18 години затвор за опит за качване на експлозив в самолет

Мъж беше осъден днес във Великобритания на 18 години затвор заради опит да качи в самолет импровизирано взривно устройство.

Обратно в новината

Коментари - 18 години затвор за опит за качване на експлозив в самолет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това на практика е опит за над 150 предумишлени убийства. Как по дяволите може да го осъдят само на 18 години!??! Скапана Европа, заслужава си всичко, което й се изсипва на главата..

112 ( нерегистриран ) 24.08.2017 08:26 *Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам Та значи. На циганин с български паспорт да казвам "спам", ли? Благодаря за полезната информация!

решението : голема екскурзия!

Класика в жанра. Паки с италиански паспорт (Пако РЪбан), или африканец с гръцки. Всяка измет от гз на географията е добре дошла в Англия. Но иначе източноевропейците са им проблем. Затова много от големите градове са превърнати в колониални маймунарници. Никакво съжаление при атентати - да си прибират труповете мамата им алчна.

Всички тия са дошли като използват клаузата за бежанци и направо взимат документи.След това довеждат още поне 40 роднини.Ние им плащаме социални, детски и здравеопазване, докато те се подготвят да взривят някой самолет пълен с хора които са ги приели у дома и дали подслон.

на цялата пакистанска пасмина да се забрани да ползват обществен транспорт и забрана да доближават летища в радиус на 10 километра да ги стрелят без предупреждение

Надим Мухамад се казва значи, опиталият да качи взривно устройство. Демек, ислямски джихадист! Е, добре са го опандизили, ама не е ясно какво ще правят с такива като: "Обединеното кралство (видео): кметът мюсюлманин на Олдъм налага мюсюлманска молитва в началото на общинския съвет" ("Royaume Uni (vidéo) : le maire musulman de Oldham impose la prière musulmane en début de conseil municipal", PAR GUERRECIVILEENEUROPE le 10 AOÛT 2017). И това е в християнска Европа, с 'сичките й "ценности"?! Е да, ама някои "по-глупави" напускат, не щат "ценности": "...След джихадистките атаки в Каталония, причинили смъртта на 14 души и ранили повече от сто други, главният равин на Барселона съветва евреите от областта да не повтарят грешките на алжирските и венецуелските евреи и да напуснат Европа, преди да е станало късно...", писа на 20 август френският Алтер енфо в публикация под заглавието "Европа е загубена: главният равин на Барселона окуражава евреите да се замислят за Израел" ("L'Europe est perdue" : le grand rabbin de Barcelone encourage les juifs à songer à Israël", 20/08/2017, Alter Info). И това не е от вчера: "Все повече евреи напускат Франция. В ход е "леко разместване" ("De plus en plus de Juifs quittent la France. Un "petit remplacement" est en marche", Publié le 10 Septembre 2014, Atlantico).

Надим Мухамад защо има италиански паспорт? Ако иска някакъв, трябва да е Английски, а най - добре да си е само с пакистански и да си седи в държавата.

Тия араби, пакистанци са много нагли... До преди 50 години, бяха роби на Великобритания. Но англичаните направиха грешка и напуснаха Пакиста,. и изпуснаха парите които взимаха от там,, като данъци.. А сега, арабите ОТНОВО тръгнаха да нападат Великобритания да ги завземат... Англичаните пак трябва да завземат Пакистан и да убиват арабите там, защото има САМО две възможности ... Или убиваш арабите и живееш добре. Или арабите идват и завземат страната ти , и ти им ставаш РОБ..

пакистанците не са араби. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

кви араби дириш в пакистан там са си чисти цигани като наште тука

Бахти гнусния мангал.

Да му бяха върнали парите за полета, както и да му бяха дали ваучер за такси, за да се върне вкъщи.

А, така. С достойнство трябва. Тия мърши имали ДОСТОЙНСТВО. Ние европейците, европейската цивилизация, нямаме такива работи. Нашата задача била да им наторим земята дето я газят тия маймуняци. Така казват таблоидите на Сорос и аз вервам. Беее.

Добре де, не трябва ли да бъде съден за 200 опита са убийство или колкото са били пътниците и екипажа ? За един приятел питам. След 15-18 г. след като излезе от затвора, може и да успее от втория опит.

И като си излежи присъдата да го върнете в Пакистан!

Шило

Не става. Толерантни са към бившите си колонии

Те умират за колониалната си измет. Знаеш ли колко случаи имаше на разни цветни субекти, дето заклаха бели британци в Англия, но всичко се извърта и покрива. Явно си ги влече.

УБАВЕЦ