Коментари - МВР отчете под 50 процента разкрити престъпления | Днес.dir.bg

МВР отчете под 50 процента разкрити престъпления

МВР отчита намаление на престъпността с около 4 на сто, каза по време на парламентарния контрол вътрешният министър Валентин Радев.

Обратно в новината

Коментари - МВР отчете под 50 процента разкрити престъпления | Днес.dir.bg

Коментари

Как да има разкриваемост, като в МВР е пълно с престъпници? Миналата година ми откраднаха колата. Разследването беше опорочено и потулено. Направих собствено разследване - вече знам цялата ударна група за кражби, 3-мата замесени полицаи от 5-то районно (почти съм сигурен, че началника им е в играта също, в противен случай е пълен дебил), прокурора е замесен също. Групата също така има политически чадър, идващ от майката на чалгарчето Константин, който явно е в много близки отношения с тях. Знам и в кои гаражи държат откраднатите коли. Като няма закони - има мъст. И всески един от тях ще плати висока цена.

Браво МВР!!! "Страхотна" институция сте! Представям си ако болниците имаха такава успеваемост като вашата, какво щеше да бъде!! ..Сигурно застреляни лекари направо. Ама то МВР толкова си може и хората явно го приемат и толерират...

А как се отчита намаляването на престъпноста? Ако не са регистрирани много от престъпленията това пак означава намаляване. Реално намаляване на престъпноста ще има когато тези с по многото висящи дела са в затворите или в ареста. За целта трябват законови промени. Например тези с повече от няколко висящи дела да нямат възможноста да излизат под гаранция. За тези само и единствено задържане под стража. Така липсата на тези хора сред обществото ще доведе до истинско намаляване на престъпленията. Освен това липсата им ще доведе до разбиване на организираните групи. Тези от задържаните които веднага се разболяват - за тях да има в окръжните болници арестантско отделение. Престоя там да се заплаща.

И този по всички дирекции е назначил послушковци ,стакмисти нагаждачи,които само за празни приказки ги бива и доклади да правят.Отврат,няма по престъпна държава от България.

И този министър е , от групата на МАЙТАПЧИИТЕ !

В народното събрание на парламентарен контрол попитали как се справяте с канибалите, министър Радев отговорил - ИЗЯДОХМЕ ГИ

Колко е доверието на народа , в държавните институции? Само 93 % ,от анкетираните , НЯМАТ ДОВЕРИЕ В Бг-ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ. ХВАЛА ВАМ , КОРУМПИРАНИ ''СЛУЖИТЕЛИ'' , НА ДЪРЖАВА И НАРОДА .

Разкриваемостта се била увеличила! Как се увеличила, като този, който запали Кр. дефиле ли - човека пастир и бедна мишка с обществен защитник! Срамота, на картони отчитате и вкарвате в някаква фалшива статистика! Отивайте да замайвате със статистиката си индианците в Амазония! Никой не ви вярва.

Шило

Спаднала...Наъ кукуво лято. Игра със статистиката. Колко ли нерегистрирани има? И в колко случаи хората не са търсили съдействие на полицията поради липса на доверие? Дрън, дрън!

Което означава , че може да е и 1 % . Колко е ПОД 50% , или е срамно да се каже ?

Анекдот: Шеф се кара на подчинените си: Какво се оплаквате, криза било, заплатите били ниски! Не виждате ли че заплатите ви са с 30% по-високи! Плах глас от задните редици: "Спрямо коя година, шефе?" Шефът: "Спрямо следващата!" Та и МВР-то е така с процентите и отчетите ;)

Е, няма такава наглост!

Да бе да .... тъмън д'ай верно .... !

Вярвате ли.Поредния PR .

На управляващите? Да

Да се похваля - имам принос за намаляването на престъпленията. Когато един "черен българин" се блъсна в оградата на баба, дежурнията полицай в РПУ-то ме посъветва да не завеждам жалба, защото щетите са малки, НЕЗАВИСИМО от ФАКТА, че имах ЗАПИС. М-ам-а-та на ПоДлицията ....

Абсурд... Вие ако разкривате всяко второ престъпление ще влезнете в историята... Разкривате всяко второ, защото жалбата е - видях Пена да ми краде доматите :) Некадърници сте, нямате никаква материална база, никаква техника, глупави сте ( защото можещите отдавна напуснаха системата) и сте мързеливи :)

Само толкова ли ? Този некадърник на снимката , е политическо НАЗНАЧЕНИЕ , А НЕ СПЕЦИАЛИСТ . Той ще дава оценка на себе си ? 27Г., АМАН ОТ ПИЯНИЦИ -МИНИСТРИ!

нищо не разкривате,само лъжете

От днес престъпността е увеличена с 10 процента заради обира на инкасо- вия автомобил,от който бяха открад- нати 400 000 хиляди лева.

само 400хиляди са отмъкнали вчера

А Бисеров , колко отмъкна ? И накрая , минала давността на делото ???

Преди няколко дни бе разкрита престъпна групировка Изнасилвал длъжниците. Тогава висш чиновник, не помня вече кой, каза ,че във всеки голям град има такава. Пише го у Дир от преди седмица. Полицията естествено не знае нищо по въпроса. Един съдия каза, че масово имало подкупи и каза и цифри, пак според Дир от преди няколко дни. Полицията естествено не знае нищо. Катаджия за втори път изнудва с подкуп за десетки хиляди левове заради откраднати машини за да ги върне. Полицията не знае нищо. Ми то практически няма предтъпления

Дир-че, много бързо скрихте новината за полицая с 36000 лв, а тоя Рогозин май ще пренощува тука . . . . .

да се похвали ако приближат някога процента на престъпност в Дубай! Сега дори с 40% да намалят престъпността пак ще имаме огромна престъпност!

Престъпност в Дубай има и то в нечовешки размери. Местните колят и бесят и правят каквото си искат, законите са само за чужденците там.

И 0% ще стигнете, просто защото хората знаят, че няма смисъл да се оплакват, докладват и да чакат нещо от вас :) Полицаите към момента на 90% са едни некадърници на на държавната цица за заплата :)

Статистиката е нещо много удобно и лесно догодимо! Престъпността намалява защото на никой вече не му се виси безпричинно в районните! И дори да посочиш престъпниците поименно,пак няма смисъл! Интересен е отговорът на въпросът ВЯРВАТЕ ЛИ НА МВР! А така със статистиките е лесно...и безработицата намаля според нея.Ама то е защото народът се изнесе и не се регистрира вече никъде! Това ще може да се раздува още 10 ина години!

Не само на хората им е писнало да подават жалби, но и полицията ги хвърля в коша като излезеш. Как няма да намаляват? Статистика - стъкмистика!

Престъпността намаляла с 4 процента....Да не би да е имало съкращения в МВР или Митниците?

Тоя човек Радев е полковник, с научна степен. Какво прави при милиционерите комунисти ?

Приятелю, той и Рапоня има научна степен....Значи ли това, че може да напише едно сложно изречение, без да допусне няколко правописни и пунктуационни грешки в него?

ако питате мен в бг няма престъпност, просто всичко което е било престъпно като поведение в миналото, сега при герб е нормално поведение

Глупости! Спаднала е със 100%! При ГЕРБ престъпност няма. Да живее Цар Тиква!

А така ли чадо, тогава излизам на бързо да си купя хляб, че иначе ме е страх да оставя къщата сама. Бойко да ви поживи!

Престъпленията се увеличават, но потърпевшите вече не се занимават да викат полиция, защото вече им е писнало от това да си губят времето по цял де да пишат жалби и обяснение, да се взимат отпечатъци и прочие и накрая да се образува досъдебно производсто с-у неизвестен извършител и след пет години да ти дойде известие, че се прекратява поради липса на извършител, щот не са го намерили, а е могло...

Вече в МВР не ги ли мерят с дрегер за алкохол, преди работа? Иначе няма обяснение това изказване.

fall_out

Това от рубриката петъчна шега ли беше?

Luna0102

Суджуците да не би да са свършили?

Само да прибавим последните разкрития за "Кумгейт" и престъпността пак се покачва с 4% :) Цялата община в Хасково явно е за затвора! Дори ГЕЙБ подадоха сигнал в полицията срещу... себе си и Калинките си! А истината е, че престъпността е скочила в пъти, защото в ГЕЙБ 99% от хората са крадци и престъпници! Просто има политическо-полицейски-прокурорски-съдебен чадър над главиците си! Анархия и корупция - това е България след 8 години управление на Мутрата.

Вицове ни разправят но кой им вярва!!!

Над престъпността намалява - откриха трупа на младата майка.

Тц. Населението е намаляло с повече от 4%, което означава че ефективно има УВЕЛИЧЕНИЕ на престъпността.

Вальо заеби тези проценти, кажи научи ли да играеш джобен тенис в това МВР?

По интересен ми е отговорът на въпроса с колко се е повишила разкриваемоста на престъпления?! А с колко е спаднала ... Не е спаднала, защото последната година се разгласвя всекидневно ново 200-а навсякъде!

ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИИ !

Все едно слушам как САЩ се бори с ИДИЛ.

За сметка на това, полицията ни се бори като лъв, за ранно пенсиониране и високи заплати.

Даже да ви кажа толкова добри станахме в МВР, че вчера взех та хванах един младеж на жената под кревата! Пуснах го разбира се, оказа се от наште!!!

Ако се намери начин циганите да напуснат България (например да бъдат пръснати из Европа да вземат помощи), то тогава престъпността ще падне с 90%.

Гербаджиите съвсем изперкаха с ЛЪЖИТЕ СИ!

Спаднали са подадените заявления за извършени престъпления. Те като те окрадат два пъти и видиш, че жалбите са загуба на време, третият път припсуваш и не подадеш.

Аз пък поумнях с 4% последната година и затова не ви вярвам.

Коментари - МВР отчете под 50 процента разкрити престъпления | Днес.dir.bg

МВР отчете под 50 процента разкрити престъпления

МВР отчита намаление на престъпността с около 4 на сто, каза по време на парламентарния контрол вътрешният министър Валентин Радев.

Обратно в новината

Коментари - МВР отчете под 50 процента разкрити престъпления | Днес.dir.bg

Коментари

Как да има разкриваемост, като в МВР е пълно с престъпници? Миналата година ми откраднаха колата. Разследването беше опорочено и потулено. Направих собствено разследване - вече знам цялата ударна група за кражби, 3-мата замесени полицаи от 5-то районно (почти съм сигурен, че началника им е в играта също, в противен случай е пълен дебил), прокурора е замесен също. Групата също така има политически чадър, идващ от майката на чалгарчето Константин, който явно е в много близки отношения с тях. Знам и в кои гаражи държат откраднатите коли. Като няма закони - има мъст. И всески един от тях ще плати висока цена.

Браво МВР!!! "Страхотна" институция сте! Представям си ако болниците имаха такава успеваемост като вашата, какво щеше да бъде!! ..Сигурно застреляни лекари направо. Ама то МВР толкова си може и хората явно го приемат и толерират...

А как се отчита намаляването на престъпноста? Ако не са регистрирани много от престъпленията това пак означава намаляване. Реално намаляване на престъпноста ще има когато тези с по многото висящи дела са в затворите или в ареста. За целта трябват законови промени. Например тези с повече от няколко висящи дела да нямат възможноста да излизат под гаранция. За тези само и единствено задържане под стража. Така липсата на тези хора сред обществото ще доведе до истинско намаляване на престъпленията. Освен това липсата им ще доведе до разбиване на организираните групи. Тези от задържаните които веднага се разболяват - за тях да има в окръжните болници арестантско отделение. Престоя там да се заплаща.

И този по всички дирекции е назначил послушковци ,стакмисти нагаждачи,които само за празни приказки ги бива и доклади да правят.Отврат,няма по престъпна държава от България.

И този министър е , от групата на МАЙТАПЧИИТЕ !

В народното събрание на парламентарен контрол попитали как се справяте с канибалите, министър Радев отговорил - ИЗЯДОХМЕ ГИ

Колко е доверието на народа , в държавните институции? Само 93 % ,от анкетираните , НЯМАТ ДОВЕРИЕ В Бг-ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ. ХВАЛА ВАМ , КОРУМПИРАНИ ''СЛУЖИТЕЛИ'' , НА ДЪРЖАВА И НАРОДА .

Разкриваемостта се била увеличила! Как се увеличила, като този, който запали Кр. дефиле ли - човека пастир и бедна мишка с обществен защитник! Срамота, на картони отчитате и вкарвате в някаква фалшива статистика! Отивайте да замайвате със статистиката си индианците в Амазония! Никой не ви вярва.

Шило

Спаднала...Наъ кукуво лято. Игра със статистиката. Колко ли нерегистрирани има? И в колко случаи хората не са търсили съдействие на полицията поради липса на доверие? Дрън, дрън!

Което означава , че може да е и 1 % . Колко е ПОД 50% , или е срамно да се каже ?

Анекдот: Шеф се кара на подчинените си: Какво се оплаквате, криза било, заплатите били ниски! Не виждате ли че заплатите ви са с 30% по-високи! Плах глас от задните редици: "Спрямо коя година, шефе?" Шефът: "Спрямо следващата!" Та и МВР-то е така с процентите и отчетите ;)

Е, няма такава наглост!

Да бе да .... тъмън д'ай верно .... !

Вярвате ли.Поредния PR .

На управляващите? Да

Да се похваля - имам принос за намаляването на престъпленията. Когато един "черен българин" се блъсна в оградата на баба, дежурнията полицай в РПУ-то ме посъветва да не завеждам жалба, защото щетите са малки, НЕЗАВИСИМО от ФАКТА, че имах ЗАПИС. М-ам-а-та на ПоДлицията ....

Абсурд... Вие ако разкривате всяко второ престъпление ще влезнете в историята... Разкривате всяко второ, защото жалбата е - видях Пена да ми краде доматите :) Некадърници сте, нямате никаква материална база, никаква техника, глупави сте ( защото можещите отдавна напуснаха системата) и сте мързеливи :)

Само толкова ли ? Този некадърник на снимката , е политическо НАЗНАЧЕНИЕ , А НЕ СПЕЦИАЛИСТ . Той ще дава оценка на себе си ? 27Г., АМАН ОТ ПИЯНИЦИ -МИНИСТРИ!

нищо не разкривате,само лъжете

От днес престъпността е увеличена с 10 процента заради обира на инкасо- вия автомобил,от който бяха открад- нати 400 000 хиляди лева.

само 400хиляди са отмъкнали вчера

А Бисеров , колко отмъкна ? И накрая , минала давността на делото ???

Преди няколко дни бе разкрита престъпна групировка Изнасилвал длъжниците. Тогава висш чиновник, не помня вече кой, каза ,че във всеки голям град има такава. Пише го у Дир от преди седмица. Полицията естествено не знае нищо по въпроса. Един съдия каза, че масово имало подкупи и каза и цифри, пак според Дир от преди няколко дни. Полицията естествено не знае нищо. Катаджия за втори път изнудва с подкуп за десетки хиляди левове заради откраднати машини за да ги върне. Полицията не знае нищо. Ми то практически няма предтъпления

Дир-че, много бързо скрихте новината за полицая с 36000 лв, а тоя Рогозин май ще пренощува тука . . . . .

да се похвали ако приближат някога процента на престъпност в Дубай! Сега дори с 40% да намалят престъпността пак ще имаме огромна престъпност!

Престъпност в Дубай има и то в нечовешки размери. Местните колят и бесят и правят каквото си искат, законите са само за чужденците там.

И 0% ще стигнете, просто защото хората знаят, че няма смисъл да се оплакват, докладват и да чакат нещо от вас :) Полицаите към момента на 90% са едни некадърници на на държавната цица за заплата :)

Статистиката е нещо много удобно и лесно догодимо! Престъпността намалява защото на никой вече не му се виси безпричинно в районните! И дори да посочиш престъпниците поименно,пак няма смисъл! Интересен е отговорът на въпросът ВЯРВАТЕ ЛИ НА МВР! А така със статистиките е лесно...и безработицата намаля според нея.Ама то е защото народът се изнесе и не се регистрира вече никъде! Това ще може да се раздува още 10 ина години!

Не само на хората им е писнало да подават жалби, но и полицията ги хвърля в коша като излезеш. Как няма да намаляват? Статистика - стъкмистика!

Престъпността намаляла с 4 процента....Да не би да е имало съкращения в МВР или Митниците?

Тоя човек Радев е полковник, с научна степен. Какво прави при милиционерите комунисти ?

Приятелю, той и Рапоня има научна степен....Значи ли това, че може да напише едно сложно изречение, без да допусне няколко правописни и пунктуационни грешки в него?

ако питате мен в бг няма престъпност, просто всичко което е било престъпно като поведение в миналото, сега при герб е нормално поведение

Глупости! Спаднала е със 100%! При ГЕРБ престъпност няма. Да живее Цар Тиква!

А така ли чадо, тогава излизам на бързо да си купя хляб, че иначе ме е страх да оставя къщата сама. Бойко да ви поживи!

Престъпленията се увеличават, но потърпевшите вече не се занимават да викат полиция, защото вече им е писнало от това да си губят времето по цял де да пишат жалби и обяснение, да се взимат отпечатъци и прочие и накрая да се образува досъдебно производсто с-у неизвестен извършител и след пет години да ти дойде известие, че се прекратява поради липса на извършител, щот не са го намерили, а е могло...

Вече в МВР не ги ли мерят с дрегер за алкохол, преди работа? Иначе няма обяснение това изказване.

fall_out

Това от рубриката петъчна шега ли беше?

Luna0102

Суджуците да не би да са свършили?

Само да прибавим последните разкрития за "Кумгейт" и престъпността пак се покачва с 4% :) Цялата община в Хасково явно е за затвора! Дори ГЕЙБ подадоха сигнал в полицията срещу... себе си и Калинките си! А истината е, че престъпността е скочила в пъти, защото в ГЕЙБ 99% от хората са крадци и престъпници! Просто има политическо-полицейски-прокурорски-съдебен чадър над главиците си! Анархия и корупция - това е България след 8 години управление на Мутрата.

Вицове ни разправят но кой им вярва!!!

Над престъпността намалява - откриха трупа на младата майка.

Тц. Населението е намаляло с повече от 4%, което означава че ефективно има УВЕЛИЧЕНИЕ на престъпността.

Вальо заеби тези проценти, кажи научи ли да играеш джобен тенис в това МВР?

По интересен ми е отговорът на въпроса с колко се е повишила разкриваемоста на престъпления?! А с колко е спаднала ... Не е спаднала, защото последната година се разгласвя всекидневно ново 200-а навсякъде!

ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИИ !

Все едно слушам как САЩ се бори с ИДИЛ.

За сметка на това, полицията ни се бори като лъв, за ранно пенсиониране и високи заплати.

Даже да ви кажа толкова добри станахме в МВР, че вчера взех та хванах един младеж на жената под кревата! Пуснах го разбира се, оказа се от наште!!!

Ако се намери начин циганите да напуснат България (например да бъдат пръснати из Европа да вземат помощи), то тогава престъпността ще падне с 90%.

Гербаджиите съвсем изперкаха с ЛЪЖИТЕ СИ!

Спаднали са подадените заявления за извършени престъпления. Те като те окрадат два пъти и видиш, че жалбите са загуба на време, третият път припсуваш и не подадеш.

Аз пък поумнях с 4% последната година и затова не ви вярвам.