17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ

Браво Един истински Българин

Яко платени коментари. Доста ги е страх от Радев.

Кажи честно!?!!Той какво е направил за България?????Цял живот е на хранилка,една баничка не си е купил...

Освободи България от Румен Радев Венсеремос !

Лизач на Путки Си имаме и сега

И Резидента и онез нищоправци -депутати Наздраве!

Президент бсп имат президент на които му казват мунчо

.. и въобще не ги събирай вече !

КНСБ: Храните поскъпват драстично, до края на годината хлябът може да стигне 2 лева Олиото е поскъпнало с 43% за година, най-скъпо е в Бургас и Ямбол Някои хранителни стоки у нас поскъпват драстично от началото на пандемията, а прогнозите са повишението в цените да продължи. Това са част от изводите на проучване за изменението на цените на 32 хранителни и нехранителни стоки от първа необходимост, проведено от ИССИ на КНСБ. Целта на експресното изследване, проведено в периода 26 август - 1 септември, е да представи ценовата динамика в началото на есенния сезон в условия на извънредна епидемична обстановка.

На временните им дреме за цените, Но На изборите 2в1, народът ще им отговори подобаващо!

Ситуацията около Радев се усложнява. И БСП отиват на отказване от него.Само " десните" на Хр. Иванов го подкрепят Аз като убеден десени збирател им казвам--я изчезвайте бе комсомолци/ без кавички/

Колкото по бързо се махнеш, толкова по леко ще изкараме зимата, а и на теб ще ти стъжним скапания живот!

според БСП радев е аул.

Според Калъп Ментейнешънал, партия ДИМНС (Да изпратим Мунчо на село) води убедително в представителното проучване нагласите на избирателите за предстоящите избори за президент. На второ място е НВЗЧП (Никога вече зелен чорап президент).

По думите на Георги Първанов президентът Румен Радев не изпълнава роля на обединител, а взема страна на част от политическия спектър. "Вдигнатият юмрук е много ясен знак за това", коментира Първанов. Според него е неизбежно изборите да са 2 в 1. "Президентът и партиите не трябва да си правят тънки сметки дали ще извлекат полза от това, а да направят сериозна и различна кампания от предишните. Стига омраза и агресия, стига реваншизъм. Хората жадуват да видят нещо позитивно и конструктивно, което да им решава проблемите", заявява Първанов.

Петър Стоянов ще ти развинти комунистическо-русофилската фантазия тъпанар смотан

Сега Очакваме незбежния окончателен разгром на Радев и неговата шайка идиоти

Радев пак ще опъне Деса в офиса.

Радев пак ще опъне герберастите.

Да живее партия ДИМНС /Да Изгоним Мунчо На Село/!

Бе , то аз съм си импотентен , ама на тях им дават Ма.дати и те пак не могат ,,да оплодят,, нещата!? За к'во говорим, с'о прайм, братчед??

Искаме си ЧЕХЛЬО

Има десетки причини да не го харесам....., последните три имат имена: Спецов, Рашков, Кацаров!

Радев си получава заплатката 15000 на месец, плюс максималната пенсия, плюс 120 лева антикризисни! Урежда си частния бизнес с присвоените пари! Дреме на жилетката! И изобщо не му дреме за тези, които драпате за него и разчитате на него!

Най добрия президент до сега. Всички ще гласуваме за него. истински българин е.

Но той не е българин и турчин не е, руска подлога е!

Сложи му снимка в хола и си го гледай, на нас тоя запъртък не ни го пробутвай.

Ужас Коня президент а министър председател тиквата Падението е тотално за България.

Направо служебна победа.Тиквата ще извади Цецка номер 2 в 12 без 5...може би ПКП

Само Радев изгони мутрите от държавата.

Радев вкара мутрите и олигарсите и докара гладната Радева зима!

Затъжихме се и за Тошко Африкански. Бил в творчески отпуск, май.

Това ще го повтарям винаги когато чуя хвалебствия за Р.Р. - Моите разочарования от президента Радев – те започнаха много отдавна – По време на изборите за президент телевизия НОВА съобщи за това как са събирани пари за предизборната кампания на Румен Радев, а именно социално слаби хора и пенсионери с малки пенсии фигурират в списъците, че са дарили по 400 лв. за кампанията. При проведената анкета тези хора изобщо не бяха чували, че са дарители. От къде са даренията журналистите тогава не го разчепкаха повече, а би трябвало. Материалът е от 6.11.2016 г. Кой плаща кампанията на Румен Радев? (ВИДЕО) - Нова телевизия Разследването е на Генка Шикерова. Друг случай за разочарование от Радев - за липсата на църковни дейци в състава на делегацията по случай 24.05.2017 до Рим, той лично заяви, че това било по изискване на протокола на Папата. От там отговориха - Ватиканът не се намесва в състава на държавните делегации, дошли на аудиенция при Римския Папа. Други случаи - Поведението на Радев след като се разчу за катастрофата, предизвикана от баща му. - Поведението му след като се разчу как се използва служебна кола за пазаруване от жена му и как се спира неправомерно. – Поведението му цяла година да излиза с вдигнат юмрук и призивите му за хаоса - Поведението му за 3 март 2020 и 2021 г. на Шипка, а сега да обвинява ГЕРБ за пандемията и др.. Сега по времето на пандемията за толкова неща не каза истината (например в началото не призна, че е знаел че е бил контактен и замина за Талин, чак след това си призна). Неговото правителство въвежда строги мерки срещу пандемията, а той на предизборната си обиколка из Пловдивско около 6 септември се появи на масови прояви, ръкува се с хората, говори им от близо и никъде не е с маска, както и свитата му. Ако за толкова лесно проверими неща той не казва истината, какво остава за трудно проверимите.

затъжихме се за рашков. де изчезна тоз дедо? да не го готвят за вице на радев?

КНСБ: Храните поскъпват драстично, до края на годината хлябът може да стигне 2 лева Олиото е поскъпнало с 43% за година, най-скъпо е в Бургас и Ямбол Някои хранителни стоки у нас поскъпват драстично от началото на пандемията, а прогнозите са повишението в цените да продължи. Това са част от изводите на проучване за изменението на цените на 32 хранителни и нехранителни стоки от първа необходимост, проведено от ИССИ на КНСБ. Целта на експресното изследване, проведено в периода 26 август - 1 септември, е да представи ценовата динамика в началото на есенния сезон в условия на извънредна епидемична обстановка.

лошо няма, глада приземява

Русо гладно няма, Мая ще оцелее

Дайте избори, че по-бързо да го махаме тоя вече!

Снощи га бистрехми политиката у кръчмата гъкахми рикия и вино аз бях донесла 10 Ица Горския донесъл овче сирини Бай Стамат домати и краставици и Даскала грозде Убаво са набръскахми Накрая стигнахми до съгласие чи сичкити са руски кавали

Лъжеш, Даскалът не е бил при вас!

Кой е този на снимката и защо има вид на колхозник?

С поне месец и половина раздуха работата. Срамота! И това заради едното омаскаряване на ГЕРБ, за да могат комисиите в парламента да "поработят" и изпълнят поръчката по чегъртането и заради продловутата актуализация на бюджета. Платихме им излишни заплати на тия нехранимайковци и половин милиард потошени по избори пари! Лудост! С тия пари "Хемус" щрше да мине Търново.

Вой на герберастки тролове заля бг нета.

Аз съм от партия ДИМИПОП - да изгоним Мунчо и Пиги от пРезидентството.

Няма лабаво, държим здраво, очаквам отново Бойко Рашков в новия служебен кабинет ! Дръж здраво Рашков, пери наред, дръж здраво юздите !!!

Новият президент на България трябва да бъде обединител, а не разединител!

Къде го пише това че трябва да е обединител Няма такова нещо

Буквално пише "олицетворява единството на нацията"! А какво значи единство на нацията - определено не е вдигнат юмрук!

Никой не може да ме обедини с гербомутрите.Да връщат плячката и в затвора.

Ужас Коня президент а министър председател тиквата Падението е тотално за България.

Най после, на тези избори, България има шанс да избере един наистина достоен президент на всички българи! Сега ще имаме възможност да се освободим от статуквото на заемащия до сега тази позиция, по някаква трагична случайност! Очакваме обрат в положителна посока за България!

Правилно Господин Радев е чудесният кандидат.

Понее сте политизирани ешмендета на тази тема, ще се наложи да отворя малко зъркелите ви! В досегашната практика се е утвърдило анонимните свидетели и предстоящи акции срещу видни бандити да бъдат издавани ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ МАГИСТРАТИ на високи позиции- за наивниците, които ще се опитат да противоречат посочвам само случаят с Брендо.Допълнително трябва да ви осветля,че т. нар. Бюро за защита не заслужава високите си заплати- най надути в сродните структури.Така,че много много не се изхвърляйте, а акцентирайте на действителни проблеми- отказите за образуване на ДП не се обжалват пред съд, сроковете на ДП продължават с години а трябва да се в рамките на не повече от 8 месеца и то при железни доводи и други подобни лакърдии,които направиха от прокуратурата най криминогенният фактор без значение дали гл. прокурор е гешев, пешев или мешев!

Кои точно магистрати и как те са получили достъп до секретна информация???

Колега, нали участват в оперативните съвещания по реализациите и оценяват достатъчността на доказателствения матриал.... кво да обяснявам.....

До края на деня от „Демократична България” ще внесат подписи в деловодството на Народното събрание за свикване на извънредно събрание утре, съобщи съпредседателят на коалицията Атанас Атанасов. Припомняме, че в края на миналата седмица част от депутатите поискаха извънредно заседание да се проведе още в понеделник. Председателят на парламента Ива Митева обаче реши да няма такова. Няма да има извънредно заседание на НС „Подготвяме ново искане за свикване на заседание в утрешния ден, защото има няколко важни законопроекта, които са пред второ четене и би било добре Народното събрание да ги приеме. Единият от тях е за Бюрото за защита на свидетелите. Добре е депутатите да влязат в зала поне за тези проекторешения, които са пред второ гласуване. Иначе ще се окаже, че това НС се е събрало само, за да промени бюджета и да осигури служебното правителство на президента”, заяви Атанас Атанасов.

В ДБ има хора от бившата ДС службите Не бива да се доверяваме на ДБ партията!

Радева да се маха!!!!

Но НС ще продължи да работи он-лайн съгласно противоепедимичната обстановка до пълна изборна победа.

Ако софянци наистина са срещу мафията, не трябва да позволят на това НС да заседава повече и с промените на закона за защитените свидетели дефакто да ги разкрие, прехвърляйки ги при Янаки Стоилов. Не позволявайте това!!!

Те затова ги прехвърлят към съда, който е предимно под червена зависимост. А и така много по лесно може да изтече конфиденциална информация, тъй като достъп по веригата ще имат много повече лица общо от съдебната власт и прокуратурата. И размита отговорност кой точно е изпял. Като добавим и че закриват спец съда и прокуратурата. Мафията вече е просто в екстаз

Спокойно чакайте си Радевата зима. Ще мрете от глад.

Защитените свидетели да напускат страната. Заръката на Черепа за тяхното разкриване май ще бъде изпълнена. Не напразно той похарчи маса пари.

На теа избори вече ще гласувам. Мамка ви комунистическаааааа!

а що не на 15? Едва ли някой има реалистични очаквания, че на 15 НС ще приеме някакъв закон. ГЕРБ и ДПС ще се погрижат заседанието да се провали.

с какво? с чук ли?

Дай Боже и него да го разпуснем на 14.11