Президентът: Изборите ще са на 11 юли, служебният премиер ще бъде мъж

Не мога да разпусна Народното събрание преди 11 май, защото Конституцията изисква тези не повече от 2 месеца, каза Румен Радев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За последните 1340 години в българската история няма такова тъпо, селско парче като Муньо Грипена! Руско-турска подлога и ибрикчия!

Огнян Герджиков за батака след последните избори: https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9754396 По думите му е скандален начинът, по който се управлява държавата. "Акълът ми не го побира! Кое налага такава спешна мярка, проведени ли са дискусии в обществото, проучен ли е европейският и световен опит? Как може законодателяхтда действа така, то бива, бива самодейност, вулкан ли е изригнал...", запита проф. Герджиков. "Срам ме е да бъда гражданин на държава, в която важни решения се вземат по такъв начин", каза той.

Ще липсват ли пак 100 милиона както предния път или този път ще бъдат повече, защото рашките са огладнели?

Замислих се защо не казва кой ще е а само че е мъж?Отговорите понякога са много прости:Има само кандидати мъже но още не знаят кой ще е.Чакат Божков да нареди кабинета.Или още по лошо чака инструкции от Москва.

Премиера ще биде мъж и третата буква в името ще е Т и ще завършва на ИН .

Птемиер-мъж,а сегашния президент п…….у………те

"примиерът ще бъде мъж". Проблемът не е в пола, а в поведението дали е като мъж или като жена. Ето например човек, който вдига ръка с стиснат юмрук и поддържа диалог на махленско ниво с друг човек, който обича да шофира джипка,, как може да се определи - мъж или жена ?

Arcadium

Мунчо, обявява премиера: И той еее Неговото име ееее Румен Овчаров Мажете вазелина

В петък, 7-и май, в „ЕвроДикоФ“ от 20 ч: Агробизнесменът Светослав Илчовски застава пред Стажанта със скандални детайли за: - плейметката от спалнята с кюлчета и евро - „балъците“ от кръга, близък до властта - видеозаписите от следствените арести - и... само Илчовски знае още какво?!

предизборните пушилки сме ги гледали. Втори път няма кой да и се върже

Колко ли ще гласуват на тази дата... Отпускарски сезон, финал на европейско първенство... Само братята роми ще са на линия да гласуват тогава. Супер дата за политическия "ЕЛИТ"..

Братята ще са на линия, само ако ги "стимулират".

и отново него ще изберем Бойко обича Народа и Народа обича Бойко ! Никакви хейтъри, помия и лайна на руските подлоги и Хвърчила това не могат да променят.

Надявам се да си учил Българска история. Нали знаеш, каква е съдбата на г-н Стефан Стамболов, да не би това да желаеш за твоя кумир?

Народът си заслужава лидерите.

Бойко е най-успешният Премиер след Стефан Стамболов

Да живей Президентът Реджеп Таип Ердоган!

Да назначи Бойко и да му дърпа ушите всеки ден.

Не се казва премиер мъж или жена. Казва се "Премиер 1" и "Премиер 2".

"следващият премиер ще бъде мъж" За 30 години само една жена пуснаха ...... Що тъй бе мъжкари? Шубето е голем страх..... Няма да питам колко министри роми е имало.... Хайде мюсюлмани чат пат се дореждат,....

Фара мъж или жена,тоя боклук работи за путкин

Кой е тоя путкин, че все ревете от него??

Голяма работа е казал! Че има ли значение дали премиера е мъж или жена. Няма да се влюбваме в него Работа има! Ама приказките са ви сладки само! Кой е по-голям оратор. И на мен ми писна вече да ви слушам въпреки търпението си.

Президента и Крушовица са от едно и също котило ...т е. Комунистическо.. Льотчика е примерен във къщи и във клас, то помни – “президент ще стана аз!”

Махайте го този по-бързо, ще провали държавата!

Тулупа да изберем, ама там няма какво да гепи завалията.

Ама ти, пРезиденте, си наистина тъпо копеле: ега ти тъпите и нелогични обяснения, които опитваш да ни пробуташ. Явно кукловодите ти държат на датата 11 юли и затова ще разпуснеш парламента на 11 май, защото по конституция изборите не може да са по-късно от 2 месеца от разпускането на парламента. Добре де, по същата логика, парламентът може да бъде разпуснат на на 7 май и изборите да се насрочат за 4 юли? Ама, видиш ли, тогава ЦИК нямало да има достатъчно време да се подготви?! Чудесно, разпускаш парламента на 14 май и насрочваш изборите за 14 юли: ето, така ще сме спокойни за ЦИК и времето, което ще има за подготовка! Ама не, натискат те да са на 11 юли и това си е - ти просто не можеш да мръднеш от тази дата и ръсиш глупотевини! Да, май ще трябва да повярвам на Емил Кошлуков, че наистина изборите трябва да са в деня на финала на шампионска лига, та вниманието на голяма част от избирателите да е насочено натам и някой да може необезпокоявано да си играе нечистите игрички...

Футбол не гледам

Служебният премиер ще бъде мъж с леви наклонности. Ще си подава червения голям талон на президента за подпечатване.

Ама пак няма да си ти, нищо че се описваш

Този пък "мечти" си въобрази , че червеният му талон ще получи президентски печат.

, гласувам .

Като гледам квиченето на герберопитеците, веднага разбирам, че Радев е прав. Наздраве :-)

Сложи Нинова! Да те унищожи и теб като БСП !

Завиждай на Мама златното идиотче .... :)

да не би да е Дионисий ?

Абе Президенте, как ще си попълните СИК от мъже? ТОГАВА Е ФИНАЛА НА ШАМПИОНАТА ОТ 2 ГОДИНИ. ТИ СИ ГАЩНИК. РАЗБИРАЙ ГО КАКТО ЩЕШ

Ей каква новина - ще бъде мъж, ама без топки, нали?

Другарю Радев, какво стана със 100%-вото гласуване с машинки? Питам, понеже вече съм го измислил. Няма нужда от всичкото това сукане и напрежение. Викам направо да ги изпратим в Москва и там руските учени само да ги отворят и да ги проверят, дали всичко е наред. Значи, поглеждат ги, казват "всичко е точно" и ни ги връщат. Успоредно с това си действаш, както си започнал - назначаваш си прокурори, назначаваш си комисия в ЦИК, абе всичко си назначаваш, където и каквото се сетиш. Така...следиш ли ми мисълта? Значи... поставяш навсякъде проверените машинки и даже няма нужда да казваш коя ще е датата на изборите. Нека е изненада, направо остави сами да се сетим. Даже няма смисъл да ходим и да гласуваме. Тъкмо ще хванем и финала на първенството! Просто излизаш и казваш: "Изборите минаха! Много голям процент гласували! Депутати, министри всички са назначени, до седмица време ще узнаете и резултатите от изборите." Аз от сега съм написал новина с гръмко заглавие, която любезно ще предоставя на всички (не)зависими медии. Новина, която ще гласи : "Даже Бойко Борисов гласувал за Мая Манолова" Ще има и снимки. Ще има и снимки. Като онези с чекмеджетата. Давай цир...ъъъъ изборите по-бързо, че кашкавала в мандрите втаса!

Развихрен Фигурант в действие-дистанционно му наредиха кабинета в Дубай и той е щастлив.

Страх тресе кочината герп ! Бочко ще трябва да връща ключа от Жипката , да оди пеш , а бай Ставри го чака с отворени обятия ! С него е свършено ! Сега е ред на Каскета, Шиши , Цацата и Сокола да влизат в пандиза !

мноу си активен бе да гу набута на ма'кяти въртоглава , колко те даруват бе овцо ?

мъж ? отде мъж, бе путко заспала. пробвай с Деса, вади го по голем от твоя, нали ?

Уж най-важното беше да се махне Борисов, пък вече цял месец зорлен го държат на власт??? Тва е неква шизофэрения, братчед!

Мама, я летчика люблю. Мама, я за летчика пойду! Летчик высоко летает, Много денег получает. Мама, я летчика люблю! https://lyricstranslate.com

Имаше ли смисъл да го казваш това Румба? Премисли ли го? Или пръдна мозъчно? Мъж щял да бъде премиера ... толко акъла му е останал от въртене над базата.

... и коремни

Тоя когато дойде работа за вършене поне да спре да ходи по тия села.

Само там го тачат.

Ама той Мунчо страшно се съобразява с Конституцията бе.А дали е конституционно да си лидер и кукловод на метежници

Черепа толкова му е казал че ще е мъж премиера толкова може и Руци на вас да каже.

Като цяло царя на клишетата и дребните измами в МО най-накрая се дореди да вземе властта. Малко прибързано обикаля по площадите и призоваваше за бунтове, но ето че който има търпение и олигарси на които дължи услуги рано или късно успява.

По-важно са олигарсите,за които работиш.

Друго не измисли ли?

Леле, каква неграмотност!

И ко ша праим , ако Боко падне ?

Пак същото.

Това ми харесва !

МНОГО ЖАЛКО, ЧЕ НЕ СМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПБЛИКА !

Султанат не щеш ли?

Баце го разпънаха, взеха му жипката...

Чу ли Баце? Ще те замести мъж!

иска да каже, че предишният беше путка като него. Правилно и двамата са копия на руската путка Тодор Живков.

Хм, 11 юли бил неудобен за ритнитопковците. Да му мисли Бистришкия тигър, който заради мачове напускал ЕП. :)

Инфо, Защо пак си само 1/2 инфо? Полочината новинарски емисии ще са запълнени с ритнитопковците, а по времето на изборните резултати. През това време някой си прави тънки сметки как да спечели от понижената изборна активност. Дори 1 или 2 процента да е, все е нещо.

3евзек

* по времето на изборните резултати ще има пряко предаване.

прИмиер?

той така си говори, записали са го буквално.

* по времето на изборните резултати ще има пряко предаване.

Удивителна способност да нацелва най-тъпите дати. Отвсякъде му тръбят, че възможн най-неудобната дата е 11 юли. Първо ги прави в пика на третата вълна, сега това... На преврат, като на преврат!

няма да е Мадам Курни... Жалко!

Мунчо нещо много започнал да, спазва Конституцията

И защо мъж? Жена няма да може да се справи ли? Май имаме проблеми с дискриминацията. Така ми намирисва.