В Австрия касираха втория тур на президентските избори

Конституционният съд на Австрия касира балотажа на президентските избори заради нередности, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - В Австрия касираха втория тур на президентските избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това или е избушване на системата или просто не са победили правилните. Европа е доста толерантна към националисти. Полша е пример. В Испания направиха трампа с един милион гласове по пощата ама никой не се оплаква, защото май са решили че е правилно да продължи същото правителство. Дай да видим дали ще зачетат гласа на англичаните. Абе изобщо демокрацията в Европата на Меркек не е на почит.

Дано и у нас дойде някой свестен, порядачен, добър човек подобен на ХИТЛЕР и екарисажите да заработят отново! Гейския халифат ни унищожава имаме нужда от алтернатива!

не се надевай на тва! има 0 процента шантс. тука оцелеват нагаждачите, потомци на ръчо пръдлето. хора с психика на силни лидери и водачи ги убиваме преди да навършат пълнолетие. посуедни примери лупи и любен дилом син. лупита крадна, лъга, засегна на чест, гордост и достойнство целата "общност на цска" и нема кой да го очисти? Любен дилов син е вече син-чирвен,жълт-зелен....и пак е на власт и командва. НАДЕЖДА? КУПИ СИ ВАЗЕЛИН.

яко. съгъ, кати спичели националсициалиста, какво евро ше ми въвъждеш ти бе

Много съмнително спечели в последния момент с гласове по пощата.

На тия австрийци все едно Цецко им преброи резултатите от изборите по ЦРУметодата,а?

В Австрия касираха втория тур на президентските избори.. --- ще една причина да се оградим от Австрия и от запада! едни избори не могат да направят а на нас акъл ни дават! ние проблеми с изборите немаме и нема и да имаме ! и австрийци и западняци не сме искали и нема и да искаме! а наздраве за великите европейски стени и ровове!

Ти сигурно вдигаш наздравици и за обединението под робския хамут?

Путин пак е подкупил съда!

Австрийският президент беше избран като настоящия български президент.

Плевнелиев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев е един напълно ненужен човек. С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота...

Тревоги и вълнения, ама за сорос и ЦРУ. Тъкмо направиха измамата на петилетката и после по същата схема се провалиха за Брекзита. Сега и австрийците показаха, че не пасат трева. Усеща се полахът на промяната, ама първо от Краваристан трябва да започне и да изметат либерастката, лицемерна клика спекуланти, за доброто на целият свят.

Ха така браво на съда.Почните ли какъв вой беше включително и тук ? То не бяха " гласове" по пощата от села и паланки ха ха, да но май там имат си съд !

нередности са когато турската партия в бг. агитира на турски турците с български паспорти да гласуват срещу българите. Това, което направиха боклуците в австрия си беше абсолютна лъжа и манипулация, несравнима даже и със сталинистките прийоми. Докато тези боклуци не се изчистят, няма вероятност за ефективна промяна.

Това беше абсолютно очевидно фалшифициране на избори, но учудващото е, че се намери съд в Европа, който да признае подобен род фалшификaции. Разбира се, България може само да гледа как някакви си австрийци си провалят бъдещето като отменят избора на "правилния" президент. Пък нашия си го назначаваме, барабар с чембер по челото за добре дошъл.

Мисля, че австрийците сега ще се стреснат и очаквам убедителна победа на Ван дер Белен. Видяха какво стана във Великобритания. Видяха и реакциите на съседните държави. В Германия всеки ги подиграва с техния профашистки вот!

Така се стреснаха, че ще прегласуват бившата му вече победата!

Германия е държава слуга, а слугите никой не ги взема на сериозно. Затова на господарите ти от Израел е разрешен нацонализъм, защото са господари, а на теб - не е, защото си слуга.

ха сега и австрийците да изметат брюкселските чантаджии, които им натресоха всичките чалми, а след това може да обесим и меркел.

Виената е пълна с чалми ? Ти за Мексикоплац чувал ли си ?

Хайл!

Срамна работа... Великите "демократи" фалшифицират избори, за да изберат един комунист...

Тя манипулацията си беше ясна и без съд, но ако при нас това минава, там явно не мина! Байдън от такъв извратен, дискриминационен и анти хуманен съюз! Всичко трябва да се разтури и да се направи както трябва на съвсем нова база! Сега тоя съюз се командва от лобисти и от една, два страни, а другите ги водят за носа. Такова извращение и в СИВ нямаще!

и Путин Император от Лисабон до Владивосток.

Кой ли ще е следващия ЕКЗИТ

Да, букмейкърите би трябвало вече да онявяват залози за ТОВА.

екзитне, ти говориш за следващ ??? Ти не чу ли к'во рече Джон Кери - "Не разрешавам на ингилизите да напускат ЕС" !!! Точно, ясно и еднозначно !!!

Ако искаш да знаеш жена ми е в Австрия проститутка а аз съм и сутеньора и няма да я изгонят. Сега радваш ли се?

Цялата работа понамирисва, от главата ли е, от друго място ли е, не мога да кажа, но честно казано победа на австрийския националист ще допринесе за оздравителните процеси в европейското семейство. Не на разпада, да на нов реформиран ЕС, в който всички държави имат равен глас, в който няма големи и малки, в който интересите на Европейците са от значение, а не на негрите, арабите, циганите и шастливите кокошки!

лафове, к'во разбираш под "оздравителни процеси", кое точно трябва да оздравее ??? На Европейската икономика и трябват суровини, а путлеристан води горещи и хибридни войни, за да нямаме достъп до алтернативните катарска и саудовски въглеводороди, това е Истината, да ви .... умниците, па и дращат денонощно ???

Суровините са ни под носа. И ще дойдат от Русия. Но благодарение на запада дори вече нямаме редовна фериботна връзка с отсрещния бряг на Черно море. Само сезонна!

Довиждане! Довиждане!

Нека всички ние да спрем нагло лазещата, кафява, ксенофобично- дясна наглост! Само аз ли си задавам умния "реторичен" въпрос, защо ли КС на Австрия реши тъкмо сега, след коварния резултат на референдума за БРЕКЗИТ, да подпали отново бруталния пламък, на разединението, раздора и националистическите повеи? Австрия избра вече президент - една обиграно-опитна, умерена европеидно-амалгаматична личност! Точка!!! Баста!!! Аут!!! Белен е олицетворение на спазването на човешките, религиозни и сексуални права и свободи на природо-населението! Явно президентът на австрийския КС Герхард Холцингер е една кукла с разкривена физиономия от ужасяващ шовинизъм, клатена от антитолерантни, блатисто-узурпаторски десни сили! Не на касирането на изборите в Австралия! Да на Европа на всички етноси и религии! Да на демокрацията, толерантността и братско-сестринската обич между европейските жени, мъже и други представители на правата и свободите на Човеците с главно "Ч"!!! На Европа в днешните смутни дни ѝ трябва един гениален идеолог-фолософ като г-н Доган, който с бистра мисъл, свежи идеи и сияйна харизматичност да повлече европейските граждани към светли бъднини, базиращи се на зачитането на изконните Права и Свободи! Нека целияъ български народ изкрещи в лицето на г-н Холцингер: "Не на Втори Възродителен Процес (2ВП) в Австрия!"

Не си запознат с материала а изказваш мнение. В последния момент вота се обърна от гласували 2 милиона по пощата за правилния човек. Теб ако ти харесва да си заобиколен от мигранти и да ги храниш, докато баща ти и майка ти получават мизерни пенсии си ОК, но не наричай хората които не харесват това нацисти.

Австрия - Австралия, карай да върви ...

Вие явно не познавате видния професор-политолог Д-р Щефи Татарска? Объркала се е явно жената от вълнение, гневен тремор и от тролските ви простотии!

Правиш ли разлика между Австрия и Австралия или просто писането да върви.

"Само аз ли си задавам умния "реторичен" въпрос, защо ли КС на Австрия реши тъкмо сега, след коварния резултат на референдума за БРЕКЗИТ, да подпали отново бруталния пламък, на разединението, раздора и националистическите повеи?" отговор- защото има законни срокове за съдебни процедури, които започнаха след изборите в Aвстрия, които бяха месец преди референдума в Aнглия, аман!

Да, но резултатът "Касиране на президентските избори в Австрия" дойде СЕГА след РЕФЕРЕНДУМА, и беше ИЗЦЯЛО повлиян от изхода на референдума в Астрия!!!!!!!!!!! Австрийската десница получи попътен вятър и повлия на КС! Аман от отровни тролове с долнопробни опорни точки!!!!!

С риск да ме затрият! До Щефи - Пеперудата ПЕДЕРАСТ ДОЛЕН ГНУСЕН

Благодаря Ви за репликата! :-) Надраснала съм подобни обиди, защото те не касят мен - но за Вас (подс)казват много неща. Скритата, недопускана дори до съзнанието хомосексуалност, е в състояние да унищожи психически и физически носителя ѝ. Затова Ви разбирам - Вие се потискате и проектирате (прехвърляте) върху другите това, което не можете да приемете във себе си, и със страшна сила и енергия го критикувате в другите. Така се чувствате по-добре, но само за момента на обидата към другия. Нещата много лесно могат да се оправят - психоаналитик, терапия, научавате се приемате себе си като различен и след това започвате да живеете собствения си живот. След време ще си намерите без много усилия партньор. И ще престане да Ви пука за обществото. Още повече - ще сте в баланс със самия себе си и няма да нападате злостно с нищо незаслужилите подобни квалификации видни професорки. :-)

соцком номенклатурата крадеше от народите на СИВ и ги складираше в Австрийските банки, благодарение на което Австрия изпълни критериите за прием в ЕС.

Значи си оказва ,че гласовете по пощата и при електронното гласуване са малко фалшиви!?)А на мен ми казаха ,че такива гласове не могат да бъдат фалшифицирани и аз повярвах!?

Не са фалшиви, започнали са да ги броят преди да свърши изборния ден. Това е една от причините, но има и други, сега гледам телевизията.

Браво !

На някой не му се стои в ЕС :) До 1-2 години в ЕС ще останем само България и Румъния :)

Предполагам дотогава и Албания ще се включи. А може и Сърбия.

А дано, ама надали. И този вариант да се разпадне ни устройва.

Ако т.н. крайно десен спечели, което беше станало, но соросоидната инвазия по пощата му попречи, Австрия ще направи Остеркзит. Това на фона, на това че чешкият президент Милош Земан призова днес за провеждане на референдум в Чехия, забележете за ЕС и НАТО, става ясно че еврогейския съюз на бюрократите от Брюксел се пука по шевовете.

Крайно десните в Австрия не са за излизане от ЕС.

Този е.

национал-патриот обича путин и нощните вълци, мрази Запада, мечтае за твърда ръка и да е началник на по-умни и по-талантливи от него.

Не обичаме точно Путин, но продажниците от НПО-тата, ни го правят все по-симпатичен. А талантливите и умните, няма защо да се бутат в НПО-та. Там обикновенно са лаладжии, дето редят празни приказки.

Белен ще спечели с повече преднина защото избирателната активност ще бъде по-висока и тези, които подцениха Щрахе и ко, този път няма да го направят.

да си затворят оперните сцени за чужди певци и музиканти.

единствената възможност за "реализацията" на посредствените нефелничета, дето за нищо не стават.

на Интелигентните, Талантливите, Почтените и Трудолюбивите да се измъкват от терора на туземните си гаулайтери и злобарски посредственичета.

"Отново в полетата бойни пожарът на бунта гори"

Опс! Тектоническите пластове под Европа вече се местят. Треперете мушмули!

Какво мога да кажа ... Все по-ясно се вижда, че ВСИЧКИ европейски държави с ИСТИНСКО, подчертавам ИСТИНСКО!!! национално самосъзнание, ще направят ВСИЧКО възможно да се дистанцират от импотентната бюрократична брюкселска машина и да си върнат назад загубения национален СУВЕРЕНИТЕТ ...

Що е то "национално самосъзнание" и има ли почва то у нас ??? "Национализмът" е последното убежище на некадърниците и негодяите.

Неправилно цитирате. Ако си направите труда да НАМЕРИТЕ ОРИГИНАЛА, то там е написано: "Дори И за некадърниците и негодяите "Национализмът" ще СТАНЕ тяхно последно убежище ..."

Няма да се пУашите, пак ще организираме гласуване по пощата в полза на нашия кандидат.

Сега ще спечели с повече, да знайш.

Шило

Браво на австрийския съд! При ясното съзнание, че изборът може да е същия, събраха куража да кажат, че има нередности.

Добра новина са Австрийският съд. Обективно! Обърнаха резултата с измама в последния момент! Същото стана и в България, с аферата Костинброд и всички следващи избори, но няма съд! Цецо се е разпищолил...

Ти ли си,бе?!

Това е наистина една добра новина. Лъжата никога не е водила до нищо добро. Каквото и да е бъдещото решението на австрийците, то ще си бъде тяхно и без лъжи и манипулации ...

Ако имахме такъв съд в България боко и първи мандат нямаше да види

Браво !Браво !Има съдилища.Реално Белен спечели изборите по пощата ,другия спечели изборите за избиратели .Обаче съдията отсъди правилно.Но при нас е повече от трагично.Печелят се избори с пълна манипулация.

И да има подробности ида няма, манипулацията е в гласуването по пощата...

Всяко неперсонално гласуване може да се подпррави. Това и стана. И в Австрия и в Испания, може и в други страни. Абе модесна демокрация.

Тия май много искат най-накрая да си изберат президент-фашист.

А дано!