Проф. Близнашки ще е служебен премиер (снимки)

Министър-председател на служебния кабинет ще бъде проф. Георги Близнашки, ще има четирима вицепремиери, съобщи президентът Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Проф. Близнашки ще е служебен премиер (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двама "бивши" БКП комунисти!

Дела и документи - усмивки от старите ленти, остава и да се разцелуват....смешници!

Абе тия двамата смешника, какво толкова се хилят!

Като гледам тая снимка се сещам за култовата отскоро песня: За първи път та срещнах, ши знайш на Кольо Рашков у бустаня ши знайш и ти се пльосна с гъз до мене ши знайш и рече ай да съ име.

Няма да има честни избори, защото за аферата Костинброд няма наказани, няма виновни за отпечатаните 400 000 фалшиви/допълнителни бюлетини, готови да потеглят за фашивите урни.

Тоя проф.Близ. мале колко е мазен и гаден!Смятах тая плюнка до него за най големия Льольо! Сбърках!!!!!!!!!!!!

Познаваш ли го лично? От къде го познаваш ? Срещал ли си се с него ?

Политологът Антон Тодоров пред ПИК: Близнашки съзнателно е изтрил от биографията си, че е бил съветник на Тодор Живков!

голям вой и рев пада, когато най-после нещо започва да се оправя в държавата

ми да: политиците оправят народа отвсякъде

Разберете, няма бивши комунисти. Незнам само г-н Близнашки на какво поставя ново начало - на БКП, на БСП и АБВ.

Пременил се Илия, па у тия!

не се усещат тези комунета, че Плевнелиев яко им се подиграва. Толкова ли нямаше друг по-подходящ за премиер.Имаше. Да, ама ви накара газ да п.и..ка..е.те.

Верно, как става така,че БСП е винаги на власт - вече повече от 70 години.Но й остана да властва само над цигани, то бабичките ще измрат, особено след тези потопи.

браво.Плюйте си високите кадри като този професор и бившия президент.Идва ви края след като един президент и един кандидат за президент - комуняги работят да ви съсипят.

Обективно погледнато, "комунистите така съсипаха Китай", че го направиха първа икономическа сила в света. Тъй че времето на "комунисти" и "анти-комунисти" мина. Гот ит, май фелоу?

Гоу ту Чайна и ще видиш каква "икономическа сила" е. Това, че си най-голямото ТПК в света млатещо ширпотреба, въобще не те прави истинска сила. А обикновеният китаец продължава да се радва на стандарта "леген, будилник, термос".

произхода на комунистите е раб.-селски, това са деца на пропаднали пияници и крадци и убийци и няма как за 1, 2 поколения да станат интелектуалци и са си все тъпите селяни и диви и невъзпитани и без морал

По твоята логика можеш да изкараш Левски, Ботев, Раковски и Стамболов селяни. Иначе, със сигурност си страхлив като мишка и не би защитил страната си от външна агресия. И какво лошо има човек да е "селянин"?! Малко ли сме се нагледали на "софийската градска простотия", самообявила се за аристокрация?!!! "Аристокрация" без един писател, композитор, архитект, художник, учен и прочие. Аз нямам нужда хора, финансирани от разузнавания зад граница, да определят "кой е селянин", "кой е комунист" и "кой е демократ". Гот ит?!

изкключително показателна снимка Остава и да се целунат, но определено над двамата липсва лъчезарния образ на мутрата с три сантиметра чело Бойко Борисов.

Абе то и за слепите вече е ясно, че страната ни изтъня тотално по отношение на интелектуален потенциал, но това което ни предлагат си е направо подигравка и с останалия в страната такъв. И защо при преставянето на т.н. министри ДИР-ниците не си правят труда поне да ни дадат визитките им с акценти на образование, трудова, партийна и политическа дейност. Все пак ще са наши министри! Ама не! Що ли ни трябва да разбираме, че не са посочени от Плевнелиев, а на него са му посочени от едно място, където често-често му доставят услужливо необходимата информация. Така, по приятелски, за да не направи пак пореден гаф с назначенията!

Аз със простия си селски манталитет , и с бедното си работническо мислене имам само един въпрос към всички знаещи тук във "форума"... А той е : " Би ли ми казал някой защо този "професор" както го наричат /извинявам се , но не знам според каъв закон и какви "постижения е приет за такъв.../ - ми изглежда пълен селяндур../ също се ивинявам на моите "съграждани"- селяни като мене..., но има разлика между селянин и "селяндур'...НАЛИ? ../ ТА СЪС НЯКОЛКО ПРОСТО И ЯСНИ ДУМИ- ТОЗИ ЧОВЕК МИ ИЗГЛЕЖДА ЧИСТ СТОПРОЦЕНТОВ СЕЛЯНДУР... ЕДНО КЪМ ЕДНО СЪС ОНЯ "ЕКСПЕРТ" НА БОРИСОВ ДЕТО БЕ МИНИСТЪР НА КУЛТУРАТА / НЯКОГАШЕН БИВШ СКЛУПТОР../ - А СИ БЕ ЕДНО ЧИСТО И ПРОСТО - "ПИЯНДЕ"... ТА И ТОЯ .. НЯМА ЛИ ХОРА С "ВИЗИЯ" В ТАЗИ СТРАНА ВЕЧЕ ..???? ПФФФФФ...

Абе пич, ти манекени ли искаш или хора, които да вършат работа? Видяхме ги едни МУК/Млади,Умни,Красиви/ какви ги надробиха. Баща ти и майка ти от кое село са?

По твоята логика можеш да изкараш Левски, Ботев, Раковски и Стамболов селяни. Иначе, със сигурност си страхлив като мишка и не би защитил страната си от външна агресия. И какво лошо има човек да е "селянин"?! Малко ли сме се нагледали на "софийската градска простотия", самообявила се за аристокрация?!!! "Аристокрация" без един писател, композитор, архитект, художник, учен и прочие.

Ти ли си новият Трол:)

Професорът ще бъде министър-председател, защото е послушко, няма да бъде някой непослушко. Слушай и ще си министър-председател. Непослушковците ги наказват като им вземат парите, имуществото и всичко им вземат.

На снимката която е емблиматична за прехода ни лирсва само тежсата ръка на Боко тиквата прегърнал здраво и двамата.

ПЛЕВНЕЛИЕВ - КОМСОМОЛЕЦ И ПОПЛЮВКО МАША НА БОКО ТИКВАТА БЛИЗНАШКИ - КОМУНИСТ - ПОДЛОГА НА ТОДОР ЖИВКОВ, ЧЛЕН НА ИЗПЪЛНИТЕЛНОТО БЮРО НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРДОН СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ. РЕНЕГАТ И БЛЮДОЗИЛЕЦ ЧЛЕНОВЕТЕ НА КАБИНЕТА СЪЩО ДО ЕДИН КОМУНИСТИ. ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ПРАВИТЕЛСТВОТО ГЕРБЕРАСТИ. НЕ ВИ ВИДЯ ТАЗ ВЕЧЕР НЕЩО ДА ВЕ СТЕ ИЗМРЕЛИ БЕ ИЛИ ОТ ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО НЕ СА ВИ ИНСТРУКТИРАЛИ КВИ ПРОСТОТИИ ДА ПИШЕТЕ

Професорът, който заради идеята за референдум "Задължително гласуване на избори и пр. ..." беше изключен от БСП преди 5 месеца, сега получава някакво възмездие. А Референдумът биде забравен...

Оставка на протестерското задкулисие, оставка и съд за гербероида и манипулатор Плевнелиев.

Тази снимка категорично може да претендира за емблема на българският преход.

Оставка!Оставка!Оставка!Оставка!Оставка!Оставка!Оставка!Оста вка!Оставка!Оставка!Оставка!Оставка!Оставка!Оставка!Оставка! Оставка!Оставка!Оставка!Оставка!Оставка!Оставка!Оставка!Оста вка!Оставка

прегърнати в гората Прегърнати нежно, кат флюбени млади дрогари кумонисти..

Това е най срамното, което Плевнелиев можа да измисли. Едни комунисти замениха други. Не че смяната на ГРОБ с БСП е нещо по различно отсяната на едни комунисти с други. Не виждам познатата актимвност тази вечер на богогъзоризните герберунгели. Може да се напили от мъка. Ама то си е за мъка де.

ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА

Оставка!Оставка!Оставка!Оставка!Оставка!Оставка!Оставка!Оста вка!Оставка!Оставка!Оставка!Оставка!Оставка!Оставка!Оставка! Оставка!Оставка!Оставка!Оставка!Оставка!Оставка!Оставка!Оста вка!Оставка

Ушите щръкнали, очите, червени От муцуната се точат лигави пени Надява се, поне тая вечер, горкото стопанката да го пусне под леглото

Ами щом избраха Комунист, пардон "социалист"... да не е да върнат и "Народната Република" :) ... И Член Първи?! Честито на всички Българи - пак сте там където бяхте преди ... 25 години!!!

Ха дано!!!!

Какъвто ни е президента ,такова ще е правителството. Разликата е , БСП ,ДПС от ГЕРБ е че , едните си пълнят собствените банкови сметки а другите защитават корпоративни и чужди интереси .Резултата е ,бития си е бит а другите ,сериозно таковани.. сексуално .

Днес пак биха тъпана.Чуха се закани за крути мерки,ревизии,честни избори и реформи.Както всеки път.Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено.ако добавим и приказката за кучетата и кервана....

То тоя еврейогейски съюз стана 100 пъти по порочен от Съветския Съюз.... Arron Russo добре е описал във документалния си филм -->"Америка: От Свобода към Фашизъм / America: Freedom to Fascism " Дерзайте драги "ДЕМОкрати"...дерзайте....

"Добронамерентие и красивите" и всичко ще цъфне и върже,...ама други ден.

до което се докосне Офшорко е омърсено.

Ей, да не забравят - довечера всички "надпартийни експерти" в Банкя при шефа за указания ! Това да не им е курорт !

СЛОЖИХА ИМ БИВШ КОМУНИСТ ПРИ ТОВА ПОТОМСТВЕН ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ. ПРИСМЯЛ СЕ ГЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ. ДА НЕ СЪМ ВИ ЧУЛ ДА ГОВОРИТЕ ЗА КОМУНИСТИ И КОМУНДЕТА ГЕРБЕРАСТИ

За тоя професор могат да се кажат само две думи - ПРОФЕСИОНАЛЕН РЕНЕГАТ ! От референт при Т.Живков, през депутат в българския и европейския парламент от БСП, до сол ташак на Плевню и слуга на Тиквата.. За такива народът е казал - който предаде веднъж, ще предаде и втори път...