Оправдаха нападателя, намушкал световния шампион Михаил Ганев

Габровски районен съд оправда 31-годишния Владимир Иванов по обвинението за причиняване на средна телесна повреда на световния шампион по борба Михаил Ганев.

Обратно в новината

Коментари - Оправдаха нападателя, намушкал световния шампион Михаил Ганев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Информацията е поднесена много пестеливо, некомпетентно и тенденционно. Не става ясно какво е било установено от правоохранителните и правозащитните органи. Явно с такива нескопосани "улики, доказателства и обвинения" съда не е могъл да вземе друго решение. Аз като странично лице не съм наясно на коя страна да застана - на страната на намушкания шампион, който не иска да свидетелства???? или на другия, за който се промъкват писания, че бил "мангал", но работещ в Испания читав поданик.

БОГАТАШ ИЛИ ВРЪЗКАР МИНАВА БЕЗНАКАЗАН

А не ти ли прави и другата крайност впечатление - спортист-хулиган се опитва да съди този, когото собственоръчно е бил?! Нали си спомняш и случката с футболиста набрал на юмруци пенсионираният старшинка в собствената му кола и последният му вкара един пълнител? Те такива мислещи се за няй-големите дарове Божии, не по един, а по няколко пълнителя трябва да отнасят и ... морто! Това е измет, нищо че преди това е станал шампион, просто някои се раждат боклуци, а други стават такива щом ги поопияни малко славата!!

Кекето и Миро са виновните за боя. Тези двамата да ги изселят от тук или на топло за дълго време.

Какъв е извода: Хора, бийте се, убивайте се,...ще ви се размине с има няма 1000 лева!!!

Защо никой не споменава Мирослав Ботев и Калоян Косев ? Цялата вина е тяхна, Бабаит и рецивидист.....

Намерили си майстора ,иначе ако е било някое момче без бойни умения сега дали щеше да е жив не се знае

ало "къде сте"? на чия страна???казах че спорт без пияндури и таблетки няма....а има и още в списъка... дори и да не ви "харесва" така е! а спортисцхето не иска да се яви- за да не се "развие кълбото " вероятно! момчето е у м н о!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ебати държавата . Е това е съд Самите съдии са за затвора .

Ей, господа, като чета тук коментарите ви.... ми става тъпо за вас! Има наръган човек и няма виновен - чукнете си тъпите кратуни и помислете ако това е ваш близък - така ли ще реагирате!? Ама тов всичко в България е наобратно, май и вие сте такива!

izrodi

Щом не се е явил в съда, явно- ""световния шампион по борба Михаил Ганев"" НЕ иска да ходи в съда, а от там явно и не иска да осъдят този който го е намушкал с нож. Като няма достатъчно свидетели, как да го осъдят оня.

Кръчмаро-чалгаджийска свада в 5 сутринта с цял отбор селяндури, барабар с шампиона. Невинни няма в този случай. Всички пострадали са пострадали по заслуга.

Ето точно това е мафиотски съд - мафията в България освен държава, си има и "съдебна" сисетема...?!? За това посланик Уорлик призова Борисов да смени тотално мафиотите магистрати в КС, ВСС, ВАС и Прокуратурата - нова съдебна система и крадците и мафиотите в затвора! С конфискация на краденото! Така иска отдавна ЕС, НАТо и най-важното - НАРОДА НИ!

Звучи прекрасно, но това никога няма да се случи!!! Ще си гнием в тинята. Жалко, нали?

Много добре си спомням писаното за случая и най-вече коментарите. Браво на съдът. Този път оправдателната присъда е най-разумното нещо, което са дали. Какво прави борец - шампион в долнопробен бар в 5 сутринта. Налетели му няколко човека и какво, да се остави да го убият с ритници ли. Законна самоотбрана -това е. А Ганев бил на бара, пък наръган отвънка. Абе... немам думи

Защо се наричаш "Умен" като сам знаеш, че не е така. Айде признай си, че като видиш бате си Бойко, само тогава получаваш ерекция!

мнооого добре си спомням случая. Пича си работи в Испания, дошъл си е за празниците, черпи си се кротко в бар, но бореца нали е `голяма работа` с още 4-ма му скачат. Човека обаче ги смотал, барабар с европейския шампион ... Но Бойкото не пропусна да праща хеликоптери и чудо за мутрата-борец ....

гоцевско- комуняшкия дебилен и корумпиран сад в балхария може да осади само лице, което директно краде или изваршва убииство пред нарочно сабрана публика и камери на тв или срещу заплащане за осаждане ил неосаждане. самите садии са за публично пребиване с тояги без сад и присада. те си знаят защо

Съдът се е объркал - как така НЕ е на страната на бай мангал???

Господа, няма да обсъждам решението на съда. Друго е интересно - проучено ли е от съответните служби кой или кои са нанесли няколко удара с нож, дали и кой или кои са извадили якото момче от съзнание, дали сбиването е организирано и ако е така - кои са организаторите, ако пък е било пиянска "забава", то какво е направила управата на заведението за да я спре. Присъдите са последното в поредицата мерки за поддържане на обществения ред, какви са предходните мерки и ако не са взети - от кого и защо, ако няма задължителни - защо. И дали пък няма и други за съд?

УТРЕ ДА НАМУШКА РОДНИНИ ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА СЪСТАВА НА СЪДА, А НЯМА ДА СБЪРКА АКО НАМУШКА, АМА ТАКА ХУБАВО ЧЛЕНОВЕТЕ ОТ ТОЗИ ТАКА СПРАВЕДЛИВ СЪСТАВ НА СЪДА!!!

КАТО НЕ ЗНАЕШ,КАК СТОЯТ НЕЩАТА,ЗАЩО ПИШЕШ ГЛУПОСТИ.

Ако ти знаеш как стоят нещата, толкова колкота знаеш правилно да пишеш, то няма нежда от коментар.

Абе какво ни занимавате с тези тъпанари. А двамата са мутри, какво от това, че единиятбил някакъв си шампион. Познайте същият какъв ще стане, щом спре да се бори. МУУУТРА !!! Той няма мозък за пет пари. Другият, уж виновникът, може и да не е виновен. Представете си няколко борчета да ми се нахвърлят и на мен. А имах пистолет, щях да стрелям на месо. Мислите ли, че те щяха да ме оставят жив, съмнявам се. Така, че в този случай "виновният" поне е оказал съпротива. Да гледа да не се засичат повече по заведенията. Медиите ни занимават само с мутренските изцепки, вместо да насочат вниманието си към други наболели проблеми.

Мутри, побоища, фолкдиви, барове, алкохол, кръв.... Нищо ново, всичко е стандартно. По-гот би звучало: "В библиотека наръгаха световен шампион по борба ".

Още по-гот "Опитаха се да нападнат министър председателя в операта"

Много ли мразиш министър председателя? Интересно защо ли? Защото ти свърши времето.

ха-ха-ха,пжaрникар на опера,това би било 8 чудо на света,пишете на гинес да го регистрира.

И аз искам да ме съдят в България. Имам и пари. Ще си платя.

Това беше последното желание на Саддам, ама не го пуснаха и него. Иначе щяхме да го уредим. Шо мислиш Темида има кантар в ръцете - ми да тегли коя страна колко злато дава и да съди според него.

44 дена е бил в ареста по обвинение за средна телесна присъда... ???? Не че оправдавам постъпката, но това е очевиден двоен стандарт. В България , мутри и средни бандити много често за убийства ги пускат още на десетия ден с мярка подписка или смешна гаранция.

Прав беше чеха-кенеф сме.и световните ни шампиони са мутри и хора без морал и ценностна система...Не ББ,ами един друг от друго време,от една северна страна ни трябва..

с малки мустачки и перчема наляво

:) :) :)))))))(highfive)

Знам ги тия ножове. Хващаш му дръжката и... край със спомените. Чудни са и добре, че не са много скъпи.

А знеш ли тези невинни борчета и техните смирени и кротки компаний.Чудни момчета,и на мравката ....суплес правят,а после обвиняват мравката,че им е влязла в окото.

То затова има детектор на лъжата. Там спомените не чезнат.

Понятно ли ти е че най вероятно жертвата е щала да го смели от бой ако не е имал нож...