Внесоха обвинителен акт в спецсъда срещу Румен Овчаров

Софийска градска прокуратура внесе в Специализирания наказателен съд обвинителен акт срещу Румен Овчаров за умишлена безстопанственост и длъжностно престъпление

Обратно в новината

Коментари - Внесоха обвинителен акт в спецсъда срещу Румен Овчаров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако, не ме лъже мишлярника това дело започна някъде 2006г. Добро темпо за три инстанционно производство! Засега едва едва влиза в първата инстанция.

Аз неотдавна имах възможността да разговарям с един влиятелен и много интелигентен американски политик и той бе доста впечатлен когато му казах и повторих, акцентирах, че ако те - Америка и Западът наистина искат ефективно да противостоят на Путин и пасивират и предотвратят вредите от действията и целите му срещу тях ТЕ ТРЯБВА ДА ОТДЕЛЯТ СПЕЦИАЛНО и ПРИОРИТЕТНО внимание и акцент да преборят, неутрализират и отстранят хората, кръговете и клубовете на Путин и Москва, вкл. едрите им бизнеси и сектори, които контролират и/или притежават в България! Да помогнат на България и българския народ (но не на мафията, която управлява и твърди, че го представлява) да заживеят наистина като европейци, каквито са! И мисля, че го убедих... Което съм споделял доста пъти през годините и с други и в което съм абсолютно убеден.

Дир-а ми изтри коментар под предлога, с обяснението, че съм бил накърнявал... ДОБРОТО ИМЕ!?!?! на Румен Овчаров:) Майтап бе, Уили! Значи според независимите Овчаров - Дългият Инкасатор - Крадец имал добро име!?!?! Човек да не знае да се смее ли или да плаче! Явно зависи къде живее - в или извън държавата на българина с доброто име.

крайно време беше!!! дано да му конфискуват имуществото, защото заради този комунопитек платихме най-скъпите неустойки в историята на България.

КОЙ ЛИКВИДИРА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО,КОЙ УНИЩОЖИ ИНДУСТРИЯТА НИ,КОЙ СЪЗДАДЕ ХАОСА В СТРАНАТА НИ,КОЙ ОГРАБИ ПЕНСИОННИЯ ФОНД,КОЙ ОТГЛЕЖАДА ,,К...И ЗА ТУРИЗМА ВМЕСТО ДА РАЗВИВА ЧИСТО ЗЕМЕДЕЛИЕ И МЕСТНА ИНДУСТРИЯ...? ЗАТВОР ЗА ТЕЗИ КРАДЦИ. ТЕ СА БОЛНИ И НЕЗНАЯТ КОГА ДА СПРАТ. ДЪРЖАВАТА Е ИМАЛА МНОГО ЗАЩОТО 30 ГОДИНИ СЕ КРАДЕ И РУШИ И ОЩЕ ПРОДЪЛЖАВА. СЪДЕБНА СИСТЕМА???????????

КОМУНИСТИТЕ

Овчаров е ясен. Бих се радвал да го осъдят, когато БСП е на власт. Сега да си съдят плявата от собствената партия. Тогава ще повярвам че, може би, ще се случи правовата република. Иначе сега е много лесно, Овчаров не е на власт, от конкурентна партия, недолюбван много - лесна работа.

и още как !Щом Костов,Софиянски,Масларова,Томов и безброй знайни и незнайни грабители са невинни,защо туй овчрче да е виновно!? Трябва само и едно антируско изказване публично да пласира , за да се застрахова! Така де,а как иначе?

Забелязвате ли крещящата закономерност как прикриватурата ни традиционно НАТРАПЧИВО повдига нерешително слаби плахи страшно бавни и закъсняло кокошкарски ИНДИВИДУАЛНИ обвинения срещу някои от най-високопоставените престъпници от властта в България УПОРИТО ИЗБЯГВАЙКИ ДА ВИДИ И АДРЕСИРА ... съпричастността им към ВСЕИЗВЕСТНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА! С отлично известен център и генезис! И всички тръпнат в очакване с различни и смесени чувства не дали, а кога ще дойде благата вест, пак отвън, разбита се! МЪКА! И прокурорски неволи и представления!

От 2006-2007 година ???????ало повреди ли е ???????

Не, просто българската прикриватура!

Операция "Невинният"?

Искате да кажете,че това е първият министър,който ще влезе в затвора!?Айде бе!Ще олекне с 2-3млн.лева,дадени на правилните хора.Ухапал го комар.И после ще размахва знамето на мъченик.Ами Булгаристан!

На времето великият експерт по сигурността, виден секретен библиотекар, вицепремиер наблюдаващ силовите министерства и министър на МВР Цветелин Йовчев написа един бисер, посветен на националната ни сигурност в който посочваше и основните заплахи. Та този посочи като най-голяма, първа опасност ... групата младежи, студенти, децата ни, които протестираха срещу инсталирането пак от тези (които откраднаха информационните системи в МВР) на Пеевски за шеф на ДАНС, което после всички отчетоха като грешка и вредно, като абсурд! Но никой от тези никога не видя и адресира истинската заплаха от такива като Румен Овчаров и МАФИЯТА им с дълбоки корени в Москва, която от десетилетия разграбва и руши България и държавата!

Всъщност Румен Овчаров отдавна трябваше да бъде с повдигнати обвинения от ... СЛУЖБИТЕ ни, ако имахме истински и работещи такива, като работещ против интересите на България и заплаха за националната ни сигурност, като част от ОГП занимаваща се с конспирации срещу България в полза на чужда враждебна държава. Интересно какво прави и мисли по въпроса руското направление в ДАНС.

Кво става бре? Бай Петко откраднал 1 овца - 2 г. затвор, бай Румбата Овчарски откраднал 9 милиона лева - 3 год. затвор?

България! И българско правосъдие!

Престъпнците, особено когато са на власт, имат жизнена необходимост от объркване, хаос, нихилизъм, беззаконие и безверие сред хората - това става! За да могат да съществуват и да не са в затвора!

Овчерския отдавна трябваше да е на раета и да прави тухли под командата на Ванко 1

Нима поне един ще си плати ?! Не вервам.

Боже,съжали се над невинния човечец!Колко мъка има,Боже!

На тия ще им повярвам когато подведат под отговорност някой от премиерите от 1989 г. до днешно време!!!!!

Хубаво нека го съдят и ако го осъдят да лежи !! Но аз искам да видя на подсъдимата скамейка и подписалите унизителните корупционни договори за Мариците !! Както и за Белене !!

какъв акт бе,той не е ли вече в затвора,нали има годеж там ,правят го булка,аре,ко чакате

Всъщност голямото много закъсняло пробуждане на Запада срещу Путин и шайката МУ, и КАПИИТЕ ИМ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА И В ЕС, вкл. и в България Е ОТ ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ ЗА НОРМАЛИЗИРАНЕТО НА ЖИВОТА И НА БЪЛГАРИТЕ В България и устойчивото им подобряване на много ниския им стандарт на живот ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА, ЧЕ ГЕНЕЗИСЪТ НА БЪЛГАРСКАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ И МАФИЯ, КОЯТО ТРАДИЦИОННО УПРАВЛЯВА СТРАНАТА И Я РАЗГРАБВА Е ТОЧНО В Москва и се реализира точно чрез такива като очилаткото на снимката горе и съратниците му!

тази вечр, услжливите телевизии, ще му дада ефир дакаже клко не е зиновен и колко подло е натопен.

Когато първо в затвора влязат голяма част от престъпниците на ГЕРБ, ако останат свободни килии-тогава да влезе и Р.Овчаров.

Това е от най наглите комунисти!

И по наглост е веднага след МУТРАТА ОТ БАНКЯ!

Не знам за кой намекваш! Комунистите са най големите лицемери и крадци , ако не си научил до сега това , защо си живял!?

Кой!? Р.Овч. ли!? Ми той е невинен!

Поредната пиар акция и нагласяване за продължителна такава..Да се приготвим за обезщетения след поредните измислени пиаракции на цацаратурата и властващите...Нещо делата по лошите ваксини дето директно влияят на децата ни от москов заглъхнаха ама сега ще гоним михаля с нещо дето е проверявано много пъти..

Според мен Румен Овчаров отдавнаТрябваше да бъде привлечен като обвиняем и вкарам в затвора а не да го дават по медиите Като герои от филми Колко умен е бил и колко много работа и направо за държавата за да дава грешни съвети И да манипулира Българското общество

...Овчаров е виновен, да го съдят! Не трябва да има прошка за никого,защото следва народен съд за всички обяздили обрулената ни Родина!!!

За съжаление, Овчаров е със светлинни години напред по компетентност, спрямо лелките и чичковците от "ГИНЧЕТАТА"!!!!!!!!!!!

Кражбите се извършват тогава, когато цената на възмездието е по ниска от цената на откраднатото.Ако уравнението беше обратно ,кражбата губи стойност и смисъл.

Чакаме справедливото решение на съда.Време е вече.

Неговите хора го закрилят, няма от какво да го е страх. Разбрали са се кой какво ще прави. А ние може само да си плащаме и да слушкаме.

От кога чакаме ?????????????????????????????????????????????

Колкото осъдиха усмихнатия кмет и куп други другари...

точно така колкото осъдиха всички други.Само хвърлят прах в очите на хората.

Ако съдът го оправдае, ще ми е много любопитно да ви чуя тогава ... Разбирачи.

Прочети малко повече за "заслугите" на Р.Овч. към сметките ни за ток и т.нар. "особен залог", докато беше министър при Тройната ламя! Да, нашият съд най-вероятно ще му издаде индулгенция за невинност, но лицето на снимката си е за панделата отвсякъде!

А аз мисля, че ти си за психиатрията. Лично мнение, имам право нали, както и ти си имаш за Овчаров.

И само да добавя, че ако и когато говорим за мутрите в България, ТОЧНО ТОЗИ И ТАКИВА КАТО НЕГО, нищо че е с очила и прилича повече на прилежен зубрач отколкото на бабаит, СА ВСЪЩНОСТ ИСТИНСКИТЕ И НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МУТРИ В страната, ДРУГИТЕ СА ПРОСТО ДОБИЧЕТАТА ИМ!

Е, айде де, таман мястото на Топлото вече е вакантно - вкарвайте Р.Овч. докато не е изстинало още;))

Този е един от ЕНИГМАТИЧНИТЕ ГОЛЕМИ ПРЕСТЪПНИЦИ ВЪВ ВЛАСТТА в България за десетилетия и изживяващ се дълги години като един от сивите кардинали в БКП (БСП) и респективно в България, който се нарежда веднага след останалите лидери на петата руска колона в България, като Кръстника им Андрей Луканов и някогашната му дясна ръка - генерал Любен Гоцев, с чинове в руските служби! И заедно с такива като Румен Пикаещият във Фонтани, ДС доносниците Гоце и Доган и т.н.... Един, който дълги години не само се считаше, но и де факто бе НЕДОСЕГАЕМ за закона (над него), макар и толкова нещастен в България - само един пример, ако си спомняте когато бяха оповестени първите обвинения след десетилетия ослушване на т.н. правораздавателни органи, ако си спомняте следователят не посмя да ги извика, каквато е практиката и закона, а ... ТОЙ МУ ОТИДЕ НА КРАКА В КАБИНЕТА! Това е един от "КОНСТРУКТОРИТЕ" И КУКЛОВОДИТЕ В България, един от онези, които се изживяват за сиви кардинали и мозъци на съответните червени тинк танкове! Нещастен предател! Смятащ се за неуловим и голям хитрец! В една страна, където и обикновените "издирвани престъпници" не са закачани!

Значи до 2030 г. ще влезе в затвора , ако изобщо е ефективна ...до тогова я камилата я камиларя , ще се сменят управляващи други интереси , а и до тогава може да се спомине от притеснение!

На кумонистчето Руменчо Овчаров не му ли е известно, че в близост до мини Бобов дол се намира едно прекрасно местенце???? Казва се Бобовдолски затвор !!! Школовката там е здрава. Като изкара няколко петилетки там ще излезне доста добре подготвен кадър !!!

Тоя е неуловим. Има си добро руско лоби. Московски възпитаник - от атомното лоби. Далавера с руснаците и с газта направи, за сметка на България. С години плащахме скъпа газ заради тоя руски лобист.Трупа пачки от борд в борд, министерства -милионер в зелено. Вечен титуляр. Затова е и нагъл и ще го хванат за дедовия. Това да не им е оная мишка Вальо топлото.

що се оправдаваш, че в гроб сте келямета и нищо не можете? Просто това е истината. Дори да се е облажил Румен Овчаров е по-умен от целия ви герб. Какво ще му направите? Нали знаеш, че съм прав. Пак Русия ви виновна.

От ГЕРБ е на м..кати катер...та пе. .л!!!

Ето затова, като тръгнеш да извършваш престъпление, трябва да извършваш повече от едно. Колкото са повече, толкова е по-голяма далаверата. Ако някога успеят да те осъдят, ще изтърпиш само най-тежкото. И можеш спокойно да покажеш среден пръст на съдии, журналисти, министри... Ще отвориш още два месеца работа на съдебната система, но наказанието ще е малко и няма да се брои; но пък средният пръст си остава!

общи лафове от тип гробарски просперитет.

Не е ли вярно това, което съм написал? Нима не разсъждават така системните нарушители на закона? Нима не виждаме това при всеки по-сериозен съдебен процес? Това е недостатък на нашето законодателство. Много хора искат това да се промени, но депутатите не искат.

Трябваше вече да е в панделата..Не да го чакат да се гътне от старост..И заместничката му, другарката Нинова, тоже

общи лафове от тип гробарски просперитет. Действайте. Цялата власт е ваша от 2009та. Защо чакате? Ааааа, вие не чакате, вие крадете. Прав ли съм? Малко прах в очите на избирателите на яловата крадлива десница покрай Овчаров, Станишев, Пеевски, Доган, Царя и т.н. винаги може да се хвърли. Не вреди. Ама дали помага вече е въпроса.

Внасят обвинителния акт в съда, заедно с него трябва Овчаров в ареста. За реципрочност.

на реакторите от Русия кога ще бъде осъден?