Убиецът на британката в Ямболско има 10 присъди

Ямболската Окръжна прокуратура обвини 40-годишния Иван Николов за изнасилване и убийство на 68-годишната британка Джанет Бенет. Съдът го остави в ареста.

Обратно в новината

Коментари - Убиецът на британката в Ямболско има 10 присъди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Църен-църен много църен, не е обида.

Свободно притежаване на оръжие за самозащита,влязъл ти тъмно синия в дома използваш го и за 1-2 седмици на тъмно сините ще почне да им прещраква,че не става само с крадене и убийства!!!!!!!!!!!!!!!!

Ба си и вампира!!!!!!!!!!!!!!!!

Това е поредната изкупителна жертва на родната полиция! Очевадно е!

Поредната изкупителна жертва!!! Всичко е ясно! Дано съда бързо оправдае човека (независимо предишните му престъпления) и върне делото на следствието. Истинският убиец се разхожда на свобода и търси нова жертва, докато полицията си го попипва. Трябва да се разследват и следователите дето не са си свършили работата, а се опитват да натопят невинния мангал в случая.

Този трябва да се линчува публично , днес Британка утре Българка , целия етнос са престъпници и трябва да се върнат насила в Мангаля -Индия от там са дошли ! Може някой да каже че има и добри ,не е вярно всички са такива убиици и крадци те не искат да работят и честно да си изкарват хляба !

Особености на етноса а ? И моят етнос си има особености и обичаи. Старите хора казват "Циганин, когато и да го набиеш винаги има за какво" . И тези стари хора са чули това също от старите хора по времето, когато са били малки. Това е традиция. Нека я спазваме и да я предадем на децата си !

Моля бъдете толерантни към този индивид ! Извършеното от него не е престъпление, а една от особеностите на неговия етнос, такива са им обичаите първо бият, после ет и накрая ограбват. Това е техния обичай за "добре дошли". Проявете разбиране ! подпис : Български Хелзински Комитет

Тони Блеар ходи в Столипиново да ги рекламира такива като този , каквото посееш това ще жънеш!

За съжаление, примати като този на снимката се роят като хлебарки и ни унищожават с бясна скорост като термити. А малкото останали качествени, талантливи и работещи хора, непрекъснато ни напускат

Колко си прав 888, само че това не е случайно, а напълно целенасочено! Нали? Въпросът е къде сме ние /какво правим ние/, които не можем да напуснем!

Ние имаме едно право. Да гласуваме! Но не го използваме. "Никой не ми харесва" или най-обикновен мързел не отиваме до урните. Като не ти харесва никой, заяви го. Отиди и пусни бюлетина "Никой не харесвам"! Ако те мързи, политиците приема, че си съгласен да правят това, което са правили до сега. И са прави! И ще продължат да го правят. НА ИЗБОРИ ИМАШ ПРАВО ДА ИЗБИРАШ. ИЗПОЛЗВАЙ ГО!

Намерили къде да дойдат английските пенсионери-там където човешкия живот нищо не значи!жалко че на виновните държавни институции ,довели до това, щото убийци да се разхождат необезпокоявано между нас ,никой не дири сметка.Коя ли ще е следващата невинна жертва?Бог да ни пази...

Този на снимката прилича на поданик на нейно величество.

Чужденци идвайте да живеете в тази джунгла там ще ви линчуват ,това е страната на малоумниците и изродите,крадците и мошениците.

Така говориш, защото никога не си бил в кравария...

Срам ме е.4е живея в това гето наре4ено България.

Само такива изроди ще останат в тази страна,за нормални хора няма място в тази джунгла.

СРАМ МЕ Е. 4Е ЖИВЕЯ В ТОВА ГЕТО НАРЕ4ЕНО БЪЛГАРИЯ.

Необходим е закон:за 3 макар и дребни провинения-10г.затвор, за 4-то провинение-20г. затвор. Само така няма да има хора с по 5,6,10,....присъди.

Трябва да поздравил покровителите на Циганията в България: Съд,Прокуратура ,разни НПО и т.н. ,че са осигурили комфорт и възможност тоя хуманойд да се квалифицира за по-тежка присъда. Браво !!!

Бог да прости женицата и да даде сили на мъжа й в този неимоверно тежък момент!

Българи, не виждате ли че се опитват да натопят нашият съгражданин? Вие на експертизи ли вярвате или на честната дуна на сънародника ни?

Добър сърказам ,но не е оценен.По-добре беше нещо от рода : "Имали някой ,който да не вярва на честната дума на новоизлюпената алкохолен сурогат наречен ромчета(вместо по-горната степен уискита :) ) ?

Че как да не вярваме, бре! Щом БХК вярва, вярвам и аз, че ще се подкрепяме бе, дори ако искат и ключа за дома си ще им дам на братята, за да се настанят и интегрират. Всичко за братската дружба, чи къ нямало?!

На този само присъда - СМЪРТ. АКО СЕ ПОЯВИ НЕКОЯ ЛИВАДА ОТ ХЕЛЗИНСКИ И НЕ ЗНАМ СИ КАКЪВ ДРУГ ПРОСТАШКИ КОМИТЕТ ПО ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ИЗРОДИТЕ - ДА СИ ГО ВЗЕМЕ ТОЗИ ИЗРОД У ДОМА СИ ДА МУ ГЛЕДА ДЕЦАТА.

Това ни чака всички в скоро време. Размножаването в геометрична прогресия на хора които не желаят да учат и работят е най-голямото ни природно бедствие.

Само пенсионирани военни трябва да се заселват в България - тия са единствените, които могат да дадат отпор на циганския бандитизъм. Иначе да благодарим на системата ни за сигурност (МВР, следствие, прокуратура, съд) че са отавили този ''магинализиран'' гражданин на Реублика България да ходи сред нас, да се интегрира, социализира, труди се и плаща данъци. Аааа - нямало места по затворите и ни критикували, че било пренаселено там - е, тогава нека са навън и избиват пенсионери, че и без друго държавата среща затруднения и с плащането на безумно ниските пенсии.

Само пенсионирани служители от спец частите , които са свикнали да оцеляват във всякакви ситуации

Лека - полека се интегрират циганите. Не стига, че се множат като плъхове, но ни убиват. Да ама няма да остане население в България докато това напълно се случи.

Смъртната присъда ще поизчисте бая мангали ! Къде са БХК сега ???

Нищо чудно адвокатката да е осигурена точно от тях-бхк!

от снимката.Евгеникааааааааааа.Точно е измислена от англия.

Разбрах,че колкото по-голяма беля направиш,толкова ти е по-малка вината.Защо така бе скъпи ми управници?Защо човешкият живот вече не струва нищо?Живеем в страх,стрес и ужас.Уморих се.Как да сме позитивни и усмихнати?То,че светът е голям,ама спасение не дебне от никаде.

хвърляйте го в казана със сярна киселина от тоя стока не става или износ за интеграция я Западна Европа я Америка там да ги трепе!!

Човека е млад, ще излезе запазен. С нашето "правосъдие" може да стигне и 20 присъди. Много ме радва мониторинга на ЕС над правосъдната ни система, и как сега ще се плюнчат политиците ни, как всичко у нас е наред. Не в Шенген, ами, зад Шенген ни е мястото.

Не знам бе бате и аз съм хора, и не съм циганин, брат ми е мангал бе!!! Майка ми и баща ми са цигани, а аз съм цист БЪЛГАРИН.

НЕЗАБАВНО ДА СЕ ВЪВЕДЕ СМЪРТНА ПРИСЪДА!!!!!!

АЗ СЪМ ЗА РЕЦИПРОЧНА МЯРКА С НЕОТЛОЖЕНО ДЕЙСТВИЕ.

Не разбирам спокойно ли заспива и как й дава сърце на тая "професионалистка" адвокатката да защитава тоя - убиец. Има ли етика и морал в тая професия или всичко се свежда само до пари???

Защо така бе др. Михов ,разбрах ,че съдебна реформа не ви трябва ...!!!!

Нещо да кажат от сигански хелзински комитет - СХК?

За съжаление селата са пълни с такива тъмно лилави рецидивисти, които са потенциално опасни и рано или късно извършват престъпление. Редно е при доказана вина, такива менте-човеци никога да не излизат от затвора.

НЕМА НУЖДА ДА ХОДИШ ПО ИЗЧЕЖВАЩИТЕ БЪЛГАРСКИ СЕЛА, РАЗХОДИ СЕ ПО ПЕШАХОДНАТА ЗОНА НА СОФИЯ И ЩЕ ВИДИШ, ЧЕ 98% ОТ "МИНУВАЧИТЕ" СА СЪС СЪЩИЯТ ЦВЯТ НА ИЗРАЖЕНИЕ

Ама в София полиция колкото искаш, а по селата са един -двама на десет села , ако изобщо ги има

едно не разбрах - този защо е изнасили старицата. Разбирам да я убие и ограби, ама изнасилването на стара жена - говори за ненормалност. И вместо да се пррави на невинен - да се обяви за луд.

пешев, то и убииството говори за ненормалност, за грабителите на мандри като теб може и да е различно!

каква старица, бе!? ти не видя ли каква поддържана, красива, ведра и усмихната жена е изнасилил и убил тоя питекантроп, който не прилича дори на 70-годишен дъртак, а на 70-годишен шебек. пък и старица да е, като стотиците изнасилени и убити български възрастни жени, кой дава право на такива твари да убиват заради гнусния си нагон??????!!!! изобщо за какво се раждат такива твари????!!!

ЕТНОС СА ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ НА ИЗНАСИЛВАНИЯ НА БАБИ ПО СЕЛАТА ! ПОСОЧИ МИ СЛУЧАЙ НА ПРЕДСТАВИТЕЛ НА РАЗЛИЧЕН ОТ ЦИГАНСКИЯ ТАКЪВ! А ДА СИ ЧУВАЛ БЪЛГАРИН ДА Е ИЗНАСИЛИЛ ЦИГАНКА ?! ПОНЕ В ТОВА ОТНОШЕНИЕ БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ ДЕМОНСТРИРАТ ДОСТОЙНСТВО!!!

Питам се, това човешко същество ли е или не ! Едно знам, че е гласоподавател !

няма никакво съмнение, че ТОВА не е човешко същество! и не само снимката, но и постъпките му говорят за това! но, уви, такива като тази твар станаха твърде много в малка страна като България!

Нашата страна, както и голяма част от света, са населени с опасни същества, най-вече, понеже приличат на хора.