Прокуратурата подхвана случая с насилие в столична детска ясла

В хода на проверката следва да прецени налице ли са достатъчно данни за образуване на наказателно производство за извършено престъпление

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДИРЕКТОРЪТ НА ТАЗИ ДЕТСКА ЯСЛА Е ИЛЮСТРАЦИЯ/ЛИЦЕ/НА ПЕРСОНАЛА,КОЙТО РЪКОВОДИ.ТЯ “ РАЗПОРЕДИЛА МЕТОДИ “,А НЕ ПРОВЕРКА.ХОРА,НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ ТОВА СА ДВЕ ГОДИШНИ ДЕЦА / ОЩЕ БЕБЕТА/.РОДИТЕЛИ,ПОЗНАВАТЕ Т.Н.ВЪЗПИТАТЕЛКИ ТЕГЛЕТЕ ИМ ПО ЕДИН БОЙ И ГИ ИЗПРАТЕТЕ КЪМ РОДНИТЕ ИМ СЕЛА И ПАЛАНКИ.ТОВА АКО СТАНЕ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА,СЛЕДВА СЪД И ЗАТВОР.

Във фейсбук има една група "детски градини и ясли в София", там като се съберат да оплюват лицемерките. Публично скачат като бълхи, а-у, държат се като някакви героини, само защото са пръкнали някакво серящо и пикаещо същество. Сякаш са първите и единствени. А вкъщи налагат дребното лайно с шамари и много по-грозни крясъци.

Тия учреждения нали подготвят децата за живота? Некой има ли илюзията, че живота в бегето (пък и на много други места по света, където много по-умните отиват) минава без бой, подлости, простащина, наглост, и прочие изродщини?

Чувал как родители говорят на децата си,тя нищо лошо не е казала

Правилно

Традиционно ми е някак си. Нас като ни възпитаваха с шамари виж какви свестни хора станахме! п.п. Не знам, как хората масово не могат да налучкат средата между това децата да могат да правят каквото си искат и да бъдат бити и унижавани. Толкова ли е сложно наистина?