Продадоха бившата резиденция на американските посланици в София (снимки)

Фондация "Америка за България" е новият собственик на сградата на ул. "Велико Търново" 18

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и всички останали глунсни кравари, със се ЦРУ-тата, военните бази и лайната им...

кюумджийски е бил ивреин и масон предател и сегашните както и тези на снимките са такива всичките

Квартира на ЦРУ .

Отношението на Америка към България и българите и отношението на самите българи към себе си е достойно за презрение - отнасят с вас като африканска колониална държава от 19-ти век, а вие гледате само как да се харесате и подмажете на господарите, чакайки подаяния и огризки, никаква предприемчивост, никакво желание за работа и развитие, никакво стремеж за живот! Българската държава и българския народ, били някога горди и развити, в момента са само за презрение!

ама си дай и сметка откъде си се пръкнал... Кои хора са те гледали, коя образователна система ти е дала грамотност. Много е лесно да плюеш пост-фактум. А ти какво направи? Колко българчета създаде/роди? Колко отгледа и възпита? Цървул!

Би трябвало да има и "Русия за България" както и Руски бази на територията ни. Дет се казва диверсификация да има.

Най-после да се премахнат отвратителните бариери на ул. Велико Търново и да се освободи трафика, защото не се търпи.

Стига лая, тях отдавна ги няма.

гей, джендър и ромски партии.

В знак на благодарност България подари терени за американски бази или координационни центрове на САЩ и/или НАТО. Ами както се казва good deal ама за кого не е ясно.

За България 1 милион за такава сграда в центъра е доста малко. То вече се продават къщи по 3-4 милиона. И това при положение, че в покрайнините на Амстердам скъпите къщи вървят по милион.

ПОсланника на САЩ трябва да държи постоянно на мушка нашите политици - мушмороци. Иначе братушките ще ги прилапат и пак гнет и мизерия следва. Путинизма не прости на руснаците и на околните държави. Путинизма е лош колкото болшевизма, а си мислиехме, че тази зараза е отминала.

Абе прав си доло горе и до някъде. Щом ще има някой които да командва нашите политици няма да е даром и без полза за тях. Все тая дали ще са американци шотландци или руснаци. Факт е че само руснаците са се опитвали да ни изличат като нация те и почти успяха имат много сериозен опит в изчезването на народи. Лошото е че като народ не успяхме да излъчим национален приоритет и съответно политици да го следват.

Ко, става бе??? Много малко жлъч и отрова днес. Очаквах стотици, дори хиляди плювки по АзБ, а то само 2 ялови по опорните точки.

обаче американските опоркаджии по инерция включиха Русия, Путин и още който се сетиш с руски произход:) иначе - няма какво да се коментира. политици влизат с тези пари в парламента, съдии се подкупват ан-блок по 'семинари', НПО-та с джендър/хомо и ромски интереси, БХК (тук просто няма НУЖДА).. Няма нужда, говната си личат от далеч. Е, говна с пари... но говна.

Американците си продадоха сградата на протежетата. А кога ние ще продадем нещо на моя ментор Решетников?

Новите окупатори

Чакай бре те старите не са си тръгнали. Още багажа не са си стегнали даже :) :) :).

Докато всички продажни политици, медии и журналисти ни сочат Aмeрикa като враг.. ..напълно Чуждата и Далечна по всичко държава Русия ...Силово окупира всичко в България ! И военно с десетки шпиони на Русия в България ! Окупацията е обявена Цинично, като .. ..Дружба между народите! ... Пак ще трябва да се Освобождаваме, да ни Освобождават братята Американци! Като след Комунистическото Робство! Но...който ме си е научил историята ....

А сега сме под американско владичество. Не разбираш, нали? Защото си американско мекере.

не съм чувал руснаци да са бомбардирали софия... да ти еб@ американската обич.

edni prodadoxa biv6ata rezedentsiq ,a drugi prodadoxa tsqlata derjava i naroda gleda i passe treva......

Докато всички продажни политици,медии и журналисти ни сочат Русия като враг.. ..напълно Чуждата и Далечна по всичко държава САЩ ...Силово окупира всичко в България ! И военно с 4 окупационни бази на САЩ в България ! Окупацията е обявена Цинично , като .. ..Евроатлантическо .. партньорство! ... Пак ще трябва да се Освобождаваме, да ни Освобождават братята Руси! Като след Турското Робство! Но...който ме си е научил историята ....

4 бази, ама бомби не падат! А в Сирия 1 база и цяла Сирия разрушена от бомби и 17 милиона от 21 бежанци!

Посолството прехвърли сградата на агентите на цереу. Аплодисменти..

НПО на Сорос е новият собственик на.........

Нещо за измазване няма ли, нещо плочки, гипскартон?

Един милион е много малко за този имот. Надявам се да разкарт КПП-то по тази улица.

Разкараха го.

Мизерници!

"Настоящият посланик на САЩ Херо Мустафа от юли 2020 г. се пренесе в новата резиденция в "Бояна", която се намира в близост до държавната резиденция на президента и премиера". Ми така де, да им е удобно на премиера и президента да получават по-отблизо заповеди и инструкции от генерал-губернаторката!