2 г. затвор за екслужителка на агенцията за подслушване

Бившата служителка от Държавна агенция "Технически операции" (ДАТО) Антоанета Първанова е осъдена на 2 години затвор от Софийския градски съд.

Обратно в новината

Коментари - 2 г. затвор за екслужителка на агенцията за подслушване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

национална сигурност мярката е "подписка", при открадната кокошка - задържане под стража. Голям цирк в БГ !!!

А как ще осъдите тези,които предадоха държавата ни в ръцете на американските агресори.

2 години за изнасяне на данни на хора, които са с недоказани престъпни схеми е показателно до колко обясненията на прокуратурата пред обществото са обосновани. Явно не е донасяла на престъпници, защото сред тях няма осъден с влязла в сила присъда.

Правилно! А наш Цоко - невинен! Възмездие по герберастки!

Нарушила омертата и сега я наказват другите бандити.

ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ПРОТИВНИЦИ НА МУТРО-БОЛШЕВИШКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ БЯХА ПОДСЛУШВАНИ НЕЗАКОННО!!!!!!!!!!! КОГА СЪДА, ЩЕ ОСЪДИ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ???????????????????????????

А тя е изнасяла данни на онези, които се страхуват от подслушване. Кой , обаче се страхува от подслушване?

Когато е взимала парите е била доволна и щастлива....сега е неин ред да плати. А дано ама надали

loyola

Така става, когато назначенията в службите са основани на партийни и роднински връзки. А какво стана с колежката дето издаде всичките разузнавачи ? Или за това предателство си затваряме очите по политически причини?

ами като им плаща малко и не им дават втора работа те си отварят личен бизнес! У нас всички злоупотребяват със служебното си положение! практиката е такава!

ТОВА Е ДЪРЖАВА,СЪБРАЛА ВСИЧКИ КРАДЦИ,БАНДИТЕ,МОШЕНИЦИ,КОИТО СИ ПРАВЯТ КАКВОТО ИМ ДУША САКА, ТЪЙ КАТО ЗНАЯТ,ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ГИ СЪДИ!!!

В началото на август неправителствената организация Българска европамет връчва официално на служебния премиер Георги Близнашки горещ списък с имената на 154 калинки на ДПС. За тях има съмнения, че са политически назначения във всички нива на държавната администрация в страната и обезпечават обръчите на Доган. Информацията е събирана в продължение на няколко месеца от регионите и институциите, а целта е държавата да бъде прочистена от зависими играчи на задкулисието, заемащи важни постове без доказан професионализъм и качества, и обслужващи единствено корпоративно олигархични интереси

Колко да са измерими - колкото за организиране на ислямски кланета.

Бивш шеф в ДАНС избяга в Канада с тайните за КТБ Бившата шефка на "Финансово разузнаване" в ДАНС Полина Кавръкова се изнесла в Канада с тайните за източването на КТБ, научи първо link. "Калинката", която бе назначена от ДПС и при чието управление агенцията проспа източването на 4 млрд. лева от банката на Цветан Василев, е избрала да живее зад Океана, за да се скрие от отговорност.

ДАНС се занимават с Профилиране и Разработване неудобните за Незаконната 70 годишна Юдо Комунистическа Власт БЪЛГАРИ, като събират информация за тях от "Приятели", познати, роднини, съседи, колеги в службата, лекуващи лекари, преподаватели в училище или университет.... Целта на събрана от Проститутките от ДАНС информация е изработване на Компромати, които да послужат за бъдеща Зависимост, Репресия, Възпрепятстване служебното развитие на Неудобните включително и Уволнението им от Работа или невъзможност да си намерят такава. Все приоми разработени от КГБ, усърдно приложени от нейния филиал в Задунайска Губерния ДС и неговите наследници НСС и ДАНС.

Тъпа юдо(евро) подметка, която никоганяма да разбере, че комунизъма е гениално измислена и добре финансирана вътрешноеврейска кастова война и че не идеологията а ГЕНЕТИКАТА управлява ЗАГИВАЩАТА НИ ЦИВИЛИЗАЦИЯ!

С идването на комунизма, прадедо ми е бил класифициран като кулак и закаран в тоалетната където му опряха пистолет на челото и му казаха че или влиза в ТКЗСто или куршум в главата! Пича са съгласи (живяло му се е) но си остана с омразата към тея хора Въпреки това ми е разказвал за това как неговия прадядо е страдал от подобни хора - българи - по турско, които правили същите золуми но под опеката на местния фес! От Българската история се вижда че в нашата държава винаги е имало хора които ползват силата на деня за да мачкат и да крадат от други. За това не е виновен комунизма нито дори турците...за това е виновен българския манталитет. По време на "демокрацията" видяхма същите истории..рекет, убийства, грабене и прочие. Време е Българина да се абстрахира от идеологията на деня и да спре да обвинява стилове управления и да погледне себе си, по турско е бил предател и еничарин, по комунистическо е бил агент и доносник а по демократическо е рекетьор, мутра и бандид...Крайно време е Българина да разбере че проблема лежи в него и да спре да обвинява режими и идеологи!

Няма какво да се добави... +++++++++++++++++++++++

Изключително точно и изчерпателно!

Мутрите (Престъпниците) от БОП ги обединиха с Пачаврите (Доносниците) от ДАНС по Руски образец, създавайки Репресивна машина за Геноцид и Убийства над БЪЛГАРИ каквато преди 10 ноември 1989 година беше и все още е Държавна Сигрност.

ДАНС се занимават с Профилиране и Разработване неудобните за Незаконната 70 годишна Юдо Комунистическа Власт БЪЛГАРИ, като събират информация за тях от "Приятели", познати, роднини, съседи, колеги в службата, лекуващи лекари, преподаватели в училище или университет.... Целта на събрана от Проститутките от ДАНС информация е изработване на Компромати, които да послужат за бъдеща Зависимост, Репресия, Възпрепятстване служебното развитие на Неудобните включително и Уволнението им от Работа или невъзможност да си намерят такава. Все приоми разработени от КГБ, усърдно приложени от нейния филиал в Задунайска Губерния ДС и неговите наследници НСС и ДАНС.

Първанова, дето врякаши, И, бильото си диреши, когату Цв.Цв. ,с растройство, насълзен я напущаши? Тооковъ съфпадение, и то при Гербири! Не ми съ вярва, те ни гришътт? Стаен агент: майор леля Дочка,

За да си изясните по ясно картинката, представете си една маса, на която дружно и приятелски хапват и пийват ДС олигархията, назначените от ДС олигархията "престъпни босове" и назначените от ДС олигархията "полицейски началници" ( под "началник "разбирайте всяка личност на длъжност началник на РПУ, зам. началник на РПУ, ръководител на група, сектор и така нататък, нагоре чак до регионалните дирекции и министерството) Всички тези хора на тази маса имат за цел да осигурят безпроблемното развитие на бизнеса на ДС олигархията, а именно продажба на наркотици, проституция, рекет, препродаване на крадени в Европа коли, джебчийство. "Босовете" организират кадрово нещата (дребни пласьори ,доставки, пренасяне на печалбите до ДС олигархията...) а "началниците" мачкат евентуалната конкуренция (това обяснява рядко случващите се успешни акции за залавяне на дрога, крадени коли и др. подобни) и пазят олигарсите от " народната любов".За да изпълняват тези свои задачи "началниците" имат нужда от най-дебилната част от българското население, която ТЕ са назначили на работа в полицията.

Нещата напълно отекаха братко, навремето бяха обект на присмех и вицове. Сега всяко дюнерче мечтае да стане коп и то не от любов към реда, а амбициозните майки следят конкурсите на Пайнер, за да правят дъщерята певачка и то не от любов към музиката.

Пачаврите от ДАНС се занимават с Профилиране и Разработване неудобните за Незаконната 70 годишна Юдо Комунистическа Власт БЪЛГАРИ, като събират информация за тях от "Приятели", познати, роднини, съседи, колеги в службата, лекуващи лекари, преподаватели в училище или университет.... Целта на събрана от Проститутките от ДАНС информация е изработване на Компромати, които да послужат за бъдеща Зависимост, Репресия, Възпрепятстване служебното развитие на Неудобните включително и Уволнението им от Работа или невъзможност да си намерят такава.

2 г. затвор за екслужителка на агенцията за подслушване Е така е ," некачественото" подслушване води до 2г. затвор.

две години -обмяна на опит ??

Полиция в България е имало до 1944 година когато бяха избити или уволнени всички достойни пазители на реда и на тяхно място се назначаваха и се назначават за Милиционери селски Изроди с доказана липса на мозъчна активност и функциониране на мисловни процеси характерни за Човешките същества. На 3 април 1990 г. Руската терористична партия в Задунайска губерния БКП се преименува на БСП, година по късно през 1991 г. се приема закон за реформа в системата на МВР съгласно който репресивният апарат на БКП от БЕЗРОДНИ УБИЙЦИ се прекръства от Народната милиция на Национална полиция, като кадровият състав от СЪВЕТСКИ ГАДОВЕ остава непроменен.

Няма по голямо Падение за един Родител от това детето му да стане Милиционер или недай си боже Мъжка Проститутка (Доносник) от Задунайската Държавна Сигурност-ДАНС, филиал на КГБ. Храниш го,обличаш го, учиш го и то накрая вземе че се изсере на метеното и стане МИЛИЦИОНЕР. Това означава че си Тотално провален като Родител и не по малък Боклук от детето си, а Лайното изсрано в семейството ти не може да се измие поне ПЕТ поколения напред. Не случайно над 70% от кадровия състав на Задунайското МВР и Държавна Сигурност-ДАНС се формира от Потомствени Милиционерски Курви, тоест доказани Курви разсли в "семейства" на Курви. Copy and WIN : link

Не знам на каква дрога,но те съветвам да си смениш дилъра!!!

kirchevo

Кажи от кой вземаш ти, да отидем при него.

Като Ненчев или Плювню е най-големият срам.

10 септември 1944 - Постановление на МС узаконява формираната предния ден от партизани и комунисти Народна милиция. На милицията се поверява вътрешната сигурност и е към Министерството на вътрешните работи. До средата на септември са уволнени 30 000 от старите служители на полицията, част от тях са убити, много са арестувани. Така със заповед от Москва започва окупацията на България и физическото ликвидиране на представителите на българската държавност от министрите и депутатите до Полицаите в селата.

"щетите са неизмерими" затвор 2 год,ако са измерими от 10-20 г.

със сигурност е човек на абсолютния престъпник Цецо Кумецо.

ДАНС - Задунайска Държавна Сигурност-Долнопробен Гей Бардак създаден от Руската гражданка от Хазарски произход СърГей Яков родом от Херсон, син/дъщеря на Масовия Убиец Димитри Станишев(най-младия член на тричленките в София избили десетки хиляди Българи противници на червените терористи от БКП-БСП в първите месеци след черната дата 09/09/44) за да пази от нас Българите "Задунайския Колониален Кенеф" Окупиран преди 137 години от Руски Дегенерати за 32 тона злато.

Пачаврите от ДАНС се занимават с Профилиране и Разработване неудобните за Незаконната 70 годишна Юдо Комунистическа Власт БЪЛГАРИ, като събират информация за тях от "Приятели", познати, роднини, съседи, колеги в службата, лекуващи лекари, преподаватели в училище или университет.... Целта на събрана от Проститутките от ДАНС информация е изработване на Компромати, които да послужат за бъдеща Зависимост, Репресия, Възпрепятстване служебното развитие на Неудобните включително и Уволнението им от Работа или невъзможност да си намерят такава. Все приоми разработени от КГБ, усърдно приложени от нейния филиал в Задунайска Губерния ДС и неговите наследници НСС и ДАНС.

то че са мутри и пачаври, това е ясно - нали са създадени от ГЕРБ, Боко и Цецо. Ама не използват прийомите /така се пише - учи се/ на КГБ, защото КГБ са ги видели от ЦРУ. Разбра ли?

Цецо ще има компания. Тези да ги настанят в една килия че да могат да се пердашат.

Мутрите (Престъпниците) от БОП ги обединиха с Пачаврите (Доносниците) от ДАНС по Руски образец, създавайки Репресивна машина за Геноцид и Убийства над БЪЛГАРИ каквато преди 10 ноември 1989 година беше и все още е Държавна Сигрност. Над 80 % от ръководните Курви(Кадри) на Задунайското МВР и Държавна Сигурност-ДАНС са преминали през обучение или специализация в Съветския Съюз и неговото недоностче Русия.

По годинка на "уше"-дали не е малко?

През Милиционерската СВИНЕФЕРМА набедена за Училище в Пазарджик, някога носеща името на основателя на КГБ Феликс Дзержински преминават за Обработка и Зомбиране най-низшия Ешелон от ГАВАЗИ. Там отиват Главно Престъпници или произхождащи от Семейства на Такива, както и Копелета от Социални Домове лишени от Майчина Обич, с една дума ЕНИЧАРИ.

Ето истината за днешните Милиционерски Дегенерати и Кенефа на ДС - Симеоново от признанието на една "бивша" тяхна колежка: "... За да станеш офицер от полицията, кандидатстваш в Академията на МВР, изветна като "школата в Симеоново" или направо като "магнаурската школа". Единствената цел на тази школа е да се промият мозъците на "учащите" в нея, за да се превърнат в безропотни изпълнители.

Ако си мислите че критерият за постъпване на служба е мотивираност и психична годност, то горчиво се лъжете. Критерият е ПОСЛУШАНИЕ, РОБСКА ДУШЕВНОСТ И НИСЪК КОЕФИЦИЕНТ НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ. Същият критерий се използва и когато се наемат хора незавършили Симеоновската школа. Ето защо кадрите се търсят сред бивши спористи: гюлетласкачи ,борци, щангисти и други признати светли умове.

След така проведената "кадрова политика" МВР се състои от 10 % корумпирани "началници" 80 % дебили и 10 % хора имащи нужда от работа, които са били достатъчно умни, за да успеят да убедят назначаващата комисия, че са достатъчно тъпи, за да станат полицаи. - Целта на мероприятието е да се наемат най-послушните и сляпо изпълняващи заповедите хора.

Никога няма да влезне...ефективно....никога !

А Цветанов кога???

никога!

Паисий

щото цацата не може...

като ти цъфнат налъмите!:)))

TIREX

"Щетите са неизмерими, защото е била застрашена националната сигурност" ама само 2 г я влезе я не,,, не че има осъдени по подслушване..

Боклуците са навсякъде!