Президентът наложи вето върху Закона за чужденците

Президентът Росен Плевнелиев върна за ново обсъждане в парламента промените в Закона за чужденците в България с аргумента, че те позволяват постоянно пребиваване и българско гражданство да се дават само заради финансови аргументи.

Обратно в новината

Коментари - Президентът наложи вето върху Закона за чужденците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи според закона на червения боклук, ако един виден функционер на Алкайда внесе 2 милиона в хазната, ще получи българско гражданство. Предлагам допълнение: -ако един виден функционер на Алкайда внесе 3 милиона, става почетен гражданин на столицата. -ако един виден функционер на Алкайда внесе 4 милиона, става почетен член на ДПС или на БСП по избор....

първо да бъде разследван за произхода на 800 хил евро, пренесени незаконно и платенв брой в Гърция, както и за офшорките си, както и не на последно място за общите офшорки с Прокопиев и прехвърлянето на милиони в тях скоро.

Нали знаеш колко си плосък?

РОСКО ИСКА ДА СЪЗДАВА ПРОБЛЕМИ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ С ТЕЗИ ЧУЖДЕНЦИ....НО ЗАЩО ТЕ НЕ ГО РАЗКРИЯТ С НЕГОВИТЕ БИЗНЕС -ДАЛАВЕРИ И ОФШОРКИ ...НЕ НИ ТРЯБВА ПРЕЗИДЕНТЧЕ..ИСКАМЕ ЧОВЕК С ДОСТОЙНСТВО И ПОНЕ МАЛКО УМ И ЗНАНИЯ....

Голямата новина е, че "президентът" Р.Плевнелиев приема в собствения си дом / В затвореното селище/ 14 сирийски семейства с по 5 деца и ще се грижи лично за тях!!!Той дава и вилите си за настаняване на бежанци, но все още няма желаещи!!! Браво на личния пример на "президента"!!!!!!

Тая "голяма" новина е пълна глупост, не лъжете хората.

СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВЕТО КОЕТО РОСКО НАЛАГА С ОСНОВАНИЕ И БЕЗ ОСНОВАНИЕ РЕАЛНО ПРЕВРЪЩА ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУТУЦИЯ В ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА! ТАКА НЕ СЕ РАБОТИ "УВАЖАЕМИ" - ТАКА СЕ ПРЕЧИ НА ДЪРЖАВАТА!

Президент, който има милиони в офшорни сметни ни учи на честност! Президент, който е заобиколен от олигарси, протестира срещу олигархията във властта! Президент, който призовава към държавен Преврат, говори за институционалност! Президент , който бе избран с най-манипулираните избори в съвременната ни история, прокламира честни избори! Президент, който не може да проведе едно заседание на Консултативен съвет, претендира за политически професионализъм!

Плевнелиев трябва незабавано да подаде оставка, не е обявил, не е декларирал, пренасял е и е платил в брой 800 хил евро, занижил е стойността на имота с 200 хил., да не говорим за далаверите му с общинска земя под Бизнес Парк София, за незаконната му къща при с. Черноморец, върти под носа на финансовите органи далавери с Прокопиев, източват милиони и в този момент и какво ли още не. И с тоя "багаж" все още топли Дондуков 2, това е нетърпимо.

И той е много забавен, почти като Боко, и би било много весело, ако цялото му битуване не беше за сметка на народа, който той не пропуска възможност да изложи!

Щом Бисеров си подаде остваката за офшорни сметки, защо Плевнелиев да е "пощаден" за неколкократно по-голямо престъпление и то доказано.

ПРОБЛЕМА С НАШ РОСЕН Е ЧЕ РЕДИ БЛАГИ ПРИККАЗКИ КАТО ДА Е БИЛ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР, А В СЪЩОТО ВРЕМЕ СИ КУПУВА ПОРТОКАЛОВИ ГОРИЧКИ ПО ХАЛКИДИКИ ЗА 700 000 ЕВРО И НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ КАТО ОБИКНОВЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН , АМИ СИ КРИЕ ПАРИЧКИТЕ ПО ОФШОРКИ :))))

ВЕРНО! Не само с пари! Трябва да си имаш и офшорки по разни острови с екзотични имена. Пък и требе да си "прекарал" собствените си гастарбайтери и то многократно, а ако го лижеш на някой дебеловрат бандюга и български президент можеш да станеш.

Хубаво го е казал господин Президентът! Питам се ,обаче,щом критериите за БГ гражданство ,трябва да са "допринасяне за развитието на България и после парите",какво да правим със свинете ,дето 23 години допринасят за рушенето на България,мизерстването на населението и изнасят пари в чужди банки". Дори си имаме пресен пример от вчера с Бисеров-ага.Ама той не е само той,ми просто тоя се е набил в очите на ЦРУ .

Браво господин Президент!Нека малко да си размърдат лоясалите мозъци от партийни субсидии, псевдо -патриотите от новата тройна коалиция.

че кой толкова напира да стане българин искам да съм китаец хихихих

Изглежда ,че има мераклии.Я погледни колко "бежанци" вече има в БГ.Е такива искат да ссе населят тук ,че да ни изтрият от лицето на Земята.

първо, ние сами се изтриваме от лицето на земята и ако сами не си поправим нещата няма защо да обвиняваме другите, българина трябва да разбере веднъж завинаги, че от него си зависи всичко и че си заслужаваме проблемите, които имаме, прост пример - имаш авария в дома си, ако не си я поправиш сам или не потърсиш съдействие няма кой да дойде да ти каже - хей аз ще ти помогна...

"Президентът: Българин не се става само с пари.."Така е, Роско, президент на бантустана Булгаристан се става, но не с пари, а с много пари.......

Как се става Българин - с пари и с бой ! Пито Гули - влашки циганин! Воевода на Крушевската Република! Загинал геройски за свободата на България! БЪЛГАРИН...

Имаш нещо против Крушевската република и борците за свобода ли?

Ша ма прощава г-с'ин президента, че е от македонския край, ама ще напомня един стар виц за македонското движение, дето отишъл един македонец да набави пушки. Пратил телеграма "Войводо, пушки дават со паре или со дупе" Войводата пратил телеграма "Пари нЕма, действайте" Та и Алжиреца... пари не е двал, ама пък българския травестит виж как се е погрижил за него...

Правилно господин Президент! СПРЕТЕ ТРОЙНАТА ОФШОРКОВСКА ЛАМЯ. Спрете законът, който гласи: Всеки ФАТИК или ТАКИ, който си направи депозит 1 млн лв, получава закрила в БГ. Отменено от ГЕРБ заради Шенген

Прави като Първанов - пускай на свобода убийци и изнасилвачи даже преди да са лежали в затвора. Вкарвай макета и всякаква паплач срещу пари на джоб. И нма да те плюят. Но да пазиш България от навлеци с пари... ставаш уязвим, понеже простакът винаги е нападал най-лесно честния и коректния. Все едно да си го представим така: простак иска да изпръска с кал един мръсен неугледен. Ами мръсният пет пари не дава, само че няма дда пропусне да му строши главата на този, дето го каля. Ей-така за спорт. Някой каля чист човек. Чистият се притеснява от това и гледа да се оттегли от възможността още да го оцапат. Та мисълта ми беше, че комунистът осира чистия и старателно се пази от оликявения съпартиец, че ще си го отнесе!

Росенчо внимавай,американският посланник щети идърпа ушите.Може ли така ,,та ти този път не мислиш като обама,и искаш да сложиш вето на решени взети от американския сенат-за пари се дава американско гражданство.

дена да мине друг да дойде и така до следващите скалисти планини...За никъде сме с тоя Пленелиев, час по-скоро да се маха, за да тръгнем напред.

Имитации на дейност на едно фалшифицирано псевдо м/у безполезните му пътувания на държавна сметка.

Че кой се натиска за българско гражданстов? Никой нормалем няма да го направи. Дори руснаци и украинци се разполагат из ЕС без някакво си второ гражданство. Никакво предимство не дава, освен за ползване на мизерните соц. придобивки. Но това за ветото е перверзия, едва ли е породено от националистически идеи. Просто марионетката си е марионетка, дали на Борисов или на ЕС-господарите, няма значение. Важното е, че няма единна национална политика, каквато има навсякъде. И да не зависи от конюнктурни политически интереси.

Този път ми хареса президента.

преди да му е дошло на комсолчето. Остана си някъде в костинбродските нощи.

Росен направо кефи. Как успяхме да изберем такъв добър Президент - умен, заможен, знае езици и твърд в решенията си. Направо ще подлуди тройните измамници и ще ги докара до състоянието на шантавите бабки, дето контрапротестират пред Президентството. Росен е добър пример за младите хора на РБ.

обичам те другарю, а мислех че всички ме мразят.

Брао Роска, мноо добре ми изпълняаш инструкцийките, топли топли местенцето...

Хубав виц

рано или късно ще сполети комсомоския секретар син на БКП, колкото и да се крие и прикрива.

Попова се спарвя много по-добре от тоя мухльо пътешественик безхаберен. Вицето е и с адекватно юридическо образование. Оставка на Плевнелиев разеденителя на нацията.

се чуди на къде да хване, само и само да не отговаря на актуално зададени въпроси и болезнени теми. Оставка за престъпни действия и бездействия на фалшивия костинбродски герберист.

eeeeeeeeeee

Българина има къса памет,когато българи работеха в Сирия,всичко беше наред,всички си спомнят това,нали?Удобно,пари!Ксенофобията се заражда в група от хора пълни националисти до безумие,или от подражатели на тях,който не са си мръднали крака навън от България!интегрирайте се в света,в противен случай светът ще ви отхвърли ,а това не е приятно.Весели празници хора!!!,Коледа идва и Нова Година,направете нещо добро за човека до вас,дори и за странника,за чужденеца!!!!

Българите работеха там и се връщаха, а всичките паразити не идват да работят, а да колят, да носят болести и да се размножават. Прочетете какво ставаше в ЮАР , изнасилвания на бели жени, палежи и заграбване на земи.

1 млн.щ.дол. инвестирани във книжа на САЩ за 1 година и ги стигаш хамериканците веднага.

Много добре аргументирано вето.

вълната от чужденци ни заля точно след приемането на този закон!!! на няколко пъти зададох въпроса : как е възможно националиста сидеров все още да подържа коалицията ,след като те си гласуваха закон за вкарване на чужденци и легално пране на пари!? по южното черноморие е пълно с руснаци,които внасят точно кредитни пари,и както президента казва тези пари са на "хартия",но не и в наличност!

Пастирката защо продължава да не е следствен за пране на пари и укриване на данъци!?

попитай КЪДЕ СА ЕВРОПАРИТЕ, ЗА КОИТО СТАЛИНКА ГОВОРИ!!! Ти знаеш много добре, за кои пари тя пита, а и кога са дадени. Щото тя оправдавайки тоз дето я направи еврокомисарка, НЕ КАЗА НА КОЙ ГИ Е ДАЛА! Та първо си посипи малко главата с пепел и после се пъни. Щото можем да извадим и изказвания на ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА по въпроса. Нали той подписва за българското гражданство от твое име. Думите отлитат, ама писаното и фотнатото ОСТАВА!!!!

Росен малко говори, но лошо посритва тройната пасмина по кокалчетата ...

и рядко мисли, даже хич.

Апел Да бутнем Чехльо под дивана, за нова публична измама! Нотариус от Халкидики във джаза Чехльо запокити, и сложи подпис и печат. Веч няма спор за нов разврат! За хилядарки Ре-Ке-О-та! С подписи са във комплота. За прошка място не остана. Да бутнем Чехльо под дивана! 15.10.13 г. Паси

Автопортрет на автора

Комсомолеца плевнелиев изпълнява простичките заповеди на агент Буда - руши и саботирай ! Откакто е на този пост не е направил абсолютно нищо добро за България - само спъва развитието и разделя хората ! Противна и безхарактерна мижитурка - рожба на Костинбродската печатница !

Така е в САЩ,освен ако някой тук не обвини САЩ в депесарщина...Г-н Президента прекрасно знае това,но,отново,води някаква политика на конфронтация:Разбира се,би било добре и да се дава граджанство за особени заслуги,като например спасяване на наши траждани,било то от тероризъм или природни бедствия и тнт-само че аз не ги виждам в неговия контрапункт,или липсват в материала

pobelial

няма ли кой да наложи вето върху костинбротски

Браво на Плевнелиев. Престъпния съюз червени-турци-Атака иска да търгува с българското поданство. И половината от паричките нали знаете къде ще отидат - в техния джоб. Изобщо това с чужденците и бежанците се е превърнало в бизнес за управляващите

Явно си мечтаеш за мутренско-милиционерската диктатура на простите чалгаджии от герб, които тогава бяха с атака нали ? Страдаш ли другарю милиционер - в шок ли си, че светът се върти и без твоят демократичен диктатор агент Буда ? Я го питай във фейсбука как му е телето ?

Koi 6te ti idva s milioni sled kato e po lesno da si bejanec!!!

Надали ще има желаещи за придобиване на Българско гражданство .. А пък закона е наистина добър не знам , защо този човек всячески се опитва да се хареса на "чужденците" но не и на Българите и очевидно работи не за добруването на Народа а единственно и само за собственното си добруване . Клоун

zeddd

Колко "умни хора" са "мислили" докато са писали този закон... И направо е страшно какви малоумници пишат законите и те се приемат от дупетатите без да мислят...

Май такива закони има и на запад, но за по-малки суми.