Чешкият президент положи клетва за втори мандат

Чешкият президент Милош Земан положи клетва за своя втори и последен петгодишен мандат на церемония в Пражкия замък, където се намира президентството

Обратно в новината

Коментари - Чешкият президент положи клетва за втори мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Страхът от мигрантите...изигра(ха) важна роля за изборния успех на 73-годишния Земан..." Щом политиците са курназ, страхът ще господства.

ходи вече с бастун ,но не пуска кокала!

Чехите са най-защитени, И затова се ,,плациркат,, .. АМА ДЕТО Будапеща и Виена , там и Прага!?

В последното изречение от това инфо "страхът от мигранти" явно трябва да се чете като нещо негативно. Т.е. който го е страх от мигранти според авторите на писанието трябва да се ... засрами. И това се внушава от журналисти в сайт, в който днес сутринта бе публикувана статия за покушение във Виена от имигрант - афганистанец над семейство виенчани?!? Е, как нормален човек да не се страхува от мигранти? Не е ли очевиден факт, че нахлуването им в Европа е съпроводено с терористични актове? Защо директно или индиректно обезумялата либерална преса ВНУШАВА, че страхуващите се от мигранти, са едва ли не ксенофоби и антиевропейци?!? Кому слежат либерастките медии? Очевидно те НЕ работят в интерес на белите европейци - християни!