Приятелка на Андрей Монов: Полфрийман е посъветван много добре какво да говори

Надявам се най-накрая съдебната ни система да поправи грешката си, каза младата жена

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естестено че ще е посъветван-затова са адвокатите. Не е толкова прост като комундерите Монови, които приказват глупости наляво и надясно подтиквани от продажни журналя:(

За грантове се продадоха тия журналисти :))

Сега очаквам интервю и с бармана който е наливал водка на Монов , да обясни колко е празен бара му , като го няма комундето ! И от Левски София Запад могат да се включат в съвместната кампания на БСП, ГЕРБ и Прокуратурата !

Докато чакаш можеш да прочетеш статията на Джок "Маркс и човешките права " ;)

Леле! Ако това е обикновен футболен фен, какви ли са ултрасите?!?!!?

Sara

Ти откъде знаеш? Познаваш ли го? Или така безсрамно си дрънкаш? Само не почвай да ми цитираш видеа, на които ми обясняват какво трябва да виждам! Не те ли е срам да се гавриш с паметта на закланото момче?

Кое заклано момче, за сина на депутата Монов, убит при самозащита от нападнатия от него и пияната му озверяла компания чужд гражданин ли говориш?

Земи млъкни!

Иначе какво, ще почнеш да хвърляш павета ли?

Съболезнования за момчето Андрей Монов. Но...в кръвта му е имало почти 3 промила алкохол (срешу 0.15 на Полфрийманн). А приятелката на Андрей Монов не е ли посъветвана професионално какво да напише? (Трябва да си мбого наивен, за да си отговорип с "не"). Тя участва ли във видеото, което бе разпостранено по YouTube?

С други думи австралиеца напълно трезво е оценил ситуацията... извадил е ножът си и е тръгнал да гони хора, които вече са били на 50 метра от него, за да ги заколи защото е решил че сам ще се справи с пияната група.

У стана на мода да вадим от нафталина я дядо си, я баба си. Това с приятелката е нова неутъпкана пътека. Поне една седмица ще ни я предлагат за да не се сещаме на срама на стадиона. После следват изборите, а после тишина.

Стига вече с тоя Полфрийман! Толкова много престъпници убийци са пуснати на свобода от българския съд, ама за тях нямаше и грам протести! Искам да кажа на тая "приятелка" на покойния Монов, че грешката е всъщност самата съдебна система! Тя трябва да се смени, не да се поправя! Искам да припомня на тази "приятелка" как един турски шофьор уби семейство мотористи и беше пуснат под домашен арест и изчезна яко дим от страната! Защо никой не протестира срещу онази несраведливост, на тогавашния съд??? Така че моите уважения и съпричасност към близките на покойния Монов, но нека не се гневим на една несправедливост само, когато сме лично заинтересовани!

"ГНИЛИТЕ КРУШИ" СА ТОЛКОВА МНОГО ...

До нищо добро не води "спортът" футбол. Само проблеми произвежда както и съвсем наскоро пак се заформи голяма простотия с него. Абе забавление за простолюдието е този спорт.

А ти какво очакваш, да си излее нервите за незаконно отлежаните 12 години в затвора, само защото бащата на копеленцето е голяма клечка? Е, преглътни го, Пол си отива в родината и му остава почти цял живот, а ти с татенцето на твоичкият можете да ходите да му садите зюмбюли на гроба.

Кой е Пол , Найденов ли ? :)

Тук явно има доста "Пол Найденов". Затова нека да ги информираме - хормоналните проблеми се лекуват с лекарства - настройват се биохимийте и мозъкът започва да работи нормално

Някой учудва ли се? БХК плаща на добри адвокати, а нашите съдии са или некадърни или със съмнителен морал. Обаче има друго - законът позволява на съдиите да правят каквото си искат и решението е законно. Може да се промени законът, ама за следващи случаи и то ако има желание. А да се отменя законно решение, защото не ни харесва не бива. Натискът трябва да е за промяна в законите.

Ако БХК "плащаше на добри адвокати", Полфрийман нямаше да седи в затвора 12 години за това, че се е защитил срещу пияна озверяла тълпа с павета в ръцете.

БХК наистина разполага с много добри адвокати

Щом казваш. Явно често се движиш в средите на БХК и си добре запознат.

Не е нужно да се движиш в средите им , за да знаеш кои адвокати имат

Щом казваш! Както казах, значително по-добре от мен си осведомен какво се случва в БХК!

Явно :)

Не народ/нация биологична маса в друга държава нямаше да се чудят как да спасят убиец на един от тях

Карабашева и другите говорещи по случая от страната на Монови, те импровизират ли или също се готвят? Че да му намират на тоя Джок маана и затова ..

тази тъпанарка не виждам от какво е толкова впечатленa - от приказките на един убиеc?!. Какво е толкова казал...нищо! Ама нали е чужденец...тъпа пу*ка. Пандизчии и убийци в БГ колко щеш ама нали са българи или цигани, никой не се впечатлява от приказките им.

Красимира.... ако "Надявам се най-накрая съдебната ни система да се покаже адекватна и да поправи грешката си..." освен Полфрийман, в затвора трябва да влязат и другарчетата на Андрей Монов. Ако си обективна и безпристрастна - в което силно се съмнявам, ще се съгласиш с мен.

Каквито и да са човек те не са убили, но този е! А всеки може да си говори каквото си иска - нали е демокрация....Ако ти си неадекватен и тъп да вадиш нож или пистолет za всяка псувня която получиш...

Убийство при самозащита, особено от озверяла тълпа, е законово и морално оправдано и не се третира като убийство. Само не и когато дърпа конците някой депутат и дружка с председателя на ВКС, де.

Да де , но е убийство при самозащита според теб , понеже така ти изнася :)

Нито ми изнася, нито е според мен. Експертизата, която показа, че ултрасите са били пияни на кирка, и видеото как повалят Полфрийман и хвърлят по него павета, го доказаха. Убийство е според теб и другите, дето сте на заплата при Монов, защото така ви изнася.

На три инстанции е осъден , а това не е - според мен ;) На видеото нищо не се вижда , не се разбира и защо се връща към групата за предполагаемият втори конфликт ( ако обозначенията на хората са верни изобщо )

Когато татенцето е приятел с председателя на ВКС, и на 10 инстанции те осъждат без проблеми! Пък и по очевадни видеоматериали внезапно спират да се виждат неща като летящи павета, други записи пък мистериозно изчезват, експертизи с по три промила алкохол се пренебрегват, не се допускат свидетели извън агитката на потърпевшите, накрая максимална присъда, въпреки че рецидивисти с къде по безспорни присъди за убийства ги осъждат на по 5-10 години... такива интересни неща!

idio

трябва да излежи “поне” 20? значи всъщност трябва много повече? за самозащита ит ултраси

Самозщита в гръб

Когато си заобиколен от 13 пияни и дрогирани неандерталци, които хвърлят павета по тебе няма време да се взираш кой се е обърнал да търси поредното паве, за да го чакаш да се обърне и да го хвърли.

В гръб друг път, поредната лъжа е това. Отпред е намушкано говедцето.

На видеото отлично се вижда как Полфрийман настига групата, след като лошите и пияни и невъоръжени ултраси чинно са спрели на червения светофар на бул. "Стамболисйки", което минути по-късно се превръща лобното място на Андрей Монов. "Присъединява" се кръм групата, а те се опитват да го избегнат. Сигурно, защото е с нож. Това е нападение в гръб - не е самозащита, нито е опит да спасиш чужд живот.

май си гледал друг клип.............

Още един въпрос - как човек, повален на земята, наръгва двама прави - единият в сърцето? Да не би случайно същият да се намира на земята именно след като е наръгал двама човека, след като ги застига в гръб ?

Щеше да е любопитно ако Андрей бе убил Джок, пре, прелюбопитно!

Аз знам какво щеше да стане. Делото щеше да се води срещу неизвестен извършител, защото няма да стане ясно, кой точно от 13-те хулигана е нанесъл смъртоносния удар.

15 подсъдими, при общност на умисъл

Е какво, тате пак щеше да скрие записите и да "изчезне свидетелите"

Вече почвам да си мсиля , че ни пуснаха по пързалката с предсрочното освобождаване ... стана в най-подходящото време , точно когато има избори за нов гл. прокурор , които са съпроводени от скандал и протести , случай ,за който се знае, че ще доведе до огормен обществен отзвук , политци , съдии, прокурори се надпреварват да изкарат дивиденти от истерията , разделено общество ...

И аз мисля същото - на 17 юли - два месеца преди освобождаването му, съдът е отхвърлил молбата му. Не съм запозната със сигурност, но дали един затворник има право през месец-два да иска предсрочно освобождаване. Една година по-рано сам е оттеглил молбата си - по думи на защитата му 'защото не се е бил поправил' - на база на доказателствата в съда. Юли месец съдът отвхърля искането му - отново на база доказатеслтва, че не се е поправил. И изведнъж след два месеца съдебен състав, за който има съмнения дали е независим, го освобождава. А сега една шайка идиоти се опитват да прилагат натиск срещу съда, вместо да изчакат същият този съд да опровергае/потвърди дали Калпакчиев и състава му са били за самоотвод. Лицемерие и шизофрения най-страшни - пищят вече близо месец как чрез политически натиск се опитват да задържат Полфрийман, в следващият момент те са под влияние на друга политическа шайка.

То не е ясно освобождаването му , точно чий интерес обслужва и кой има най-голяма полза от скандалите

Проблема е че той тия работи си ги говори през целия продължил 12 години ад. Сега обаче ги чувате за пръв път. Кой им беше казал на 12 те оцелели "не ултраси" какво да говорят и как пък като един не си спомниха за събитията на видеото?! Ако имаше повече хора като джок нямаше да има хора които се чувстват безнаказани!

ако имаше повече хора като Джок , щеше да има повече случаи - с нож , на престрелка ;)

не е ясно кой ще излезе виновен! Сега ще има и международен интерес , а и таткото агент на ДС вече не е депутат.

какво стана сега, май наистина монетата и имала две страни.....я тази приятелка да изгледа много добре клипа от камерите, че май ако не беше убит приятелчето май трябваше той да е в затвора, барабар със всичките келеши.

Ще поправи грешката си като вкара 13-те скинарчета в затвора .

Жената до бившия Монов още ли му е вярна?

Целта като е вадил боен нож е била да заколи някого! Никой не го е гонил него следователно няма как да пледира за самозащита. Напротив -той е нападал. Ако не се беше намесилвсички щяха да са живи и здрави. Къде е жертвата която е защитВал-във въображението на тоя австралойски наркоман и психар?!

Еми нали видя стадиона на какво приличаше ... пълен с недоразвити поклонници на Хитлер. Щото никой не си е мръднал пръста да ги постави на място. Единствения човек дръзнал да застане на пътя им е за 20 години в затвора защото не му се умирало.

Какво умиране бе тъпанар дори той твърди че е 'защитавал' друг не себе си

Ситуацията е започнала като се е намесил да защитава друг. Но ножа е бил изваден едва след като са го настигнали.Тогава не е защитавал друг, а себе си.

А ако групата "обикновени футболни фенове" не бяха гонили Полфрийман да го бият и да го мерят с камъни?

На Полчонв му е за пръв път да тъга хора и тогава ли някой друг му е бил виновен

Според приятелката на Монов, той не бил ултрас, а обикновен футболен фен...Дори не искам да си представям, какви са ултрасите в такъв случай...

Ултрасите носят поне голям касапски нож, като полфрийман, и поне един пистолет, с няколко бухалки, ако се счупи едната да имат за резерва.

А защо сега не вкарат в затвора онези 14 начетени и кротки момчета за опит за убийство на Пол Фрийман ? Така ще има справедливост !

Убийство, с голи ръце, срещу 30 см касапски нож ??

Това ясно си личи от камерите.

Не, не става с павета, щото полфрийман няма и драскотина, освен на лакътя си. Павето се хвърля за да удари, а касапския нож е забит от упор в гърба на Монов.

и ще видиш ДЪЖД от павета!

В България НИКОГА не се излежава цялата присъда. Не знам какво мякат толкова. Излежал 12 години - доста повече от някои други хора... Сега обаче си проличава и друго - семейството на убитя са и алчни!

За какво са алчни не му искат парите на тоя искат да си и лежи присъдата

Абе и аз чух, че синчето не било ангелче, неговите приятелчета също ... били имали навика да се бият по улиците вечер пияни след дискотека ...

Око за око, зъб за зъб, а това с кръвнината е позор, абсурд - ще се шириш с парите от смъртта на своя близък. Смирете се малко, погледнете себе си.

Само една приятелка ли сте намерили за интервю, понасъберете повечко мнения за да има съспенс. Така е постно ...

Е как? Някакъв младеж се изявяваше сутринта ли, снощи ли по Нова. Явно са на платени репортажи, на абонамент да се изкажат всички по телевизията. Само не видях защо някой не се изказа как са станали нещата вечерта при нещастния случай. Всички мълчат, защото видяхме на видеото какви са ангели.