3 г. затвор за счетоводителка за данъчна измама

Пловдивският окръжен съд осъди счетоводителка на три години лишаване от свобода при първоначален строг режим заради неплатени данъци.

Обратно в новината

Коментари - 3 г. затвор за счетоводителка за данъчна измама | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ковачки открадна милиони от държавата т.е. - от нас! Присъдата - условна! Той се "отплати" на комунистите, на последните избори. Позор! Червени, продажни задници!

Ако бяха 10 113 000 нямаше да влезе в затвора.

Аз съм зицпредседателят Фунт. Винаги съм лежал в затвора. Лежал съм при Александър Втори Освободителя, при Александър Трети Миротвореца, при Николай Втори Кървавия. ....

А... за Христо Бисеров, Топлото и ред още измамници ПО КОЛКО ГОДИНИ ???????

...онзи Жорко-милионерчето,гепил над 1 500 000 от инкасото,дето "охранявал"...КОЛКО му дадоха????? ...че дори и неги откриха и не го ...осъдиха да ги ...ВЪЗСТАНОВИ... ...МАЙ СРЕДНО ГОДИШНИЯТ МУ "ДОХОД" ОТ ЛЕЖАНЕТО МУ В ЗАТВОРА БЕШЕ НЯКЪДЕ ОКОЛО 150 000... ...Колко от нас могат да се похвалят с такава ...доходност ????

И аз не си спомням колко му дадоха, но парите не ги намериха (нали сме европейци няма как с насилие да го накарат да каже къде ги е скрил) - т.е. липсва обекта на престъпното му деяние. Не се тревожете за него - няма да прокопса!

има подобен случаи в търговище -малчева

Фирмата извършва счетоводни административни юридически услуги, регистрация и заличаване на фирми, изготвяне на документи до институции(НАП,НОИ,инсп. по труда),обжалване на данъчни ревизионни актове-бягаите далеч от нея много е коварна,трябват пари на жената все пак има млад лубовник

счетоводна кантора съни-сн.малчева

Чудя се как е възможно да има коментари в защита на тази жена? Три години били голяма присъда, не била само тя виновна, стотина хиляди - какво пък толкова?, била принудена, Ковачки и т.н. Доказана и е кражбата, и е наказана за деянието си! Да треперят другите крадливи счетоводители. Идва и техният ред.

Браво, най-накрая да видят и някой колеги че не трябва да правят всичко на всяка цена с цел да вземат всеки клиент.

ЗАТВОР ЗА СЪСЕЛА ПРЕДИ ВСИЧКО!!!!

Тази е само за финансов министър за ГЕРБ.

има подобен случаи в търговище -малчева

остави снежана малчева на мира бе ненормалник

не си пиши сама коментарите малчева..

Да я вкарат във СЦЗ,Да и скъсат Д.......а,от кекс:0

....хубава жена,че като я гледам от снимката в ...прекрасна възраст.... откъде такава лакомия и финикомания...вместо да се радва и търси щастието в съвсем по достъпни,чисто човешки и не с такива опасни последици ...неща... ...сега жалко,ще изтървем още една хубава жена ....преминала на "ОТСРЕЩНИЯ БРЯГ"...за радост на загорелите "джебчийки" от Сливенския ....

Е той управителят на фирмата получил парите, предполагам му е многократно по-висока заплатата от тази на счетоводителя му, пък счетоводителя му изкарват виновен. Това може да се случи само в България един взима парите и високите заплати друг вкарват виновен в затвора. Да не са възстановили неправомерно ДДС-то на счетоводителя по неговата банкова сметка, бас държа че са възстановили ДДС-то по сметката на фирмата и управителя е гепил парите. Трябва да приемат закон заплатата на главния счетоводител да е минимум 70% от тази на управителя.

Управителя хриспетов е мошенника познавам го лично язък за жената ако можех да се свържа със нея

До тая женица ли стигнахме, изловихме и вкарахме по затворите всички айдуци та стигнахме до нея?!Егати държавата.

счетоводител сам не може да мами, мамят собствениците

Тук не си прав ! Всичко става със знанието на собствениците ! Те няма как да познават нормативната база като един счетоводител.Така ,че тази женица обра пешкира заради собственици с които е работила !

Борисов вече и е предложил поста финансов министър в едно бъдещо правителство на Герб. Тъкмо до следващите избори ще си е излежала 3-те годинки.

Крайно време е да ги подкарат тези измамници! Кандидати за затвора са много "счетоводители"!

Дам за затвора са тези, които са присвоили парите, едва ли това е счетовдителя.

В Сливен!

За 113 хиляди лева - затвор 3 години!! А за крадене 25 години преход за милярди долари или няма значение валутата - няма осъдени в България - къде са крадците от Прехода ????????????????????

От цялата статия не става, ясно тя себеси ли облагодетелства или фирмите, които обслужва ??? ДДС-то е дължимо от фирмите и те трябва да отговарят за него, пък после да си го търсят в частен иск от нея ....

А Ковачки не се закача защото осигурява гласове на изборите.

има такава счетоводителка и от търговище-снежана

е на жената и трябват пари бе... не е лесно да подържа млад лбовник и затваря устата на мажа си....а за еднодневките да не говорим...

това е снежана малчева фирма ,,съни,,-търгови6те

много е гадна тая снежа и алчна,но ако се вярва на последните новини и тя ще последва тая....и няма да са само 3 години,но все пак съдат решава

а бе игнатов недеи се прави на интересен,тебе също те разледват за измама за снежана може само да мечтаеш да влезе в затвора,но ти определено ще влезеш там

не искам нито да виждам нито да чувам за тая....бягаите далеч от нея....много е зла и отмастителна

А какво става със "Счетоводна къща Митева"?

Абе не разбирам, крали, крали.. хубаво, ама за какъв зор бога ми са им ВСИЧКИТЕ тия парища? Айде, 50-60хил. лева, ок, дето се вика, да се живее малко по-човешки. Ама всичките тия луди суми!?..

къде ги прочете тези луди суми бе човек, 100-200-з00 000 ти за луди суми ли ги имаш пфффф....

Ами да, за някои хора са луди пари. А за алчните са трохи.

Алчно око си ти 655, многооо алчно. То и счетито затова е загазила сега.

Дааа, а на Ковачки вчера му разсрочиха близо 40 000 000... Нема лошо - коалиционен партньор е се пак!

Браво на съдебната система , на съдиите , на прокурорите и на аршина с който мерят!!!! За над 20 милиона укрити данъци от Ковачки , същият бе оправдан от съда , нашия , родния , справедлив български съд !! Браво на съда и съдиите !!!

Нали знаеш, че всичко е порно в тази държава!!!

Каних я в нашата партия, ама тя не та не - ей сега да лежи, като не иска крилото на партията да я закриля и тя да си плаща.Нали гледате ковачки- плаща си човека и никой не го закача.

А Дянков кога ще го осъдят ? Той разори цялата държава ? А измамниците преди него ?

Ето вокалистът на група: "Troll No More"

По тази логика Ковачки трябваше да го осъдят на около 520 години, ама май не беше така? Е те това ако е правосъдие, то аз съм Далай Лама!

Тия пари не си ги е прибрала тя. За една заплата е лъгала.

Това не е работа. Останах без работа защото начислявах всичко по закон. Взеха ми фирмите колеги, които не се притесняват да злоупотребяват в ущърб на държавата. Да ти го ръгна на държавата. Ако не си крадец стоиш гладен. МРАЗЯ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ!

Горката счетоводителка, ами първо да чиракува при другаря ковачки, да учи занаят .

Явно женицата не е имала подкрепа, а и в тази нестабилна обстановка, никой от управляващите нито от Цацаратурата не я е подкрепил. Господари не ефира са от Нова, а там не обичат комунистическите измамници, много-много. Другари, Какво ще кажете "Господари на ефира" да поемат експертния кабинет?

А какво стана с бившата шефка на НАП и Красимир Николов....и др.Тяхното дело още не е почнало.

Ми к-во стана с Масларова?

То в БГ това ДДС е май само за развитие на корупцията май!

колко да е крупна кражбата , няма и 1 милион

3 години затвор за пари, условна за убийство на пътя?Това са нашите закони.

Глупачка, нека "лежи" , така й се пада!

Каква ужасна жена!!! ДДС могат да крадат само опълномощените за това фирми! Че то ако всеки започне самосиндикално, скоро време ще искате и в евросубсидиите за земеделието да участвате!

Браво на колежката тя е като Робин Худ-само че трябва да открадне и от депутатите те крадат безнаказано като за последно. А за ддс измамите вътре играят полиция нап прокурори и вскички които меже да се сетите