Принц Едуард благодари на пловдивчанка за грижи по гробище

Принц Едуард посети Пловдив, за да почете паметта на загиналите английски и ирландски войници. Той благодари на пловдивчанка, грижила се за гробището.

Обратно в новината

Коментари - Принц Едуард благодари на пловдивчанка за грижи по гробище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой е принц Едуард .гранд мастьр -велик магистьр на Обединената фримасонска Ложа на Англия.

Наследник на морски пирати!

В Чанаккале/съседна Турция/голямо гробище,където са погребани враговете им.Всяка година холяди близки идват да се поклонят....Евала на Турция.

С трепереща ръка на скъперник, принца с мъка пусна една лира в широкия джоб на Атанаскиното опикано и оръфано всесезонно палто

Няма такова нещо нищо не даде само благодари за прекрасните грижи

Когато сте живяли с тях години наред в случая както съм аз тогава коментирайте. Английското лицемерие не познава граници. Днес се запознавате с някой англичанин,утре вече не ви помни.И още и още много примери мога да ви дам. И да ви кажа, освен петък и събота да се напият и цяла седмица да работят друго не ги интересува.

Може ти да не си интересен за тях и затова да не се интересуват от теб и да не те помнят.

А може и ти да ги познаваш по-малко от мен и затова така да говориш. Ела поживей в Англия и след не една а четири, пет години ще ни разкажеш

Колко ти плащат гледам търчиш на всички да обясняваш колко си умен дано поне ти е прилична надницата

Колкото до бомбардировките английския посланик е предупредил Б.Филов, че имат нова авиация и ще ни бомбардират, ако се присъединим към тристранния пакт, защото членството в пакта въвлича и нас във война.Доста наивно е разсъждението тогава, че само за нас тази война е символична.

Културни хора. Дори на бойното поле спазват стриктно кодекса. Затова ги уважават хората от цял свят дори когато са загинали като врагове.

Преди малко написах в гугъл играчки бомби използвани през ВСВ при бомбандировката на софия ако го прочетеш ще видиш кукли писалки часовници ще се хванеш заглавата всичко е описано

Българи Българи до къде се докарахме да пазиме паметниците на нашите убийци няма да се учудя ако вдигнем паметник ина Осман паша добре че Аспарух Симеон Крум Калоян са мъртви да не ни гледат резила

Резила е да си прост въпреки, че живееш във време, в което хората имат интернет ... достъп до информация и т.н.

Спартак ти по рождение ли си тъп или после стана такъв

И аз" съм благодарен" на англичаните за "бомбичките с формата на детски играчки" пуснати над София в края на Втората световна - нека са щастливи дечицата български поне докато щракне детонатора.Колко "човеколюбиво и хуманно" отношение към туземното население.А то, туземното населени в знак на благодарност и признателност издигна паметник на летците - бомбандировачи.

И ти ли не можеш да различиш евтината комунистическа пропаганда. Англичаните ще тръгнат да пускат бомби с формата на детски играчки ?!?! И аз съм го чувал това ама толкова прости хора да има, че да го вярват мислех че вече няма. Я пак се замисли и си задай въпроса наистина ли мислиш, че който и да е цивилизован човек може да го измисли това.

Ооо, аз не вярвам че американците като най - цивилизованата нация са пуснали една атомна бомба над Япония, но пуста пропаганда - твърдят че бомбите били даже две.

ДА НЕ Е БИЛА МЕДИЦИНСКА СЕСТРА ПРЕЗ ВОЙНАТА? СИГУРНО Е НАПРАВИЛА НЕЩО ЗА ПАДНАЛИТЕ ВОЙНИЦИ!

Да бяха завели този паразит на Софийските гробища, само да преброи хилядите гробове на невинно избитите цивилни мъже, жени и деца по време на бомбардировките през втората световна война(без България да е пряк участник в войната)!

бяхме германски съюзници, иначе защо дойдоха крепостите....

Еми щом са и плащали що да не се грижи иначе аз незнам някаква файда от ингилизките войници в България но пък знам за вредите които са нанесли из цял свят...

Ми как да не се грижи, все пак ние сме благодарен народ, пък англичаните са ни освободили от... ъ-ъ-ъ, май от никой. Но пък са воювали на наша страна през... ъ-ъ-ъ, май през никоя война. Е, поне през Първата световна са били срещу нас и са яли пердах!

Я разгледай по-подробно кои точно са ни били враговете и съюзниците през първата световна :)))

ВЪН ГРОЗНИЯ ИНГИЛИЗИН

НОРМАЛНО Е СЛЕД КАТО СА И ПЛАЩАЛИ

Ех, другите народи поне случиха с крале или царе, а ние...

Като не сме случили на царе ----- тогава какво остава да се оправяме сами ----САМО ЧЕ ЗАЕДНО ....

Не, благодаря. Българина е прекалено голям тарикат на дребно. А тия дето не са, се учат бързо. Докато накрая само балъка влачи, а другите се подпират и му се присмиват, защото са печени.

Нека поддържаме гробищните паркова на англичаните-Не е ли гласността давана по това посещение шамар към нашата държава,която не поддържа военните си гробища в съседните страни???? Това е добър пример, че като са влагат пари гробищата се поддържат би било добре и българската държава да го направи.Нашите военни гробища в чужди територии не се поддържат от никой-

Каза и тенкю, тенкю, бабе и и прибра 2-та последни лева?!

Да не и е дал 2 лв. да се почерпи???

вечната памет на загиналите, те са изпълнявали прикази. Обаче имам въпрос - принцът нещо да е казал за безсмислените бомбардировки по български градове? доста са чакали да видят на чия страна да се включат. Та поне Росенчето да го е подсетил, че толкова безвинни хора са загинали за да сега САЩ и ЮК да се правят на герои. но сигурно за това не са му платили, та блее

Използвай български думи. На български се казва "заповед". На руски е "приказ". Не живеем в Русия и не сме руснаци!

Мерси за превода. Но те са бомбардирали български градове, не са били руснаци. Така че следващия път ще бъда по-внимателна с думите. Само ми кажи, а ти на какъв език освен български можеш да говориш добре? Защото аз знам няколко, и наистина обърквам думите. А ти освен да плюеш - друго не можеш))) Но си прав - в Русия почитат всички загинали. А ти - само от правилна националност!

Стига лицемерие! Ако бяхме спечелили войната нямаше да се сетиш да питаш. Това минали времена и почти всички участници вече не са живи.

Но не сте... това е. Историята няма думата "ако".

Английските вампири заедно с нашио президент положиха цветя на гробовете на летците, убили хиляди български цивилни граждани през войната! Ей това никога не съм го очаквала. Цинизъм и унижение!

Във Волгоград наред с многото руски паметници и гробище, днес има немско гробище. Там са погребани войници и офицери от Вермахта, загинали в битката за Сталинград. Значи - там може, а тук не може? Къде ви изчезна човещината? Тези хора не са убийци. Те са хора като нас. Не са били нито нацисти, нито военнопрестъпници. Те са също жертви в една война. А има много войни които се наричат братоубийствени. И това не е метафора. В много войни от двете страни на фронтовата линия са се биели хора които са роднини и са имали някаква кръвна връзка. Ама това не го преподават в училище. Човек трябва да има малко по-широк кръгозор, за да има желание за повече знания. И най-вече да не загубим човешкото в нас. Гробове нямат само военнопрестъпници, извършвали престъпления срещу човечеството. Войниците са хора като нас. И аз съм бил в казарма. Като получиш заповед да стреляш какво ще правиш? Ще влезеш доброволно в затвора ли?

За злобата почивен ден няма. На всичко отгоре не можеш да четеш. В статията пише, че това са загинали военнопленници в Първата световна война. А няколко простака като тебе, са ти сложили и +. Образованието ви куца...Нямате уважение към нищо и никого, а се чудите защо другите се държат така към Бг.

Уважават твърдата ръка.. Особено, ако е на Путин.

България се напълни с паразити - не ни стигат местните, ами и чужбински