”Атака” атакува властта

Докато властта умуваше в Банско как да излезе от кризата, симпатизанти на “Атака” се събраха между президентството и парламента. От партията обявиха, че започват безсрочни протестни действия и още с първото влязоха в пререкание с полицията.

Обратно в новината

Коментари - ”Атака” атакува властта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие сте луди, не лудница а гроб ви чака!

Аз съм от АТАКА, която за пореден път показва на България верния път! Заспалите да се събудят и всички навън да свалим престъпната тройка! Иначе ако чакате, единственото ви спасение ще ви е смъртта от глад и мизерия.

Тъпанари, няма да се оправите никога, ако ми ходите от кафе на кафе по цял ден с цигара в уста. Разберете, че в тоя живот има конкуренция и трябва да се работи и честно да се печелят пари и/или бизнесът ви трябва да е уважаван и да се грижите за служителите си, да им ПЛАЩАТЕ. Шибани мързеливи гадове като вас няма да оправят тая държава, вие отдавна сте се превърнали в турци - лентяй, чакащи на готово, и удаде ли ви се да крадете, правите го, корумпирана смет. Системата ви е един брутален резултат от ориенталския ви начин на мислене, гадни помаци слушащи чалга и гледащи слави трифонов - циганин. Тъп мързелив народ, в който няма и следа от прабългари. На вас ви трябват хора, които знаят какво е труд и усърдие, хора с образование от НЕ български университети, хора отдадени на успех, кариера и ГОТОВИ да помагат на България, хора с чисто съзнание и СТРАХ да загубят имущество и репутация, ако се поддадат на корупция. Трябва ви некорумпиран ГЕНЕРАЛ, който да поведе Българската Армия в ЗАЩИТА на честните и ГРАДЯЩИТЕ НОВОТО БЪДЕЩЕ. Всички корумпирани да бъдат пратени да строят новите фабрики. Полицейска униформа да бъде сменена, за да не напомня за тея измекяри по улиците. Страхът! В България всички се страхувате от мутри и разни други безумици. В цивилизованите държави Smith & Wesson е направил всички равни. Респект! Тая дума я научете! My 2 cents...

долу атака! само бсп!

kuçeto ( VOLEN ) si lae kervani si vırvi hahaah, egasi prostatsite ,imaşe edin kato toya v rusiya i toy beşe şizofrenist takiva hora nqmat mqsto ne samo v upravlenieto no i v samoto obştestbo hahah ,ama kvo da se pravi kato ima tolkova glupavi hora v edna dırjava tova e polojenieto

ТЕАТЪР АТАКА

Не искам да се включвам в безмислени спорове.Но няма как да се стърпя. Смятам ,че е абсолютно недопустимо ,да ми давате каквито и да са квалификации. И понеже смятам ,че ми пише един и същи човек.Мога само да кажа: Четете внимателно,никъде не съм говорил за учителите нищо лощо.Това ,че има нереализирани учители не води до извода ,че всички са такива. Нереализира може да има от всички нива и професии. Що се отнася за ниските слоеве на обществото ,това са неграмотните и необразовани хора които лесно се поддават на влияние.Ниските слоеве не са ,хората с ниски заплати. Факта ,че имате достъп до интернет и персонален компютър,говори ,че не може да сте беден(а). При другият вариант,ако е служебен,вземайки в предвид часа на отговорите ви ,пишете в работно време.Така ,че леко с беднотията и процентите. Пожелав ви успех,по малко комплекси и повече добро настроение. Казвам се Цветомир Вълков и живея в град Бургас Като ще ме определяте като пасмина,напишете си името.

Абсолютно съм съгласен с теб!!! НАРОДЪТ ОБИЧА СМЕЛИТЕ!!! Пък ще видим какво ще стане.ПО- ЛОШО не може да е!!!

Ей,ти,дето се представяш като !!! :не си прав ,че истината е в СДС.Просто прекаляваш. България над всичко!

Всички пловдивчани подкрепят АТАКА

Тук има някои, които плюят срещу Атака, но засега тя е единствената партия от опозицията, която хвърли камък в блатото и предприе конкретни действия!!! А къде са останалите от опозицията в парламента??? Ами няма ги!!! Великият политик Костов ги ниже едни, чи щели да септември месец да бойкотират парламента и да искат предсрочни избори. ЩО СЕПТЕМВРИ БЕ, АЛАНКООЛУ, А НЕ СЕГА? Щото и дума не може да става да изтървете еФтинити кИфтета в почивната станция на министерския съвет в Слънчев бряг, нали?! ДА ВИ Е СЛАДКО, че ще ви е за последно! Следващия парламент ще го гледате през навит маркуч! Народе, да покажем, че сме българи, да подкрепим Атака!!!

Атака реагира адекватно в момента, но това не значи, че стават за управляващи. Много се знае ПРОТИВ какво са, но много малко ЗА какво са и по-важното КАК ще го направят. Освен това ми е любопитно да узная какви квалификации (образование и опит) има сина му за да стане евродепутат и каква ще бъде позицията на същото това синче в едно евентуално бъдещо правителство.

hahhah ATAKA ?- glutnitsa ot pseta to e

Много са маймуните на правителствения клон.Това се вижда от вашите коментари.Аууу какви заклинания,ауууу 4 -и километър.Клончето обаче вече пука,а отдолу е Волен Сидеров с голямата маймунска мрежа.Разбира се маймуните сте вие.

Много от хората, пишещи тук бъркат двата щата. А трябва първо най-напред, после след това. Накратко-много ми дреме, кой ще яхне протеста, важно е правителството да падне! След това избори-каквото си надробим, това ще сърбаме. Е, най-вероятно за тези партии, които са се потрудили най-много по време на протеста ще има бонуси. Народът обича смелите.

SDS e istinata pone ima kadurni hora tam !

Ситуацията е доведена до абсурд(неслучайно) Атака атакува правителството, но в същото време е и срещу ЕС, единствената засега спирачка срещу безогледните кражби. Ако излезем от ЕС ще се краде на воля, дали пък това не е заветната цел.

Мисля си ,че е време за ефективни протести,но мисля ,че Волен не е човекът ,който ще поведе народа.Той самия не може да се контролира ,а как ще поведе народа.Друг лидер трябва ,но в никакъв слчай Костов.Незнам изобщо има ли такава личност вБългария .За мен всички са корумпирани.Жалко за то българския народ.Поколения си отиват ,а нищо не се променя.Колко човешки живота трябва да минат за да се осъзнае ,че така не бива.И ВЪПРЕКИ моите виждания бих излезла на протест,защота така вече не може да се живее.Станишев да си ги приказва тия на децата,само те ще му повярват,но и те вече знаят ,че нямя парички.

Вместо да казваш, с кой и къде не виждаш шанс, да беше споделил, къде и с кого виждаш някакъв шанс. По-ще си полезен така. Иначе ставаш най-обикновен мърморко.

И друг път съм го писал във форумите, надявам се повече хора да се вгледат в Атака, преди да гласуват за тях. В Атака единственият що-годе принципен, интелигентен и решителен човек е Волен. Около него са най-долната и мръсна паплач на цяла България! Ако пуснеш гласа си за Атака, ти практически искаш да стане министър и да ти управлява здравеопазване/образ примерно оная бесна застаряваща лелка с очилца 90ти диоптър. Докато атакистите не се отърват от сганта по върховете им (което няма да стане никога) ще си останат маргинална партия. Така де, да турнат малко HR да му се не види.

Едно голо против и никаква концепция...

ЪЪЪЪ, НИ ВЪ РАЗБРАХ ДАЛИ ИМАТИ 5 ЛЕВА...??

Браво на привържениците на семейната партия. Луд народ, луди водачи.

Като чета коментарите и ми настръхват всички косми! Бе какви хора сте бе??? Значи - по принцип никой не харесва Атака, ама щом са против правителството -браво на тях??? Що за безумие??? Да ви кажа ли какво цели Волен Сидеров - да вдигне патардия та да го чуят в цяла България (защото иначе никой няма да научи за него нищо), след това ако го арестуват - тъкмо ще има време да напише едно произведение Майн Кампф и да стане национален герой. Това ли искате? И аз съм против това правителство, но не съм ги избирал аз.

Bravo, Lili! Radvam se, che ima takiva bylgarki kato teb! Iavno duha na Raina Kniaginia ne e umrial! Samo BG! Ta koga kazvate sme na ploshtada? A zchakam! Ne mi se nraviat tia ot ATAKA, no ako te sa edinstvenite , koito misliat za nas, znachi sym s tiah!

Не обиждайте УЧИТЕЛИТЕ! Те, първи, още миналата есен поискаха ОСТАВКА! Първи изразиха мирно и цивилизовано гражданския си протест! Почти два месеца бяха на улицата, обградени от полиция, оплюти и обиждани от независимите медии. Цял народ видя седенката и собственото си размотаване от величията. Не знам, колко учители има в Атака, но това не са най-долните, както ги наричате, неуважаеми господине, слоеве на обществото. Това са най-гордите хора, те, повтарям, поискаха първи ОСТАВКА на тези, които грабят от еврофондовете, заради които търпим мизерия и резил пред цяла Европа! Засрамете се!

НЕ СЪМ ПРИВЪРЖЕНИК НА АТАКА,НО ИМ СВАЛЯМ ШАПКА ЗА ТИЯ ДЕЙСТВИЯ!!!А ,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ БЪЛГ.НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО....ЗАЩО СПИ...ЗАЩОТО Е АПАТИЧЕН...НЕ ХАРЕСВАЛИ АТАКА...АМИ,ХАЙДЕ ИЗЛЕЗТЕ ВСИЧКИ И ОПОЗИЦИЯ,И СТУДЕНТИ,И ПЕНСИОНЕРИ,И МЕДИЦИ,И ШОФЬОРИ,И ЗЕМЕДЕЛЦИ,АЛО,КРЕМИК ТОЛКОВО НЕДОВОЛНИ УЖ,А СПИТЕ!!!ПРОТЕСТИТЕ ИМАТ СМИСЪЛ НЕ ПОЕДИНИЧНО,А САМО АКО СТЕ (СМЕ)ЕДИННИ....А,СЕГ Е МОМЕНТА,СЕГА....ТОЛК СА УМОРЕНИ МИЛИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ,ИСКАТ ПОЧИВКА,МОРЕ...СЕГА Е МОМЕНТА ДА СЕ ВДИГНЕМ ПРЕЗ ОТПУСКАТА ИМ,(НАЛИ СЕРГО КРИТИКУВА ОПОЗИЦИАТА,ЧЕ С ВОТА,ПРЕЧАТ НА РАБОТАТА НА ПАРЛАМЕНТА)СЕГА Е МОМЕНТА ВСИЧКИ ЗАЕДНО...В....А Т А К А С АТАКА.... БЪЛГ.НАРО СПРИ ДА СЕ ОПЛАКВАШ,ЩОМ НЕ СИ НА БАРИКАДАТА....ЗНАЧИ ЖИВЕЕШ ДОБРЕ???!!!......

Брюксел не може да сменя правителства, защото това означава намеса във вътрешните работи на страните от ЕС, затова избрахме език, който се разбира от всички по света - спряхме ви парите. НО ШВАБАТА НЕ ЗНАЕ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ТЪПИ ЖИВОТНИ И НЕ РАЗБИРАМЕ ОТ НАМЕЦИ;)

Какви масони, бе, какви пет лева??? Я излизайте на улицата, веднага!!!

Бедните хора ли са най-ниският слой на обществото, бе нещастник!? А колко хора в България са бедни? 90%! Ние в нашето семейство -също! И значи излиза, че след като сме бедни, макар и всички вишисти у нас, и вярваме на АТАКА - сме най-ниския слой на обществото! Ти явно си най-големия майкопродавец заедно с цялата пасмина тука, плюеща срещу АТАКА.

АТАКА ЩЕ АТАКУВА ... ТАКА Е .. И ПРИ ПЧЕЛИТЕ ,АКО НЕ РЪЧКАШ КОШЕРА ,ПЧЕЛИТЕ ЩЕ ЗАСПЯТ И ТЪРТЕЙТЕ ЩЕ ИЗЯДАТ МЕДА ...

Не с карабинката, а с бюлетинката... - е казал един забравен политик, Кръстьо Пастухов, опълчил се на Георги Димитров. Атака - на избори! Ще дойдат нови хора в политиката и икономиката, но те вече имат докторски дипломи от световните университети и никога не са били ченгета. Забравяте в кой век живеем.

samo atakaaaaaaaaaa

Иначе нали всички сте за ред и законост ама кто ви се кажие веднага сте за демокрация е като ви естрах от реда не се оправдавайте че сте за законност, ама без ред, така като ида го въртите, все на анархия отива

До:до Кайман (27.07.2008 г. 18:09ч.) Ето един човек, който е напълно прав. Това е истината!

А така хапете се здраво,и после не се изненадвайте,че южна България лека полека се турцизира.

Настъпи часът на истината. Да видим сега кои подкрепят престъпната мафия във властта и кои се борят срещу нея. Но не само на думи, а НА ДЕЛА. Усещате ли разликата. И Господ е казал ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ. Сега ще разберем истинската същност на ГЕРБ и другите от така наречената опозиция. Разумните хора си дават сметка, че дейността на Атака от самото й създаване е подчинена на една кауза - възраждането на България. Самият факт, че всички медии-слуги на престъпната власт, положиха неимоверни усилия да я оплюят и унищожат, трябва да ви даде отговор на въпроса каква партия е Атака и че тя е може би единствената ни надежда. Но Атака се нуждае от нашата подкрепа. Не само на думи, от интернет форумите, а там, на площада, където ще се води истинската битка за България и за бъдещето на нас и на децата ни.

Здравейте ,изчетох всичко до тук.Рядко се включвам ,въпреки ,че редовно чета форумите. За да съм честен,последните парламентарни и местни избори гласувах за Атака. След като мина достатъчно време,може да се направи извод;А моят извод е ,че съм сгрешил сериозно. От тук насетне ,не бих се поддал на емоции. Това са хора ,абсолютно комплексирани,събран от кол и въже Педофили,Маф и нереализирани учителки и адвокати.Това са хора ,без какватио и да е ,концепция .Единствено крещят истерично и не дават никакво решение. Основното което правят е да се заиграват с най-ниските слоеве на обществото на социална тематика и пролетарски лозунги от рода на Власт за раб.класа. С тези хора не виждам шанс.Така мисля аз.

bez otsyapki

Какъв ЛИДЕР, какъв Ковачки.... Говорил съм с познати, имам информация за него. Недей да говориш глупости. Това е поредния надут балон, но на него ще се хванат прости хора, които изобилстват за съжаление.

Сидеров е свръх активен и следователно е налице медицински проблем. Зад изпълненията му стои масонска ложа, която се опитва да ни манипулира, за да се спаси статуквото. А фактът че жена му е хазарка направо го декласира. Не искам повече да управляват държавата ни - нито жените им, нито подставените им лица. Сори, Сидеров, но не ти вярвам. В Атака има свестни хора, които за съжаление не разбират, че ги употребяват. Иначе биха сменили вожда си.

Не коментираме какви са те, а дали позицията им е вярна и изразява общото мнение. В момента е точно така. Ако отидат много честни и качествени хора - ще се повиши и качеството на тази партия. Количествен натрупвания ще преминат в качествени. Това е прост закон. Просто това е организация и като такава може да движи нещата. Колкото и да сме гениални и мъдри - за каквито се мислим тук във форумите, стоейки зад кадър, явно , че нищо не можем да направим без ОРГАНИЗАЦИЯ. Страхотен шанс в момента е АТАКА и самата тя дава шанс. Не забравяйте - това е българска партия, представена в европейския парламент и силно количествено представена! Това е невероятен шанс. Нека да излязат всички умни кадърни хора напред - излезте, говорете, това е шансът, няма друг. Няма значение, че това е Атака, нека всички заедно да направим тази атака успешна- за доброто на всички нас. Свестните хора да излязат напред! Сега е моментът!

приятели мои от ДСБ, Атака прави правилната стъпка ! вярвах в това т.нар. узряване на обществото обмисленият вот , но след Банско, и както виждам изказванията на доган-станишев-цар, няма друг изход освен нова революция...

Виждам, че Атака е националстическа партия, която разобличава другарите в парламента. Е няма как да не плюя против Сидеров и хората му. Разберете, за нас не е важно дали в България е добре, от значение е да останем на власт с мандата на ДПС. С това ще останем в историята! Националните интереси, обикновените хора, са без значение.

И какво ще стане като падне правителството? Трябва да се потърси отговорност на всички от 1989 г. и дори да се изпратят със собствен труд да възстановяват това, което не можаха да доразвият. В противен случай, всички са напаст. Не могат да се правят на интересни и ни лук ял, ни лук мирисали.

Не мога да разбера каква е тази апатия, която е обхванала всички. Аз незнам какво още трябва да направи това правителство, та хората да разберат, че живота, който водят се доближава до живуркане и мизерия. Друго което не мога да проумея защо като някой се опитва да направи нещо /в случая Атака/ има хора които недоволстват... те или са от богата класа или са с психични отклонения. Добре бе защо досега никой не поведе този народ... На нас ни трябва лидер с действия а не празни дърдорковци, които нсеки ден ни казват неща, които ние които сме в България ги виждаме... Аз не съм от никоя партия... просто трябва много да се потрудят за да ме убедят че действително са достойни хора, но искрено приведствам лидери които поне се опитват да поведят хората към нещо поне малко по-достойно като живот и бит...

Utre ste vi izbroya, kolko coveka ste. Ataka li ste svali pravitelstvoto, olele maleeeeee.

Da,i az sum za Ataka!!!Te sa nai-nadejdnite!Izmet dolu!