Проф. Александрова: Ще има пета вълна, вирусът търси упорито как да се разпространява

По думите й за момента никой не може да каже дали ваксините, които вече имаме, ще ни предпазят

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вируса ли търси упорито или тези, които го създадоха? Ясно е, че това, което виждаме не е мерки за справяне с вирус, а лъсва лъжата за "ваксината". Не им стигат жертвите, сега директно го инжектират в здрави,че и деца искат да уморят. Самият факт, че децата не са и не бяха застрашени от тежко протичане, ако въобще го хващаха, сега трябва да се инжектират с отровата.

Аз вероятно не разбирам, затова ако можете ми обяснете: Ако сегашната вълна (делта) е на неваксинирани, то означавали, че следващата вълна (оникрон) е на ваксинирани ? - Ако отговора на въпроса по-горе е ДА, тогава защо е този стремеж към максова ваксинация ? - Ако отговора на въпроса по-горе е НЕ, тогава пандемията си протича независимо от мерките, които се взимат. - Ако отговора не е еднозначен, тогава колко е "вярна и проверена" е информацията която ни поднасят ?

Проф. Александрова казва, които не са ваксинирани и които не са преболедували са много податливи на заразата от новия щам. Следва въпрос ясно ли е на професора колко са преболедували и ясно ли е, че регистрираните преболедували не са точния брой преболедували... Познавам доста хора, които са си констатирали коронавирусна инфекция с аптечен тест и не са влизали в системата. Що се касае до обществото същите са проявили необходимата отговорност и са били самокарантинирани. Та на каква база постоянно ни се впълпява следващата вълна?! Следваща вълна ще има, но хората с имуните са много повече от данните на стъкмистиката.

Абе, проф. Александрова, Само ли Вие не разбрахте, че причинителят на настоящата пандемия се разпространява 270 пъти по-бързо от всички останали свои събратя. Като не знаете, прочетете! Освен това той мутира за часове и престанете да плашите хората с някакви си 50 мутации. Само спайка му към 24 юни миналата година имаше 3804 варианта. Я, вземете прочетете нещо от https://mastino.blog.bg/

Тоя дюмбел от снимката що не си гледа старините, ами ръси мозък непрестанно? Да еба вмирисаната бабка да еба...

Дойде новия щам.... И ето: Погледнете тук, на коя дата съм казал какво точно ще се случи: https://dnes.dir.bg/comments/idva-redat-na-oshte-edin-nov-opasen-shtam-na-koronavirusa-c-1-2?page=5 Ето какво ще се случи с ПЛАНдемията. Да видим ще позная ли :) Безспорно е, че извънредната простотия ще бъде удължена поне с три месеца. Това като начало. /точка за мен/ След това, нещата ще се развият по този начин: 1. Горе-долу втората седмица на септември ще има "пик". Ще се опитат да затворят това-онова, като посещенията на някои места ще са запазена марка за набоцкани. /вероятността да позная е към 90%/ 2. Ще се въведе носене на маски на открито /вероятност: 90%/ /тук за радост не познах напълно, но не е късно да се случи. Да видим тия новите ковидари от ПП..../ Кулминацията: 3. След средата на ноември ще започне спадане на бройките. /точка за мен/ Това обаче НЕ озанчава край: Точно тогава ще се появи нов щам, който ще е 60% по-заразен от "делта"-та, и ще е по-опасен. Ваксините няма да са напълно ефикасни. Ще се наложи трета и дори четвърта доза. /десет точки за мен/ /вероятно ще е преди средата на ноември, но нещата ще се развият ТОЧНО по този начин;/ 4. Ще се появят дежурните ковидари - кунчев, ангелов, кантарджиев, витанов, гломб и т.н., които ще започнат с ежедневни апокалиптични прогнози. /някой съмнява ли се в това????/ /те не са спирали.../ 5. За пореден път ще бъде удължена извънредната простотия. /опс, точка/ Сега повторете точки от 1 до 5 толкова пъти, колкото мислите, че овцете (т.е. ние) ще търпим. Няма да има край, докато фарма мафията и голяма част от докторите не пуснат кокала. А те няма да го пуснат лесно - много безотчетни пари са това. И докато лекарското съсловие получава стотинки, то фарма мафията трупа милиарди. Комисионните, които плащат на лекари, журналисти и политици да поддържат страха и паниката за тях е много, ама много добра инвестиция. Ама как познах бееееее :) Ей, ще взема да пусна тото.... Какво да очакваме: Локдаун. Маски. Ваксини. И после... Всичко от начало. До кога?... ами докато ги търпимм бе!

1. Горе-долу втората седмица на септември ще има "пик". Ще се опитат да затворят това-онова, като посещенията на някои места ще са запазена марка за набоцкани. /вероятността да позная е към 90%/ А, и тук съм познал :) Брееее, ставам за КОВИД гадател :)

От началото на боденето с ГМО шип ТРОБсините и то във време на обичаен грипен сезон, новите щамове и ритнали кампаната са заради нещото с прякор ваксина дето не е ваксина а биооръжие!!! С цел да изпълнят квотите за фЪксинация с препарата на ПЕНТАГОНА за които са взети много пари от наще медии, еБАН учени, правителство и президент ви говорят какви ли не СТРАшилки с цел и като опит да наплашат по слабите ментално и по-страхливите за да приемат ГМО "ваксинста" а приелите вече две дози да се готвят за 3,4,5 бустерни. Натози фон обаче има ей такива неща" Напомням, че НИКЪДЕ ПО СВЕТА няма изолиран първичен щам, ПСР-се използва фалшиво, антигенните също, правят се пари за ваша сметка, тормозят децата ви без причина, всичко е гнусна измама с много сатаниснски цели. Не вярвате, ето ви да си видите сами 1:1..ДУКУМЕНТАЛИСТИКА. https://bit.ly/FallCabal17 https://bit.ly/FallCabal18 https://bit.ly/FallCabal19 Теста за Ковид е много повече от това което ви представят! - това не е шега! (ВИДЕО БГ СУБ) https://bit.ly/PCR-is-more-k19FakeTest (ВИДЕО БГ) - КОЛ в СЪРЦЕТО НА ВАКСИ ПРОПАГАНДАТА! ВИЖТЕ КАКВО КАЗВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗАДКУЛИСНИЯ ЕЛИТ ЗА "ВИРУСИТЕ", ТОКСИНИТЕ и ВАКСИНИТЕ СИ (ДА, ТЕ ВСИЧКИ СА ТЕХНИ и СА ПАТЕНТОВАНИ!), А ПОСЛЕ ВИЖТЕ И КАКВО СТАВА МАСОВО СЛЕД БОДЕНЕ С ГМО ОТРОВАТА ИМ с ЧИПИРАЩИ ВЪЗМОЖНОСТИ. (А малко преди края, след финалните думи на Байдън, ще видите едно от решенията на проблема ни с елита и шоуто им, както се изрази БайПън) https://bit.ly/IlluminatiPlans-HumanSolution (ВИДЕО БГ СУБ) Вижте 1:1 какво се случва в кръвта на приелите експерименталната течност с прякор ваксина за ковид и ще схванете, че това е отрова с нано технология за тотално поробване и ефтаназия. ИСТИНСКИ ДОКТОРИ, ВРУСОЛОЗИ, ПАТОЛОЗИ и ПРОФЕСОРИ ПО БИОЛОГИЯ, ще ви го кажат, покажат, и докажат. https://bit.ly/VaccineInsideBlood

Ало професора. Вирусът нищо не търси защото не е жив. Вие търсите на хляба мекото. И дрънкате врели некипели. Наляво и надясно.

Поредното плашило в буквалния смисъл на думата.

е тоя нерез от снимката, бе? Кой го пусна от кочината? Я, марш, обратно!

Пета вълна на опита да ви убеждават,че билето за хубост работи.

Бравао. Докато има такива лекари като професор Аргирова ние ще сме в състояние да преборим всяка инфекция и да оцелеем.

Тая по какво е професор?

Ако трябва да избирам:ДА УМРА,ИЛИ ТОВА НЕЩО ДА МЕ-СПАСЯВА...ПО-ДОБРЕ ДА УМРА!!!

Е-га ти....и аз мога да давам такива мнения: Ще има 6та вълна, но не мога да ви кажа кога.

Цинизмът е, че докато методично избиват човешката популация, изчадията убеждават хората да се обвиняват помежду си! Всъщност цивилизацията има много малко време да унищожи поръчителите на геноцида! Ако се пропусне момента, безвъзвратно и безславно изчезваме!!

Вируса търси,,а КОЙ го създаде,кой го разпространи ,та умираме като пилци,,Учени много ,а много заразени и починали.

ЛЕЛЯТА е ИДЕАЛНА за продължението на ВЛАСТЕЛИНА .... ТРОЛ или по-скоро ГОБЛИН първият персонаж без НИКАКЪВ грим!!! ...... МНОГО повече пари ще ИЗКАРА

В 1 изказване 20 противоречия. Затова и хората не ви вярват. Имало 5 случая на омикрон , но знаят че нападал младите. Не се знае ваксините дали помагали ( всъщност се знае че не) но короната щяла да се разпространява докато има неваксинирани. И разбира се е много , много по опасен от делта... Най опасния .... До следващия щам който ще е много много по опасен.

Черни Петъчни (Съботни) Размисли Разбира се, че ще има пета вълна... и още много вълни ще има. Няма как да обясниш на хора, които в уикенда след "деня на благодарността" се бият за намалени телевизори в мола, че и ваксините подобно на плоските екрани също са продукт, който трябва да се продава. И фармацевтичните корпорации пръскат огромни пари не просто за реклама, а направо за купуване на политици и медии. И как иначе, когато става дума не просто за тройните печалби, заради които според Маркс някои хора са готови да рискуват да увиснат на бесилката, а за нечувани печалби в хиляди проценти. Никой не посмя да разкрие кой и с каква цел създаде вируса, въпреки, че отговорът е под носа им. Как да вярваш на политиците, при положение че прикриват произхода на вируса? Да вярваш, че някой прилеп може да прелети хиляда километра, да зарази някакво друго животно (неясно какво) и то да предаде вируса на човек на пазара в Ухан? При положение, че в същия този Ухан се намира единият от няколкото в света институти, които правят експерименти с модифициране на вируси от прилепи... чиста случайност. Плоскоекранците не просто вярват, че ваксината ще ги спаси - това си е тяхно право, те обвиняват за пандемията нежелаещите да се включат в експеримента. По европейските телевизии сърдити новинари обявяват отменянето на коледните празници - заради малцинството неваксинирани. Открито се пропагандира омраза и дискриминация и се сее страх и паника. Нови варианти, които "заобикалят ваксините" идвали от Африка. Вероятно мутирали в някой, заразен със СПИН. Абсурдно внушение, като че ли вирусите могат да се чифтосват и самоподобряват.

Уважаема госпожо професор, аз като бях преболедувал март месец, след това се ваксинирах през септември и пак той се лепна за мен през ноември ?! След 12 дни си отиде , но бихте ли ми кога казали кога пак ще ме посети защото аз съм тъп? Благодаря предварително!

Това което ни казва тази е, че този вирус е умен, иновативен, креативен, продукт на научни постижения на човеконенавистни индивиди ! Да, това е изкуствено създаден вирус ! Въпросът е срещу какво обещание лъжат тези , които би трябвало да са моралните хора в науката !

Тоя БАН-ски урунгел го направете рекламно лице на вируса.

Айде стига сте ни навирали тая нелицеприятна личност всеки ден. Повдига ми се от нея и от Витанов.

Нищо ново не казвате

Дир-а, а стига пропаганда а.. И вземете не показвайте снимки на докторката, че наистина страх ни хвана....

Най накрая САЩ признаха, че този вирус е "изтървано" биологично оръжие създадено с цел намаляване населението на планетата. Като начало е заложена цел - югоизточна Азия.

Вируса щял да изчезне ако всички сме ваксинирани или преболедували?!? В момента никой не можел да каже, дали ваксините ще ни предпазят?!? Професорке, има държави в които ваксинираните са 95%, а вероятно и преболедувалите са 60%, и въпреки това в момента са затворени заради поредната вълна от заразени. И като не може да потвърдите, че ваксините работят, защо продължавате да тръбите как всички, веднага, незабавно трябва да се ваксинират с нещо, дето не го знаете дали работи? Кой ви купи дипломата, която може да използвате вместо тоалетна хартия, ако не е много твърда?

Стига сте ревали! И другата зима ще има ограничения и ваксини! Свиквайте!

Търси усилено и яростно как да се разпространява извън работно време и само където правителството му е казало.. Дее*а , що не беше верно такъв вирус.. като тази щяха доста да понамалеят

Ало другарко Александрова да ви питам 26 вълна ще има ли? Вие сте за затвора! Всеки ден обикаляш медиите с определена група хора да всявате страх и паника! Откровено лъжете и си търсите мястото в затвора! Вие сте за прокуратура и съд! Измамници!

Жената на Торбалан.

Д-и-р-н-и-к-а Д-а В-и Е-б-а П-у-т-к-а-т-а М-а-й-н-а! Стига сте трили бе кауни! Пак ще го кажа! НОВОТО ТЪРГОВСКО НАИМЕНОВАНИЕ НА ГРИПА И НАСТИНКАТА Е КОВИД! ОТ КАКТО СЕ "ПРЪКНА" КОВИД-А, НЯМА ГРИП, НЯМА НАСТИНКИ, ВСИЧКО МИНАВА КАТО КОВИД! АКО ПРЕДИ, ВСЕКИ ПОЧИНАЛ ГО ИЗСЛЕДВАХА ЗА ГРИП И НАСТИНКА, СМЪРТНОСТТА НА ГРИПА ЩЕШЕ ДА Е ОГРОМНА! И СЕГА МНОЗИНСТВОТО ПОЧИНАЛИ СА ВЪЗРАСТНИ ХОРА, СРЕДНА ВЪЗРАСТ 70+, СЪС КОВИД, А НЕ ОТ КОВИД! ДА ОНЗИ ДЕН ПОЧИНАЛ МЛАД ЧОВЕК С ПНЕВМОНИЯ, А НИМА ПРЕДИ НЕ ПОЧИВАХА МЛАДИ С ПНЕВМОНИИ?! НИЩО НОВО И ТОЛКОВА СТРАШНО НЯМА В ТОЗИ ВИРУС, САМИТЕ НЕЛЕПИ МЕРКИ ГО ПОКАЗВАТ!

За професорската титла.вирусът не търси как да се разпространява, а как да се размножава.

е па помагате му, то вакцата , поставена на болни, ги "оправя"...

План за петилетка се преизпълнява. Едни милиарди неусвоени ваксини има и ще се окажат ефективни за новата мутация ама само в началото. После ще се налага бодене с подобрените версии.

Като гледам телевизията на либерал анархистите, все едно гледам Царството на дяволите, от страшни по страшни, чудовища

555та вълна ако не се ваксинирате под строй и заплаха от публично линчуване!!! Егати пандемията-2 години и рапоните още не се усещат, че тоя дето прави ваксините плаща на тея дето броят умрелите....

станаха прекалено много, за да бъдат изчистени с потоп. Вирусът явно е по-ефикасното средство за това.

Ами ще търси да се разпространява, като правите масова ваксинация в условията на пандемия. Не оставихте вируса на естествения му ход, досега да сме забравили. Ама нали трябва да гушите фармафията и да кътате бонуси!

Ваксините има задача да убиват . Затова тази година смъртността много по-голяма от миналата. Няма план ваксините да спасяват .

Видимо разсъждения на ниво "каун".

Ама колкото повече напредват с броя на инжектираните говеда и увеличават дозите ви, толкоз "вълните" повече ви заливат инжектираните тикви прости и всички потъвате в море от съвсем нови невиждани досега болести - автоимунни, възпалителни, тромбози, припада и, парализи, рак.... боклуци нещастни

"...никой не може да каже дали ваксините, които вече имаме, ще ни предпазят" Професоре, и слепите видяха, че Препаратите не са Ваксини. Сега измислиха новият щам, който заобикалял Препаратите, за да се потули провала на ефикасността им.

Вижте Черната Смърт, чумата е вървяха едни 10-тина години 1346 до 1357. Унищожила е около 60% от населението. България пада за 5 века под турско робство в следствие на тая пандемия. Сега е лесно. Ваксина на 6 месеца и хайде у лево.

Скрий се с тази тройна гуша .

Имам си пояс и жълто гумени пате. Ебете се с тия вълни :)

Следващата вълна почва Януари няма какво да се чуди госпожата. Ще ни мъчи до къде средата на Март. Най-гадно ще е февруари.

Две години минаха и няма светъл лъч нито за самия вирус, а още по-малко за ефективно лечение и имунизации. Май някои чудовища възпроизведоха перфектното биологично оръжие.

Ахаааа, 50 мутации имал бре. Значи да очакваме, аманасейт вълни и боцкания :)

Вече имам чувството че в момента в който СЗО и правителствата по света спрат финансирането на изследвания за щамове и ваксини пандемията ще изчезне. Абе как преди век хората за две години се справиха с испанския грип , а сега само нови щамове и вълни. Има нещо много гнило в това.

Лъжеш се, че за две години са се справили с испанския грип. Чак до 50-те са се появявали спорадични епидемиики с него тук там все още.

Чумата когато сме паднали под турско е тръгнала 1346 и е вървяла до 1357 т.е. 11 години. Чумата е доста по-гадна от ковида.

Първият пациент от Белгия е бил неваксиниран. Освен това има по цял свят 20 регистрирани случаи по цял свят. Едва след седмица може да има по-убедителни резултати.

“ вирусът търси упорито как да се разпространява”….па те вирусите така правят…