Коментари - Прокуратурата прекрати разследването за кюлчетата и Мата Хари в спалнята на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От Гешев та на Сарафов е от трън та на глог.

След като прекратяват това разследване последно Гешеф в Израел или Турция ще ходи посланник?

Шкафчетата са претърсени пред комисия от прокурори. В чекмеджетата са открити само билетчета за баня и теляк. Делото се прекратява.

Кюлчета има, пачки има, ясно е на кого са. Но прокуратурата, като истински отговорен орган да разследва кой без разрешение на снимания е правил снимки! Те това е важното в нашето правораздаване. И, като се изясни най-строго да го накаже!

Народен съд за вас!

Ей така прекратяват разследването на шкафчето с окрадените пачки и кюлчета, че да не развалят кефа на една свиня от Банкя! Той Свинчо краде като за световно, изнудва, лъже и нарежда кого да утрепят, но тоива не е нищо.... То и в Европа като не ги вълнува дали ни крадат нашите управляващи, за Европа е важно само потоците от пачки да не спират.... И затова сме в този батак! Реакция- никаква.

Изпирането е почнало по-рано, очевидно. Вече се суши прането. "Не ме гледай ко прая, слушай ма ко ти отрувам чадо"..... туй от чегъртане за пред хората до истинското намерение - изпиране.

Вашия съд ще е като " народния"

Илиянчо, тиквите сте вие вярващите защото така ви се иска. Много лесно се омаскарява човек но трудно се реабилитира. Вие сте готови да окачите на въжето всеки за който се чуе нещо. Добре че не сте и никога няма да станете прокурори!!!!!!

Не ми се мисли какво ще стане, ако в сублимния момент при събуждането му собственикът на спалнята използва дистанционното вместо пистолета или режи да си смени бтв на нова с пистолета. Щрак

Много тъпо изпълнение (нелогично) за тъпаци , които са прекалено много за малка страна като България. ПП, ДБ , БСП , ПРЕЗИДЕНТ И ОЩЕ КУПЧИНИ ПОМИЯРИ СЕ УПРАЖНЯВАХА ПО ТЕМАТА!!!!!

Защото не е вярно Тиквата се скри една седмица и чак тогава взе да отрича ! Смях ! Отново Гешев си е "свършил" работата !

Вие колко сте долни!

Всеки проз българин вярваше в чекмеджетата и кюлчетата. Сега му остана да вярва само в Бог. Скука. Аз също си сложих две кюлчета в нощното шкафче и започнах да спя гол. Но никой не ме избра за премиер. Сега строя 19 кенефа за да съм успешен, като Рашков.

Гледам имотите и бизнеса на децата и роднини, как да не вервам.....и оня цвъки ,честния американски ченгел, бабите му кепиха 5 дет пазарева на народни цени

На който не му е ясно , Бойко се договори с Гешев. Правителство няма да има България остава в орбитата на Раша.

Нищо не са се договорили. Делото е прекратени преди няколко седмици докато Сарафов е и.с. главен прокурор по заместване ;). Ама този детайл е спестен тук.

Законодателят е предвидил,че ще има подобни казуси в правоприлагането и поради това: Чл. 288. (Изм. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Орган на властта, който пропусне да изпълни своевременно длъжностите, които му налага службата относно наказателно преследване, или по друг начин осуети такова преследване с цел да избави другиго от наказание, което му се следва по закон, се наказва с лишаване от свобода от една до шест години и с лишаване от правото по чл. 37, ал. 1, точка 6. [Препратки от статии] [Препратки от практики] [Препратки от процедури] [Бележки] Чл. 289. (Изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който склонява длъжностно лице от разследващите органи или от прокурорските или съдебните органи да наруши свое служебно задължение във връзка с правораздаването, се наказва с лишаване от свобода от една до шест години. е направил необходимото в Наказателният кодекс на Република България! Според мен г-н Гешев е повече от длъжен - за да не попадне под ударите на този състав, да нареди образуването на предварително производство срещу лицата, които са прекратили производството по случай , когато дори и "спящият" индивид си признава в западната преса,че е изпаднал под влиянието на една нова Мата Хари. Не се намери исла в България,която да го помоли да ни каже коя е Мата Хари.Г-н Гешев съвсем оправдано може да продължи изпълнението на функциите си на главен прокурор, ако нареди образуването на досъдебни производство по повод публикуваните последни гешефти на кандидат управляващи!!! Дай Боже да има смелост и съвест!!!

Още през 513г(се опоменава ЦАРСТВО България от гръцки,византийски и арабски източници)БЪЛГАРСКИТЕ ЦАРЕ СА НАРИЧАНИ ХАНОВЕ ОТ СЪЮЗНИЦИТЕ ХАЗАРИ,ТАТАРИ,ЧЕРКЕЗИ ... Веселине при теб явно има сериозен недостиг на други витамини,микриоелементи,минерали и аминокиселини........и....липсата на редовен прием на халоперидол

явертъуиоппасдфгхйклзьцжбнм,./'"":ЛКЙХГФДСАЯВЕРТЪУИОПЗѝЦЖББНМ?

В Румъния вкараха поредния биеш министър в затвора, а Сарафов чисти след Борисов

Борисов е политик номер едно в България и партията, която той е създал винаги е била номер едно! Така е решил българския избирател! Всички соросоиди да сложат по няколко минуса!

Номер едно сте само по крадене и лъжи.

Чакайте бре, дали чакахме превод от испански? Мафията си има зам.гл.прокурор

Ам виеБоце го мислите за мбго тъп да си държи кюлчета и евра в нощното шкафче... мен даже портфейла ми не седи там :) да не говорим за оръжие... че щото е нямал НСО... от боце се отказах понеже мнго руснак стана по едно време... ама май му увря(ха) главата...

Ами брои си ги всяка вечер, за да може по-бързо да заспи.

Сарафов да каже, кой сложи фоерверка?

Недялко Йорданов В тоз политически хаос един се е скрил като щраус, друг е размахал юмруци за да разчиства боклуци. Трети е тръгнал да тропа на портата на Европа, а пък четвърти продава бедната наша държава. Някъде там, във килера, като кутре под миндера плаче и бие на чувство бившето наше изкуство. Чухте ли писъка жалък - дъвче последния залък както беззъбата баба дъвче коричка от хляба. Бог да пази България в тази безумна лотария, за да изтегли билета, в който се крие късмета. Всеки във днешните кризи пази и двете си ризи - Господи, кой ни наказа с толкова дива омраза? Даже Светаго Духа вятърът го издуха от всичките нас до един - Амин! Бог да пази България в тази безумна лотария, за да изтегли билета, в който се крие късмета.

Само прост и наивен човек може да повярва че това е постановка. Това е действителността грозна каквато е. Някой ден ще имаме държава отново

Само идиот може да вярва, че е невъзможно златото и пачките да не са на Мата Хари!!!!!!!

Сарафов е радост... Охрана има и се пази от народната любов.

Ще го прекрати ами! Само малоумен идиот може да повярва, че ББ ще държи златни кюлчета и пачки с евробанкноти в правителствената резиденция, даже и да разполага с такива, в което аз лично не вярвам и считам, че той е първият свестен политик и държавник след антинародния проамерикански преврат от 10.11.1989 г.., извършен от другарите основатели на БСП, т.е. Българската соросоидна партия, заграбила, ведно с креатурите си СДС и ДПС, всичко създадено за 45 г. с мизерно платения труд на милионите българи, в т.ч. и с безвъзмездните бригади и съботници, даже и на децата от училищата!

Къде е Мата Хари и защо никой не и търси сметка за оронване престижа на Борисов?

Мата Хари, трябва да е някоя мис Гащи

Постановлението на наблюдаващия прокурор за спиране на наказателното производство е от 10 май т.г., а факсимиле бе публикувано от сайта "Биволъ". От него обаче не стават ясни мотивите на обвинението. "ОТ НЕ ГО ОБАЧЕ НЕ СТАВАТ ЯСНИ МОТИВИТЕ НА ОБВИНЕНИЕТО" БЕЗ КОМЕНТАР !!!

Чл. 46. (1) Прокурорът повдига и поддържа обвинението за престъпления от общ характер. Няма обвинение. Ако имаше щеше да бъде повдигнато пред съда. То и престъпление няма, ама пак трябва да се чете.

Така е когато в публичното пространство се хвърли една снимка и всички се хващат на първото определение дадено от политик.А дали този политик разбира дали снимката е подправена или истинска той не се интересува.Важното за него е да унизи противника си.Всички специалисти гледали тези снимки са категорични че са манипулирани.Резолюцията на отделни предмети вложени в снимките са различни което води до заключението че са вложени допълнително. Това е истината и няма какво да се обвинява съда.

Да, щеше да си прав, ако нямаше корупция и да вземем например магистралите - те бяха построени съгласно техническата информация и офертата, но съмненията в това, дали не са икономисани много материали и време и качеството на строеж им е занижено ни довежда до мисълта КЪДЕ са ПАРИТЕ, заплатени първоначално ! Още повече, знаете КАКВА врява беше когато някой предложи да се извърши инспекция за качеството им от независима организация !

Имах впредвид: техническата документация !

Вие сте пример как едно непремерено изказване на един архитект нямащ нищо общо с пътно строителство става повод за обсъждане в медиите.Първо този така наречен министър дали е взел ядките по начин определен от изискванията на пътното строителство.И защо ядките се вземат на 50 см от банкета където натоварването не е толкова силно.И с няколко ядки прави обобщение за всички магистрали.

това беше добър виц... нищо няма да се оправя... и няма нищо за оправяне... просто малко имаха нужда да си оправят вътрешните разногласия... май се наместват нещата ... най-накрая им увряха главите, че с рашистан няма да им се получи.... уволниха голям в бизнеса в ЮАР... хората говорят че митко ще поеме... ерво правителство редовно... без чорапи и рашистански мераци... интереса клати феса.... на нас обикновените отрудени хора - искаме без сътресения - имаме си наш живот...

НЯКОЙ трябва да почерпи и то, бая !

Верно ли? Не може да бъде. Някой нещо друго да е очаквал? Свински черва. Ето това е нашият политически "елит". Боклук до боклука.

Троле

Каза боклука. Друго имаш ли да кажеш?

Че си боклук

_stankow

"Ударената" съдебна система разбра защо я бият и реагира съответно :D :D

Производството е спряно на 10 май. На 10 май нямаше ударена съдебна система, а "само" атентат (в кавички или не) срещу Гешев.

Простата Кърджлийска Пyтка се оказа права, защото вярваше на Борисов! Аз не му вярвам защото не живея в България, нищо в моят живот не зависи и не е зависило от него, ... зная, че в нормална правова Държава такова нещо не е възможно да се случи и такива като него са в затвора.

Не живееш, но явно гласуваш.

Има пълното конституционно право да го прави! Ти против основният закон ли си? Щом го задължават да притежава и български документи, защо да не гласува?

а кво да го правим тоя шпион и агент Zа влияние Пепино Волгин ..който е като вечната Амбър на държавната софра в БНР ? що Zа чиляк требе да си , Zа да се кръстиш Волгин ..Zащото това не му е истинското име ..все едно некой да се кръсти Ниагарски и да се прави на обективен !?...

бегай бе Zомби...

Манете го това. Гешо да удари по Барселонагейт, ама с малко повече акъл. Трябва да се бие по мис гащи и баща и. Те са бенефициентите, а нямат доказани доходи. Да ги влачи по разпити и арести докато им се завие свят. За пране на пари може и в дранголника да влязат. Или да издадат кой стои зад това, ако не е Баце, все някой ще е, при всички положения и те не са чисти. Като остане детето само по сиропиталища, бащата може и да го хване съвестта.

Спокойно тате има достатъчно пари да му купи сиропиталище.

Няма снимка на спящ човек с пачки и кюлчета!!!! Има спящ човек на червени чаршафи и снимка със шарени чаршафи, пачки, кюлчета, пистолет правени в друго време. Манипулацията беше елементарна.

И затова ли беше всичко досега ? А някой дали си мислеше , че ще е другояче ?

Сещате ли се когато имаше хванати хиляди готови бюлетини за герб. И какво стана ... прокуратурата сметна че са брак.

Сещам се че има още много тъпи хора

Прането започна

и как стана сега това? нали гащеф каскедофф щеше да рине боклук из парламента? смешници недъгави.

е да се успокоим... и да се стабилизарме... евроатлнтическо правителсво... чорапите вън... оправиха си и абкиите в ЮАР... има кой да поеме ... време е да си живеем живота пак... че последните години бяха ебаси мамито...

Това paisley на тези чаршафи много скучно в този цвят. Кви са тези жени дето се грижат за спалното бельо на Боче, бе, за смяна са, барабар с бельото му. Хахаха.

Преди или след като изтече записа е взето? Интересно как сами ще си повдигнат обвинения в прокуратурата... Освен ние хората да вземем правосъдието в собствени ръце? Така устройва ли ви? Защото точно натам върви с пълна сила!

под "пълна сила!" Дубай ли имаш предвид, пак?!

От "Ало, Ваньо?" през КЮЛЧЕТАТА , ПАЧКИТЕ и ЗАПИСИТЕ / кой от Тиквата и Каскета се прави на ПО-ЛУД / до " Мис бикини"... Рано или късно, Бойчо ще си намери МАЙСТОРА. Като ПАДНЕ Каскета, ЩЕ ПАДНЕ и Тиквата.

ама ти вече си паднала по гръб но никой не се съблазнява да те погали...

Сделката си тече, Кирчо ще наглее докато някой не го ошамари сериозно, България е в ръцете на превратаджии, дошли на власт с измама, но на никой не му пука.

само преврати сънувате.. освен паради и гйове... латентни педели ;)

Самият Кирчо официализира собствените си думи, а именно - Ако изборите са честни, тогава ще иамте 10% със Сорос, с медиите, с Мравояда, с всичко". Значи правихте "ала-бала" за да имате тия проценти, а задачата е да назначите хора на ПОСОЛСТВОТО на ключовите позииции в ДЪРЖАВАТА. Това се нарича държавна измяна, фалшифициране на избори, вие всичките трябва да сте по ЗАТВОРИТЕ ОЩЕ ДО КРАЯ НА СЕДМИЦАТА!

Бойко е вече "изпран"?

Съдът разрешил ДНК проба от детето на „Мис Бикини“, написа „Труд“ и изтри новината. Защо? МАЙ 25, 2023     Истината за „Барселонагейт“ и прането на 5 милиона евро ще излезе наяве – съдът разреши да се вземе ДНК проба от дъщерята Ема на „Мис Бикини“ Борислава Йовчева с цел да се установи дали бащата е Бойко Борисов, пеш Narod.bg от свои хора в Темида.   ДНК проба от дъщерята на „Мис Бикини“ Борислава Йовчева – Ема, ще бъде взета. Това разреши съдът с цел да се установи дали бащата е Бойко Борисов, пише и в. „Труд“.       Миналата седмица прокуратурата поиска вземане на ДНК от Ема Бориславова Йовчева, родена на 18 април 2012-а, за да се разбере кой е биологичният ѝ баща в опит да се разплете схемата с къщата и магазина в Барселона на „Мис Бикини“.         Според разследване на испанската прокуратура цялата афера с прането на 5 млн. евро е в тясна връзка с кръга около бившия премиер Бойко Борисов, пише Труд. По-късно обаче новината беше изтрита от сайта на Труд.          Вече не е тайна, че предмет на разследването са парите, с които е купено луксозно жилище с басейн, охрана и модерна система за наблюдение в Барселона, луксозен магазин за дрехи с площ 140 кв.м. на една от централните улици – Paseo de Grácia, както и бяла кола марка Porsche Macan, карана от „Мис Бикини“, продължава Narod.bg     Според разследване на испанската прокуратура цялата афера с прането на 5 млн. евро е в тясна връзка с кръга около бившия премиер Бойко Борисов.     Ако се окаже, че Ема не е дъщеря на лидера на ГЕРБ, медиите вкупом трябва да му се извиним за тоновете мастило, изхабено по темата „Барселонагейт“.       Но, обратно, ако се окаже, че щерката Ема е дете на Бойко Борисов, ще лъсне пряка връзка на лидера на ГЕРБ с престъпната схема, осъществена през две регистрирани в Барселона фирми Numin Invest SL и Emma BGS SL, зад които стои бившата манекенка Борислава Йовчева.       И нещо друго, което е не по-малко важно – ако 11-годишното момиченце се окаже дъщеря на Бойко, това ще последното нужно доказателство, че лидерът на ГЕРБ е изпаднал страхливец, който се крие за гърба на дете, за да отърве от лапите на правосъдието. И че каквато и присъда да получи за това престъпление, печатът на позора остава завинаги.   narod.bg, Труд

Ш са извините на Борисов? А на детето кой ш са извини не, Дельо? Деца не се дупчат така за твоя кеф... Смотаняк смотан!

Основната опорка на Промяната утече в канала!

Гешев остава. Лицето Бойко Методиев Борисов Борисов пак става шефе. Всяка прилика с действителността е случайна.

Най-сетне! Изпран ли е вече Борисов? Или още ще го перат?