Проф. Балтов: В края на юни ще имаме необходимия колективен имунитет

Тогава ще имаме 2,5 млн. ваксинирани с първа доза и 2 млн. с втора доза, каза шефът на „Пирогов”

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя има психично проблеми....с 10 000 наден ще трябват 4-5 години да имунизираме 5 милиона да го речем ?!?!?

Много си е добре, просто лъже като толупа!

Да се появи разжалвания до старшина генерал Лешояд Манафчийски и да обясни как така без 70 процентна имунизация ще стане тая работа. Или оня мустакатия алкохолик лоКумчев дето разтягаше едни локуми за зелева чорба и други такива лекарства. Или ще се внасят "ваксинирани", или са имали предвид 70 процента от електората на ГЕРБ - друг начин за 70 процента няма. Той електората им взе да пооредява - усетиха се че при Бибитко хляб вече няма - може и да има необходимите 70+ процентчета от останалите Гробари. Такива като Щерев ги преваксинират постоянно манафи с кожени инжекции - за тях няма проблем.

Липсват знакови коментатори.

Чета коментарите и се забавлявам и сьрце! Неуважаеми тролещи, Мангъров говореше за стаден имунитет посредством преболедуване, за който вече се видя, че не в вьзможен и е свързан с много смьрт! Опонентите му говореха, че стаден имунитет е вьзможен посредством ваксинация и точно за това се работи в момента! Напразно се стараете хората не са толкова кьдопаметни, колкото си мислите! Ваксините са спасението, заедно с противоепидемичните мерки, а не чайчетата и супичките!!! Есента може би ще има и ефикасно лекарство! Хайде със здраве и по-малко злоба, че е вредна за сьрцето!!!!

Хих-хип-ура за лозунгаджията!

Мангърчета, скрийте се в маето и стискайте здраво дупенцата, че иглите са много остри! Ще пищите като момиченца!

В края на юни да ви реимунизират в централния заедно с Ангелов, където ви е местото! С кожените шприцове

Ако тоя и дружките му престанат въобще да плямпат ще да имаме по голям имунитет срещу манипулациите и пропагандата им....а от там и здравето ни съсипвно от тях психически толкова време ще започне да се възстановява.

Глупости на търкалят а от един подмазвач

ибрикчия на тиквата !

Чу ли ма Айше? От юни пак нема да требе да си миеме ръцете

А лъже бедните пенсионери да се инжектират!?

все още не са се изказали. Само на тях вЕрваме.

И в края на Окромври ще го загубим. И ще запчонат да измислят екзотични щамове, за да се оправдае боледуването на ваксинирани,

Да да... колективен намук ще имаме до тогава.

Кой ли вярва на гербаджийски подлоги?!

Балтов, ако бяхте слушали Мангъра още миналия юни щяхте да сте приключили с имунитета, тъпак такъв.

Аз ще застана под трасетата на самолетите и ще дишам на някой chemical trail-а му.

Просто се разходете с детето да подишате, за вас ги пръскат

"Повече от половин млн. души ще бъдат ваксинирани с първа доза през май и половин млн. с втора доза" Проста сметка - общо 1млн дози за май месец. 31 дена, т.е. над 30 000 всеки ден. За момента има 2 дена с такива резултати и няколко с под 10000. Как точно ще се случат прогнозите на д-р Балтов?

Плати ли са му, дърдори ги...утре може да каже че 99% от българите ги е инжектирал, нали кил Ген цидов и усрсила ланвна няма да им преведат милиардите по Възстановяването на чекмеджетата т нар Възстановителен план , а на тебе специален нов евроданък да ги изплащаш

Е нали такова нещо като колективен имунитет нямаше???? Манафчийското чучело поне така казваше??

Съмнявам се че ще има колективен имунитет

Поредният платен Пинокио.

Този гербав мръсник трябва да си ходи скоро.

в 3-те ТВ едновременно бяха налазили за последни участия по една НОЩ-ница

Аз от над две- три години дори и филм не съм гледал по тия три купени фашистки телевизии за ковид пропаганда

да ама "бабите" и хипохондриците са в абсистенция, а трябва да се държат зомбирани...

Ха ха, Балтов и той се престраши да се обади за да се похвали. Нещо никой вече не ще да ни обяснява как яко ще мрем.

Нали се смеехте на Мангъров, че колективния имунитет бил измислица! Сама пари са ви в главата, дано ви приседнат!

Единствено вярно е че до края на Юни ще внесат около 2 милиона дози. Та който иска да знае, че за него има запазена ваксина в най-близката болница. После човек е свободен да пътува, да работи. Вече 1 милиард по света си сложиха ваксини и явно няма кой знае каква драма.

Защо настоявате за още инжектирания, за да "пътувате"...ще пътуваш за ада, мръсен фашист, подбуждащ към убийства с инцекции..Русия ви ги начука , тъпак, завряха ви маските на всички руснаци в педалските евроатлантически гъзове...

Драмата ще се разрази до няколко години, когато повечето от ваксинираните ще развият автоимунни и онкологични заболявания. Целта на тези "ваксини" е да редуцират населението с оглед огромната загуба на работни места, до която ще доведе 4тата индустриална революция. Широкото навлизане на изкуствен интелект във всички области ще направи много професии и стотици милиони хора излишни. В такова количество е невъзможно да им се осигури някакъв базов доход за оцеляване и това би довело до безредици и тоталана дестабилизация на света. единственото решение е доброволната евтаназия. За целта хората трябва да повярват, че е за тяхно добро. Така че ваксинирай се щом те влече.

Да,дано след това няма маски и ограничения,за да работим и да се изхранваме.

Тя мечтаеее

Абе за 4 месеца едвам докараха 900 хиляди дози на 650 хиляди българи. Сега за месец и половина ще ваксинират още милион и половина..... Повярвах Ви! Хубавото е, че аз си сложих двете дози АЗ. Юни месец паля газката и ще обикалям Европа. Хотелите сега били супер изгодни.

Ще имаме, АКО са изпълнени някакви условия...! Няма да имаме, когато тези условия не се изпъняват, както до сега.

Вече няма да внасяме ваксини, а само ваксинирани. Така го разбирам. Защото досега за няколко месеца имаме 400 000 ваксинирани. А сега за 1 месец очакваме милион и половина?!

ПАК СИ ПЪРВА ПИСТА В ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НА ГЕРБ ТОЧНО ЗА ИЗБОРИТЕ ИМУНИТЕТЧЕ НАЛИ ЛЪЖЕЦ

Дано вирусът и всичките му щамове да знае това :))))) Да се уплаши и да си иде! :)))))

Професоре за юни месец коя година ?

Подлогата Балтов най-добре да се скрие вече... Всичкото уважение към него се изпари след раболепното му подпиране на уж ранения след мач Бибитков...

Докато той не каже не вярвам. Или и той се скри в миша дупка като крадливия си главатар Бибитко?

2,5 +2=4,5 математика то това са врели не копеши .... Защо хора с авторитет говорят глупости с политически цели , само се излагат. И приличат на прости куфари в джипка....

убодените с физиологичен разтвор, тоест "ваксинирните" за да имало такъв имунитет твърдеше оня мустакат алкохолик главния инспектор. Нямат и 900 000 засега. вно свършиха парите за крадене от Здравната каса. Сега тоя измамник и лапач на нашите данъци и компанията пригласящи на Другаря с Мажоретките и Шкафчето ще започнат да се крият един след друг.

Хайде и този придворен шут изпълзя изпод задника на вожда си, за да се изходи пред медиите.

Попитах тия шибаняк защо тая корона убива само западняци, а целия руски народ е без маски, здрав, без летални ковид инжекции, карантини и локдауни!?...това Божие наказание ли е за сатанистите педофили , Ун йци, крадци и мръсници от запад и на подлогите им като българските еничари управляващи българия

ти си защитен, така че спокойно отивай да разглеждаш как живеят ония западни западняци и ги псувай...В Русия не можеш да отидеш защото ти трябва виза?!

нищо че Тулупа слугува на тия международни престъпници и крадци. Даже и такъв задник като теб да си предложи голия гъз няма да те пуснат просто така.

Абе вие верно не следите, какво става в Русия?!!!! Там не обявиха ли звучно, че са създали първите ваксини за хора и за животни? А колко време беше Москва заключена? Абе вие въобще знаете ли нещо за Русия? Къде се намира? Какъв език говорят? Какви хора я населяват?

Днеска гледахме цяла Русия на живо - от януари са без маски, локдауни, карантини и те подобни фашистки диктаторски методи за поредния опит за въвеждане на фашисткия Нов световен ред...и Русия ви ги начука....а това лайно балтов случайни го активираха на 9 май, че беше се изхлузил като капут от задължението срещу пари да въвежда ковид терор в българия

едно умно говедо дава акъл на прости говеда!? А всички говеда не са ли еднакви ?

Хайде, да разрешават, с нетърпение чакаме да ваксинираме и децата си. И кога най-после ще започнат да ваксинират и пеленачетата? Само не мога да си представя какви придружаващи заболявания ще измислите на умрелите след ваксиниране пеленачета, изроди.

В началото казваха, че на колективен имунитет не трябва да се разчита. После казаха, че може да се разчита на колективен имунитет, ама от ваксини, не от преболедували. И че може да се разчита само, ако ваксинираните са над 70% от населението, при това на планетата, не на отделна територия. Даже имаше препоръка преболедувалите да се ваксинират, нищо че имат антитела, защото антителата на ваксините били по-добри някак си и нормалните антитела не вършели работа. Сега ще имаме колективен имунитет в края на юни, когато ще имаме 2 милиона ваксинирани. Число, което много точно съвпада с броя на хората, които са склонни да се ваксинират у нас, но е доооста далеч от 70% от населението на България. Преболедувалите, дори да не са се ваксинирали и да ги включим и тях, пак не допълват бройката до заветните проценти. Пита се какво в епидемиологията се промени за една година, че вече колективен имунитет не само, че е възможен, но даже е предстоящ и то при само трийсетина проценти ваксинирани? Слушайки специалисти като проф. Балтов аз оставам с впечатление, че или те не са знаели какво говорят преди една година или не знаят какво говорят сега, или говорят каквото е изгодно някому, или пък науката е извършила някакъв грандиозен скок и вече познанието не кореспондира с нищо, което сме знаели преди. Ако случайно е последното, ако науката вече не е това, което беше, то излиза, че потенциално всеки форумен драскач, като мен например, цяла година е разбирал колкото и уважаемият професор, ако не и повече. Което е твърде съмнително.

това малко помогне и в мисленето, че от Короната явно се оглупява.

Добре, че се появи най-накрая и проф. Балтов. Бях сериозно притеснен къде се изгуби последните дни...

Да не се е скрил в някое шкафче в зайчарника на Тулуп Бибитко в Банкя. Или стяга куфарите за Англия / ако вече не е напуснал страната скрит в багажника на Бибиткомобила/.

къде е бил - в самоизолация ( за всеки случай)?!

Фантастики проста математика няма толкова желаещи за ваксиниране 4.5 милиона от 7 без децата под 18. Поредните лъжи и пропаганда.....

...като не се ваксинирате, после не се оплаквайте от нови локдауни...

Maloumnik.

Ще купим ли от кубинската ваксина? Може да има фенове на Куба, които дискриминираме иначе