещу/ нещо е комунист?! Та и обръщението ти "братя"...ТИ НЕ СИ НИКОМУ БРАТ! Ти си трол.

Гаргамел

Знаеш ли...за режима на тока и купонната система - ГЕРБ е виновен. Такива тъпънари като тебе доведоха Българи до просешка тояга .................................................................................................................................. Рака и комунизма - това мори хората! Нюрнбергски процес за комунистите! ..................................................................................................................................

След 65 години яко крадене,как за 4 години да направиш така,че всички да са доволни ?? Но това в манталитета на българина..Научен е да мрънка и вечно да е недоволен..Но аз се питам едно:къде бяха тези революционери преди 4 години,когато техния вожд Станишев и сателита му Доган, бяха на власт ??

Чинно се покланяха на Меди Догани да ги ощастливи , ръкопляскаха на Гейчо и Гоце на Бузлуджа да не отървът кифтетата и гледаха Пикльото в кои фонтан ще се изпикае и как р.овч ще ги ебне в гъза с газа.

Не, не, грешка си. Не 65, а 102 години. Я кажи кой какво краде от 1945 до 89-та година? Аз мога да ти кажа кой какво открадна от 90-та до 2012-та, както и кой какъв беше и какъв стана. Ти освен голи приказки, друго можеш ли да кажеш?

ами всички крадяха, целия партиен апарат + УБО, + всички роднини до 9 коляно. Спомням си как събирахме по 50 стотинки за братския виетнамски народ, после за братския анголски и т.н. Спомням си как и много други неща, като например как за един виц ядеш бой, как хранеха прасетата с хора и прочие комунистически простотии .

Пак там бяха. На площада, пред Нардно събрание и протестираха. Протестираха и имаха право. Забрави, или не знаеш? Забрави ли, че сегашният премиер е такъв именно като резултат на тогавашното недоволство? Това по никакъв начин не означава, че сега хората нямат право да недоволстват от случващото се. Лошото е само, че форумните тролове, плашат хората с преждеуправляващите, дразнят и насила ще докарат поредният протестен вот.

Агент на ДС , набеден поет, набеден интелектуалец и с ужасен външен вид излязъл да прави доматени революции и да ми дава наклон на к.ра кое е правилно и кое не . мамин Убавец да те изберем теб за премиер? Бос и слаб ама от към мозък.

Освен, че си прост, си неграмотен и вулгарен, я бегай у лево!