17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нараства, защото младите бягат

Период от живота, в който си прощаваме тези грехове, който все още ценим, но затова пък осъждаме онези, които вече нямаме възможност да вършим

прабабите ми са живели по над 100 г., дядовците и бабите ми - до 90. Роднините ми сега си отиват на по 50-58. В някои провинциални градове в гробищата има повече млади хора от последните години, отколкото по улиците. Кого заблуждавате? Ние помни как по селата хората работеха на по над 80 годишна възраст и бяха жизнени до последно. В моя град беше събитие някой да се разболее тежко, знаеше се името и от какво...Защото беше непознато. Имахме си личен лекар, който познаваше историята на цялото ни семейство, кой кога е боледувал и от какво. Лекуваше ни с пирамидончета и аналгин, никакви антибиотици. Идваше у дома и ни разпитваше какво ни боли, как, откога... И не, не си падам по социализма, даже се махнах от вашия постсоциализъм, пълен с омраза, некадърност и лъжа.

на единици ще вЕрваме, а не на статистиката от милиони жители. ок.

за дъжда който след 20 години доведе до 3х покачване на раковите заболявания в Европа и над 12 пъти в България. Сега да те питам - докато западна Европа внасяше зеленчуци и мляко чак от Бразилия - ти какво рупаше и пиеше?

Средната продължителност на живота в България започва да нараства от 1997 г. Тогава е била по-ниска, отколкото през 1965 г. От началото на миналия век до 1985 г. населението се е увеличило 2,5 пъти! Оттогава до сега е намаляло с 25 %.

Увеличило се е по две малки причини: 1. жителството - където се родиш, там си умираш 2. по границите на страната се стреляше на месо.

През 1985 средната продължителност на живота е била 71 години. Сега е 75 години. В момента българите живеем най-дълго от който и да е момент в историята.

До тука ни докарата тези крадливи мафиоти дето управляват- най-бедни сме, най-мизерни, най-висока смъртност, най-мръсен въздух дишаме, най-корумпирани, най-застаряваща нация в ЕС, за всичко това трябва да благодарим на управляващата мафия, както и на всички тези преди тях.

Най-бедни сте, защото сте най-прости. За нищо не ставате.

след 50 годишна възраст, те гледат като че си с единия крак в гроба. Изобщо не си дават зор с теб. Западняците тогава започват да живеят.

Старостта е Наказание, живота е до там, докато си движиш и обслужваш Сам.

не може да порасте колкото е в СССР!

То пък един живот...

Към 2070 г. спадът у нас със сигурност ще спре. Тогава ще дойдат други.

Печалната равносметка на "прехода"! Резултат от "мъдрото и грижовно" управление на БСП, СДС, ДПС, НДСВ и ГЕРБ! Народът няма да ви забрави, м@миц@та ви!...

не ги е срам. увеличили продължителността на живота и сега трябва да плащам повече за издръжка на пенсионерите. позор за тях.