Чешкият президент:Страхлив ЕС подкрепя палестински терористи

Чешкият президент Милош Земан обвини ЕС в страхливост, коментирайки реакцията на Брюксел след признаването на Ерусалим като столица на Израел от Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Чешкият президент:Страхлив ЕС подкрепя палестински терористи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"над произраелското движение, към което принадлежа" Добре де, тоя президент на Чехия ли е или на Израел? Как президент на една държава принадлежи на друга?

Абе, да използваш библията като нотариален акт ми се струва прекалено.

Ето това е истински лидер с твърда позиция, а не като ония бабоеб Макрон

Синът на Земан се казва ДАВИД,това име ,трябва да ви казва всичко

Поздравления за Тръмп , Земан и други..порицание за Меркел,Борисов и други

ПЕДРО , ТИ ДЕБИЛ

Къде го намериха чехите това комунистическо лайно?

Ерусалим е първата столица на Mакедония.

Точен.

До вчера путлеро(турко)филите го възхваляваха заради позицията му към арабското нашествие в европа и тъпотата на европолитиците. Днес вече е по черен от дявола. А човека си е съвършено прав. Арабите са терористи.

Арабите са си терористи и наверно в тях слагаш и чифутите от Израел!Земан също си е чифутин!

Браво на Земан, това се казва истински ПРЕЗИДЕНТ!

Земан е изпушил. Основните атаки срещу него през последните няколко години идваха от произраелските лобита в Чехия и ЕС. Сега се оказва, че той бил от "произраелското движение"?! Дали го прави напук на Брюксел, дали от глупост или просто се е посрал от страх и е решил да умилостиви богоизбраните? Не знам, но при всички случай това е тъпо от страна на Земан, както и предишните му уж "проруски" изцепки.

Този има ли идея колко мурзилски фенове загуби с това изказване. Повечето Мурзилки са също поклоници на исляма .

Какво да очакваш от един комунист путлерофил.

са му платили фарисеите...

Поредният продажен президент от малка държава

милош земан е ционист "по принуда" . сигурно ,като всички останали политици !

Радостна новина -скоро ще бъде изплащането на греховете ! да му мислят лицемерите алчни и крадливи,които са пренебрегнали Божиите заповеди ,слугувайки на сатаната !Амин !

Откога анархо-комунистческа отрепка вярва в Бог ?!

Ало-ало До всички пациенти на Карлуково, отдел религиозен и отдел политически: -в 17 ч. изключваме интернета по стаите; - специално на вниманието на стая 5/детройта и к-ия/моля, без буйства- днес на смяна е бай Петко Шварценегера...

извинявам се ,не мога да подкрепям нечестниците и тези,които предадоха Исус .да си плащат сами греховете,докато Бог им прости !

Да обвиняваш цял народ задето преди 2000 години са предали един от своите е доста налудничаво.... То е като да обвиняваш всички българи задето поп Кръстю е предал Левски....

СПОРЕД ЕВРЕИТЕ КРЪСТОНОСЦИТЕ СА БИЛИ ОКУПАТОРИ НА ТЯХНАТА СТОЛИЦА :))

Съдейки по изказванията на Другарите по-долу стигам до заключението : българописащите тук са събрани от кол и въже,след изтичането на последната им капчица сиво вещество (ако изобщо са имали,разбира се ).

Застанете на страната на Господ, сатана докато не бъде изтребен,унищожен винаги ще има претенции към Ерусалим, защото знае че там е Божия свят град, там е Божият свят хълм. Вижте че палестинците въобще не се интересуват къде ще живеят, но най-голямата им претенция е че Ерусалим бил техен.Сатана може да се откаже от всеки друг град в по целия свят, но няма да се откаже от Ерусалим до погибелта си , защото знае че там Господ Бог е заръчал благословението си. Застанете на страната на Господ български политици, за да има благословение България.

Не се излагай, пич. Лозунгите не вървят. Слез на Земята и виж - кой граби земя против решенията на ООН и кой насила се намъква в чужда земя.

Застанете на страната на Господ, сатана докато се бъде изтребен,унищожен винаги ще има претенции към Ерусалим, защото знае че там е Божия свят град, там е Божият свят хълм. Вижте че палестинците въобще не се интересуват къде ще живеят, но най-голямата им претенция е че Ерусалим бил техен.Сатана може да се откаже от всеки друг град в по целия свят, но няма да се откаже от Ерусалим до погибелта , защото знае че та Господ Бог е заръчал благословението си. Застанете на страната на Господ български политици, за да има благословение България.

ВСЕ СЕ ПИТАМ КЪДЕ НА 9-ТИ СЕПТЕМВРИ БЯХА БЪЛГАРСКИТЕ ФАШИСТИТЕ И ЩО НИКОЙ НЕ СТРЕЛЯ ПО СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ???:))

И на мен това ми е най-голямата мъка. Храбрите Хървати не бяха верен съюзник, не предадоха своите другари арийци и воюваха до последна капка кръв с азиат-болшевишкия окупатор, защитавайки Западната Цивилизация от чингисхановските пълчища.

СЛАВА НА АЛЛАХ ... ПОЗДРАВИ ОТ КАЗАНСКИТЕ БЪЛГАРИ :))

преди казваха фашисти ,днес е терористи .в зависимост от ционистката стратегия .истината е дълбоко заровена ,защото е неудобна за финансите на некои другари !

измъкват една по една и заедно с оранжевият клоун искат да влошат отношенията на Западния Свят най-вече със Саудитска Арабия.

ЙЕРУСАЛИМ Е БИЛ ЕВРЕЙСКИ САМО КЪМ 400 ГОДИНИ :)) ... Първите данни за съществуването на Йерусалим се отнасят към средата на 2 хилядолетие пр.н.е. Влиза в състава на много древни и средновековни държави. Твърде малко се знае за цитаделата, наричана Йевус, която Давид превзема през 1000 пр.н.е. и след като променя името ѝ, прави от нея средище на еврейския народ през 1004 пр.н.е.. Неговият син Соломон построява храм, крепостни стени и дворец. След смъртта на Соломон политическото и религиозното значение на Йерусалим запада. Разорен от вавилонския владетел Навуходоносор II, който опожарява Соломоновия храм (587 пр.н.е.), градът е изграден отново по нареждане на цар Кир Велики.

А Крим руски само 160 години, при това последните 50 е бил на Украйна, а не както Йерусалим е бил на евреите последните 70 години

Какви 50 години на Украйна бе неграмотен гипс,тя Украйна е от вчера,официално,като държава,а Крим е част от великата Рус от вековете!Голям си тъпанар!

Липсват ти познания, но по-лошото е че си доста ограничен и не разбираш какво говориш. Но Господ ще ти прости, защото не знаеш какво говориш, така че продължавай да плещиш глупости за пари.

Милош, Милош, Земан ,Земан - ти със всичкия ли си ?...

в рашистката педерация наближава 15%, а с бившите азиатски республики над 80%, та кой е заплашен от ислямизиране, путлеристан или Европа с 5% мюсюлмани ???

ЕВРЕИТЕ СА БАЩИТЕ НА НАЦИЗМА :)) ... ИДЕЯТА ЗА ИЗБРАНАТА РАСА И НИЗШИТЕ РАСИ Е ТЯХНА :)) ...

Абе спорно е чия е, но я прОчети на Мъри/Хернщейн "The Bell Curve", има я в PDF в мрежа, па тогава плямпай.

Детройта е прав! Израелтяните считат всички хора с друга религия за ГОИ, т. е. в превод от иврит - нечовек, низша твар приравнена до животно. Долу-горе такова е отношението им и към тези израелтяни, които са приели християнството.

Хитлеристите са възприели от евреите тяхната теория че са изключителни тъй като са богоизбран народ от бога Савиот. В подкрепа на горното ще приведа факти че евреите се категоризират на степени. За чистокръвни евреи 100% са тези която майката е еврейка, а другите при които бащата е евреин а майката не е са от по ниска степен.Евреите винаги помагат на тези които са от тяхната кръв с пари и при кръводареване

Ерусалим , арабелите отдавна щяха да играят кючеци върху Божи гроб.Какво правеше ИД с християните ? Чешкият президент е прав.

ЕРУСАЛИМ НЕ Е БИЛ ЕВРЕЙСКИ ОТ 587 ГОДИНА ПРЕДИ НОВАТА ЕРА :)) ... КОГАТО НАВОДОХУСОНОР 2-РИ ГО ПРЕВЗЕМА :)))

По-долу ти казаха: вземи се просвети малко. Пишеш глупости. Един жокер: да си чувал за Макавеите, доста след 587 г.пр.н.?

За тези от 80-те % уточнявам, че не Тръмп е избрал Йерусалим за столица на евреите, а само е ПРИЗНАЛ тяхното желание кое да им е столица.

В съвремения свят евреи и християни нямат сблъсъци на религиозна основа. Сблъсъкът е с исляма.

В резултат на сблъсъка, ислямът е най- бързо разпространяващата се религия. Даже и чърчил едва не станал мюсюлманин. Питал ли си се - защо?

За това ли русия скоро ще стане мюсюлманска държава?

А ДАЛИ Е ТАКА....

ЕВРЕИТЕ НЕ ПРИЗНАВАТ ВЪОБЩЕ ИСУС ... ДОКАТО ИСУС Е ВЕЛИК ПРОРОК НА ИСЛЯМА И ЩЕ УБИЕ СПОРЕД КОРАНА ДЯВОЛА НА АРМАГЕДОН :)) ....

ЕЙ , ТЪПЧОВЦИТЕ С МИНУСИТЕ ... ПОСОЧЕТЕ НЯКОЯ ЕВРЕЙСКА СВЕЩЕННА КНИГА В КОЯТО ДА ПИШЕ ЗА ИСУС :))

Чета ти тъпотията и се чудя дали си ходил на училище и ако си стигнал до 4-ти клас дали си отварял историята. Поне можеше да си стигнал до Стария Завет, за да научиш, че там няма никакви имена на богове, най-малко на Исус, защото Христос съществува в Новия Завет, тоест от преди 2018 години. А Стария Завет е това, което е древната юдейска религия. И въобще, вместо да се дупиш в джамията по 5-6 пъти на ден, се заеми с просвещение. Така няма да се излагаш с незнание на основни факти от човешката история.

Тъпако, Исус е евреин,и за тяхната религия е борец срещу властта.

ИСМАИЛ БАЩАТА НА АРАБИТЕ Е ПЪРВОРОДНИЯ СИН НА АВРААМ ... А ИСАК ОТ САРАЕ ВТОРИЯ СИН ... ДЕМЕК АРАБИТЕ СА НАСЛЕДНИЦИ НА АВРАМОВИЯ РОД И ЕРУСАЛИМ :))

ТВА ГО ПИШЕ В ТАЛМУДА , СТАРИЯ ЗАВЕТ И КОРАНА :)) ... АЗ НЕ СЪМ ГО ИЗМИСЛИЛ :))

Измаил е копеле от наложница и не е официален наследник на Авраам. Отделно, че Авраам няма нищо общо с Йерусалим. Така че няма как арабите да са наследници на Йерусалим. Това е все едно не децата ти да са наследници, а някакви десети техни братовчеди. Определено си тъпак, така че спри с простотиите

А ЩО САРА И АВРАМ СА ПРАВЕЛИ ТРОЙКИ С НАЛОЖНИЦАТА :)))

СТАТИЯ В 24 ЧАСА .. Цар Иван Александър вдига сватба с гола еврейка ... А ЕВРЕИНА ИВАН ШИШМАН - СИНА НА ЕВРЕЙКАТА - ВТОРАТА ЖЕНА НА ЦАРЯ НИ НАБУТВА В ТУРСКО РОБСТВО .. ОТДЕЛНО СИНОВЕТЕ МУ СЕ ПОТУРЧВАТ :))

Израел е най предният пост на европейската цивилизация! Другото е приказки на ония от 80%.

КАТО ГЛЕАМ СЮЛЕЙМАН ПАСИ , СЕРЕГЕЙ СТАНИШЕВИЧ И РАМАДАН КЪНЕВ СЕ СЪМНЯВАМ :))

Айде стига реклама, а? Щото ще излезе, че другите народи не са "от Бога избрани", а това е чист расизъм.

Вече разбирам защо ние, българите, сме на сегашното си дередже. Чета коментарите тук ими е ясно, че нямаме бъдеще... Защото вместо подкрепа за очевадния факт, Ерусалим столица на Израел, което ще бъде съвсем скоро прието от всички демократични държави, ние пишем простотии и нелепости. А е ясно, че 5778 години Ерусалем и евреите са там, на своите древни земи. Че 19ч8 г ООН не създава, а възстановява Държавата Израел. Че Държава Палестина няма и няма как несъществуваща държава да има столица. Че палестинците са насилствено ислямизирани от арабите, които едва 3-ти век преди Н.Е. идват на земите на древните юдейски и палестинске племена, които дотогава живеят в мир и разбирателство. Че радикалният ислям е за тероризъм и потъпкване на всякакви човешки права, особено на жените. Че Израел сега е най-развита технологично и демократично страна, а околните ислямски държави са на ниво 12-ти век. Еее, питам аз - на чия страна да сме ние, българите? Нима терористичната атака в Бургас бе дело на евреи? Или всичките тераристични актове на ислямски изроди по света? А сега, драги сънародници, мислете разумно и застанете срещу мракобесието на исляма!

Корена на думата "мошенник" е "Моше" :D

Е, то дума "мошенник" няма (поне в българския език), ама това е подробност.

Най-големите териристи са евреите.Заради тях беше и Сарафово

Разбира се , че е така. Те са по целия свят/като циганите/ и създават постоянно проблеми на човечеството.

На страната на тоя дето ни плаща, да пишат във форумите простотии и независимо от темата да се вмъква щампована реплика за колхозници , путиновци и др.

Май ползваш основно библейски аргументи. Сред т.нар евреи в днешно време има доста русоляви и светлооки, т.е. не приличат твърде много на семити. Само гърците и евреите (по-точно хората с гръцко и еврейско самосъзнание) имат наглостта да претендират, че са същият народ живял преди много хилядолетия на съответните територии.

FuckTheEU

Демокрация е синоним на американското робство и спонсориране на тероризма. Щом си привърженик на демокрацията значи си привърженик на злото. Затова нормалните хора въобще не ги е грижа колко демократични страни ще приемат Ерусалим за столица на израел.

Болен.... Евреи...били...не си добре единствената религия забранява на с резолюция и заклеймява като терористична е тяхната.... Та не ми говори.... Евреите наемат земя нямат история.... Алчни мазни кучета дано се отвори земята да си ги прибере....

Йешче сам невидел, так засраноу прдел! Ноти Донна е мобиле Тести Чешки нардни!

през сегашния си мандат Тръмп ще бъде ангажиран да определя новите столици на държавите по света, а чак през следващия ще решава проблемите на собствената си държава

непобедимая разведка, признавам ги пак и пак. през чешкия президент- до израел, а оттам до сащ и санкциите. казвам ти дъще, сещай се, снахо.

Стига с тази история. Ние българите случайно да нямаме история. Трябва да му се обадим на Тръмп да ни посочи и на нас някоя столица, че ми писна София

В исторически план чешкият президент е изключително последователен. Оцеляването на еврейската държава в нейните най трудни дни до голяма степен се дължи на своевременните доставки на съвременно въоръжение направени от Чехословакия. До това въпреки високата мотивация и жертвоготовност израелските въоръжени сили не успяват да се справят с интервенцията на обединените арабски въоръжени сили

Да си чувал за "Шестдневната война"? А защо 8 млн. израелци държат в шах 100 млн. араби от десетилетия? Чети история и мисли! Иначе пишеш глупости.

Става дума за първата година на държавата Израел, тогава един от основните врагове освен арабите са и САЩ

Ти верно ли мислиш, че 8 милиона държат в шах 100 милиона? Много си зле, пич. Много. Просто 100-те милиона не са тръгнали. Няма и защо.

"СтрахливИЯТ ЕС подкрепя палестински терористи" - използва се членувана форма - за неукият автор на статията - пълен член. Вероятно същият автор редовно пише с такава грешка. Прави и други но са по-незабележими. Допуска се и формата "Страхлив ЕС - подкрепя палестински терористи" - но тук липсва и пояснителното тире заместващо пълния член.

А на Вас ви липсват запетайки.

Израелската държава е незаконна и полупризната. Със затихването на функциите на САЩ ще се реши и проблема с това държавно недоразумение Израел.

Не е така. Държавата Израел е създадена с решение на ООН върху територия предоставена от Великобритания.

дала е нещо, което не е нейно

Става дума за държавни недоразумения. Например Косово. Там независима държава обявиха местните албанци, явяващи се сезонни работници след ВСВ, които забравиха да си тръгнат и се нароиха неистово. Ти как ще се почувстваш ако вляза у вас и ти кажа, че е време да си ходиш? Иначе англичаните можеха да дадат на евреите своя територия със столица Лондон, а не да раздават чужди такива. Израел е обречен.

И кой е дал право на ООН да основава държави???!! А че то тогава сигурно може и да заличава държави??!! "Решението" за израелска държава е взето под диктата на САЩ! А колкото за Великобритания - колко "мило" е дала нещо дето не е нейно!!

Що въобще коментираме? "Израелско движение към което принадлежа". Какво друго да каже? Чифут.

и тоя се мазни на престъпните хазари! или може би и той е от същото котило?!?

Tръмп да даде личен пример ! като начало да върне Bашингтон на индянците !

AbuTalib

Това хич, ама хич не засяга Тръмп. Кажи го на англичаните...

Прав си коега.

Путин пак сцепи евросъюза.

аа, като със санкциите ли? прав си!