Приятелка на Андрей Монов: Полфрийман е посъветван много добре какво да говори

Надявам се най-накрая съдебната ни система да поправи грешката си, каза младата жена

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само една приятелка ли сте намерили за интервю, понасъберете повечко мнения за да има съспенс. Така е постно ...

Око за око, зъб за зъб, а това с кръвнината е позор, абсурд - ще се шириш с парите от смъртта на своя близък. Смирете се малко, погледнете себе си.

Абе и аз чух, че синчето не било ангелче, неговите приятелчета също ... били имали навика да се бият по улиците вечер пияни след дискотека ...

В България НИКОГА не се излежава цялата присъда. Не знам какво мякат толкова. Излежал 12 години - доста повече от някои други хора... Сега обаче си проличава и друго - семейството на убитя са и алчни!

А защо сега не вкарат в затвора онези 14 начетени и кротки момчета за опит за убийство на Пол Фрийман ? Така ще има справедливост !

Според приятелката на Монов, той не бил ултрас, а обикновен футболен фен...Дори не искам да си представям, какви са ултрасите в такъв случай...

Целта като е вадил боен нож е била да заколи някого! Никой не го е гонил него следователно няма как да пледира за самозащита. Напротив -той е нападал. Ако не се беше намесилвсички щяха да са живи и здрави. Къде е жертвата която е защитВал-във въображението на тоя австралойски наркоман и психар?!

Жената до бившия Монов още ли му е вярна?

Ще поправи грешката си като вкара 13-те скинарчета в затвора .

Ултрасите носят поне голям касапски нож, като полфрийман, и поне един пистолет, с няколко бухалки, ако се счупи едната да имат за резерва.

Убийство, с голи ръце, срещу 30 см касапски нож ??

какво стана сега, май наистина монетата и имала две страни.....я тази приятелка да изгледа много добре клипа от камерите, че май ако не беше убит приятелчето май трябваше той да е в затвора, барабар със всичките келеши.

Еми нали видя стадиона на какво приличаше ... пълен с недоразвити поклонници на Хитлер. Щото никой не си е мръднал пръста да ги постави на място. Единствения човек дръзнал да застане на пътя им е за 20 години в затвора защото не му се умирало.

Това ясно си личи от камерите.

не е ясно кой ще излезе виновен! Сега ще има и международен интерес , а и таткото агент на ДС вече не е депутат.

Проблема е че той тия работи си ги говори през целия продължил 12 години ад. Сега обаче ги чувате за пръв път. Кой им беше казал на 12 те оцелели "не ултраси" какво да говорят и как пък като един не си спомниха за събитията на видеото?! Ако имаше повече хора като джок нямаше да има хора които се чувстват безнаказани!

Вече почвам да си мсиля , че ни пуснаха по пързалката с предсрочното освобождаване ... стана в най-подходящото време , точно когато има избори за нов гл. прокурор , които са съпроводени от скандал и протести , случай ,за който се знае, че ще доведе до огормен обществен отзвук , политци , съдии, прокурори се надпреварват да изкарат дивиденти от истерията , разделено общество ...

Не, не става с павета, щото полфрийман няма и драскотина, освен на лакътя си. Павето се хвърля за да удари, а касапския нож е забит от упор в гърба на Монов.

ако имаше повече хора като Джок , щеше да има повече случаи - с нож , на престрелка ;)

А ако групата "обикновени футболни фенове" не бяха гонили Полфрийман да го бият и да го мерят с камъни?

Щеше да е любопитно ако Андрей бе убил Джок, пре, прелюбопитно!

Какво умиране бе тъпанар дори той твърди че е 'защитавал' друг не себе си

idio

трябва да излежи “поне” 20? значи всъщност трябва много повече? за самозащита ит ултраси

Ъхъ само дето това не е и разказ по картинка, защото на видето , което качиха нищо не се вижда :)

Красимира.... ако "Надявам се най-накрая съдебната ни система да се покаже адекватна и да поправи грешката си..." освен Полфрийман, в затвора трябва да влязат и другарчетата на Андрей Монов. Ако си обективна и безпристрастна - в което силно се съмнявам, ще се съгласиш с мен.

Аз знам какво щеше да стане. Делото щеше да се води срещу неизвестен извършител, защото няма да стане ясно, кой точно от 13-те хулигана е нанесъл смъртоносния удар.

Каквито и да са човек те не са убили, но този е! А всеки може да си говори каквото си иска - нали е демокрация....Ако ти си неадекватен и тъп да вадиш нож или пистолет za всяка псувня която получиш...

Това е картинката на малкото, което ми стана ясно от цялата работа - затова и онези бели неща (откъде ги взеха тия светещи павета точно на това кръстовище) са под въпрос. Това, което ме убеди, че нещата май не са съвсем както искат да ни ги представят е факта кой е бащата на този юнак. И защото съм си имал работа с достатъчно такива групички от келешчета, в които има по един двама синковци, които налитат отново и отново, защото просто не могат да повярват, че може да се случи на тях.

тази тъпанарка не виждам от какво е толкова впечатленa - от приказките на един убиеc?!. Какво е толкова казал...нищо! Ама нали е чужденец...тъпа пу*ка. Пандизчии и убийци в БГ колко щеш ама нали са българи или цигани, никой не се впечатлява от приказките им.

Карабашева и другите говорещи по случая от страната на Монови, те импровизират ли или също се готвят? Че да му намират на тоя Джок маана и затова ..

и ще видиш ДЪЖД от павета!

На Полчонв му е за пръв път да тъга хора и тогава ли някой друг му е бил виновен

Самозщита в гръб

За какво са алчни не му искат парите на тоя искат да си и лежи присъдата

15 подсъдими, при общност на умисъл

Ситуацията е започнала като се е намесил да защитава друг. Но ножа е бил изваден едва след като са го настигнали.Тогава не е защитавал друг, а себе си.

Не народ/нация биологична маса в друга държава нямаше да се чудят как да спасят убиец на един от тях

Някой учудва ли се? БХК плаща на добри адвокати, а нашите съдии са или некадърни или със съмнителен морал. Обаче има друго - законът позволява на съдиите да правят каквото си искат и решението е законно. Може да се промени законът, ама за следващи случаи и то ако има желание. А да се отменя законно решение, защото не ни харесва не бива. Натискът трябва да е за промяна в законите.

И аз мисля същото - на 17 юли - два месеца преди освобождаването му, съдът е отхвърлил молбата му. Не съм запозната със сигурност, но дали един затворник има право през месец-два да иска предсрочно освобождаване. Една година по-рано сам е оттеглил молбата си - по думи на защитата му 'защото не се е бил поправил' - на база на доказателствата в съда. Юли месец съдът отвхърля искането му - отново на база доказатеслтва, че не се е поправил. И изведнъж след два месеца съдебен състав, за който има съмнения дали е независим, го освобождава. А сега една шайка идиоти се опитват да прилагат натиск срещу съда, вместо да изчакат същият този съд да опровергае/потвърди дали Калпакчиев и състава му са били за самоотвод. Лицемерие и шизофрения най-страшни - пищят вече близо месец как чрез политически натиск се опитват да задържат Полфрийман, в следващият момент те са под влияние на друга политическа шайка.

А ти какво очакваш, да си излее нервите за незаконно отлежаните 12 години в затвора, само защото бащата на копеленцето е голяма клечка? Е, преглътни го, Пол си отива в родината и му остава почти цял живот, а ти с татенцето на твоичкият можете да ходите да му садите зюмбюли на гроба.

Убийство при самозащита, особено от озверяла тълпа, е законово и морално оправдано и не се третира като убийство. Само не и когато дърпа конците някой депутат и дружка с председателя на ВКС, де.

Ако БХК "плащаше на добри адвокати", Полфрийман нямаше да седи в затвора 12 години за това, че се е защитил срещу пияна озверяла тълпа с павета в ръцете.

Кой е Пол , Найденов ли ? :)

БХК наистина разполага с много добри адвокати

До нищо добро не води "спортът" футбол. Само проблеми произвежда както и съвсем наскоро пак се заформи голяма простотия с него. Абе забавление за простолюдието е този спорт.

Да де , но е убийство при самозащита според теб , понеже така ти изнася :)

То не е ясно освобождаването му , точно чий интерес обслужва и кой има най-голяма полза от скандалите

Щом казваш. Явно често се движиш в средите на БХК и си добре запознат.

Нито ми изнася, нито е според мен. Експертизата, която показа, че ултрасите са били пияни на кирка, и видеото как повалят Полфрийман и хвърлят по него павета, го доказаха. Убийство е според теб и другите, дето сте на заплата при Монов, защото така ви изнася.

Тук явно има доста "Пол Найденов". Затова нека да ги информираме - хормоналните проблеми се лекуват с лекарства - настройват се биохимийте и мозъкът започва да работи нормално