Премиерът Дмитрий Медведев и всички руски министри подадоха оставки

Досегашният премиер става заместник-председател на Съвета за сигурност. За оставката руските депутати научили от медиите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изборът е или оставка, или в Сибир ;)

То там всичко е по команда... Против - няма, въздържали се - няма!

как пък никой не видя нещо хубаво в тази масова оставка.. всичко е свързано с войната в иран, Путин ще назначи военно правителство - време е!!!

ти си кат бисер между мъниста!

Столовете ли са високи или те са ниски ?

Брей, големи всичкознайковци пишат по-долу! Всичко разбират, всичко им е ясно, това геополитиката я хапват на закуска! Но като им погледнеш собственото дворче и къщурка, разбираш колко струват!!!

"....прехвърляне на власт на Държавната дума по утвърждаване и контролиране на правителството...." ,която ще оглави Путин,след изтичане на мандата му на президент(прочетено в руски сайтове).Тоест,пълна мимикрия.

Всъщност се опитват да си направят управлението като структура много подобно на българското.

Е основен природен начин за оцеляване, като няма друго. Ще си го пази за резерва и същевременно се демонстрира желание за промени уж там нещо си. Менкаха си местата, сега и това. Божее, в тази държава няма оправия. Винаги са контра на цял свят и уж велики, но не съвсем, уж в Европа, но не съвсем. Нищо не им се получава до край.

Пък в твоята държава всичко е оправено, цъфти и процъфтява. Защо не гледаш собствен двор?

Решението за прехвурляне на власт на парламента е колкото странно, толкова и манипулатично и не бива да се смята за безкосристно осъзнато решение просто да се прехвърли власт на парламента. Руснаците са още по- разпасани от българите и даването на власт има други намерения.

Както винаги органа на ЦК "Правд.." пардон Ройтерс НЕ позна. назнаиха съвсем друг човек. което за пореден път доказва, че западняците не познават Русия и е добре да не си пъхат гагата там.

1917. Обратното на. ...но ПредварителноОбреченоооо...

са голяма комбина...ти на мене, аз на тебе!

Парекселанс !

Удар! Гръм от ясно (не дотам) небе. Не можах да го предвидя!!! Смятах, че ТОЙ/цар се чувства достатъчно силен, за да си позволи някакви "заврантулки", "финтифлюшки" и прочие. Това говори много. Започвам с това, че желая благоденствие на отрудения, опърпан, обрулен (нека греша) руский народ, но нещата не стават така... Отново баш, коджа (използвам турски думи, че не знам българските :-) ми ти бабаит, по вашему "батюшка" (вся и всех), както през вековете ще ви "оправя" с козметика - грим, червило, и малко помада :-) Братски или не, сме народи, които се уважаваме (въпреки сложната ни история). Оправете се сами. Вземете се в ръце. Желая ви го! Благодаря ви. П.П. Ясно е, нали, че не искам да разбия социалистическо-комунистическото, работническо-селско ви единство :-):-):-) Липсва ми само още една Руска революция - октомврийска, декемврийска или мартенска или както дойде :-):-):-) Заслужавате нещо по-добро...

Краят на тиранията се вижда. Бунт на кораба. Тази необятна страна вече е готова отново да приеме демокрацията и да прегърне евроатлантическите ценности

Стой си в Карлуково.Ако Русия приеме гейските евроценности, свършено е с целия свят.

Е този дребния премиер ще остане в историята с крилатата си фраза към новоизлюпените риски граждани в Крим: "Пари няма бъдете здрави, желая ви отлично настроение" Даже го възпя един от днешните руски бардове Слепаков това премиерско проникновение! Да са живи и здрави братушките, много е стимулиращо да виждаш, че има по трагични случаи от нашите политици:)

Денги нет, а вий там держитес!!

А у нас кога ще подаде оставка цялото правителство? за един приятел питам

няма да доживееш

Що се подигравате с Русия

Ние не се подиграваме с Русия бе колега, ние сме само зрители. С Русия и с руския народ (не

След рекордните приходи в НАП и увеличените пенсии и заплати в България, Путин побесня и игони Медведиев като го попита -"Кога ще стигнем България?"

Руснаците нямат собственност Няма акции, няма земя, няма жилища, нямат коли- живеят в комуналки на гола мизерна заплата За 2019 г една четвърт от БВП на България се формира от приходи в НАП

Путин сам си направи преврат. Хитро, свалям му шапка, тарикат е!

сам се побеждава на шах

прави си рокада на орехите

Предлагам за премиер Чък Норис ;-)

Им подадоха оставките Иначе Сибир А за тез дето не понасят студа - Новичок

Cezarbg

Един колега от ЕС пита??? Вие в БГ сте на доизживяване от заплата до заплата или как?? Или се правите моледбени за успех?? Нема такива шаеци!! Рибата мерише яко откъм главата!!!

първо трябва да изгоним всички руски фирми които укриват данъци в България и тогава ще има пари за българския народ

Не първо ще изгоним американските мекерета дето ни продават без пари. А след това може и да не се налага някой да ходи в Сибир щото нещата ще се оправят.

когато се смени правителството в Русия - за троловете е лошо. когато не се сменя - пак лошо : нямало сменяемост в Русия. вие знаете ли какво искате?

Смеем им се само

Cezarbg

Да се над......скат

Cezarbg

Винету кога свива вигвама??? Заедно с търсачите на бизони ?? Кога??

Си разчиства пътя за император под името: Вова Късии император на пРосия и офшорните зони Венсеремос!

Давам пример, от 1809 до 1917 Финландия с население от 5 млн е била руска губерния и част от Раша. Сега финландците са независима държава и най-щастливите хора на света по последна статистика. Сега Финландия е със безплатен интернет, средна заплата 3200 евро, най големите пътешественици в света с 8 пътешествия на година. Първо място по качество на образование безплатно, ескурзии, музеи, безплатен ученически транспорт, лаптопи учебници безплатно. Виждате ли каквоа е разликата да се махнеш от руския ботуш!!!

На мен пък ми е по-интересно какво става с Тръмп. Тези на североизток не ме интересуват

Ами че този от Североизток казва какво ще стане с Тръмп, нали Путин го бил направил Тръмп президент!

Всеки млад руснак е добре дошъл в България

В Русия все още не е проведена приватизация, земята все още не е раздадена на хората Има демографски срив, учители и лекари са с ниски заплати Жените стават войници

Днес Путин каза че демографската криза в Русия е причинена от бедноста която пък е следствие от разпадащия се комунизъм Проблема е толкова огромен че се налага да дава по 17 000 лв за второ дете

демографската криза в Русия е причинена от бедноста през 90-те години, КОГАТО УПРАВЛЯВАШЕ ДЕМОКРАТЪТ И ЛЮБИМЕЦ НА ЗАПАДА ЕЛЦИН!

А в просперираща България колко дават за второ дете? Или ние вече сме преодолели всякакви демографски понятия?

Колкото и "зле" да се живее в България,винаги е било по-добре от живот в Русия, винаги! Един елементарен факт - хиляди руснаци си купиха имоти и постоянно живееят у нас,защото е по-зле от Красноярск,Краснодар ,Краснопол и пр. ли?! Никога народът им не е живял по-добре от нас,българите.Особености на руската душа........

Иван грозни пак уби сина си.

Това е демокрация. Белгия кара 2год. без правителство. В Италия се сменя през 2 месеца. Само в БГ не е така

В България , от 10 години са ШЕМЕТИ,най-лошия вариант на "Службогонци"..... .....и грее Тлъстото Баце над тях!:))))

Малеее колко русофилска дЖмел се е нароила тука пак... Що не си ходите в Кочината ами цапате и вмирисвате под всяка статия говеда?! Айде марш към Кочината, Путя ви чака, че в Сибир нямало много работници вече.

Кочината е Украйна. Там никой не ходи

По-интересно е дали ще импийчмънт бай Тръмп

Мелей...толкова русофоби на едно място.. . Или двама-трима ама пишещи от офиса с много имена. Той, офисът ви, още ли се намира в Двореца на културата. Или вече е преместен в някоя от американските бази?

По-добре русофоби, отколкото путлерасти. сФащаш ли разликата мидо?

Не , минзухарче! ХА ХА ХА ХА ХА

Чудовищно си тъп, Саше

Това е демокрация. Правителствата се сменят. В България не е така

В България е : Мрачното Царство на Бою Дръвника!!!

Пут и демокрация????? Ти нормален ли си ве?

3 мил. украинци работят в Русия за да прехранват семействата си

ха ха ха че те руснаците ги избиха в донбас

Украинците работят предимно в Полша и на Запад.Включително и "руските" украинци.

На мен пък ми е по-интересно какво става в Африка. Тези на североизток не ме интересуват.Съобщението го прочетох по диагонал.

Не е така другарю. Всеки ден трябва да се пише за РАшата. Падне ли рашата ще има земни богатства на корем и за нас. Затова днес всички дружно тряБва да работим с нашите братя американците и да громим рушняците по всички фронтове. До последен дъх. До победа.

Минималната заплата в Раша равна на 160 долара или 280 лв наши пари. Вземат и масово в провинцията и това в държава с залежи на цялата менделеева таблица, но за сметка на това много милиардери путинови друзя!! Да не говорим че повечето нямат газ, канализация, топла вода. Газпром стойността му падна 5 пъти откакто чекиста е на власт, от 300 млрд при Елцин, сега е 50-60 мрд. За здравеопазване, заплати на лекари, инфраструктура, образование под всякаква критика! Технологии иновации за света 20 години никакви, само дрънкане на оръжие и паради! Вова наш велик, Крим наш!!

Се гладни, се умират, се им се разпада държавата... Се, се, се... па ти пак пърдиш в панела и подсмърчаш на студено.

Ами защо чакаш,изнасяй се към братската страна.

А как тия бедни руснаци изкупиха със 160 долара половината черноморие, и половината свят? ?

България е поне с 20 години понапред от Русия Млади хора от Русия идвайте в България Обичаме ви!

и деца ще ви направим.

Е, това, че Б-я е по добре направо ме разсмя.

Депутатите научиха новината от медиите. Истинска демокрация!

Владимир Путин предложи референдум за конституционни реформи, засилващи правомощията на парламента, без обаче да променят президентския характер на политическата система. Той не уточни срока за осъществяване на реформите.

Путлерова му работа:)))))))))))))) Махнал Мечи от там, назначил го тук.... Дрън-дрън ярина. А Пут кой ще го свали?

"пожарите" не са гасят с оставки, с раздаване на пари и отлагане, защото "много ясно се вижда как такива похвати изчерпват своята ефективност, а проблемите остават".

Ако 30 млн семейства родят второ дете ще трябват 30 млн по 17000 лв = 60 млрд лева плюс учителите и лекарите 100 млрд лева ще стигнат - та това е БВП на България

Това са маневри с цел да се излъже ,че се прави нещо народа и да се предодврати напрежение. Разбира се проблема на Русия е основно ,че за въоръжаване трябват много пари и няма как да се намерят пари и за повишаване на стандарта,та избора е болезнен или ще се опитваме да сме равнопоставени и да се съревноваваме със САЩ,които умишлено ще предложат такава надпревара и ще рискуваме безредици и трябва да ги предодвратяваме като си измисляме врагове - примерно укритие и други и с различни хибридни мероприятия ,или ще инвестираме в ключови сектори и ще приемем неизбежното изоставане във военната сфера и амбицията за световна сила . Двете заедно не може да станат ,даже и цяла Европа монополно да е на руски газ и петрол. Реалността е мрачна ....но разбира се за троловете и фанатиците е по различно :)

Подиграват се с руския народ тези клоуни.Имитират демокрация. Цирка е пълен. Обидно е!

бою симитлията ще остане като сатрапа извършил ВОДОМОР над българите.

Русия е приготвила 5 трилиона рубли ,за да осъществи всичко обявено днес. Това са 80-90 Милиарда долара.

А премиерът Бою Тлъстия Бацок --избяга чак в пясъците на Египет от Народното Събрание!!!:))))))) ....."Севдалина ТВ" няма да предава,че не му е носила резервни гащи!!!!

Владимир Путин предложи референдум за конституционни реформи, засилващи правомощията на парламента, без обаче да променят президентския характер на политическата система. Той не уточни срока за осъществяване на реформите.