Прокурори от няколко държави обсъждат правната рамка на борбата срещу речта на омразата

Главният прокурор на германската провинция Северен Рейн Вестфалия - Маркус Хартман, най-срещан той е в онлайн пространството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изобщо няма да се съобразявам, какво говоря. И по-добре да мога да говоря свободно, защото отнемете ли това на хората, те ще започнат да действат. Млъкнем ли, по-добре си намерете място да се покриете, че малко от вас ще оцелеят.

Не е проблем всякакви цветнокожи да крадат, убиват и изнасилват, но когато човек се ядоса и започне да ги псува в нета е огромен проблем. Оправете се с истинските проблеми и няма да има реч на омразата, продажници долни!

Справедливо си се ядосал . ОК. Защо трябва да ги псуваш в нета? Псувай си в къщи пред жената и децата. Не замърсявай допълнително обществената среда. И тя и без това е кофти.

Щото, ако не ги псувам трябва да действам като тях и да започна да ги избивам. А, ако ги избивам закона ще важи за мен, за разлика от тях. И така е - обществената среда е кофти, но не защото хората псуват цветните, а точно защото им се позволява на цветните да правят каквото си искат безнаказано. И не говоря само за тук, а за целия ЕС. Гадните политици да гледат интересите на народите си, вместо на някакви нагли боклуци дошли отвсякъде и правещи каквото си искат. Или поне да почнат да ходят с намазани с вакса лица, че да си личи ясно чий интереси обслужват, понеже със сигурност не са нашите.

Никой няма право да говори против Хазарската мафия,може само да си ги псува на ум

Сега е ред на Каскета да се умие и чисти ще управляват заедно още 12 години!

Мразим само ако е безплатно, иначе - мерси

Т.е. местните да си затварят устата и да се кланят доземи на нашествениците. Даже да не мърдат докато мигранти ги ..... отзад? Правилно ли разбрах? За евреите няма да пиша и дума, че като счупят вратата качулките ще уплашат децата.

В света на 1984 най-важно е министерството на информацията. Ще следят не само какво говорите, а и какво мислите. Полиция на мисълта. А на думи уж са против религиозната полиция в Иран. Всъщност я използват за експеримент, да разберат какво и кога ще мине и какво ще мине, ама по-трудно, со малце кютек.

Краят на книгата винаги е било приложението, а то е написано в минало свършено време защото истината винаги побеждава.

В Германия някакъв бежанец намушкал без причини 2 момичета и се скрил обратно в пансиона си. Ей затова се съвещават педалите, щото трябва като онези в Америка с качулките...

По ботевски българинът СИЛНО ЛЮБИ и МРАЗИ. Сложете му ПРАВНА рамка, ако можете!

Ха, това е смешно. Масовият българин е обикновен смешник, който "силно люби и мрази" ама само на маса и в нета. В реалния живот повечето българи са мишки, страхливи копелета, чакащи друг да ги оправи.