Започва реконструкция на прохода Петрохан

От днес започва реконструкция на прохода Петрохан, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". Ремонтът ще продължи близо 15 месеца.

Обратно в новината

Коментари - Започва реконструкция на прохода Петрохан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разкошен сезон за ремонти на планински пътища!!! Титани на пътно инжинерното строителство!!!

И нека краденето започнеее.. СЕГА!

Този участък има нужда най-много от един нов асфалт. В самия Костинброд е много по-разбито и има повече дупки отколкото в целия проход. Много повече полза ще има рехабилитирането на участъка Бучин проход - Гинци, където е тясно със много остри завои и дупки, без мантинели и обрасло отстрани. Ако стане така както в момента е Гинци - Берковица никакъв тунел не е необходим. Прави ми впечатление , как коментират хора, които не са минавали никога по тази дестинация и така заблуждават четящите

петрохан ми е познат добре ! там реконструкця няма да помогне! това са празни приказки и средства хварлени на вятара. необходим е тунел. и това е един от начините да се саживи северозапада! транслитериран текст, поради липса на кирилица.

Последно минавах от там октомври 2013-та. Тогава тъкмо бяха приключили с основен ремот на целия проход и тук там слагаха още мантинели. Ако за 4г. пак е станал за ремонт значи ясно каква е работата.

И след 18 месеца ще е разбит и ще се налагат нови ремонти

Идеално време за ремонт и крадене на пари.Нема по големи идиоти от българите.

Де са зимата го започвате???

Що, нещо пречи ли да се изкърти асфалта зимата, докато и без това този проход и затворен? Или да чакат лятото, че да питате защо лятото?

Оправдаваш името си достойно.

Кога е затворен?

:)))) НЕмам думи ! Явно само "красная" в ника ти не е истина! :))) Да си ни жива и здрава! И от такива като теб света има нужда. И те така ................................ !!!

Не си играйте и не хабете парите, а постройте тунел под Петрохан. Има проект, а и пари ще се намерят. С този тунел ще се съкрати разстоянието със много километри и в северозапада ще се пренесат и построят много фирми.

Ако построят тунел, аз бих си плащал такса само да минавам през тунела..

Дай малко повече инфо ако знаеш проекта, къде са входовете на евентуалния тунел? Дължина? Благодаря предварително.

Няма проект ! Една идея не означава проект. Започва се с идеен проект, нещо много по различно от идеята! :)) Продължава се с другите фази на проектиране и осигуряване на финансиране. В най-добрия случай от идейния проект до започване на строежа на тунела ще минат 5 години. Ама при тая "администрация" и "избор" на "изпълнители" поне 10 години. Иначе е златна мина за "усвояване" на средства. :)) И те така .................... !!!

Дано останат хора в региона докато го построят...

Зимата ли?

15 месеца зима.

Започвайки на 12.12.2017г. периодът с продължителност от 15 календарни месеца свършва на 12.03.2019г. В ПСОСОЧЕНИЯ период има ДВА ЗИМНИ СЕЗОНА.